Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
DJviolin
DJviolin
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként ruháról meg annyit, hogy sztem nem azért veszi fel azt a ruhát valaki és indul el repülni, hogy csajozzon benne. Szvsz nem is Darth Vaderes. Van pár ép, amin össze tudnám hasonlítani a kettõt, csak asszem, ha faterom megtudná, kapnék is a fejemre, hogy mit rakosgatom fel az õ képeit a netre.<#idiota>#idiota>
Izlések és pofonok, szvsz iszonyú rusnyán néz ki. Az "ellenfele", a Northrop YF-23 sokkal kecsesebb volt:

Õszintén, melyik hajózóruhát vennéd fel szivesebben: Magyar mig hajózóruha, vagy a Gripen kitömött Darth Vader szerkója? Õszintén!
Õszintén? Azt, amelyik kényelmesebb, és amelyik jobban segít leküzdeni a G-blokkot. A külcsin a legkevésbé sem érdekelne...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
MiG-110
Õszintén, melyik hajózóruhát vennéd fel szivesebben: Magyar mig hajózóruha, vagy a Gripen kitömött Darth Vader szerkója? Õszintén!
DJviolin
Egy katonai gépnél nem a szépség a lényeg, az F/A-22 vagy az F-35 is kifejezetten ronda, ez mégis keveseket érdekel...
Legalábbis abban a ruhában nem lehet a csajoknak vagizni.
Bármilyen meglepõ, nem erre a célra készülnek a hajózóruhák....
DJviolin
MIG 1.42/1.44

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
1: A Gripen az egyik legkorszerûbb gép napjainkban,ez egy tény.Szerintem aki úgy ítél meg egy modern vadászgépet,hogy "svédes","nem tetszik a külseje",az egy teljesen laikus ember,aki meglát valamit,és megmondja hogy szép vagy csúnya,legyen az egy csokor virág vagy egy Gripen...
2: Ha már kedvenc gépnél meg történeteknél tartunk:
Apám '93-ban (6 éves voltam) kivitt magával Eisenstadtba (azt hiszem) egy katonai légiparádéra.Hatalmas élmény volt,szinte bennem vannak a képek még msot is.Ott ismerkedtem meg a 29-es rettentõ hangjával (6 évesen azért okozott pár álmatlan éjszakát..😊 ),és a Harrier bámulatos képességeivel.Azóta tulajdonképpen minden alkalmat megragadok hogy repülõ szerkezeteket csodálhassak vagy irányíthassak.A kedvenc tpusom amúgy az F-14A típusa (és nem azért mert 1x láttam a Top Gun-t 😊) )
Üdv: Lt.Balu (HA-FUN)
A gripennel meg az a bajom, (sok bajom van vele), hogy olyan svédes :-( Nem tetszik a külseje. Szerintem ronda. Nem tetszik ahogy a törzs fekszik a levegõben. Nekem a mig-29 repülése tetszik, ahogy tiszteletet parancsol, amikor elhúz feletted. A gripenben még az nem tetszik, hogy hol van az a vagány hajózóruha, amit a magyarok meg az amcsik meg a hollandok használnak. Egszerûen nem tetszik az a kitömött Darth Vader szerelés. Ocsmány. Legalábbis abban a ruhában nem lehet a csajoknak vagizni. Nem is akarok már magyar vadászpilóta lenni.
DJviolin
Remelem tudjatok hol keszult.

What's so funny? 😊

[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
2:elég érdekes volt ez a ki támogatja kérdés..most ha huszan támogatjuk,akkor csinálni fognak egyet?<#buck>#buck>
Télleg az a kedvencem. Bár én a repülésnek fõleg a mûrepülõ részével ismerkedhettem meg behatóbban, és azóta is rajongásom tárgya, de a szuhoj mûvek mûrepülõ masinát is gyárt.
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy a MiG-29M és a Szu-35 már teljesen digitális Fly-by-Wire rendszerrel készültek...
DJviolin
Úghhh bazz már megint KAta topicjába írok😄
ha nem figyelek totál ideszokok😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Errõl ennyit. Miért nem lett volna jó egy szuhoj?
DJviolin