Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

<#nevetes2>

Kata
Megesziii! Menekülj!<#ijedt>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hozzászólásonként max. 3-5 kép

[/cserf][/fülünyúl]

[/img]

Mint a verebek.

Seaweed
"Kep kell ide nem rizsa!"...<#hehe>

Clidey
Ha azt mondod, hogy ferihegyi dolgozó létedre, még sohasem hallottál róla, akkor keress valami üres placcot ásóval a kezedben... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

<#nyes>

Fenrir
A reaktív microburtsben semmit sem tehetsz, betekered a vatikán hullámhosszát és imádkozol.

Mi az, hogy rögzített kormány? Kipeckelték faékkel a pedálokat és kikötötték a szarvkormányokat?

A halál csupán a kezdet...

Hogyan rögzítették?És a pilota/ák tudta nélkül?

Papirzacsi
RÖgzített kormányokkal szálltak fel, minek a következménye az lett, hogy a gép irányíthatatlan volt.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Köze nincs a microburstnek. Azért vannak ott pilóták akik tennének vmit ilyen esetben, itt meg láthatóan semmi se történt.

Fenrir
Egy microburst-nek néz ki, alulról egy erõs légáram feldobta a gépet és átfordította...

Falconer
Persze, bocs, csak elütöttem. 109akart lenni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem értek a repüléshez.Mi történ ebben az esetben?

Punker
a messer az 109-es, a 190-es a fóka, szal vagy BF-109 vagy FW-190 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Seaweed
<#idiota>
sure
Nem. Béke a Caribou legénységének hamvaira (I cannot believe it. It's all over.)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Papirzacsi
látom nehezen fogod fel a dolgokat. De sebaj! Ennél már csak rosszabb lesz.<#idiota>

sure
Aham...ezek között a képek között sincs fék, szintén azon a szájton.

És ennyi repmániás között nincs bizonyára egy sem, aki makettezne vagy esetleg RC modelleket építene.

quack
ok, elhiszem...nem kötekedni akartam

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Papirzacsi
Nos mielött itt megjelennének a notorius fék bekiabálók közlöm, hogy az eset nagyon is valódi. Olvastam a jegyzõkönyvét. A konklúzió, hogy nem érdemes rögzített kormányokkal repülni.

quack
hát elég érdekes hogy amikor becsapodik akkor elrantja a kamerat es amikor viszzarakja egy mp mulva akkor meg mar a fel kepernyot beterito fekete fust van
de meg (szerencsere) nem lattam repulot igy lezuhanni szoval nembiztos hogy fake

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Papirzacsi

Siluro
Nem azért, de én még nem láttam helikoptert tartósan háton repülni 😊 Orsót, meg loopingot már láttam, de ezeket sem lehet minddel megcsinálni...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Fenrir
Chinook-kal?

C-7 Caribou

sure
A helikopter vagy õ tudott olyat?<#vigyor><#bee1>

(Észak helyett dél fele repülés vs. lovagló pozíció felvétele a pilótaülésben...)

Ez egy érdekes vita kezdete.

Siluro
Nem 360 at? <#ravasz1>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
egyik ismerõsöm helikopter pilota, õ tudott olyat, hogy megfordul a levegõben 180-at 😛.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

I.C.ram
I.C.ram
Jaja igazatok van. Kicsit elhamarkodott kijelentést tettem 😊
Papirzacsi
Nos a leg alapabb, hogy a sebességmérõ 0-n áll. Ez bõven elég ahhoz, hogy egy merevszárnyû repülõ se repüljön. De ezt figyelmen kívül hagyva, a mûhorik se ugyan azt mutatják. A többirõl nem is beszélve.

A magmérõ sztem relatív magasságot mér, mert azt méri amire a nyomást állítom.
Amúgy 1013,25 millibár illete 29.92 Hg inch

I.C.ram
Egyébként, ha jól látom 3500 lábon áll (hú de hülyén hangzik ez), az nem magas kicsit egy reptérnek? 1100 méter kb. Mármint nem lehet túl sok reptér, ami ilyen magasan van. Nem sok ilyen fensík van, fõleg amire építenek is repteret. Mondjuk a mûszerek tényleg ki vannak kapcsolva, Rádió stb. Na mindegy, csak mentem az irhám, hátha...
I.C.ram
Jólvan.... alázzatok! Tiporjatok a sárba! Próbáltam okosnak tûnni, erre ezt kapom! 😄
Fenrir
Mennyi is a standard barometrikus magasság? 😊

Kata
Mert az altitude abszolut magasságot mér, ergo tengerszint felettit is hozzá kell adni, a mûhorizont meg biztos azért "ferde" mert leeresztették éjjel suhancok a jobb fõfutó gumiját. 😊 De 0 fordulatszámmal nem hiszem hogy éppen repülne. Nem beszélve a kormányok alaphelyzetérõl meg hogy nincs rajtuk emberi kéz, nem említve a többi mûszer alapállását. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Mûhorizont lehet attól is ferde, hogy nem volt aretálva még...

Bucser
Most is te táplálod a szõke buta nõ mítoszt😄

Egyébként speciel nekem jól jött a fejtágítás😊 Tudom mi a szélnyírás én is de a szakszavakkal nem mindig vagyok tisztban (az angolokkal általában)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Lehet rosszul látom, de a horizont ferde, és az altitude sem nullán van.
Fenrir
Tankolták a gépet csak éppen valami okból kifolyólag az üzemanyagtartály szellõzõit eldugaszolták, a túlnyomástól pedig egy idõ után szétpukkant és leszakadt a szárny.