Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sikerult leszállni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Van véleményem de az sértõ lenne szal megtartom...😄
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tovabbiakban a moderatorok topickban kifejtettem az allaspontom.
Kipróbáltam azt a szimut, amit belinkeltem ide, nekem nagyon tetszik. Csak sosem tudok vele leszállni. /me béna.
[/cserf][/fülünyúl]
En kizarolag az ide jarokat akartam ertesiteni!
Ha a szemelyes hozzafuzesem zavart miert nem szedetetted ki velem vagy egy moderatorral!
Kedves kollegánk egy másik topikban újfent belémkötött, leHáPézott, aztán ide átjött és itt folytatta. Most meg azon pattog a Moderátoros topikban, hogy kimerészeltem törölni az off hozzászólásait. És még így is túl sokat bent hagytam, és túl sokra reagáltam egyáltalán...
Gyakorlatilag a 4274-ig simán törölhetném mindet.
[/cserf][/fülünyúl]
Beirtam..egy szemelyes hozzafuzessel neki..
Kimederalta (az en olvasatomban jogtalanul...elfogultan..nem hazigazdahoz meltoan).
Azutan meg jopar hozzaszolasom kimoderalta..fuggetlenul a topic mas latogatoinak a velemenyetol.
Ez szvsz NEM hazigazdahoz melto viselkedes!
(következõ off témájú hozzászólásaid mind törlöm, ha problémád van, privátban megírhatod, max nem olvasom el)
[/cserf][/fülünyúl]
(Amiert BIZTOS vagyok hogy nem kapod meg a buneto pontjaid!...arrol nem is beszelve hogy a harzigazdai szereppel is visszaelsz!....Az eszedbe se jut mi hogy esetleg mast ERDEKEL a pofam?! akar itt.....)
Hülyének meg nem kell nézni senkit...
[/cserf][/fülünyúl]
<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Na húzz el innen szépen akkor, ha okosabb nem tudsz lenni...
[/cserf][/fülünyúl]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha jobban is érdekel, a Itt találsz kimerítõ anyagot a témáról.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nyílt levélben fordult a miniszterelnökhöz a Magyar Légiforgalmi Szolgálatok Szakszervezete. A levél szerint azért vezethet katasztrófa-helyzethez az új légtérszerkezet bevezetése, mert a HungaroControl a legalapvetõbb kockázatelemzéseket sem hajtotta végre. A HungaroControl szerdán közölte, hogy május 12-én módosul a magyar légtér szerkezete, aminek eredményeként tovább nõhet a Budapest Ferihegy repülõtér légi kapacitása. A HungaroControl szerdai közleménye szerint az új szabályozással biztonságosan és rugalmasan növekedhet tovább a fõvárosi repülõtér légiforgalma.
A szakszervezet nyílt levelében ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy a HungaroControl nem képezte ki megfelelõen a légiforgalmi irányítókat, nem biztosított kellõ idõt az új eljárások elsajátítására, a többletfeladatokhoz nem garantálta a szükséges létszámot. "Azért választjuk a nyílt levelet, mert már csak az Ön azonnali intézkedésében bízunk annak érdekében, hogy a katasztrófa-helyzetet kialakító légtérszerkezetet ne vezesse be, és a HungaroControl vezetése ne kockáztathassa tovább a repülõkön utazók életét" - fogalmaz a szakszervezet a Gyurcsány Ferencnek írt levelében. Az MLSZSZ nyílt levelében emlékeztet arra, hogy korábban több levélben keresték meg Kóka János gazdasági és közlekedési minisztert, aki eddig még nem reagált.
Az új légtérszerkezet bevezetésére hasonlóan reagált szerdán a Légiforgalmi Irányítók Független Szakszervezete (LIFSZ). A szervezet szerint az új légtérszerkezet bevezetése nem kellõen elõkészített, ezért kockázatos. A LIFSZ álláspontja szerint az új légtérszerkezet bevezetését szükségszerûvé tévõ kapacitásbõvítéshez a törvényi környezetet nem teremtették meg. A kapacitásbõvítési igényekkel elõálló Budapest Airport Rt. nem végezte el azokat a szükséges beruházásokat, amelyek az új légtérszerkezetbõl eredõ forgalomnövekedés biztonságos földi kiszolgálását tennék lehetõvé.
A Hungarocontrol közlése szerinz azonban a légtérszerkezet módosítását hosszú elõkészítõ munka elõzte meg. A HungaroControl által elkészített javaslatot a Nemzeti Légtér Koordinációs tárcaközi Bizottság (NLK😎 tárgyalta meg, s ezt követõen a HungaroControl minden érintett szervvel - repülõterekkel, a Magyar Honvédséggel, szomszédos államokkal, illetve egyéb szervekkel - egyeztetett."
ezt valaki magyarázza el nekem plz mert nem értem mit változtattak.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
A Légiforgalmi Irányítók Független Szakszervezete (LIFSZ) szerint az új légtérszerkezet május 12-re tervezett bevezetése nem kellõen elõkészített, ezért kockázatos - közölte Bíró Gábor, a szakszervezet elnöke.
A LIFSZ elnöksége, szakértõkkel folytatott konzultáció után, május 11-ére rendkívüli közgyûlést hív össze, ahol a tagság dönt a további lépésekrõl. A légi irányítók szakszervezete felkéri az érintetteket, hogy a légiforgalom biztonságos és folyamatos ellátásának biztosítása érdekében haladéktalanul kezdjenek tárgyalásokat az érintett területek szakmai és munkavállalói érdekképviseleti szerveivel.
A szakszervezet álláspontja szerint az új légtérszerkezet bevezetését szükségszerûvé tévõ kapacitásbõvítéshez a törvényi környezetet nem teremtették meg az arra hivatottak. A kapacitásbõvítési igényekkel elõálló Budapest Airport Rt. nem végezte el azokat a szükséges beruházásokat, amelyek az új légtérszerkezetbõl eredõ forgalomnövekedés biztonságos földi kiszolgálását tennék lehetõvé. Az új légtérszerkezetben alkalmazott eljárások elsajátításához szükséges elméleti és gyakorlati tudás megszerzését nem megfelelõen biztosította a szolgáltató.
A szakszervezet közleménye emlékeztet arra, hogy a Légiszállítási Ágazati Párbeszéd Bizottság (LÁP😎 márciusi ülésén egyeztetést kezdeményezett a polgári légiközlekedésben érintett tárcák bevonásával az ágazat jövõjét érintõ kormányzati szándékokról. Ez lehetõséget adott volna arra, hogy a tervezett lépéseket megfelelõ párbeszéd elõzze meg, továbbá, hogy a szakszervezet is kifejtse véleményét az érintetteknek. Az ágazati párbeszéd bizottság kérésének azonban az érintettek a mai napig nem tettek eleget.
Az Airbus A380 szuper jumbo szerdán végrehajtotta második tesztrepülését, amit néhány száz érdeklõdõ - a múlt heti elsõ tesztrepülés 30 ezres tömegéhez képest sokkal kevesebb ember - kísérte figyelemmel.
A világ legnagyobb személyszállító repülõgépe a Toulouse közeli Blagnac repülõterérõl emelkedett a magasba. David Voskuhl, az Airbus szóvivõje szerdán közölte, hogy a társaság 2006 második félévére halasztja az elsõ A380-as gépeknek a Singapure Airlines-nak történõ leszállítását, amivel megerõsítette a cég vezérigazgatójának, Noel Forgeardnak korábbi közlését. Az Airbus az ázsiai légitársaság 10 gépre szóló megrendelésének teljesítését korábban már három hónappal halasztotta el.
Mostmar lesz STAR is, eddig nem volt.
Május 12-én módosul a magyar légtér szerkezete, aminek eredményeként tovább nõhet a Budapest Ferihegy repülõtér légi kapacitása - tájékoztatta a HungaroControl az MTI-t szerdán.
Megváltoznak a légterek jellemzõi, a légiforgalmi eljárások, a bevezetõ és kivezetõ irányok. Új le- és felszállási útvonalakat is bevezetnek a Budapest körzetében lévõ légtérben. A közlemény szerint az új szabályozással biztonságosan és rugalmasan növekedhet tovább a fõvárosi repülõtér légiforgalma. "A Budapest környéki repülõterek kapacitásának növelése érdekében dolgoztuk ki a légtérmódosító javaslatot" - közölte Mudra István, a magyar légteret irányító HungaroControl igazgatója. Hozzátette: "Az új javaslat a légiforgalom biztonságos, rugalmas és késésmentes kezelésére épül."
A légtérszerkezet módosítását hosszú elõkészítõ munka elõzte meg. A HungaroControl által elkészített javaslatot a Nemzeti Légtér Koordinációs tárcaközi Bizottság (NLK😎 tárgyalta meg, s ezt követõen a HungaroControl minden érintett szervvel - repülõterekkel, a Magyar Honvédséggel, szomszédos államokkal, illetve egyéb szervekkel - egyeztetett. Az új szabályozást engedélyezõ jogszabály május 12-én lép hatályba. A változások kihatással vannak Budaõrs, Farkashegy, Hármashatárhegy, valamint Dunakeszi repülõterek körzetében kijelölt légterekre is, de különösen a Ferihegyi repülõteret érintik.
Ferihegy forgalma 2004-ben jelentõsen meghaladta (egyes hónapokban 30 százalékkal) az elõzõ évi forgalmat és 2005-ben a forgalom további bõvülése várható. A megnövekedett forgalom biztonságos és fennakadások nélküli kezelésére a régi struktúra már nem volt alkalmas, ezért volt szükség a most életbe lépõ szabályozásra.
"A Malév üdvözli a bevezetésre kerülõ, és régóta várt légtérszerkezet módosítást, amely lehetõvé teszi az európai nagyrepülõterek többségén használt repülési eljárások hazai alkalmazását - mondta Pulics Gábor, a Malév repülési igazgatója. "Üdvözöljük a ferihegyi repülõtér feletti légtérszerkezet módosítását, mert ezzel a jelenlegi óránkénti 24 le-, és felszállás 40-re emelkedhet" - kommentálta az új szabályozást Fórika Ibolya, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[/cserf][/fülünyúl]