Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez neg az ég és az univerzum?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A Fókának süllyeszetett kabinja volt míg a P-47-esnek jól megkülönböztethetõ buborékkabinja😊 te magad is láthatod a linkelt képeken😊
Romániába szerintem semmiképp.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mi nem tetszik a magyar gépen?
Nem mondtam,nem tetszik de rájöttem mi ütött szöget a fejemben.
Beugrott,hogy ez egy Focke Wulf 190 és engem nagyon emlékeztetett a Republic P-47-re.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Mi nem tetszik a magyar gépen?
Nem tûnik olyan áramvonalasnak.(bármelyik gép típusának és paramétereinek ismerete nélkül csak benyomásra)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A géptípusok elég egyértelmûek, talán a francia gép ismeretlen kissé (Dewoitine D520).
Mi nem tetszik a magyar gépen? A festése valóban nem feltétlenül pontos, de a jelzések jó helyen vannak és itt ezt szerették volna bemutatni.
"A French Vichy Air Force gépe meg mint egy parodia." - Hát jah, kb. annyira mint a hadseregük 😄D
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Itt van fehér kereszt is.
Az mit jelent?
Kár,hogy nem írták oda a gépek típusát.
A Royal Hungarian Air Force gépe érdekesen néz ki.
A French Vichy Air Force gépe meg mint egy parodia.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Globalsecurity oldala sem tökéletes, sok téren hiányos, sok oldala nem frissült évek óta. De jelenleg ez a legjobb általános, összefoglaló haditechnikai forrásoldal.
Az 1980-as években a MiG-21 már elavult, túlhaladott géptípus volt.
Világ össze légierejének a felségjelzései
Igen, egyébként a MiG-23-as volt a legtöbb vadászgépe az orosz légierõnek (a MiG-29 és a Szu-27 eléggé nyögvenyelõsen lett rendszerbe állítva, elvileg azok váltották volna ki, de a rendszerváltás után ez a folyamat megszakadt, ettõl függetlenül szvsz jelenleg a MiG-29 és a Szu-27 a két leginkább használatban lévõ orosz vadászgéptípus). A MiG-25-öst már kiváltotta a MiG-31 (ezt az 5db MiG-25-öst nem igazán tudom hova rakni, valószinüleg csak kiképzési célal repülnek már (ha egyáltalán repül), az R-40-es rakétáik már régen elavultak). A MiG-21-eseket az 1980-as évekre az oroszoknál kiváltotta már a MiG-23, a beírt 10 gépet szintén nem igazán értem. Felújításukról nem tudok, tehát valószinüleg még késõbbi változatból származhatnak.
de ez azt írja hogy Mig-23-ból van a legtöbb a vadászgépek közül. (400 db van belle míg mig-25-bõl csak 5.) nem furcsa ez egy kicsit?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Globalsecurity.org Persze ez csak hozzávetõleges, de irányadónak megteszi.
egyébként, rohadt alma, neked miért van halálfej a neved mellett?
Ki lett tiltva valamiért. A miértre a választ nem tudom.
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>