Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
"Melyik job az Arbus vagy a Boeing? és milyért?" helyesen 😊 Melyik jobb az Airbus vagy a Boeing?

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Melyik job az Arbus vagy a Boeing? és milyért?<#conf><#conf><#conf>

\"Én vagyok a Rend!\"

Igen,olyan régóta.Én azt hiszem a MÉM RSZ-nek már korábban volt MD 500-asa mint a Légirendészetnek.

Kit--Kat
Olyan régótA? SZocrendszerben amcsi helik??? akkor nem Mi2esek voltak még csak?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egy ideig azon tûnõdtem,talán új helikoptereket szereztek be,mert MD 500 már 17 éve van a Légirendészetnek.

Kit--Kat
Kössz erre gondoltam😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Clidey
Nos, ebben maximálisan egyetértünk!!! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[NST]Cifu
Létezik Real Player Alternative is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyix
De hallottam, hogy egy rakás fos, és a legjobban útált szoftverek top10-ében van 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
Hát ahogy elporladt a vezetéken sem semmi <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Ahogy áthuzott rögtön arra gondoltam ebbõl lesznek a balesetek.

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Jaja, most már nekem is. 😛

quack
nekem megnyitotta

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Clidey
Mert? Mi a bajod az rm kiterjesztéssel? Nem hallottál még a Real Playerrõl??

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sanyix
Ja, fõleg az az rm kiterjesztés a végén...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
Rossz a link

Speedbreaker
jól lerakta 😄

Kit--Kat
Nem tudjátok milyen típusuak a rendõrök modernebb helikopterei? TC helikopterére hasonlítanak😊

42nd Intruder
Gyere gumiba, hagy offoljalak 😄DD

Siluro
Neeeeee, csak azt neeee!!!!! 😄DDD

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
Miért nem voltál tegnap 😄 Egyébként abszolúte kézben vannak a dolgok... Már félek, hogy túlságosan is, mivel lassan átmegy sima beszélgetésbe 😄

Kata
Jaja, hozom az ostort meg a lakkcsizmát, aztán fogkefével sepertetem ki a hangárt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Megjött Frau Obergruppenführerin , aztán rendet tesz 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kata
Ha jól megfigyeled, globálisan ezt a problémát is említettem, ne kötekedj, itt nincsenek imikék. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ez az SG-n valami betegség? Mindenki flamet kiállt, akárhányszor úgy kezdõdik egy mondat, hogy "szerintem nem" vagy "én másképp tudom" stb.

Sehol nem volt flame. Egyesek jóval bunkóbbak voltak a megszokottnál, ennyi volt csak. 😊
Kata
Urak! Javasolnám, hogy ne torkolljon veszekedésbe az eszmecsere, és mellõzzük egymás leszólását. Maradjunk a kedvesen kérdez- kedvesen válaszol módszernél. Legyen már különb ez a topik, mint a többi, és legalább itt szeressük és tiszteljük egymást. Köszi. <#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
Ok, értem. Jó zacsi, nem értek nagyon hozzá, csak újabbnak tûnt, mert voltak sokkal régebbi Boeingjeink is.

Falconer
Jah. Fizikafakt meg rulz 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Akkor föleg puffog. 😄DDDDDDDDDDDDDD

Falconer
"Teszem azt egy 1.5 méter hosszú légcsavarlapátnak 4000-es fordulat felett a vége 5 méteres utat jár be, ami már átlépi a hangsebességet. Ekkor néha puffogó hangot ad ki."

Ott a végén már 2238km/h a sebesség. És 9,42m utat tesz meg, nem ötöt.

Siluro
Bazz Intru... flame van és nem küldesz még egy sms-t se... utállak...<#duhos2><#vigyor>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

És gyakorlatilag én robbantattam ki. 😄D

42nd Intruder
Hé kölyök! Gyere ide itt már hangulat van és panaszodat is elsírhatod 😊

Papirzacsi
Ezt mire alapozod?Nem ráncos a bõre, vagy vmi? :-D
BTW: Ez a gép még a classic családba tartozik/ott, szóval nem éppen egy mai darab, 91-ben érkezett az elsõ Classic a malévhoz.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Mert flottacsere volt. Helyettük jöttek a vadi új NG-k.

I.C.ram
Miért írtam volna hülyeségbõl? 😄 Amúgy igen, ez az egyik legnagyobb hátránya a forgószárnynak, hogy nem ugyanaz a sebssége a 10 centi sugárnál, és a 2 méteresnél, hiába ugyanaz a forgatónyomaték, fordulatszám.
Kit--Kat
Miért adta el a MAlév? Látszólga nem túl régi:o

Speedbreaker
Most amit kérdeztem vitát fog okozni? <#nemtom>

Clidey
Jó volna ha megértenéd végre, hogy nem beléd kötni akarok, hanem csak elmondani azt, amit esetleg te nem tudsz, de én igen. Hidd el, ha olyan témában fogsz itt nyilatkozni, amirõl gõzöm sincs, nem fogok beleugatni.

Egyébként meg nem értelek, mit kell neked ezen a képen megmagyarázni. Egyszerûen amikor a Hapag-ék átvették a gépet és az üzemeltetését is a Malévtól, megkapta a Hapag festését is itt nálatok az ACE hangárban, de úgynevezett átrepülõ-lajstromjelnek megtartották a régi Malévosat. Ami logikus is, hisz mi a f@szért kérjenek rá súlyos pénzekért ideiglenes átrepülõ lajstromjelet, ha ott a régi is, ami érvényes.

Peace?

Fenrir
Akkor ezt magyarázd meg ha olyan okos vagy:

A halál csupán a kezdet...