Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
majd a szakik megmondják
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A halál csupán a kezdet...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tessék, a videó alatt le is írták...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Esetleg bedobnál egy képet is?
ööö...retekegér...!
Nézd csak meg a költségvetését az Apollo-programnak. Kicsit számolj hozzá ezt azt és megkapod hogy mennyi az "új" holdprogram. Ma mivel adod be az embereknek? Hogy a gonosz holdbéli terrorosták le akarják rohanni manhattant? 😊 Most mindent szavaztatnak mindenhol és mindenki húzza a száját mindenen. Akkor elég volt annyi hogy le kell gyõzni az oroszokat. Szó szerint bármilyen áron 😊 Szal az elsõ ok amiért ennyi töcskölõdés van a holddal a pénz.
On
A holdraszállás ügyében fordulj bátran a Holdra szállás- mi az igazság? topichoz. 😉
Egy ekkore dög mint a 757 nem dezintegrálódhat csak úgy, legalább a farka ne maradjon meg. Meg azok a lyukak a falban. Azok sem tûnnek nekem úgy, mintha egy viszonylag könnyû szerkezet ütötte volna õket. Tudtommal a Pentagont elég masszívra építették, mert akkor még tartottak egy esetleges ballisztikus rakétatámadástól, esetleg bombázástól. Szóval aza a direkt lyuk kicsit fura, de nem tudom. Én nem tudom eldönteni, hogy kinek higyjek.
A holdraszállós dolognál, én csak azt furcsállom, hogy annó, 40 éves gond nélkül lezajlott a dolog, most meg már jópár éve tervezgetik a dolgot, és még mindig elég kétes a dolog, úgy hogy közben fejlõdött az ûrkutatás 40 évet, ami rengeteg idõ. Bár itt inkább hajlok arra, hogy kamu az összeesküvés elmélet, de nem is vagyok benne biztos. Én úgy vagyok az ilyen dolgokka, hogy nem vágom rá, hogy igaz vagy nem, amíg nem bizonyosodtam meg a dologról. Mindenestre érdekes dolgok ezek 😄
Egyfelõl vannak olyan dolgok, amik azért tényleg elgondolkoztatóak (pl. látható roncsok, a "hard evidence" hiánya).
Másfelõl viszont ott vannak a 77-es járat személyzetének és utasainak családtagjai. Errõl a részrõl pl. ez a kis propagandaanyag (mert az) megfeledkezik. Kimondatlanul, de azt állítják az anyag összeállítói, hogy ezen személyek hazudnak, és valójában semmiféle családtagjuk nem halt meg, de talán még nem is létezett.
A harmadik dolog a félremagyarázás. Idézik a laikusokat, hogy "rakétát" hallott. Namost kis pista a sarokról meg fogja neked mondani, hogy amit hallott, az rakétahajtómû volt, vagy egy turbofan hajtómû? Hasonló megjegyzések tömegével vannak e anyagban (pl. hogy lõporszagot érzett... namost egész pontosan milyen hajtóanyagra gondolt, mert van egy pár fajta, és ha csak a személy tapasztalataimat veszem alapul (sport és vadászlõszerek), azok szaga is igen eltérõ lehet). Még csúnyább dolog, amikor a légiirányítóktól idéznek, akik szerint a gép úgy manõverezett, mintha egy vadászgép lenne. A szöveg azonban szerintem inkább arra utal, hogy a pilóta nagyon vad manõvereket hajtott végre, amik meglehetõsen szokatlanok egy utasszálító géptõl, és a légiirányító ezt szerette volna érzékeltetni.
Személy szerint mégha egy-két dologra nem is tudok elfogadható magyarázatot adni, mégis inkább azt valószinûsítem, hogy valójában becsapódott egy 757-es a Pentagonba...
Hozzátenném, hogy az elmúlt években tucatnyi összeesküvés-elmélet mániással vitatkoztam már errõl a témáról, és néha embertelen szintû ostobaságokat tudnak összehozni, például hogy a WTC-be valójában nem is utasszállítók csapódtak, hanem holografikus álcázású Tomahawk robotrepülõgépek... Szóval ez már olyan lesz, mint a Holdraszállás-összeesküvés - mindig lesznek olyanok, akik kételkedni fognak benne...