14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Siluro
    Ehhh... régi szép idők amikor Corsairrel repkedtünk 77es koromban.... :)
  • Siluro
    Sajna nincs róla képem, de engem is érdekelne...
  • rohadt alma
  • Speedbreaker
    hogy néz ki az a su :DDDDDDDD (ha su...)
  • rohadt alma
  • narazzino
    a Szuhoj cockpitját szívesen megnézném. senkinek nincs képe róla?
  • narazzino
    szal ezért volt itt olyan sok új hsz...
  • Siluro
    Ó-óó... Béla néni! Felső nagy lett, sorry érte. Csak 1152 es felbontáson nem vágom olyan pontosan. Sorry érte!
  • Siluro
    Jaj pasik-csajok ilyen marhaságon összevitázni. Inkább csináljuk azt amiért itt vagyunk, tehát beszéljünk a repülőkről és a linkelt képekről mondjanak az okosok szakvéleményt, hogy tanúljon belőle mindenki! Peace!
  • Speedbreaker
    offtopik
  • Efreet
    csitt, tessék higgadt házigazdaként viselkedni.
  • Placebó
  • Kata
    Szól ez ugye a "követőrakétáknak" is...
  • Kata
    Senki nem mondta neki, hogy kezdjen el személyeskedni és beugatni a sértődése miatt - ami teszem hozzá, teljesen felesleges volt. Itt inkább az a trend, hogy nektek mindent szabad, én kussoljak a sarokban.
    Most pedig örülnék, ha nem barmolnátok szét a topikot és valahol máshol vitatnátok meg.
  • Efreet
    Tessenek az anyázást nyilvánosban abbafejezni, vagy odacsapok...
  • Placebó
    Off Van akinek szabad... On
  • Bucser
    Azért a "durcaskispicsa" meg a "qrva anyád" erősen más kategória...
  • alert
    Miért nem privátban beszélitek meg ha már egy moderátor is van köztetek? :)
  • Punker
    "...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad" ugyanaz a személyeskedés, és ezt már nem elöször játszátok el.
  • Seaweed
    Merlegelj ha a szemelyeskedesert es aka kurvanyazasert nem jar semmi, akkor senkinek se jar semmi ezen a ruhes forumon....kicsit azert mas kategoria az hogy lekispicsazom o meg elkezd anyazni...
  • rohadt alma
  • Punker
    na akkor meséljetek ki hány pontot szeretne?
  • Kata
    Itt hagyom, mert rólad állít ki bizit.
    1. Volt egy kép a 10 között, ami szélesebb volt mint 1024. Vagy a figyelmetlenséged, vagy akármi miatt, de volt.
    2. Ráadásul 10 kép volt egyben, de ezt meg sem említettem.
    3. A képszám korlátját moderátorok mondták, mivel egy oldalon fix hsz van, így nem mindegy hány képet kell betöltenie oldalanként, ez lassítja erőteljesen a topikokat. (Igen, a makettezős topikot is).
    4. Ez itt nem hatalom, csak nem hagyom szétbarmolni a topikot.
    5. Qrva anyád a durcás kispicsa idióta...
  • Seaweed
    Osszsen 10 kep volt mind 1024 alatti! (1023 es 1020 pixelesek)..nem kell a magyarazkodas itt vannak a vinyomon....
    Tul nagy hatalmad van...es a vilag hulyesege ez a 3-5 kep dolog! Te talatad ki mi?!

..es nem vagyok megsertodve..csak lefalcolok a picsaba megint innen, mert ismet bizonyitottad hogy alkalmatlan vagy a hazigazda szerepre...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad, aki ha esik ha fuj "az van amit o akar".....

Tudod mit?! Most megyek es a makett topicba berakok 40 kepet egy hszbe...meg szerencse hogy ott nem rugsz meg labda se..!!!!!!!

(ui.:kivancsi vagyok hogy meddig lesz ez a hsz a topicban es mikor torlod ki...)
  • rohadt alma
  • rohadt alma

• Kata
    Hiába játszod a sértődöttet, csak úgy hobbyból nem töröltem volna. A másik hsz-ed még így is benn hagytam, pedig abban is több mint 5 kép van.
  • Seaweed
    Nem fogok veled vitatkozni...de egyik se volt szelesebb 1024-nel..sajat kezuleg vatgtam meg oket az airlinersol...de tudod mit legyel boldog a topicodban. ágyő
  • Kata
    Ha tudtad, miért nem raktad be több hsz-ben? No meg nem 1300 széles képeket. :)
  • rohadt alma

• rohadt alma
  • Seaweed
    Tudtam hogy belekotsz..milyen marhasag mez mar?! ..es meg ki is torolted... hat LOL....
  • Kata
    Nem, ez egy szarvas.
  • rohadt alma
    Ez egy kakukktojás.

• rohadt alma
    Biztos volt nagy meglepetés.
  • Kata
    Semmi gond.
  • rohadt alma
    Rendben.Bocsánatot kérek!Eztán jobban odafigyelek.
  • Kata
    1200 képpont széles volt. Seaweed egyik hsz-e szintén ezért repült sajnálatos módon. A házigizdaság csak törlésre jogosít fel, így nem tudom esetlegesen átszerkeszteni és linkre javítani az efféle eltévelyedéseiteket.
  • rohadt alma
    Azt hiszed kitalálom?Nagy volt vagy egy hozzászólásban sok?
  • Fenrir
    Én nem tanultam a Kossuth bázison, először a Tököli reptéren voltam aztán a Malév Oktatási Központjában.