14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6040 Writeonly user-e vagy? -
#6039 Na, végre! Bár egy képpel még nem veszünk vissza a brancsba, ahhoz jobban meg kell magad erőltetni!
Ez a Vári Zoltános beszólás viszont ütött!! Majleestem a székről!
Ígérem ezentúl nem fogalmazok 2értelműen!
S most néhány kép a második legszebb formájú gépről:
A legszebb gép ugyanis ez:
-
#6038 Amúgy milyen vagdalkozás? Szerintem lemaradtam róla. -
#6037 Egyáltalán nem idegeskedem, csak már unalmas ez a vagdalkozás. -
#6036 Ne idegeskedj, árt a szépségednek :) -
#6035 Azokra nem már amiket láttam az airlinersen, de a harciakra igen. -
#6034 Értem :)
Nem nagyon szoktam nézni az orosz gépeket, én csak amerikai gépek körében mozgok :)
btw pl az Aeroflot gépen nincs ilyen jel, ezek szerint a polgári gépekre ezeket nem pingálják? -
#6033 Ebben semmi kommunista diktatúra nincs, inkább tanulj meg viselkedni. Tudom, az nehezebb, de egy kissé lejáratod magad azzal, hogy mindenki mást okolsz a saját hülyeséged miatt, és mindezt még észre sem veszed. A veszekedések törlése nem az én bizonyítványom és nem diktatúra jele. Ha élőben zajlana a beszélgetés, szájon tudnám vágni a delikvenseket, de itt csak a szolid törölgetés marad. ;) -
#6032 Nem off, én speciel nagy műrepülő-fan vagyok. :) -
#6031 Átvette Oroszország, ha megnézed az összes légierős gépeiken ezek a jelek maradtak. -
#6030 Ez nem a Szovjetúnió jelképe volt? -
#6029 Ők még ezt hivtalosan használják felségjelzésként. -
DJviolin #6028 Nézőpont kérdése. Nekik mást jelentett. Nekünk az elnyomást. -
#6027 ezek nem önkényuralmi jelek a gép vezérsíkján? -
Nyiri #6026 Nem kell a rizsa :D -
#6025 Tessék, vezeklés képen, hogy kiengeszteljem a műrepülőfanokat...
[center] -
#6024 Mint említettem, csak kapkodva beírtam a nevet. Veres Zoltán képe lebegett lelki szemeim elött, de valamiért a rövidítés "V"-jéről Vári jutott az eszembe. Ha 1x átolvasom azt, amit begépeltem, valószinüleg feltünt volna a hiba, és megkíméletem volna magam a beégéstől. Így jár aki kapkod. :Ð -
#6023 Az a Vári Gyula nem? -
#6022 ez a név nekem is ismerős:) -
#6021 Ott a pont, Vári -> Veres. Egyáltalán van olyan, hogy Vári Zoltán? Kellett nekem gyorsan reagálnom.
Bezzeg a helyes választ senki sem írta be elöttem, mindenki arra várt, hogy bakizzon a válaszoló. -
DJviolin #6020 Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem inkább Veres Zoltán. Nemtom. -
Nyiri #6019 Nem Veres Zoli? :) -
#6018 VZ = Vári Zoltán -
#6017 az mi? -
#6016 Sajnos igen. Hülye nagyvasak. -
DJviolin #6015 Ugyan már! Hogyan lenne offtopic. Elvégre repülős hír. Vagy itt csak a vadászgépek, szuhojok, boeingok, airbusok számítanak repülőknak? -
#6014 ááhhhhhhhh, dehogy is :D -
#6013 Lehetek teljesen offtopik? Hallottátok hogy a VZ harmadik lett az araboknál? Nagy gartula neki!!!! -
#6012 Hát hivatalosan nincs az tény. Proletár diktatura akkor, de ott sem egy személy van. Vagy legyen kommunisztikus :D -
#6011 OLyan nincs is XDDDDDDDDD -
#6010 Azért nem kell itt kommunista diktaturát gyakorolni. Kis vita nem ártott meg még senkinek sem. Erre mondják, hogy ha egy nönek a kezébe hatalom kerül... :) -
#6009 :D
mikor lesz már ArmA? :D -
Nyiri #6008 En voltam :) -
#6007 Közismert kötekedő és flamewar-gyáros vagyok, továbbá többszörös "a legjobban gyűlölt személy a Half-Life 2 topicban" díjjas, valamint a "koponyát neki" rend oszlopos tagja. -
#6006 Cifu már megint balhézott? :) -
Nyiri #6005 ARROL SZO SEM LEHET -
#6004 Nem hinném, hogy itt a probléma velem és a törlésekkel lenne. Talán megpróbálhatnátok egyszer valamit kultúráltan, fika- és veszekedésmentesen megvitatni. -
#6003 mi ezzel a hírrel a gond? itt szoktak lenni airbus vs. boeing háborúk? :) -
Nyiri #6002 En direkt nem szoltam, mert Bela es torol. -
#6001 nem hinném.nézd csak meg a hozzászólásszámokat!