Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Csak mert Tomcat 😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
azthiszem 😄 De ez a hanghullámtól van gondolom nem a hajtómûtõl. Van egy ilyen honlap is, ahol vannak ilyen hangrobbanásos videók. Nem is tudom ki linkelte be régebben

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
igen. De azon már látni nagyon hogy fotoshop 😛

DJ Skyline
ennek van egy továbbfejlesztett verziója,mikor egy vizisíelõ van mögötte,bár biztos láttad!😊)

Speedbreaker
igen igen ezaz. pont erre gondoltam 😄

Papirzacsi
Egy hülyeség. A filmesek a látvány fokozására, a "mûvészek" meg tudatlanságból teszik bele.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

DJ Skyline
amúgy szerintem csak a filmekben van,meg a rajzokon! <#hehe> <#nemtudom>
majd a szakik megmondják

Speedbreaker
<#wink><#wave><#vigyor5>

DJ Skyline
a Tûzrókában volt asszem egy ilyen jelenet!😊

Speedbreaker
kafa, csak ami feltünt, hogy a gépek után nincs olyan víz kiemelkedés. Én vok ilyen hülye, vagy csak a filmekben van ilyen?

Siluro
Ennek a videónak van kb 4 mutációja.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
MIVAN?😄DD

Clidey
Ti is renszeres látogatói vagytok a száninak? Ott ment ez a videó meg ilyen kommentek rá... <#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ya igen 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Speedbreaker
<#idiota>

DJ Skyline
Besenyei kicsiben!<#idiota><#eljen>

grotesk
inkább a pilóta mit mûvel vele! nem?

Azér nem semmi amit ez a gép mûvel, és ilyen kis sebesség mellett zárt térben...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

[NST]Cifu
A 3. generációs éjjelátó szemüvegek (NVG - Night Vision Goggles) az infravörös tartomány egy részét is látják, és ez megjelenik a felhasználó szeme elött is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Azt a felvételt szerintem csillagfény-erõsítõs (ha így nevezik) éjjellátó készülékkel készítették,az nem a kibocsájtott hõt látta.Aki a szöveget írta a képhez az tévedett.

Fenrir
Amúgy látszik is a videón amikor újból felszáll, hogy mennyire világít a két kipufogója.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
A hajtómû kiáramló gázhõje gondolom...

Clidey
Helikopter hõje rotorlapátokon megjelent? <#wow2><#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Fenrir
Éjjellátós leszállást rögzítettek videón amikor az új éjjellátó optika megmutatta a helikopter hõjét amint az a rotorlapátokon megjelent miközben az pörgött.

[NST]Cifu
Használd a Sztaki online szótárat.

Vortex itt ebben az értelemben légörvény.

Mi a vortex?

Én nem értek angolul.

Clidey
A rotorvégrõl leváló vortexekben levõ párát érzékeli így az éjjellátó kamera. <#bee1>

Fenrir
Nightvision landing Caught on Video as this new night lens captures this landing and shows the heat on the helicopter and on the blades and they spin.

Tessék, a videó alatt le is írták...

Ez érdekes.Hogyan jön létre a jelenség?

Papirzacsi
A tévében a statikus töltéssel hozták kapcsolatba.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nem,másról van szó csak nem tudom pontosan.Elmondták a tv-ben de már nem emlékszem rá.

Szvsz visszaveri a fold a leszallofenyt es az megcsillan a rotoron.

Ezt tv-ben láttam.

Fenrir
Nekem lövésem sincs, hogy mi lehet az amirõl beszélsz 😊

Esetleg bedobnál egy képet is?

Valaki adna kimerítõ választ arra,hogyan jön létre az a fényes jelenség amit éjjellátó készüléken át lehet látni a helikopterek rotorlapátjainak vége mentén ha a földön vannak vagy ahhoz közel lebegnek?

Speedbreaker
Köszi, én még nem láttam

ddomi87
ezer bocsi ha már láttátok...

zuhanások

ööö...retekegér...!

Speedbreaker
Nem semmi

Gundark
Off 😊

Nézd csak meg a költségvetését az Apollo-programnak. Kicsit számolj hozzá ezt azt és megkapod hogy mennyi az "új" holdprogram. Ma mivel adod be az embereknek? Hogy a gonosz holdbéli terrorosták le akarják rohanni manhattant? 😊 Most mindent szavaztatnak mindenhol és mindenki húzza a száját mindenen. Akkor elég volt annyi hogy le kell gyõzni az oroszokat. Szó szerint bármilyen áron 😊 Szal az elsõ ok amiért ennyi töcskölõdés van a holddal a pénz.
On

[NST]Cifu
Szvsz ezzel nem itt kellene offolni.

A holdraszállás ügyében fordulj bátran a Holdra szállás- mi az igazság? topichoz. 😉

I.C.ram
Nem muszáj hazudniuk a családtagoknak, bõven elég, ha más körülmények közt haltak meg, csak ebbe a repülõbe "rakta" õket a kormány. Tehát tudtommal volt egy gép, amit lelõttek. Mi van, ha az volt a 77es járat? ha esetleg tényleg összeesküvés lenne a dolog mögött, nem hinném, hogy hú de nagy dolog lenne pár embert eltüntetni.

Egy ekkore dög mint a 757 nem dezintegrálódhat csak úgy, legalább a farka ne maradjon meg. Meg azok a lyukak a falban. Azok sem tûnnek nekem úgy, mintha egy viszonylag könnyû szerkezet ütötte volna õket. Tudtommal a Pentagont elég masszívra építették, mert akkor még tartottak egy esetleges ballisztikus rakétatámadástól, esetleg bombázástól. Szóval aza a direkt lyuk kicsit fura, de nem tudom. Én nem tudom eldönteni, hogy kinek higyjek.

A holdraszállós dolognál, én csak azt furcsállom, hogy annó, 40 éves gond nélkül lezajlott a dolog, most meg már jópár éve tervezgetik a dolgot, és még mindig elég kétes a dolog, úgy hogy közben fejlõdött az ûrkutatás 40 évet, ami rengeteg idõ. Bár itt inkább hajlok arra, hogy kamu az összeesküvés elmélet, de nem is vagyok benne biztos. Én úgy vagyok az ilyen dolgokka, hogy nem vágom rá, hogy igaz vagy nem, amíg nem bizonyosodtam meg a dologról. Mindenestre érdekes dolgok ezek 😄
[NST]Cifu
Szerinted van itt olyan ember, aki 100%-os választ tud erre adni?

Egyfelõl vannak olyan dolgok, amik azért tényleg elgondolkoztatóak (pl. látható roncsok, a "hard evidence" hiánya).

Másfelõl viszont ott vannak a 77-es járat személyzetének és utasainak családtagjai. Errõl a részrõl pl. ez a kis propagandaanyag (mert az) megfeledkezik. Kimondatlanul, de azt állítják az anyag összeállítói, hogy ezen személyek hazudnak, és valójában semmiféle családtagjuk nem halt meg, de talán még nem is létezett.

A harmadik dolog a félremagyarázás. Idézik a laikusokat, hogy "rakétát" hallott. Namost kis pista a sarokról meg fogja neked mondani, hogy amit hallott, az rakétahajtómû volt, vagy egy turbofan hajtómû? Hasonló megjegyzések tömegével vannak e anyagban (pl. hogy lõporszagot érzett... namost egész pontosan milyen hajtóanyagra gondolt, mert van egy pár fajta, és ha csak a személy tapasztalataimat veszem alapul (sport és vadászlõszerek), azok szaga is igen eltérõ lehet). Még csúnyább dolog, amikor a légiirányítóktól idéznek, akik szerint a gép úgy manõverezett, mintha egy vadászgép lenne. A szöveg azonban szerintem inkább arra utal, hogy a pilóta nagyon vad manõvereket hajtott végre, amik meglehetõsen szokatlanok egy utasszálító géptõl, és a légiirányító ezt szerette volna érzékeltetni.

Személy szerint mégha egy-két dologra nem is tudok elfogadható magyarázatot adni, mégis inkább azt valószinûsítem, hogy valójában becsapódott egy 757-es a Pentagonba...

Hozzátenném, hogy az elmúlt években tucatnyi összeesküvés-elmélet mániással vitatkoztam már errõl a témáról, és néha embertelen szintû ostobaságokat tudnak összehozni, például hogy a WTC-be valójában nem is utasszállítók csapódtak, hanem holografikus álcázású Tomahawk robotrepülõgépek... Szóval ez már olyan lesz, mint a Holdraszállás-összeesküvés - mindig lesznek olyanok, akik kételkedni fognak benne...