Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
aki le tudja fordítani, piros pontot kap 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
ilyen pusztult a héten meg?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
a világ legcsúnyább helikoptere 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Nem egy nagy feladat, szerintem teljesen mindegy, hogy most mondják meg neki, vagy a repnap elött egy nappal, ebböl is látszik, hogy egy pitiáner hülyeség az egész.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

narazzino
Hétfõn Luleåban jártam (volt egy kis észak-svédországi kirándulásom), és beszéltem az egyik pilótával aki Magyarországra jön. Azt mondta, hogy jön a repnapra is, meg azt hogy valami F1-es autóval kell versenyeznie, de még nem tudja, hogy pontosan, mit kell csinálnia. Kissé meglepett, mert fogalmam nem tudtam, hogy õ lesz a pilóta. Szvsz érdekes, hogy ez egyik "fõszereplõ" (természetesen Palik és Bochkor után 😄) nem tudja mi a feladata

Falconer
<#nyes>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Talpon szerintem sem nagy cucc, de háton azért már izgisebb 😊 Amugy nem elirták, hogy el kell vágni de valojában meg, hogy nem szabad?

Falconer
Nah végre 😊

Ugyan má megam8! Pont azért van itt mert a sok kiéhezett kan tuti rábök arra, hogy "felhõk felett" mert az olyan mint amikor az ember elõször szerelmes és kíváncsiak a történetekre. Ráadásul csaj a házigazda szal hejjhó lets go... Aztán meglátják a cool repülõs képeket és elgondolkodnak, aztán arra jutnak, hogy ez sokkal jobb mint az izmos fiúk meg a szekszik-e a duci csajok. (meg hát mindenki a házigazda kegyeibe próbál férkõzni) <#bee1>

Bucser
ja pláne mióta van kedvencek funkció a fórumban😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Örülünk... Nekem meg fõleg mind1 hol van a topik olvasom és nem azt nézem, hogy hol van 😛

Bucser
na csak ugrik mindenre amit mondok😄 Pedig mégcsak nem is kritizáltam😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
na itt a topik az általánosban. Örüjjetek 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Blasta
Sajna Õ már nem tudja...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

42nd Intruder
És milyen széles? 😄

Kata
ezt A380-nal megcsinálná még Ray Charles is... 😛 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nyasgemmá! <#duhos2> Azé, mer pancser volt a kisebb, minnyá ki kell röhögni? MI?!

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Megtisztelõ, hogy ezt tõlem kérdezed, de ebben én abszolúte nem vagyok kompetens azt hiszem. Csak egy mezei fórumozó vagyok aki kavarja itt folyton a flémeket... <#vigyor>

S itt a következõ. A problémám ezzel a sorral van: "A feladat rendkívüli nehézségét jól mutatja ez a kép, hiszen a gép kereke az oszlopokat tartó emberek derekával van egy magasságban!" Kérdem én: ez mitõl rendkívüli nehézségû? Na jó, háton megcsinálni azért már macerásabb ezt aláirom, de talpon bármelyik gyakorlottabb pilcsi megcsinálja, hogy a világ elsõ 10 mûrepülõjét már ne is említsem...azok szerintem még bekötött szemmel is... <#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
hát az elmúl 4628 hozzászólást sem a szódásüveg tette be szóval látogatott eza topic szerintem...

Bucser
Szerintem meg tök felesleges ezt át tenni általánosba😄 ez olyan katás dolog, hogy idenyitotta😄

Falconer
Ha Kata szól. De akkor támogatod az ötletet?

Clidey
Honnan tudod, hogy nem szoktam alatta porszívózni? <#zavart1> Afrancba, lebuktam!? <#vigyor>

De mondom, nekem tökmindegy...majd a vezérkar eldönti. <#wink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hangianix
Engem nem zavar, csak szerintem a FLK a forum alja kb. a topikok szinvonalat tekintve, az altalanosban talan jobb helye lenne (bar erosen megnone az "erdemben" hozzaszolok szama :p ).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Falconer
Nem azlért kell átrakni, mert nem talál ide az ember, hanem mert van az itteni forumozóknak önbecsülésük, és ezért át kell rakni. Ez olyan, mintha pl van a parkettán egy kisebb szönyeged és nem porszivozol alatta, mert ugysem látszik. Szerintem át kell rakni.

Kata
*rendel egy takarítónõt a nyáltócsát feltörölni* <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Szerintem meg tökmindegy, jó helyen van ez itt is. Akit érdekel a téma, úgy is megtalál minket - mint az a négyezerhatszázegynéhány komment is bizonyítja... <#eljen>

Clidey

Gyakorlatilag huszonegynéhány éve a magyarországi kisgépes repülésben élek. Én még láttam a Trigáékat Trénerekkel orsózni, Besenyei Petit Z50-el háton 5 méteren, Vereszolit meg 142-õt "érdekesen" berepülni.
De igazad lehet, asszem' télleg csak belemagyarázom... <#wink><#zavart1><#idiota><#vigyor><#vigyor>

Falconer
Szerintem nem gáz, de elég jo a topik ahhoz, hogy átrakjuk egy normális témába. Szerintem át kéne rakni

Kata
anno véletlenül ide nyitottam, azóta itt van, de eddig senkinek nem okozott ez különösebb problémát. Ha nagyon gáz, átrakathatjuk másik fõtémába.

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Nekem fogalmam sincs, már felmerült bennem is ez a kérdés.

Hangianix
Egy kerdesem lenne, nem mintha a forum barmilyen kovetkezetesseget mutatna a topikok elhelyezeseben, de ez miert itt van es miert nem mondjuk az altalanosban? :o

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Kata
belemagyarázás... <#bee1>

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Igen, de ha te meg jobban ismernél, akkor most jót mosolyognál eme kijelentéseden... <#smile>

Bucser
Mert azok N00b-ok és nem a Besenyei papa akinek elég egy is😄<#crazya>

Kata
Igen, de ha jobban követnéd és figyelnéd a mûrepülést, tapasztalhattad volna, hogy szinte minden gépen mindkét törõvégen van horizontjelzõ, nem csak az egyiken. <#hawaii>

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Najó, persze persze... ez könnyû volt!<#buck>
Igazából csak azért tettem be, mert egy remekül elkapott kép szerintem...csakúgy, mint lejjebb azok a Szu-27-esek - ami szerintem megintcsak nem fék... <#wink>

Az pedig, hogy melyik oldalon van horizontjelzõ, kizárólag megszokás kérdése: ki merre szokik kinézni a szárnyvégre mûrep közben. Legalábbis mikor errõl beszélgettem régebben a VZ-vel, õ így magyarázta. És én hiszek neki. <#crazya>

Kata
Nem ér le, az árnyék a képen pont egybeesik farokfutóval abból a szögbõl, ahonnan a kép készült, és így úgy látszik, mintha ott leérne. De ez is csak perspektíva kérdése. 😛

Szerintem inkább érdekes a képen, hogy Besenyei papának már elég egy horizontjelzõ csak az egyik törõvégen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Nem ér le

Papirzacsi
FÉÉÉÉÉK! :-)
1értelmûen nem ér le a svanca, mifel a farokfutó ér le...<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Na itt a következõ piccsör konteszt:

Leér, vagy nem ér le a svanca?
Merhogy féknek nem fék az tuti!

Clidey
Oké, Kata, nézek neked akkor okosan: <#zavart1> Így jó?

<#vigyor><#vigyor>

[NST]Cifu
Iganis tyúkanyó. <#puszi>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Falconer
A 95ös nem az, én is ismerem ezt a trükköt, szerintem szinte mindenki, a #4598 a 4587re vonatkozott egyébként, ha ezt nekem is szántad.

Kata
Hülyék vagytok hozzá! 😛 😄
Ezek nem teljesen egymás felett mennek, hanem vízszintesen is van köztük távolság. Csak a nézõk felõl így látszik. Perspektíva csibéim, perspektíva. 😊

A 4587-esrõl nem tudok nyilatkozni.

[/cserf][/fülünyúl]

Ezek nem fake-ek. ha photoshop lenne, akkor a maszkolás szélénél szemcsés lenne a kép picit. Jó sasszem kell hozzá. Ismerjük el na, ennyire tudnak a ruszki lovagok.

Clidey
EZ IS FÉK!!! EZ IS FÉÉÉÉÉK!!!! FOTOSOP!!! FOTOSOP!!! <#idiota><#zavart1><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
(bocs! <#vigyor>)

[NST]Cifu
Jah... fake... <#sniffles>

És ez is fake, ugye... <#ravasz1>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

42nd Intruder