14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Fenrir
    Elég sok gépen alapfelszereltség egy aux fuel tank, ha jól emlékszem akkor valamelyik Travel Service-es 737-esen is láttam már a hangárban, mondjuk vele ETOPS-ot repültetnek.
  • [NST]Cifu
    Nem volt spéci átalakítás, ha jól tudom. A 777-200LR 301 utassal és csomagokkal 17,445 km-es hatótávolsággal rendelkezik. A világcsúcsnak minősülő repülésnél csak 35 utas volt a fedélzeten, és üres volt a raktere, így repült 21,601 km-t.
  • Fenrir
    És mennyi pótüzemanyag tank volt benne? Volt még egyáltalán csomagtere? :)
  • Kata
    A keresőket is tudni kell használni. Ha túl sok a találat, akkor további kulcsszavak megadásával lehet szűkíteni a kört. Így magyar oldalakat, és a témával egyértelműen foglalkozó oldalakat is kidobnak.
  • Kata
    Az offtopik spammelést kéretik abbafejezni, valamint könnyen utánajárható kérdések előtt informálódni internetes keresőkben, hogy azután ne képezze ez felesleges vitatkozás alapját.
  • Airbus A380
    Én meg csak simán hogy B777!!! ls csak a 3-dik oldalon mutatta :)
  • alert
    Én meg ezt írtam be: "777 világrekord". És milyen fúrcsa hát nem az első találatban van a válasz?! Nekem nem szívfájdalom, én korrekten válaszoltam elsőre is..
  • ColdFire
    hát igazábol minket nem érdekel, mert mi nem gyakran furikázunk az utastérben... :DDDD

főleg FSben :DDD
  • ColdFire
    én meg beirtam h Boeing 777 around world és a 2. találat wow!
  • Airbus A380
    a szultán luxusgépe
  • Airbus A380
    képzeld beírtam hogy B777....

egyébként nemtom mért akkor szívfájdalom hogy megkérdeztem...
  • alert
    Bocs hogy megmutattam hogyan lehet 5 másodperc alatt választ találni a kérdésedre felesleges gépelés nélkül, angol tudás nélkül, 2 agysejt felhasználásával.
  • Airbus A380
    milyen vagy már....

• Airbus A380
    Nem kell az első osztály

• alert
    Google magyar része
  • ColdFire
    hmmm... én 14 vagyok, szval én se tudok annyit angolul, de azért ennyit... :D
  • ColdFire
    ezt akartam :| :D
  • Airbus A380
    KÖSZI.
    MINDKETTŐTÖKNEK.

amúgy nem kel gúnyolódni h*.e nem vok de mivel angolul keveset tudok cseszhetem a gugli angol részét.....
  • alert
    De akkor már írjuk ide neki ezt is: 22 óra 42 perc ;)
  • ColdFire
    wow csak nem google?
  • alert
    Nem átalakított, elméletileg minden B777-200LR típusú gép képes rá és 21.601 km-el döntött rekordot. Hogy mennyi idő alatt azt nem tudom.
  • Airbus A380
    A világot körberepülő B777-es hány km-et és hány órát repült a rekord alatt?

ill még az a kérdésem hogy erre minden B777-es képes vagy az a rekordcsináló gép v-mi különleges átalakított gép volt?
  • Airbus A380
    Az Airbus az eladások növelésével javítana helyzetén
  • Falconer
    Soha nem olvasok indexet :)
  • I.C.ram
    Csakőgy mint a Combino villamosok megvételénél sem :D
  • I.C.ram
    Lehet, hogy most hülyének néztek, de FS 2004-ben erre a reptérre már leszálltam, de sajnos elfelejtettem ,hogy hol volt. Mondjuk az is lehet, hogy egy másik tök ugyanilyenre, de tök ugyanígy nézett ki. :)
  • Clidey
  • Bucser
    A pártnak semmi köze hozzá lásd előző hsz.

Megint szokásos indexes szarkeverés...

"ne olvassál indexet, mert lelkisérült leszel"
  • Bucser
    Ergó nem a repteret értékesítik, hanem a 75 éves hasznosítási koncessziót amit anno rekordáron vásárolt meg a BAA. Azaz ez csak egy magántranzakció amelyre az államnak rá kell bólintania előbb, hogy érvényes lehessen mivel az állam felé a BAA fejlesztési kötelezettséget vállalt és a vevőnek ezt át kell vállalnia. (ergó a BAA még taretoziik az államnak és közben meg el akarja adni amit még teljes egészében nem fizetett ki és ehhez kell hogy engedélyt adjon az állam)
  • Fenrir
    Sokkal rosszabb nem lehet annál mint ami most van ott, én ott melózom. Minden le van pusztulva vagy pusztulófélben van, járműpark egy vicc, gépek xarok vagy alig mennek, legtöbbje elavult. Szerszámok kopottak, töröttek stb...
  • DJviolin
    Sziasztok!

Csak érdeklődésképpen. A légitársaságoknál kikőtésnek számít a repült óraszám is a felvételnél. Például Wizz Air kapitánynál 5000 óra repült idő szükségeltetik. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a repült óraszámba minden típuson repült idő beletartozik, vagy csak a motoroson, vagy esetleg csak az utasszállítón repültek? Tehát a vitorlázón repült idő beletartozik-e ebbe az óraszámba?

Üdv:
    DJviolin
  • Falconer

Ejjen a part, elvtarsak!

• ColdFire
    láttam, hülyék...
  • Punker
    Hivatalos: eladják Ferihegyet
  • Mr Faláb
    ja :)
  • ColdFire
    wáów :)))
    Kecskeméti vagy?
  • Mr Faláb
    akkor apukádat ismerem :) meg látásból szerintem téged is. az én apukám is vele volt kint 93-ban oroszországban átképzésen.
  • Papirzacsi
    Nem vmi, hanem az. :-)
  • Kata
    Nemtom volt-e már, de nagyon cukor :)

videjó 1
    videjó 2

Láthatóan élvezi ő is :)

videjó 3
  • Punker
    valami Izland kategóriájú sziget lehet