14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#8798 hmm azt akartam írni, elírtam sry -.-
-
#8797 Lol az 182 :D -
#8796 most elkezdtem a videot blink 192vel, majd meglássuk:)
(the rock show) -
#8795 pl:) -
#8794 Ének nélkülire gondoltál? -
#8793 énis hiphop, de egy hősök nem igazán megy egy take offhoz :DDD -
#8792 Héló! Van ám közöttük igényes is! Én hip-hop párti vagyok, de az csak nem passzol egy ilyen videóhoz. :) -
#8791 gépzene...pfff -
#8790 Szerintem haladj a korral és legyen Tiesto! ;) -
#8789 off
nem tudtok vmi zenét video alá? :\
mig29 bemutató videó lenne, csak nem találok semmit (pörgős cucc kéne, olyan topgunos :))) )
előre is kösz
on -
#8788 Ajanlom Koka Janost :D Megtudhatsz a pannon pumarol mindent, loal -
#8787 sajnos "kicsi" halott most a fórumunk... -
G_ArchAngel #8786 köszönöm -
#8785 Itt érdeklődj. -
G_ArchAngel #8784 Sziasztok, szükségem lenne egy Puma-szakértőre - mármint aki ismeri az egység múltját, jelenét, fellelhető nyomokat, fotókat, veteránokat...
És nem lenne baj, ha írói/riporteri vénával is rendelkezne...
Köszi!
(privátban keressen meg, aki magára ismert, vagy akár csak infót tud adni...) -
#8783 poén:) -
#8782 The story of a Legend -
Drakkar #8781 Üdv!
Tud valaki a Tökölön hasraszált Diamondról valamit?
Pl: hogy történt a dolog... -
#8780 Ott most hideg vab, Mauritius a nyerő :)
Malév - Air France/Air Mauritius :P -
#8779 Ja, és a következő NST klánbuli Korzikán lesz? :) -
#8778 A klán összedobja rá :] -
#8777 A múltkor a BellAgusta BA609 megrendelési formanyomtatvány keresésekor (gondoltam belinkelek egyet :)) keresgettem a neten, és feltünt, hogy a gyártók weboldala eléggé visszafogott. De találtam azért üdítő kivételeket is: Eclipse Aviation 500 vásárlási menü. Izléses és szépen kidolgozott, márcsak $1,804,384 kell, és 2008 Novemberére le is tudnák szállítani a saját gépemet. -
Sidewinder #8776 Orosz rendőrségi Mi-34-es műrepülése -
#8775 De akkor sincs semmi logika benne, hogy elotte van kb tiz-tizenot meterre a masik gep, aztan belenyomjon egy raketat. Sajat megat is kicsinalna. -
#8774 Papíron leírtan 300m, de a távolságtól függetlenül lehet indítani. -
#8773 Tudom, de azoknak a raketaknak is van egy par szaz meteres minimum inditasi tavolsaguk nem? -
#8772 [URL=http://coldf14.try.hu/download/vadasz31.rar]játszottam kicsit vegssal ^^[/URL] -
#8771 A Mirage 2000-nek nincs IRST-je, így a rövid hatótávolságú, infravörös érzékelővel rendelkező légiharc rakéták esetében is a repülőgép radarját használja a céladatokhoz (megj.: a legtöbb vadászgép esetében így van ez). A besugárzásjelző "szólt" Fahrenheit-nek, hogy a mögötte lévő gép radarja befogta, ilyen kis távolságból nyilvánvalóan hőkövető rakétáról lehetett szó, ezért kezdte el Fahrenheit szórni az infracsapdákat (ha megfigyeled, a fekete Mirage HUD-ján lehet is látni, hogy a rakéta infravörös érzékelőre az új hőforrásokra tapad rá célpontkét). -
#8770 Structure Repair Manual kell? Van NG techdokunkban vagy PMA-ban...
update: huh, ez nem olyan egyszerű, ugyebár a repülőgép szerkezetének a pontjai kooridnáta rendszerrel van megadva, oldalpanelek pedig a bordákra vannak felszegecselve... -
#8769 Minek az neked?
-
#8768 Urak! Puszikkal halmoznám el, ha valakinek van Boeing 737 Next Generation családról részletes panelvonal és szegecselés rajza, lehetőleg minden nézetből, és megosztaná velem. :) -
#8767 Ezt meg az amcsik is megirigyelnek :D -
#8766 de nem az elején -
#8765 wright-éknál még bevált volna eza égetés xDDD -
#8764 ^^
ezaz infracsapdás jelenet akkor se volt akkora, mint a lopakodóba köteléket repültek, a kisérő kigyulladt, pont viz felett repültem ugy kb 10m-re, a vezér ledobott egy torpedót, robbant egyet, és a robbanás hatására a víz felszínén ilyen hullám vagy mi keletkezett (mint a gombafelhő vagymi, csak vízbe ^^), na azon átment a kisérő, és a víz eloltotta a gép égését xDDD -
#8763 Nem, mert akkor kezdte nyomatni neki, amikor elkezdett a besugarzasjelzo sipolni, hogy a masik gep befogta. De nemhiszem, hogy barmekkora kart is tett volna a masik gepben. Max akkor, ha beszivja a hajtomu talan, de egyebkent tuti meg sem karcolta volna. -
#8762 Nem lehetséges, hogy mivel ennyire közel volt, azokkal akart kárt okozni a másik gépben? Azért az infracsapdák égetettek volna pár lyukat bele. -
#8761 hátha gépágyú ellen is véd xD -
#8760 Ez kurvanagy :DDD Milyen mar amikor tiz meterrol elkezdi a masik arcaba pumpalni az infracsapdakat -
#8759 Régen röhögtem ilyen yoot :DDDD