Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DJviolin
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szakértelemhez, meg annyit, hogy nekem az egyik kedvencem az mikor a legjegesedett migekrõl seprûnyéllel verték le a jeget...
Sajnos van rá egy erõs sansz, hogy IQ betyárjaink az AIM-9L-t fogják választani, mert olcsó (mármint amúgy, a szabadpiacon, hogy mi mennyiért vesszük... na azt majd meglátjuk). Olcsósága mellett van még egy elõnye: nem kell a sisakcélzóra áldozni. Két legyet egy csapásra, úgy is drágálja mindenki a gépet, legalább egy kicsit spórolnak...
De amit írtál, az nem teljesen vicc kategória, volt rá példa, nem is egy, hogy nagyjaink olyan fegyvert szereztek be, amelyhez még kellett volna 1-2 apróság, ami "lemaradt" a listáról, szóval a fegyver megvolt, és jó volt porfogónak a raktárban, mert bevetni nem lehetett volna, mégha ne adj'isten szükség is lett volna rá.
Ha valaki azt hiszi, hogy ez az átkos rendszerben fordulhatott csak elõ, az téved. Elég a "sikeres" Mistral Atlas rendszerre gondolni, vagy az államadóság fejében kapott T-72-esekre.
Ez utóbbi az egyik kedvencem, "meglepõ" módon, anno szakembert ugye nem vittek ki Fehéroroszországba (minek az...), márpedig már az is elõre vetítette a helyzetett, hogy egy harckocsijavító gyáregységtõl kapták a jármûveket. A magyar küldöttek odamentek, és kiválasztották a mintegy száz jármûvet, le is fényképezték õket, és lõn boldogság. Aztán hazajöttek, és megmutatták a képeket a harckocsisoknak. Õk pedig vakarták a fejüket, mert a képeken vagy tucatnyi különbözõ alváltozatot számoltak össze. Szóval egy rajra (4 harckocsi) való, azonos küllemû tankot is nehéz találni...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
És akkor ami nem kompatibilis, azt gatyamadzaggal kötik a pilonokra? Vagy leleményes magyar módjára reszelnek nekik zárat? 😊
[/cserf][/fülünyúl]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tessék megkapaszkodni, a HM-ben még azt sem döntötték el, hogy milyen típisú rövid hatótávolságú légiharc rakétát rendszeresítünk!!! (A lehetõségek amúgy: AIM-9L Sidewinder, IRIS-T, Phyton 4 és A-Darter)
DJviolin
Én a légi utántöltõn voltam kiakadva, egy ekkora országba mi a bánatos francnak... A nátó hadmûveletekhez meg nem hiszem, hogy pont a mi néhány gripenünk lenne szükséges.
DJviolin
Esetleg felújítottad volna a 29-eseket szlovákos módra? Sztem lesznek még ott súlyproblémák...
[/cserf][/fülünyúl]
A pilóták többsége szerintem akár a MiG-21-esnek is örülne, csak repülhessenek. Hiába lesz most két (elvileg) feltöltött századunk 2007-ben, ha a pilóták évenkénti repült órája még Albán is alig jön össze... <#rolleyes>#rolleyes>
Én nagyon nem vagyok megbékélve a Gripppppennel (kb. ennyi p-vel ejtik sokan). 😊
Milyen fura lesz a pilótáknak a MIG után, hogy ez nem fog úgy menni.
[/cserf][/fülünyúl]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szal lehet ezt másképp is, csak mi nem tudjuk.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
ad2: 3500 forintba egy napért nem halsz bele pláne mikor egy mozijegy ezerkettõszáz forint és az csak másfél-két óra... Az f-1es vs. gripen párbaj meg ezerszer át lett dumálva, hogy csak marketingfogás. ad3.: ha ez nem tetszik menj ki fairfordba... ja hogy a hétvége ott kb 20* enyibe kerül per kopf??? bocs😄 ja és nem csak Frecce Tricolori lesz itt hanem a Turkish Stars is akik szintén nem rossz programot adnak vaéamint a veres Zoli és Besenyei Péter is akik azért nem elhanyagolható látványossággal repülnek és az emlékezetem szerint az utolsó mirage program sem a rosszak közé tartozott...
szóval azért a 3500 forintért jól el lehet szrakozni egy napig. de lehet 2- sem elég mindent megnézni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az idei lesz a leggyengébb repnap.
DJviolin
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy a repnap programja elég gyenge lesz, és valószínûleg ez az igazi oka, hogy lesz ez a forma1.
Ha nem tudod, hogy hogyan lesz a gripen kontra forma1, akkor nézd meg ezt a videót.
Üdv:
DJviolin
ki éri el hamarabb a 3kilot? 😄
állo helybol kéne indulniuk,nem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''