14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6501 [motyogás félálomban...]
Jó kis topictali St. Marteen szigetén... nem... akkor sem iszom sört, ha most Bucser fizeti, valakinek el kell vezetni a gépet hazafelé is....
[horkolás] -
#6500 OK, csomagolom a bikinimet. -
#6499 Ha összedobjuk a pénzt biztos kitudunk bérelni egy padot :) -
#6498 szép hely lehet ez a St. Marteen,ellaknék ott én is -
#6497 UGYVAN! Kata kell! Szukseg van ra! -
#6496 MÁ megint beszőkültél?? Te is jössz... Te hozod a sört... -
#6495 Hat megyunk St. Marteen-ra....ahol a kepek keszultek! Kovetkezo kepen mar mi leszunk rajta enyhen illuminalt allpotban amint a strandon megprobaljuk elerni kezeinkel (termeszetesen az oromtol! ) az epp leszallo Fedex gepet ami hozza a friss BS-t tartalmazo csomagunkat! -
#6494 Hova költöztök? -
#6493 Háháháháháááááááááááááááááááááááááááá siman!
Fedex masina a repteren:
MIKOR KOLTOZUNK????! -
#6492 Szezonban a deszkat is figyelembe veve szerintem 10-20 percenkent tuti leszall oda valami masina... es a fedex is tuti szallit oda...ahol van repter oda letud szallni a fedexgep -
#6491 Valami határmenti kis kunyhó megtenné! Lesz ott szélessáv... Arra lennék kíváncsi, hogy a FedEX menniért szállít oda... :) Mert ugye mindjárt BS! Valamivel el kell ütni az időt, azonkívül, hogy megnézzük a félóránként landoló gépet, utána meg koccintunk a szerencsés landolásra... :) Vajon sok gép jár arra? -
#6490 -
#6489 Sárkányeregetés ajánlott vajon? :))) -
#6488 Kata én kérek elnézést, szegény már túl sok sört vedelt, nem tudja mit beszél. -
#6487 A táblán a felirat pedig:
"Strandröplabdázás a labda érdekében nem ajánlott!" -
#6486 Nem dontottem meg el hogyaa holland vagy a francia reszre koltozzek e...bar az Heinekent jobban csipazom mint az 1664-et vagy a Kronenbourgot....szal inkabb a hollandra szavazok..meg a holland nostenyek se rondak am ;) (baaar a francia...ehh nem tudok donteni! )....megyek is aztan felhivom a kovetsegeket hogy milyen net van ott a szigeten..aztan ha van szelessav mar meghetunk is!
[BAZINAGYBILIBERTKEZ]
-
#6485 Azé' szóljál, ha költözöl... :) Megyek ám én is! Hávááááj-dzsuváj-hencsi-dikó! :D -
#6484 Nem baj cimbi! Hozatunk a te nevedben is aztan majdcsak elfogy! -
#6483 Egy kis potya piáért minden áldozatra hajlandóak vagyunk.
[mondja az, aki amúgy nem iszik alkoholt...] -
#6482 Jo hely lehet ez a caribtengeri sziget (St. Marteen)...egyik fele holland masik fele francia...el eldegelnek en itt :P
Nah jo..nem logatom a kezem a bilibe...marad a magyar puszta..homok es por...Kecskemet...de legalabb repulok vannak...
ON: -
#6481 Ehhe...lebuktam!!!.....nah jo azert te is kapnal belole ha mar mutogattad magad erte -
#6480 Hordatnátok velem a sört magatoknak mi? -
#6479 :P -
#6478 Menetrend..hehe....Kata jossz?! A deszka tanulsaga szerint te meg ingyen is kaphatsz jokis hideg gyongyozo holland söröcsket
-
#6477 De legjobban egy olyan eletnek orulnek ha az a kocsma ott az enyem lehetne!.....nah ott meg tudnek oregedni...es halni...ki lennek bekulve az eletemmel!
("Egy kocsma a Holland-Antillakon, karnyujtasnyira repulok..Kell ennel tobb?!")
-
#6476 Háhá!!
Ha mar jo ido van (gondolom azert a holland antillakon nyaron (marmint az ottan inyari honapokban), jo ido van!), es ott a turkiszkek tenger, a homokos part, egy kocsma...siman a vizben derekig, egy jo hideg (stilszeruen) Heineken-el a kezemben toltenem a nap fenyben uszo orait!...de lehet meg ejjel is ott ulnek amilyen hulye vagyok -
Nyiri #6475 En is ott ulnek minden nap. -
#6474 Az eppleszallo American Airlines gep (Boeing 757) mogott latszik a palya vonalatol jobbre levo kocsma/vendeglatoi letesitmeny...lathato hogy meg lelatot is fabrikaltak a nezoknek....biznyisz az biznyisz
-
#6473 Kulon "ipar" epult ki a turistak azon igenyere, hogy nezni szeretnek a leszallo gepeket ilyen kozelrol...jobboldalt a kocsmaban meg fel is van irva hogy mikor milyen nagyvas erkezik, es honnan
http://www.airliners.net/open.file/0956848/L/ -
#6472 np -
#6471 ez az a repter:
-
#6470 jó nem tudtam,sry! -
#6469 -
#6468 Tele van az airliners ilyen anyaggal. (Philipsburg-St. Maarten: Holland-Antillák)
(Video is van neten vagy felszaz...hotelerkelyrol,tengerpartol, felette elszallos, jobbrol a kavezobol...utszelerol... ;))) -
#6467 emlékeztek még erre a képre? most itt egy videó róla igaz KLM-es géppel -
#6466 Igen volt teendoje boven. Mint a hirekben is all igencsak megdolgoztatta a masinat az elso felszallas alatt! Gondolom a teendoket nezte a terdere erositett fuzeten vagy pda-n, es hajtotta epp vegre. -
#6465 mikor jössz megint játszani? te vezetsz és én mozikok a faroklövésszel :) -
#6464 Veszekedést mellőzni please, mert törlök kíméletlenül! :P -
#6463 Végülis ja a magyar előrenyilazott háromszög se rossz. De pl a francia meg angol "bullseye" festések nem tetszenek, se az amcsi csillag. -
#6462 ha egy kötelék felszáll....