Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felségjelzése általában a katonai ill. egyéb nem polgári szervezeteknek (pl. rendõrség) van, lajstromjele pedig a tisztán polgári gépeknek van - ahol az illetékes légügyi hatóság elõírhatja (de nem kötelezõ érvényûen) az ország nemzeti zászlajának szerepeltetését is a gépen.
Ergo nem minden gép magyar lajstromú, amin magyar zászló van, de minden HA- lajstromjelû gép magyar (üzemeltetésû).
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha valamely repülõgépen HA- lajstromjel díszeleg, attól még lehet külföldi a gazdája, csak magyarországon került a gép lajstromba ÉS itt is történik az üzemeltetése (vigyázat! az "üzemeltetés" nem egyenlõ azzal, hol repül a repülõ ténylegesen hosszabb távon!). Legjobb példák erre a Bõny-i Jakok. Döntõ többségük angliában üzemel, de magyar lajstromban vannak, és itt is történik az idõszakos ápolásuk.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A halál csupán a kezdet...
Ahogy cifu is mondja, a lajstomban a HA = Hungary.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az ostor vége átlépi a hangsebességet.
Példának okáért ezért nem pörgetik a légcsavarokat 4000-es fordulatnál gyorsabban. Teszem azt egy 1.5 méter hosszú légcsavarlapátnak 4000-es fordulat felett a vége 5 méteres utat jár be, ami már átlépi a hangsebességet. Ekkor néha puffogó hangot ad ki.
Egy 2005-ös bejáratós pl 200ezer fölött van, míg egy 2000-est már meglehet kapni 20 millióért is.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Tudjátok, hogy miért csattan az ostor?
Bocs. 😄 Nem mindegy.
A faépítésû gépeknél ez pont fordítva van. Ahogy öregszenek, úgy egyre szilárdabbak, mert a farostok a rájuk ható csavarás, halás, terhelés miatt egymással párhuzamba állnak. Ott viszont amitõl tartani kell 50-60 év múlva az a gombásodás, és a ragasztóanyag minõsége.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eldöntöttem. Egy hétig nem írok az SG-re. Beírtam pár kommentet a Lock On topikba, és kirobbantottam a Lock On topik történetének második legnagyobb warját. Most beírtam ide, és mindjárt itt is kirobban a világháború. 😄DDDDDDDDD
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Meglehet venni kitet is, amit te raksz össze, csak az erõforrást kell neked beszerezni, de az max pár százezres tétel. a Kit meg olyan 1 millió körül mozog.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
remélem a malacperselybõl kijön.. legalábbis jó volna 😊
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk