14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6377 Te állat... -
#6376 Akinek megfelelő szögben dől a gerinc3e, még jó is lehet terhelés szempontjából.
Aki viszont púpos, az nem fér bele rendesen a pilótaülésbe... -
#6375 Mert a kiképzés során ugyanúgy repülőskiképzésen mész keresztül a gyakorló gépeken és csak a második fázisban dől el hogy forgószárnyas vagy repülőpilóta leszel-e. Egyébként szerinted a helikopteren nem ér túlterhelés??? :D
-
#6374 LOL azt hogy a gerincferdülés vadászgépnél kizáró tényező, azt megértem, mert ott nagy a fizikai igénybevétel :) de másnál mondjuk egy helinél? :) -
#6373 Nos a műszakihoz nem kell a reporvosi vizsgálat. Forgószárnyas meg alapból nem lehetsz, mert szárnyad sincs, nem hogy forgószárny. -
tomcat1 #6372 "Amúgy tomcat, érdekelne, hogy mi az a műszaki forgószárnyas? Ilyenről még nem hallottunk!"
a vessző lemaradt.. bocsi,
a táborba mondták, műszaki is innen indulhat -
#6371 Attólfügg milyen mértékű az a gerincferdülés...mer' ha úgy nézel ki mint a kérdőjel... -
#6369 A forgószárnyas képzéshez előbb repülővizsgát lkell tenni:Dés ha a repülőképzéshez kizáró tényező a gerincferdülés akor gondolod, hogy a helikoptereshez nem lesz az?? -
#6368 Hát gondolom valami helikopteres :) -
#6367 Egyértelműen kizáró ok a gerincferdülés. Havernak kitalálták, hogy egyel több csigojája van. 3 szor visszahívták, hátha rosszul számoltak, de mind a 3-szor elszámolták magukat, így hazaküldték.
Amúgy tomcat, érdekelne, hogy mi az a műszaki forgószárnyas? Ilyenről még nem hallottunk. -
#6366 Feltéve, ha a hejesírást nem nézik... -
#6365 Perszehogy jó lehetsz! Esetleg kíváló pék, szakács, kazánfűtő vagy gombaszedő kislány is lehet még belőled! Ne add fel! -
tomcat1 #6364 Ez jó! vakok :)
tudom h kizáró tényező, de máshova még jó lehetek, müszaki forgószárnyoas, stb ? -
#6363 Ha semmi bajom nem lenne, nem is gondolkodnék rajta, egyből mennék... -
#6362 Szerintem a gerincferdülésed kizáró tényező. De persze próbáld meg azért, hátha a dokik meg vakok! :D -
tomcat1 #6361 Cső népek!
Szerintetek megéri elmenni jelentkezni vadászpilótának! (Most hivtak hogy mennyek má :) )-mivel nyáron voltam Szolnokon a légirőnél egy reptábora.
A bib csak az hogy van egy kis gerinferdülésem.
ya meg rókázni sincs kedvem a pörgetés után, persze nem is biztos hogy fujnék.. :) -
Cat #6360 A levegőben levált egy repülőgép mentőcsúszdája
Levált a levegőben egy repülőgép egyik felfújható műanyag vészmentő csúszdája, feltételezhetően Budakeszi és Budaörs közötti térségben - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője.
Bajkó Erika elmondta: a Boeing 767 típusú repülőgép magyarországi karbantartásról indult utasok nélkül Spanyolországba, amikor a felszállást követően mintegy 3 ezer méter magasságban eddig ismeretlen okból kinyílt, majd levált az egyik felfújható műanyag vészmentő csúszdája, feltételezhetően Budakeszi és Budaörs közötti térségben. A repülőgép ezt követően visszafordult és a Ferihegyi repülőtéren rendben leszállt. A repülőesemény kivizsgálását a közlekedésbiztonsági szervezet megkezdte - tette hozzá. -
Cat #6359 Radarhiba: vita az üzemzavar súlyáról
A Magyar Légiforgalmi Szolgálatok Szakszervezetének elnöke szerint a február 17.-i ferihegyi radarmeghibásodás alatt veszélyben voltak a légi utasok, a HungaroControl azonban ezt határozottan cáfolja.
Metes Györgynek, a szakszervezet elnökének szerdai közleménye szerint légi utasok ezrei voltak veszélyben február 17-én, mert hajnali 5 óra után 50 percen keresztül nem működött a HungaroControl irányító központjában a radarberendezés. Hozzáteszi, hogy a légtérben tartózkodó 45 repülőgépről nem érkezett megfelelő helyzetinformáció, "így az irányítók nem tudták szavatolni a légi járművek biztonságos elkülönítését".
A HungaroControl ezzel szemben még február 17.-én közleményben ismertette, hogy a Matias radarrendszer műszaki hibája miatt kora reggel a magyarországi légiforgalmat irányítók tartalékrendszerre tértek át a légiforgalom irányításában, de ez nem okozott fennakadást, és nem befolyásolta a repülés biztonságát. A közlemény szerint a légiforgalom-irányítók mintegy fél órán keresztül a szolgáltatásban a fő rendszerrel egyenértékű tartalék rendszert használták. A HungaroControl reggel 5.50 perctől ismét a Matias (Magyar Automated and Integrated ATC System) rendszerre tért át.
Bakos József, a HungaroControl légiforgalmi főosztályvezetője akkor az MTI kérdésére elmondta: a tartalék rendszer használatának idején mintegy 30 repülőgép tartózkodott a magyar légtérben, de a repülésük biztonságát semmi nem fenyegette. Ezt erősítette meg újra az MTI kérdésére Hackl Mónika, a HungaroControl szóvivője szerdán is. -
#6358 Lehet akkor akadtak fel oda... :P -
#6357 Egy kicsit erősebb szélvihar nem kapja le ezeket? :D -
#6356 Tankalvázra rakott repcsi durva :D -
#6355 általánosítás mert ez az általánosság -
#6354 Azért nem mind! Teccikérteni? :)) -
#6353 mer a kamionos tuskó állatfaj -
#6351 Putyin egész ténykedése erről szól...... -
tomcat1 #6350 Evolució Bucser, evolució! -
#6349 Vissza a régi szép időkhöz.... Én egyet nem értek... MIért lesz jobb ha állami vállalat lesz ezekből?? miért nem lehet vissza nem térítendő állami támogatásokkal feltámasztani azt a szerencsétlen repülőgép ipart??? Ezek hülyék... felszámolnak egy elavult gazdasági szerkezetett erre 15-20 év múlva visszanyúlnak érte... Grat a sok hülyének... -
Cat #6348 Repülőgépgyártó óriás alakul Oroszországban
Vlagyimir Putyin elnök tegnap rendeletet írt alá egy egységes repülőgépgyártó vállalat létrehozásáról, amely legalább 75 százalékban állami ellenőrzés alatt áll. Ennek értelmében egyesítik az összes orosz katonai és polgári repülőgépgyártó céget, kivéve a helikoptergyártókat.
A kezdeményezés a kormánytól származik: Mihail Fradkov miniszterelnök már február 6-án aláírta a vállalat létrehozásáról szóló dokumentumot. A Kreml már régóta kereste a módját annak, hogy felélessze az ágazatot, amely a Szovjetunió 1991-es szétesése után sorvadásnak indult, miután a hadsereg nem vásárolt gépeket. A várhatóan évi 7-8 milliárd dollár forgalmat bonyolító óriásvállalat a kormányzat reményei szerint képes lesz arra, hogy helytálljon a kemény nemzetközi versenyben.
A vállalat létrehozása érdekében egyesítik a MiG repülőgépgyártó vállalatot, a Gorbunov Kazan repülőgépgyártó vállalatot, a Szuhoj repülőgépgyártót, az 51 százalékos állami tulajdonban álló Iljusin repülőgépgyártót, a 25,5 százalékban állami komszomolszki Gagarin repülőgépgyártót, a 38 százalékban állami Nyizsnyij Novgorod-i Szokol repülőgépgyártót, a 25,5 százalékban állami novoszibirszki Cskalov repülőgépgyártót, valamint a 65,8 százalékban állami moszkvai Tupoljevet. A kormány még tavaly szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy az ágazatnak 547 milliárd rubel (19,4 milliárd dollár) tőkeinjekcióra van szüksége ahhoz, hogy 5 százalékos részesedést szerezzen a polgári repülőgépek piacán és harci gépeket gyártson a hadsereg számára.
Az Airbus eközben közös vállalkozás létrehozásáról tárgyal az orosz illetékesekkel, amely új típusú, polgári célú repülőgépeket gyártana, az olasz Finmeccanica pedig ugyancsak tegnapi hír szerint megveszi a Szuhoj egyik egységének 25 százalékát és a két cég együtt gyárt polgári repülőgépeket. -
#6347 Pfff... Látom kipihented magad a hétvégén! -
#6346 Szerintem meg ezerben legalább. -
#6345 Szomszéd Pista kocája is hasas, nem számítják bele a muszkák? Zórámat is evitték negyvenötben... -
#6344 bocs de szerintem tíz/száztonnában mérik. -
#6343 Vajon hány db/kiló csirke lehet egy ilyen vadászgép? Kihirdetném a faluban, hátha összejön annyi...Egy jó politikus kéne, aki meggyőzi a falu népét, hogy de jó lenne egy ilyen nekünk. Pl. a kártékony állatok távoltartására a hangja által. Permetezőnek is jó volna (egy-két repnapos videó bemutatása a fordulékonyság illusztrálására), a sürgős centrifugázni valót fel lehetne függeszteni kosarakban a pilonokra, és 7-8-9g-s fordulókkal kipréseltetni. Házbontáskor hangsebesség feletti alacsony áthúzással segíteni a repedések keletkezését; a halastó lehalászásakor hasonló eljárás, és a halak maguktól ugranak ki a partra. Gyereknapkor, falunapkor sétarepültetés (bevétel X százaléka az önkormányzatnak menne). Tehát csakis békés célokra használás (Békéscsaba, Békésszentandrás stb...) -
#6342 Persze, de akkor is poén. -
#6341 Ez nem tudom miért LÁL? Thaiföld a világ egyik legnagyobb baromfihúsellátója. Azzal fizet a fegyverért amije van. Fizethetne USA dollárral is de ha az oroszoknak kell a csirka vigyék. Így még a banki nyereséget is megússzák... -
#6340 LÁL. Thaiföld fagyasztott csirkékért akar vadászgépeket venni :D Tárgyal Amerikával (Super Hornet, F16) meg az oroszokkal (Szu 30MK), az amiknak nem kell a madárinfluenza miatt, de az oroszokat ez nem zavarja. -
#6339 Itt. -
frekkon #6338 hol találok feltételeket? -
F16 #6337 Áhh, én nem beülni akartam, hanem elgondolkoztam a jelentkezésen is. Méhg csak 20 éves vagyok, de miután elolvastam a kritériumokat, szerintem alig felelnék meg pár ponton, és már az első rostán kiesnék. :-(
Én mindíg is azt tartottam a legnagyobb élvezetnek, ha te kezelsz egy szerkezetet, nem pedíg ha visznek. -
#6336 Beülni beülhetsz bárhogyan, a Top Gunos lütyőket is felvitték kérdés nélkül meghányatni.