Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem újdonság nekem,tudtam róla,hogy van ilyen hely,csak nem gondoltam volna,hogy ilyen bazi sok gép van ott!
Kötve hiszem, hogy az afghán hegyekben gyakorolhatta volna a párnahatást egy 757-essel 😄
Ühüm. Szóval olyan hogy "pilóta-képzés" nincs is, mi? Csak beszalajtanak az utcáról egy krapekot, nem ültetik be a padba és mesélik el neki az elméletet, hanem bezavarják a kokpitbe, oszt' lesz ami lesz? 😄😄😄😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Alátámasztom. Erre pont te vagy a legjobb példa.<#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Bombázók kísérõ gépének fejlesztették 1940-es évek 3. harmadában, és a B36-osok gyomrában tanyázott volna, amíg nem volt szükség a védekezésre, ekkõr kiengedték õket egy kampóval. Miután ledarálták az ellenséget elvileg vissza kellett volna jutni a b36 gyomrába, de ez nem nagyon siekrült, ezért törölték a programot 😛
40-es 50-es években születtek a legdurvább elmebajok 😄
Mondjuk nehezen ment volna a párnázás a terepakadályok miatt az igaz. <#idiota>#idiota>
De mielött tovább folytatódnak a fél méter+850km/h találgatások itt, felhívnám a figyelmet arra a nem éppen apróságra, hogy abból az irányból egy szintben eltolt keresztezõdés, regiment villanyoszlop, és egyébb magasan elhelyezett tábla takarja el az épületet, amikkel az ütközés meghiúsította volna, hogy elérje az épületet. A többire No comment.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha nagy sebességgel a talaj közelében repülünk bármiulyen géppel, tehát nemcsak vitorlázóval, akkor érvényesül a párnahatás, tehát hogy szabályosan úgy kell lenyomni a gépet, hogy talajt fogjon. Vitorlázásnál ez azért jó, mertha be akarunk repülni a hangárig, vagy túl messze vagyunk a reptértõl, akkor beállunk a talaj fölé kb. 1 méteres magasságba, és becsukjuk a féklapot, és érvénybe lép a párnahatás. Így akáér egy kilóméterre is elsiklik a Góbé. Gondolom nem mondtam új dolgot. 😊
Mondjuk az tényleg furcsa, hogy sehol nincs gép roncs a romok közt. A másik meg szerintem az, hogy egy tök tapasztalatlan pilóta kötve hiszem, hogy elvezet egy 757est félméterre tartva a földtõl.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Humoros és aranyos képek topicban belinkeltek egy flash videót.
A videóban van pár kép arról ,h egy sima gépjármût éppenhogy felborít egy vadászgépnek a hajtómûje. a kérdés az volna ,h tényleg vane annyi kraft egy vadászgépben ,h két kisautót megborítson.(azt tudom ,h a nagyobb utas szállítok simán megröptetnek kissebb kocsikat)
http://thenamelessphoto.com/
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vasáron nem leeht valahol egyet venni? szépen nézne ki egy a földemen ...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF