Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Repülõk, elférnek itt szvsz. Makettezõs topikba nem járok.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
egy közelebbi kép <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
miért nem makett topic-ba?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
<#wilting> "enyhén" részletgazdag alu modell

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
gyönyörû

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Nem akarom firtatni a légitársaság vezetöinek származását...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Szemét európai cég, mér nem airbust vesz...

Száznegyven új Boeinget vásárol a Ryanair

Az ír Ryanair az amerikai utasszállítók mellett tette le a voksát: a tervek szerint 2012-ig majdnem 300 új Boeinget állítanának szolgálatba. Az ír fapados Európa legnagyobb légitársaságává szeretné kinõni magát, évi hetvenmillió utassal.

Az Ryanair vezetése csütörtökön jelentette be, hogy hetven darab új Boeing 737-800-as repülõgépre adott le rendelést, és további hetven megvásárlásának feltételei felõl érdeklõdik a gyártónál, adta hírül a Reuters. Az elsõ hetven gépet 2008-ig, a második hetvenet 2008 és 2012 között állítanák szolgálatba.

A Boeing 737-800-as egy két hajtómûves, 189 férõhelyes típus, amelyet rövid- és közepes távolságú repülésekhez alakítottak ki. Az ír fapados légitársaság elképesztõ ütemben bõvíti flottáját: a most bejelentett beszerzés négymilliárd dollárba kerül majd, és idén vesznek át 100 új Boeinget egy korábbi, 155 darabos megrendelésbõl.

A Ryanair nem titkoltan Európa legnagyobb légitársaságává szeretne válni az elkövetkezendõ hét évben. A flottabõvítéssel a cégvezetés tervei szerint 2500 új munkahelyet hoznak létre elsõsorban pilóták, utaskísérõk és a földi kiszolgáló személyzet részére, és az üzemanyagköltséget leszámítva folyamatosan csökkenteni tudják majd a mûködési költségeiket.

Az új gépek szolgálatba állításával a Ryanair évi hetvenmillióra növelné, azaz a jelenlegi szinthez képest megduplázná az általa szállított utasok számát. A több milliárd dolláros megrendelésekre már a Boeingnek is égetõ szüksége volt, mivel az amerikai repülõgépgyártót az értékesítések terén az elmúlt két évben rendre lekörözte európai riválisa, az Airbus.

narazzino
eurofighter már redszerben van?

narazzino
holnap...amikor ráérek

tommmi
kkköööc!<#szomoru1><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

narazzino
majd segítek akkor

Kata
Nah, én is jöttem törölni, de látom már megelõztek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

narazzino
király!

Seaweed
..s akkor egy kis ON:

"Megszolal az egyik leveltetu: Elvtarsaaaak! Vegunkvaaan...Legitamadaaas!" <#nevetes1>

narazzino
az jó lenne<#nevetes1>

Seaweed
Thx!
Punker
Ha gond lesz megint szóljatok és repül.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
Lehet javasolni kéne St-nek, hogy a regisztrációban legyen egy IQ teszt is. Akinek 60 pont alatt sikerült, az bukta. Távol tartaná az ilyen grotesk szintû egyéneket... <#ravasz1>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Falconer
De ha igen, akkor a mûszerek állására is ügyeletek

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

tommmi
razzino komamnak igaza van kecskemétre cak 14 v.15 gripen lessssz!!<#email>

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

Nem tunik annak... Ket allo motorral, persze hogy tolja az orra lefel, majd a vegen felhuzza es szepen landol. Amugy is olyan oldalrol van ahol tuti erdeti kepek vannak. Nagyon komoly es szigoru felteteleknek kell megfelelni hogy felkerulhessen egy keped.

I.C.ram
Ez a kép nem fake? ÉRdekes, hogy a távoli részek is fókuszn vannak, illetve a közeliek is. Meg a fények is furák.
Falconer
Képekkel, lehet rendelni a weblapjukon

narazzino
milyen Gripen CD?

Seaweed
😛
Falconer
Tudom, de így sokkal májerebb 😄

Seaweed
Nincs, de az anyag mar jo 1-2 eve minden CD alkalmaval letoltheto a weplapjukrol is. <#beka3>
Falconer
Van e gripen CDd? Nekem küldtek 😄

Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Nekem tok mind1 mi van az oldalan...amugy is en Dongos "vagyok" 😊)
[NST]Cifu
Nem, tévedtem, valamiért az élt benne, hogy szovjet mintára piros, kék, stb. szinekkel is jelölték a különféle egységeket, de tévedtem.

MiG-23 festése
MiG-29 festése

Viszont így most én sem értem, hogy is volt ez...

Placebó
Azé a migeken sem festett rosszul..😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

narazzino
Nem baj csak furcsa

Seaweed
Amugy miert baj hogy 30-tol indul a szamozas?
narazzino
Piros

narazzino
De ha akarod akkor rakok be képet

narazzino
nem tudom. mert fontos?

[NST]Cifu
És milyen szinû volt az a '01' a MiG-23-as oldalán?

Seaweed
"Szarajevoi" tipusu leszallas 😄
narazzino
Ahogy látom nem ( a második Take-off)