Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Siluro
Ehhh... régi szép idõk amikor Corsairrel repkedtünk 77es koromban.... 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Sajna nincs róla képem, de engem is érdekelne...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
hogy néz ki az a su 😄DDDDDDD (ha su...)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

narazzino
a Szuhoj cockpitját szívesen megnézném. senkinek nincs képe róla?

narazzino
szal ezért volt itt olyan sok új hsz...

Siluro
Ó-óó... Béla néni! Felsõ nagy lett, sorry érte. Csak 1152 es felbontáson nem vágom olyan pontosan. Sorry érte!

Siluro
Jaj pasik-csajok ilyen marhaságon összevitázni. Inkább csináljuk azt amiért itt vagyunk, tehát beszéljünk a repülõkrõl és a linkelt képekrõl mondjanak az okosok szakvéleményt, hogy tanúljon belõle mindenki! Peace!

Speedbreaker
offtopik

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Efreet
csitt, tessék higgadt házigazdaként viselkedni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Placebó
<#bohoc>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Kata
Szól ez ugye a "követõrakétáknak" is...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Senki nem mondta neki, hogy kezdjen el személyeskedni és beugatni a sértõdése miatt - ami teszem hozzá, teljesen felesleges volt. Itt inkább az a trend, hogy nektek mindent szabad, én kussoljak a sarokban.
Most pedig örülnék, ha nem barmolnátok szét a topikot és valahol máshol vitatnátok meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Efreet
Tessenek az anyázást nyilvánosban abbafejezni, vagy odacsapok...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Placebó
Off Van akinek szabad... On

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Bucser
Azért a "durcaskispicsa" meg a "qrva anyád" erõsen más kategória...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

alert
Miért nem privátban beszélitek meg ha már egy moderátor is van köztetek? 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Punker
"...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad" ugyanaz a személyeskedés, és ezt már nem elöször játszátok el.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Merlegelj ha a szemelyeskedesert es aka kurvanyazasert nem jar semmi, akkor senkinek se jar semmi ezen a ruhes forumon....kicsit azert mas kategoria az hogy lekispicsazom o meg elkezd anyazni...

Punker
na akkor meséljetek ki hány pontot szeretne?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Itt hagyom, mert rólad állít ki bizit.
1. Volt egy kép a 10 között, ami szélesebb volt mint 1024. Vagy a figyelmetlenséged, vagy akármi miatt, de volt.
2. Ráadásul 10 kép volt egyben, de ezt meg sem említettem.
3. A képszám korlátját moderátorok mondták, mivel egy oldalon fix hsz van, így nem mindegy hány képet kell betöltenie oldalanként, ez lassítja erõteljesen a topikokat. (Igen, a makettezõs topikot is).
4. Ez itt nem hatalom, csak nem hagyom szétbarmolni a topikot.
5. Qrva anyád a durcás kispicsa idióta...

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Osszsen 10 kep volt mind 1024 alatti! (1023 es 1020 pixelesek)..nem kell a magyarazkodas itt vannak a vinyomon....
Tul nagy hatalmad van...es a vilag hulyesege ez a 3-5 kep dolog! Te talatad ki mi?!

..es nem vagyok megsertodve..csak lefalcolok a picsaba megint innen, mert ismet bizonyitottad hogy alkalmatlan vagy a hazigazda szerepre...csak a durcas kispicsa szerep illik hozzad, aki ha esik ha fuj "az van amit o akar".....

Tudod mit?! Most megyek es a makett topicba berakok 40 kepet egy hszbe...meg szerencse hogy ott nem rugsz meg labda se..!!!!!!!

(ui.:kivancsi vagyok hogy meddig lesz ez a hsz a topicban es mikor torlod ki...)

Kata
Hiába játszod a sértõdöttet, csak úgy hobbyból nem töröltem volna. A másik hsz-ed még így is benn hagytam, pedig abban is több mint 5 kép van.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Nem fogok veled vitatkozni...de egyik se volt szelesebb 1024-nel..sajat kezuleg vatgtam meg oket az airlinersol...de tudod mit legyel boldog a topicodban. ágyõ
Kata
Ha tudtad, miért nem raktad be több hsz-ben? No meg nem 1300 széles képeket. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

<#papakacsint>

Seaweed
Tudtam hogy belekotsz..milyen marhasag mez mar?! ..es meg ki is torolted... hat LOL....
Kata
Nem, ez egy szarvas.

[/cserf][/fülünyúl]

Ez egy kakukktojás.

Biztos volt nagy meglepetés.

Kata
Semmi gond.

[/cserf][/fülünyúl]

Rendben.Bocsánatot kérek!Eztán jobban odafigyelek.

Kata
1200 képpont széles volt. Seaweed egyik hsz-e szintén ezért repült sajnálatos módon. A házigizdaság csak törlésre jogosít fel, így nem tudom esetlegesen átszerkeszteni és linkre javítani az efféle eltévelyedéseiteket.

[/cserf][/fülünyúl]

Azt hiszed kitalálom?Nagy volt vagy egy hozzászólásban sok?

Fenrir
Én nem tanultam a Kossuth bázison, elõször a Tököli reptéren voltam aztán a Malév Oktatási Központjában.

A halál csupán a kezdet...

Speedbreaker
Még jó hogy csak egy hozzászólás :S

Papirzacsi
Na ha máshol nem, akkor a Kossuthban a bázison kellett volna látnod.
Amúgy a kérdéses videón nem fent felejtették a kormányrögzítõket, hanem ott a kabinból egy karral lehetett rögzíteni a kormányokat. Ez a kar volt behúzva. De nem tûnt fel a pájlotoknak, mert csak a kormányok semleges helyzetében rögzít. HA ki van térítve mikor meghúzák a kart, akkor még ne mrögzít, csak mikor semleges helyzetbe teszik.
Felszállást valószínûleg nyomott helyzetben végezték (nem emlékszem már az írásra pontosan), és Vr-nél meghúzták. Ettõl elemelkedett a gép, de rögzült is a kormány, így irányíthatatlanná vált. Ami látszik is, hogy az ágaskodást semmilyen kormánymozdulattal nem próbálták megszüntetni. És csatt. Érdekes eset.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Fenrir
Még soha nem láttam ilyet, olyat láttam, hogy a spoilerek munkahengereinek a tengelyeit szokták kirögzíteni, hogy a spoiler külsö (nyitott) helyzetben maradjon, de a kormányon még nem láttam <#nemtudom>

Clidey
Nahát épp ezért is csodálkoztam kérdéseden... 😊 Tudomásom szerint ugyanis épp a mûszakiak szokták eme rögzítõelemeket felrakni illetve rep elõtt eltávolítani. Bár meglehet nagyvasaknál mások a szokások, ott nem vagyok annyira képben. De szerintem ott is így üzemel, a pájlotok max körbejárják a madarat szemrevételezés céljából... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Fenrir
Nem pilóta vagyok hanem mûszaki és ezt a fogalmat nem hallottam még azért kérdeztem meg...

Kata
Olvas fejléc.

[/cserf][/fülünyúl]

Miért lett törölve a #6943?

Papirzacsi
Ha már tandem helik ,akkor egy kis videjó róluk.
Hátulról
Oldalról

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)