14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#8758 [URL=http://youtube.com/watch?v=kpLpQivEDQw]az a beindtős rész, omg, legjobb ^^[/URL] -
#8757 marad a discovery channel :D -
DJviolin #8756 Én nem az élethűségről beszéltem semelyik film esetében, hanem a nagybetűs hatásról, amit az emberre gyakorol. A Top Gun jobban összepakolt film. Ezért mondtam, hogy marad a trónon. -
#8755 hát nem tudom...aki laikus a vadászrepülésben az valszeg teljesen más szemmel nézi a top gunt, mint aki konyít is valamit hozzá... -
DJviolin #8754 !*
*? -
#8753 mama???
-
DJviolin #8752 Szia!
Én láttam. Röviden egy francia popcorn mozi marhajó légijelenetekkel.
A történet fordulatai előre kiszámíthatóak. Ne számíts Lost, Prison Break, 24 szintű csavarokra, amikor dobsz egy hátast a székedben mert akkora cliffhanger-t nyomott a képedbe a celluloid.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, azért ott én is meglepődtem, amikor a szöszi... :)
A szinészi játék jó. Lényegében a film egy levegő ültetett Taxi. És ezt előnynek szántam. Itt is ugyanolyan pőrgős aranyköpések vannak, mint a Taxiban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például:
-Te, biztos hogy erre látták utoljára az eltünt Mirage-t?
(Ekkor elhúznak elég közel egy utasszállítónál)
-Nem tudom, de erre fele csak távolsági buszok járnak. :)
És ez volt a magánember véleménye, most jöjjön a repülőb*zi oldalam véleményeme:
Minden repülős szerelmesének kö-te-le-ző!!! :)
De azért a Top Gun marad a trónján... -
#8751 vélemények erről, látta már vki? :\ -
#8750 wtf, thx -
#8749 videnyó' -
#8748 szerintem is egy undorító gép, már elnézést! :D és nem azért, mert Tomcat párti vagyok, most attól függetlenül! de kinek mi... -
Kaptam a suliban egy olyan feladatot, hogy egy ket oldalas reportot kell csinalni, hogy a kulonbozo legitarsasagok milyen plusz szolgaltatasokat nyujtanak az elso osztaly utasai szamara. (angol nyelvu)
Ha gondoljatok linkelhettek/irhattok be dolgokat, es csatlakozhattok erdekesseg gyanant :) -
#8746 hát ha minden más gép minden egyes repült órájára 60 munkaóra kellett volna akkor valószínű azok is kibírták volna ezt az "igénybevételt".
A Haditengerészet a gépket nem véletlenül tervezteti úgy, hogy kibírják ezt az igénybevételt. -
DJviolin #8745 Sziasztok!
Top Gun - North Korean Style -
#8744 Ja és még eszembe jutott valami a Tomcatről. Nehéz volt, de nagyon strapabíró jól összerakott gép volt, bírta a kemény odacsapásaokat a fedélzethez és komoly sérülésekkel is tovább tudott repülni, amely más gépeket zavarba hozott volna. Ez így korrekt, nem?!:) -
#8743 lool xD -
#8742 Tudok intézni fűtőkocsit, ha más nincs akkor berúgjuk az apu-t és kondizunk :P -
#8741 perfect -
#8740 Mindegy mi, csak ne fázzak ezekben a lenge pilótaruhákban. :) -
#8739 [fellélegzett] ^^ -
#8738 Elviszem a jó öreg villanymelegítőnket a nyolcvanas évekből:D Vagy elvisszuk itthonról a PB palackal működő Sziesztakályhánkat:D lessz ott meleg:D még túlmeleg is:) -
#8737 És valami mobil fűtőizét is szerezzen be, mert azért még hideg van így fotózkodni azokban a kihűlt vasakban. :) -
#8736 Á, csak Punk hülyéskedik. Sose voltam, és sose akarok op lenni. Se itt, se máshol. Megnyugodhatsz. :) -
#8735 hallom Kata ideiglenesen(?) op. lettél az sg-n :D -
#8734 Pontosan ez jutott az eszembe :))) -
#8733 [taking notes: felhívni Farkaskomát. takarítsák ki a gépeket. megyünk fotózni Katát a lentebb láthatóhoz hasonló repülősruhában. Stop]
-
#8732 Ha leszervezed, kimehetünk valami reptérre fotózni ilyen képeket, nekem tetszik az ötlet. :) -
#8731 akkor csinálják flight simmel -
#8730 :))) -
lexy10 #8729 www.hero10.atw.hu nézzétek meg -
#8728 Mivel a Lock-On szimulátorban (amelyel csinálták az egészet) csak amerikai és orosz gépekkel lehet repülni. -
#8727 lol... xD
rossz gomb...
aha!
ez se az...
aztán kiesik a rocket xDDD -
#8726 lál -
#8725 Baromi jól megvan csinálva :D Tényleg profi munka!
bár mondjuk nem értem, hogy ha már franciák, akkor miért nem francia légierő? Sokkal jobban eltudok képzelni a francia légierőben két ilyen bohócot, mint az amcsiban :) Amcsiban inkább a mácsó kép az uralkodó, nem a mókamester :)
Ja és láttampár magyar nevet is a stáblistában :) -
#8724 A Forrestal-osztály volt az első "szuperhordozó", az első hordozó, amely méreteiben és kialakításában is eleve sugárhajtóműves gépekre lett tervezve és amely már átadásakor rendelkezett ferde fedélzettel is. Az USS Forrestal valóban több kísérlet helyszíne volt, de igazából nem volt különösebben kiemelt egység, és ennek semmi köze nincs a rajta történt balesethez. -
#8723 hátha sokan nem ismerik...
Bill & John 2
mindig sírva röhögök rajta -
#8722 Jé! Ilyen pilótaruhám van két szekrénnyi! :o Nem is tudtam, hogy tele vagyok repülős cuccal. :) -
perko #8721 Ebben a gépben is lenne elég hely és még G ruha sem kell
-
#8720 A D-check a legmélyebb karbantartás egy gép élete során. Konyhanyelven apró darapokra szedik, mindenhova benéznek, leellenörzik, kicserélik, felújítják minden darabját, majd újra összerakják, és szinte újként gurul ki a hangárból.
Minden idősodő hálivúdi sztár álma lenne a d-check. :-))) -
#8719 Mi a D-check?