Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ez teljesen rendben is van, mi is szoktuk mosni a hajtómûvet hidegátforgatásnál. Slaggal nyomatjuk bele a vizet.

A halál csupán a kezdet...

Siluro
Ez biztossssss yoot tesz a hajtómûveknek... 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
Vörös vagy fehér nem mindegy?? a lényeg hogy le kõõ lõni<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Easywet

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Na, hogy a Tomcat rajongók álmai még talpon legyenek egy kicsit:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Falconer
Lol 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

narazzino
meg a vörös csillag alapján<#idiota>

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
pontosan😊 A vízszintes vezérsík helyzete és a törzs hossza alapján könnyen megkülönböztethetõek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Meg ez is ég és föld

Akkor új foglamazást nyert az ég és föld.

Ez neg az ég és az univerzum?

Bucser
Jobban meg sem tudtad fogalmazni😄 ha olyan valami repül feletted amit legszívesebben megennél akkor húzz el onnan gyorsan😄

Sanyix
P-47 olyan mint egy hurka szárnyakkal, a fóka meg nemolyan <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Siluro
Nem véletlenül hívták az amik a P-47et repülõ baseball ütõnek 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
bármi képet linkelsz sajnos a kettõ ég és föld akkor is😊 Telesen más szárnyprofil teljesen más vezérsík formák teljesen más arányok ráadásul csak annyi közös van bennük, hogy mindkettõben csillagmotor dübörög😊

A Fókának süllyeszetett kabinja volt míg a P-47-esnek jól megkülönböztethetõ buborékkabinja😊 te magad is láthatod a linkelt képeken😊

Kit--Kat
A 3. lehetõség, hogy felszállás után Szicíliában.
Romániába szerintem semmiképp.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Pedig a 2 ég és föld.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mi nem tetszik a magyar gépen?

Nem mondtam,nem tetszik de rájöttem mi ütött szöget a fejemben.
Beugrott,hogy ez egy Focke Wulf 190 és engem nagyon emlékeztetett a Republic P-47-re.

ChevyG work
az ugy tudom romániába volt ("a pokol 8 napja" alatt)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Kit--Kat
Duuurvás, az 1ik baleset az itthon történt, a B-24es Liberátor ami áll az elején.

narazzino
az az anyahajóról kilõtt kocsi az nagyon kész...<#vigyor3>

alert
Az Airdisaster.com-on lehet letölteni egy két lezuhant gép hangrögzítõjébõl kioperált utolsó másodpercek felvételét, van 1-2 elég kemény is.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Valaki tud olyan oldalt amin kritikus helyzetekben folytatott beszélgetéseket lehet letölteni?

Nekem teccik.. az én pénzem is benne van...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Mi nem tetszik a magyar gépen?

Nem tûnik olyan áramvonalasnak.(bármelyik gép típusának és paramétereinek ismerete nélkül csak benyomásra)

Kit--Kat
ALAP😊

Punker
nekem nem ismeretlen a D520 a mocskok WWIIOnline-ban tegnap is kinyírtak 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sanyix

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Azt jelenti, hogy van fehér kereszt 😊)

A géptípusok elég egyértelmûek, talán a francia gép ismeretlen kissé (Dewoitine D520).
Mi nem tetszik a magyar gépen? A festése valóban nem feltétlenül pontos, de a jelzések jó helyen vannak és itt ezt szerették volna bemutatni.
"A French Vichy Air Force gépe meg mint egy parodia." - Hát jah, kb. annyira mint a hadseregük 😄D

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Zs0lt1
fas.org :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

grotesk
mi a FAS pontos címe?

Itt van fehér kereszt is.

Az mit jelent?

Kár,hogy nem írták oda a gépek típusát.
A Royal Hungarian Air Force gépe érdekesen néz ki.
A French Vichy Air Force gépe meg mint egy parodia.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

[NST]Cifu
A FAS.org eredetileg jó forrás volt, de 2000-ben John Pike és csapata úgy döntött, hogy csinál egy saját oldalt, mert összekülönböztek a FAS-al. Miután a FAS oldalának döntõ többségét õk csinálták, egyszerûen fogták a saját szellemi munkájukat, és egy új oldalon, a Globalsecurity.org-on ismét felhasználták, de folyamatosan frissitve. Az elején a Globalsecurity oldala a FAS kiköpött másolata volt, de ez gyorsan változott, hiszen a Globalsecurity-t folyamatosan frissitették, ellenben a FAS szinte szellemjárta hely lett. Aztán úgy két éve a FAS-t elkezdték átpofozni, már frissitgetik is, de sehol sincs a Globalsecurity-hez képest.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Globalsecurity oldala sem tökéletes, sok téren hiányos, sok oldala nem frissült évek óta. De jelenleg ez a legjobb általános, összefoglaló haditechnikai forrásoldal.

A FAS jó forrás?

[NST]Cifu
Ne belõlünk indulj ki. 😊
Az 1980-as években a MiG-21 már elavult, túlhaladott géptípus volt.

I.C.ram
benne vannak a régiek is, viszont a régi magyar fehér keresztet nem találtam 😞
I.C.ram
gúglin keresgéltem, és találtam egy nagyon hasznos kis oldalt! Tessék beseggelni mind! 😄

Világ össze légierejének a felségjelzései
grotesk
de azt az 50-et akkor is keveslem. 1985-ben nekünk több volt...!

[NST]Cifu
Írtam, hogy hozzávetõleges számok.
Igen, egyébként a MiG-23-as volt a legtöbb vadászgépe az orosz légierõnek (a MiG-29 és a Szu-27 eléggé nyögvenyelõsen lett rendszerbe állítva, elvileg azok váltották volna ki, de a rendszerváltás után ez a folyamat megszakadt, ettõl függetlenül szvsz jelenleg a MiG-29 és a Szu-27 a két leginkább használatban lévõ orosz vadászgéptípus). A MiG-25-öst már kiváltotta a MiG-31 (ezt az 5db MiG-25-öst nem igazán tudom hova rakni, valószinüleg csak kiképzési célal repülnek már (ha egyáltalán repül), az R-40-es rakétáik már régen elavultak). A MiG-21-eseket az 1980-as évekre az oroszoknál kiváltotta már a MiG-23, a beírt 10 gépet szintén nem igazán értem. Felújításukról nem tudok, tehát valószinüleg még késõbbi változatból származhatnak.

grotesk
ja és ráadásul 1985-ben 50 db MiG-21-ük lett volna??

grotesk
kösz

de ez azt írja hogy Mig-23-ból van a legtöbb a vadászgépek közül. (400 db van belle míg mig-25-bõl csak 5.) nem furcsa ez egy kicsit?

DummyBoy
Valszeg a Permbant utánna kapta ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

BiG G
te ember.... hogy az istenbe írsz permbannal? O_O

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

[NST]Cifu
hol lehet ilyet megnézni hogy oroszországnak milyen típusból mennyi van hadrendben?

Globalsecurity.org Persze ez csak hozzávetõleges, de irányadónak megteszi.

egyébként, rohadt alma, neked miért van halálfej a neved mellett?

Ki lett tiltva valamiért. A miértre a választ nem tudom.

Kit--Kat
Hát vége szakadt 1ilyen gyönyörû gép életének is. Nagy kár érte, a legszebb volt.
<#sir><#sir><#sir><#sir><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

grotesk
egyébként, rohadt alma, neked miért van halálfej a neved mellett?