Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Airliners.net
Airliners.net - 2. keresés
Aeronautics.ru
Esetleg még próbálkozhatsz a "J-11" keresõszóval, az ugyanis kínai licenc Szu-27SzK...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
www.airliners.net/667247/L/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

De amúgy még így is iszonyatosan drága jószág, ezért is kaptak vérszemet vele kapcsolatban a kongresszusi képviselõk.
Egy vitorlázógép mûszerfala, az altiméter a bal alsó mûszer
Szal mint minden gépen itt is 1 mûhorizont, egy magasságmérõ, és egy sebességmérõ alkotja a standby mûszereket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[/cserf][/fülünyúl]
Az USAF CV-22 gépe:
A májdagasztához annyit,(és ezzel be is fejezem) hogy ahogy mások is mondták,tényleg jó látni, hogy azért léteznek még értelmes nõk kicsi országunkban.
Na, májdagasztás off.
Amúgy jól emléxem, hogy te nyomultál rózsaszín P-51D-vel a Sturmovik topicban?
:-) Egy "szakmai" jellegû (és picit offtopic)kérdés: a Mustangon a girostabilizált célkeresztet szoktad használni, vagy a fixet? (ugyebár Q gomb-al lehet kapcsolgatni) Szerinted melyik a jobb? (azért kérdezem mert sehogyem tudtam megszokni a gyrost)
bgabor:
A V-22 Osprey a valaha volt legzötyögõsebb, legelhúzodóbb és az F/A-22 után a legdrágább katonai repülõgép program. Hogy sok a kritikusa az érthetõ. A billenõrotor valóban nagyon jó elképzelés, csak a megvalósítással vannak problémák, és nem is kicsik. A hidraulika rendszere problémás, mert a szokásosnál nagyobb nyomásút használnak, de a Block 1 gépek csõvezetékei ezt nem nagyon bírják. Most legutóbb azért pattant ki a botrány, mert kiderült, hogy a rotorlapátok jégtelenítõi nem felelnek meg az elvárásoknak, és a lapátokról a jég a hajtómûbe is kerülhet, így a felhõrepülést jelenleg megtiltották a gépeknek. A program kritikusai pedig azt kérik számon, hogy lehetséges, hogy mégis átengedték a gépet a teszteken, ha ilyen alapvetõ hiányosságokkal küzdenek még mindig. A tengerészgyalogság tesztelést felügyelõ központját már korábban is sok vád érte, hogy egész egyszerûen azokat az elvárásokat, amelyeket a géppel szemben támasztottak, utólag szépen hozzáigazították a V-22-höz, így "nem probléma", hogy a V-22 raktere kisebb, mint a CH-46-é, hogy a gép nem tudja tartani az elõre elvárt sebesség, hatótávolság és teherbírási normákat, stb. Sokan (végülis jogosan) fel vannak háborodva amiatt, hogy az eddig cirka 20 milliárd dollárt felemésztõ program gyakorlatilag egy olyan gépet tudott csak produkálni, amely a mellett, hogy alig másfélszer gyorsabb, mint a helikopterek, kevesebb terhet és katonát vihet alig valamivel nagyobb távolságra, bonyolultabb és egyben drágább az üzemben tartása, ráadásul egyetlen V-22 áráért 6-7 hagyományos helikoptert lehet vásárolni...
Noha még a V-22 sem bizonyított, a négyrotoros változat máris keresi a helyét...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
[/cserf][/fülünyúl]
Csak a misskata.hu sem a diplomarol szol. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként örülök, hogy a számos baleset ellenére a kongresszus nem szanálta a gépet, (Mint ahogy az sok gyönyörû géppel történt) és kitartottak amellett, hogy szolgálatba állítsák. Remélem a Navy is szolgálatbaállítja a hordozókon, mert ideje lenne már a régi konvencionális helikoptereiket felváltani.
MV-22 Cutaway
[/cserf][/fülünyúl]
Köszi, de én 1 sima átcopyzott ismertetõvel is beértem volna.
Akkor ez esetben természetesen türelemmel várom😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem ismerõs nektek ez a gép?
Ferihegy,
2005. July 28.
(Egy hét múlva, a kecskeméti repnapon ez állta el a netes közvetítõ lángos kocsit. :-))