Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thunderbirds - USA / USAF (F-16C/D)
Русские Витязи (Russian Knights / Orosz Lovagok) - Oroszország (Szu-27Sz és U😎
Стрижи (Strizhi / Fecskék) - Oroszország (MiG-29C)
Patrouille de France - Franciaország (Dassault-Breguet/Dornier Alpha Jet)
Red Arrows - Anglia (BAe Hawk)
Patrouille Suisse - Svájc (Northrop F-5E)
Frecce Tricolori - Olaszország (Aermacchi MB-339)
Patrulla Aguila - Spanyolország (CASA C-101)
Turk Yildizlari - Törökország (Northrop F-5E)
Українські Соколи - Ukrajna (MiG-29 és Szu-27)
Snowbirds - Kanada (CT-114)
ブルーインパルス (Blue Impulse) - Japán (Kawasaki T-4)
八一飞行 (Augusztus 1.) - Kína (J-7)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"Én vagyok a Rend!\"

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mi pedig Téged szeretünk!! <#szeret>#szeret><#kacsint>#kacsint>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
[/cserf][/fülünyúl]
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

1.: ha lehet, inkább vond össze a hozzászólásaidat, lent volt olyan, hogy 13 egymást követõ hsz.-bõl 3 nem volt csak a tied, és sok között csak egy-két perc differenciával született. 😉
2.: Vannak itt, akik kissé a Boeing fele hajlanak, és ebbõl volt már flémelés nem is egyszer. Szóval egy kis önmegtartóztatást te is tanusíthatnál. Nem hiányzik a flame senkinek (najó, a többségnek nem). Ezért szólt Béla, leánykori nevén Kata (<#vigyor3>#vigyor3>) rád, lévén valószínûleg neki sem hiányzik...
2.a.: A másik dolog pedig az, hogy "melyik a jobb" ilyen téren teljesen értelmetlen kérdés. Pláne, ha az indokok között ilyenek szerepelnek, hogy "közelebb áll a szívemhez"...
Persze ez szigorúan szvsz...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Én vagyok a Rend!\"
<#nyes>#nyes>
\"Én vagyok a Rend!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az a marker amirõl te beszélsz.
A vor egy olyan adó, ami egyszerre két jelet sugároz. Nem vagyok amperfájter, de a mûködési elve a következõ. Az egyik jelet körbe sugározza, míg a másikat folyamatosan, de a jel iránya folymatosan forog körbe 360 fokban. A körbesugárzott jel frekvenciája pontosan megegyezik a körbeforgó jel körfrekvenciájával. Tehát a körbeforgó jel mindig ugyan abba az irányba néz (észak), amikor a másik felvillan. A repülõgép fogja mindkét jelet, és a két jel eltérésébõl számítható pontosan a repülõgép helyzete az adóhoz képest(csak irány).
Az NDB (nondirectional beacon - körsugárzó rádiónavigációs állomás.. hülye fordítás. :-D )egy sima adó, és ennek a jeleit fogják a repülõn. Ezzel csak azt lehet meghatározni, hogy adott pillanatban a repülõgéphez képest milyen irányban helyezkedik el az adó.(az ADF mûszeren egy kis nyíl alakú mutató jelzi az irányát)
Konyhanyelven nagyjából ennyi. De a neten regiment tutorialt találsz amit az fs-hez írtak ,de részletesen elmondja ezek használatát.
Az NDB az milyen adó, mit csinál? És ezekre a frekvenciákra hangolni kell a repülõn mindig a navigációs berendezéseket, vagy automatikusan fogja õket?
[/cserf][/fülünyúl]
Jobb, bal kör magassága 2000feet AMSL(above mean sea level - közepes tengerszint feletti magasság). Vitorlázóknak 15 pálya esetén balkör, 33 esetén jobb kör.
NAV AID: SVR 348/117.7 (1.4 nm R330 to THR RWY33)
Forgalmi kör / Traffic Pattern: LH, RH 2000ft AMSL, Glider 15 LH, 33 RH
Annyit értek csak belõle, hogy az nm tengeri mérföld, a 33 és 330 irányok (fokban, a 33-nál csak elhagyják a 0-t), a rwy kifutópálya. Köszi.
[/cserf][/fülünyúl]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Annyit pedig még én is mondhatok, hogy egyik sem jobb a másiknál, csak más a stratégiájuk, mások a mérnöki megvalósításaik. Ettõl függetlenül e két cég uralja a polgári repülés piacát, mindenhol ezekkel a gépekkel találkozol. (És emelett még repképesek is, ami nem elhanyagolható szempont ugye. 😄 ) Szóval valószínûleg mindkettõ egyformán jó, különben nem alkalmaznák õket ekkora számban.
[/cserf][/fülünyúl]
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halál csupán a kezdet...
\"Én vagyok a Rend!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szép hoszú 😊