Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The Javelin offers executive jet travel with the speed and manoeuvrability of a jet fighter: speed 528 ktas, 12,000 feet per minute climb and a ceiling of 45,000 feet. Combine this with a state-of-the-art glass cockpit, Williams FJ33 engines and safety features including traffic, ground proximity and weather radar, coupled with a pressurized environmentally controlled cockpit, armchair comfort and even space for 2 sets of golf clubs."
Amúgy itt a honlap.
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A turbulencia egy áramlástani jelenség, a flatter meg az aeroelasztikus jelenségek egyik fajtája. :-) Szal nem kevés a külömbség. ;-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én nem estem hanyatt a "leleplezéstõl".Nem hiszem, hogy most álmatlan éjszakákat okoztál az ufóhívõknek ezzel a mesével.
ON
Accem mi ismerjük egymást FSklub listáról<#wave>#wave>
Üdv:
Lt.Balu (HA-FUN)
Érdekesen látod a világot magad körül... <#wilting>#wilting>
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Aki szeretne egy jó kis ufo leleplezést olvasni az nézze meg a UFÓ-s videók! topikban, a #221-es hozzászólásomat. Most jól felkopik az álluk a sok ufómániásnak :-))
Kezd beindulni a vitorlázórepülés fórum, ezért megkérek mindekit, hogy a témák elkülönítése érdekében oda írjunk vihornyás info addiktokat. :-))
Kösszencs :-))
DG-300

Nem értem, hogy az emberek miért nem szeretik a repülést?
Az egész repülés témakör meg nem foglalkoztat annyi embert, hogy kelljen neki több topik.
-újreg-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1119988626
ha nem találnátok meg véletlenül.
Csináltam egy topikot itt az sg-n, amely a vitorlázórepülést öleli fel. A topik célja hasonló ehhez a topikhoz, vagyis diskuráció a gépekrõl, és szép képek közzététele. Csak nem a motoros gépekrõl szól a topik, hanem a vitorlázókról. Tehát oda mehet minden, mi vitorlázás. (képek, filmek, linkek, viccek, diskurációk)
Ja, és ne feledjétek:
"A vitorlázópilóta legnagyobb barátja a kukoricás,
és a kukoricás legnagyobb ellensége a vitorlázópilóta." <#bee1>#bee1>
Üdv:
DJviolin
A Fly-by-Wire rendszereknél általában van visszacsatolás, olyasmi, mint a Force Feedback-es joyoknál, tehát a számítógép kis szervómotorokkal képes visszaható erõket kelteni a boton. Így lehet jelezni például az átesés közelségét Fly-by-Wire rendszernél.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az a két display ugye...
Új hajtómûveket kapott, amikhez már nem a régi zárolapokat alkalmazták, hanem egy ún. rácsmegoldást, ezzel együtt a "kopoltyúk" is eltûntek. Az így megtakarított helyre is tartályokat tehettek így nõtt a hatótávolság. Érdekesség, hogy az oroszok kezdetekben ezeket felfestették a gépekre az amerikai mûholdak megtévesztésére!Új radar és radarburkolat, nagyobb féklapok is jöttek az új gépre. Ráadásul a pilóta is valamennyvel magasabban ül így jobb a kilátása is. mivel új radart kapott, így alkalmas lett földi célpontok támadására, tehát bõvült a fegyverzet is. Nameg kapott egy plusz felfüggesztést is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"