14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6996 Ehhh... régi szép idők amikor Corsairrel repkedtünk 77es koromban.... :) -
#6995 Sajna nincs róla képem, de engem is érdekelne... -
rohadt alma #6994 -
#6993 hogy néz ki az a su :DDDDDDDD (ha su...) -
rohadt alma #6992 -
#6991 a Szuhoj cockpitját szívesen megnézném. senkinek nincs képe róla? -
#6990 szal ezért volt itt olyan sok új hsz... -
#6989 Ó-óó... Béla néni! Felső nagy lett, sorry érte. Csak 1152 es felbontáson nem vágom olyan pontosan. Sorry érte! -
#6987 Jaj pasik-csajok ilyen marhaságon összevitázni. Inkább csináljuk azt amiért itt vagyunk, tehát beszéljünk a repülőkről és a linkelt képekről mondjanak az okosok szakvéleményt, hogy tanúljon belőle mindenki! Peace! -
#6986 offtopik -
#6985 csitt, tessék higgadt házigazdaként viselkedni. -
#6984 -
#6983 Szól ez ugye a "követőrakétáknak" is... -
#6982 Senki nem mondta neki, hogy kezdjen el személyeskedni és beugatni a sértődése miatt - ami teszem hozzá, teljesen felesleges volt. Itt inkább az a trend, hogy nektek mindent szabad, én kussoljak a sarokban.
Most pedig örülnék, ha nem barmolnátok szét a topikot és valahol máshol vitatnátok meg. -
#6981 Tessenek az anyázást nyilvánosban abbafejezni, vagy odacsapok... -
#6980 Off Van akinek szabad... On -
#6979 Azért a "durcaskispicsa" meg a "qrva anyád" erősen más kategória... -
#6978 Miért nem privátban beszélitek meg ha már egy moderátor is van köztetek? :) -
#6977 "...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad" ugyanaz a személyeskedés, és ezt már nem elöször játszátok el. -
#6976 Merlegelj ha a szemelyeskedesert es aka kurvanyazasert nem jar semmi, akkor senkinek se jar semmi ezen a ruhes forumon....kicsit azert mas kategoria az hogy lekispicsazom o meg elkezd anyazni... -
rohadt alma #6975 -
#6974 na akkor meséljetek ki hány pontot szeretne? -
#6973 Itt hagyom, mert rólad állít ki bizit.
1. Volt egy kép a 10 között, ami szélesebb volt mint 1024. Vagy a figyelmetlenséged, vagy akármi miatt, de volt.
2. Ráadásul 10 kép volt egyben, de ezt meg sem említettem.
3. A képszám korlátját moderátorok mondták, mivel egy oldalon fix hsz van, így nem mindegy hány képet kell betöltenie oldalanként, ez lassítja erőteljesen a topikokat. (Igen, a makettezős topikot is).
4. Ez itt nem hatalom, csak nem hagyom szétbarmolni a topikot.
5. Qrva anyád a durcás kispicsa idióta... -
#6972 Osszsen 10 kep volt mind 1024 alatti! (1023 es 1020 pixelesek)..nem kell a magyarazkodas itt vannak a vinyomon....
Tul nagy hatalmad van...es a vilag hulyesege ez a 3-5 kep dolog! Te talatad ki mi?!
..es nem vagyok megsertodve..csak lefalcolok a picsaba megint innen, mert ismet bizonyitottad hogy alkalmatlan vagy a hazigazda szerepre...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad, aki ha esik ha fuj "az van amit o akar".....
Tudod mit?! Most megyek es a makett topicba berakok 40 kepet egy hszbe...meg szerencse hogy ott nem rugsz meg labda se..!!!!!!!
(ui.:kivancsi vagyok hogy meddig lesz ez a hsz a topicban es mikor torlod ki...) -
rohadt alma #6971 -
rohadt alma #6970
-
#6969 Hiába játszod a sértődöttet, csak úgy hobbyból nem töröltem volna. A másik hsz-ed még így is benn hagytam, pedig abban is több mint 5 kép van. -
#6968 Nem fogok veled vitatkozni...de egyik se volt szelesebb 1024-nel..sajat kezuleg vatgtam meg oket az airlinersol...de tudod mit legyel boldog a topicodban. ágyő -
#6967 Ha tudtad, miért nem raktad be több hsz-ben? No meg nem 1300 széles képeket. :) -
rohadt alma #6966
-
rohadt alma #6965 -
#6964 Tudtam hogy belekotsz..milyen marhasag mez mar?! ..es meg ki is torolted... hat LOL.... -
#6963 Nem, ez egy szarvas. -
rohadt alma #6962 Ez egy kakukktojás.
-
rohadt alma #6961 Biztos volt nagy meglepetés. -
#6960 Semmi gond. -
rohadt alma #6959 Rendben.Bocsánatot kérek!Eztán jobban odafigyelek. -
#6958 1200 képpont széles volt. Seaweed egyik hsz-e szintén ezért repült sajnálatos módon. A házigizdaság csak törlésre jogosít fel, így nem tudom esetlegesen átszerkeszteni és linkre javítani az efféle eltévelyedéseiteket. -
rohadt alma #6957 Azt hiszed kitalálom?Nagy volt vagy egy hozzászólásban sok? -
#6956 Én nem tanultam a Kossuth bázison, először a Tököli reptéren voltam aztán a Malév Oktatási Központjában.