Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szal ezt az infót is kösz.<#felkialtas>#felkialtas>
\"Én vagyok a Rend!\"
Érdekeseket tudtam meg. <#hawaii>#hawaii>
\"Én vagyok a Rend!\"
Fogalmam sincs, hogy mennyire jobb, vagy rosszabb az üvegszál terhelhetõsége, mint mondjuk az alumíniumnak, de ha eltörik egy 737-es üvegszálas szárnya (amire kicsi az esély, ez csak egy példa), akkor erõs a gyanum, hogy az egészet ki kell cserélni. <#vigyor3>#vigyor3> De ez csak egy gyenge következtetés.
Másfelõl a nagyobb repülõgépgyártóknak általában többnyelvû a weboldala, és a világnyelvekre le vannak fordítva.
Én azt hittem amerikai de a múltkor ládtam hogy francia honlapja van.<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
\"Én vagyok a Rend!\"
Egyébként az EMB 120 még gyártásban van tudtommal.
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
[/cserf][/fülünyúl]
Az egyik kedvencem. Ilyennel szoktatok repülni?(még semmivel sem repültem <#szomoru1>#szomoru1>)\"Én vagyok a Rend!\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Közületek megvan valakinek ez a könyv?