Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Most pedig örülnék, ha nem barmolnátok szét a topikot és valahol máshol vitatnátok meg.
[/cserf][/fülünyúl]
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1. Volt egy kép a 10 között, ami szélesebb volt mint 1024. Vagy a figyelmetlenséged, vagy akármi miatt, de volt.
2. Ráadásul 10 kép volt egyben, de ezt meg sem említettem.
3. A képszám korlátját moderátorok mondták, mivel egy oldalon fix hsz van, így nem mindegy hány képet kell betöltenie oldalanként, ez lassítja erõteljesen a topikokat. (Igen, a makettezõs topikot is).
4. Ez itt nem hatalom, csak nem hagyom szétbarmolni a topikot.
5. Qrva anyád a durcás kispicsa idióta...
[/cserf][/fülünyúl]
Tul nagy hatalmad van...es a vilag hulyesege ez a 3-5 kep dolog! Te talatad ki mi?!
..es nem vagyok megsertodve..csak lefalcolok a picsaba megint innen, mert ismet bizonyitottad hogy alkalmatlan vagy a hazigazda szerepre...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad, aki ha esik ha fuj "az van amit o akar".....
Tudod mit?! Most megyek es a makett topicba berakok 40 kepet egy hszbe...meg szerencse hogy ott nem rugsz meg labda se..!!!!!!!
(ui.:kivancsi vagyok hogy meddig lesz ez a hsz a topicban es mikor torlod ki...)

[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
A halál csupán a kezdet...
Amúgy a kérdéses videón nem fent felejtették a kormányrögzítõket, hanem ott a kabinból egy karral lehetett rögzíteni a kormányokat. Ez a kar volt behúzva. De nem tûnt fel a pájlotoknak, mert csak a kormányok semleges helyzetében rögzít. HA ki van térítve mikor meghúzák a kart, akkor még ne mrögzít, csak mikor semleges helyzetbe teszik.
Felszállást valószínûleg nyomott helyzetben végezték (nem emlékszem már az írásra pontosan), és Vr-nél meghúzták. Ettõl elemelkedett a gép, de rögzült is a kormány, így irányíthatatlanná vált. Ami látszik is, hogy az ágaskodást semmilyen kormánymozdulattal nem próbálták megszüntetni. És csatt. Érdekes eset.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...