Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mi az, hogy rögzített kormány? Kipeckelték faékkel a pedálokat és kikötötték a szarvkormányokat?
A halál csupán a kezdet...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A halál csupán a kezdet...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Isten nem bottal, hanem VMware.
de meg (szerencsere) nem lattam repulot igy lezuhanni szoval nembiztos hogy fake
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

(Észak helyett dél fele repülés vs. lovagló pozíció felvétele a pilótaülésben...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

A magmérõ sztem relatív magasságot mér, mert azt méri amire a nyomást állítom.
Amúgy 1013,25 millibár illete 29.92 Hg inch
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként speciel nekem jól jött a fejtágítás😊 Tudom mi a szélnyírás én is de a szakszavakkal nem mindig vagyok tisztban (az angolokkal általában)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF