Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Hát 20 Euróért megérte :S Ültem F4 phantomban is 😛. Voltak tankok, formaegyes autók, hajók, tengeralattjárok, vonatok, stb... Nah meg felfeküdtem a concord kerekére <#idiota> Kár hogy az esõ szemetkélt <#szomoru1>Errõl tudnék mesélni sok történetet😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Falconer
Nagy élmény lehet. Én még csak FS2004ben találkoztam a pilótafülkével.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

A Bell/Agusta Aerospace Company BA609-ból kik vettek eddig?

Speedbreaker
Az nem tom milyen 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ez olyasmi mint a pintér mûvek kecelen? <#idiota>
Speedbreaker
Igen, Sinsheim 😛 Faterral voltam, kurva jó. láttam a pilótafülkét is 😛
csak az a baj hogy ahol fel kell menni rohadt nagy sorok szoktak álni 😞

I.C.ram
Ez hol is van? Mintha Németországban lenne, ugye? Ide hozták az egyik Concordeot is.
Speedbreaker
Ehh mittaláltam. Ebbenmeg én már vótam <#wow2><#crazya>

Dred bíró
A távol keleten mit nem gyártanak?<#zavart2>

\"Én vagyok a Rend!\"

I.C.ram
Úgy hallottam, hogy licensz alapján gyártani fogják távol-keleten.
Kata
Szép. Nekem az utasszállítók közül a sajnos azóta megszûnt Dornier 728-asa tetszik.

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Persze, de akkor is hülyeségnek tartom.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

alert
Ezt már linkelték nem is egyszer. Sok rc-ben van ilyen motor.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Falconer

Falconer
Nem most kezdte az arc... De azért szerintem tulzás, hogy olyan motor van benne, hogy simán tud helikopterként viselkedni.

Dred bíró
Ez télleg szép. <#guluszem1>

\"Én vagyok a Rend!\"

Fenrir
A wingletes tény hogy szép...

A halál csupán a kezdet...

Falconer
Abbol is ez:

Dred bíró
A320 <#worship><#worship><#worship>

\"Én vagyok a Rend!\"

Fenrir
Szerintem meg a B737-700 a legszebb...

A halál csupán a kezdet...

Speedbreaker
Szerintem F16 sokkal szebb. "én azon nõttem fel". Kinek a papp, kinek a pappné😛

Leragadtam az állvány, sátorlap és esõkabát alapanyagú õs-õsrepcsiknél. Szinte a hajnali köd volt az egyetlen módja a nem felhõk alatti létezésüknek, nem? 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Punker
miért is?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

És igazából a "Felhõk alatt" topikba valók lennének, ha modellezõk nem foglalták volna el 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Kata
Ja aszittem, csak arra a gépre értetted.

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
akkor megnyugodtam 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Punker
tényleg az A10 még ami szép, az egyetlen normális modern cucc 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
azok hamarabb jöttek ki!

Kata
Az építkezési állványokkal egy helyen. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
Lehet furcsa ízlésem van, de nálam az A-10 is dobogós. 😊

na ez az én képem. 😄 mind ami rajta van.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hol állnak a szépségi sorrendben? 😊

Kata
<#vigyor><#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mi van velük?

[/cserf][/fülünyúl]

42nd Intruder
Su-30 rulez<#worship>

És a Wright Flyer? És Lilienthal siklógépei? És az ulmi szabó vászonszárnyai? És a ..? 😊

Kata
Szerintem meg az új gépek közül épphogy a legszebb. A JSF, meg az F-117 tényleg ramaty. No meg a Gripen is rettenet bénán néz ki.
A mai gépek közül meg a Flanker-család szerintem a legszebb, de a jó öreg F-16-os is szép sárkánnyal büszkélkedhet.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem igaz, mert a Corsair meg a Mustang voltak a legszebbek. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Dred bíró
Pedig milyen jó lenne zakóba menni <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#taps>

\"Én vagyok a Rend!\"

Bucser
De igen..

Igaz csak makett de akkor is impresszív😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"tudod miért olyan rossz ,hogy zöld az egyenruhád?
- nem miért?
- Mert bemész a dzsungelbe és már nem is látlak!"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Az F-22A már rendszerben van. De egy apróság: egy harci gépnél a kinézet sokadlagos szempont... A katonák sem Gucci öltönyben mennek a harctérre...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
Me-262 óta nem csináltak szép gépet szal fölöslegesen vitáztok 😊

Dred bíró
Szerintem ennél már csak az F-117-es rondább.

\"Én vagyok a Rend!\"

Bucser
Az lehet😊 De akkor a JSF sem szebb😄

Dred bíró
Az F-22-re gondolsz? Szerintem rettentõ ronda.<#miaz>

\"Én vagyok a Rend!\"

Bucser
lásd lentebb😄 nem tetszik nem tetszik kérdés a dolog😄

Dred bíró
Az F-22 már forgalomban van? Mert én ahány forrást nézek meg mindbe más van ahol az van hogy csak késõbb van ahol pedig az hogy már szolgál.

F-22 Nekem nem tetszik.<#szomoru1>

\"Én vagyok a Rend!\"

[NST]Cifu
Persze hogy van.

Dred bíró
Gripen vs. F-16 Sztem a Gripen klasszisokkal szebb.

Lenne egy kérdésem. A vadászgépekbe is van robot pilóta ami vezet a pili helyedt?

\"Én vagyok a Rend!\"

[NST]Cifu
MiG-29B és UB -> nekünk ilyen gépeink vannak. A típus NATO jelölése Fulcrum.
Szu-27 -> ilyen gépünk sose volt, a típus NATO jelölése Flanker.

Ha már egy típusra hivatkozol, nem árt a helyes megnevezéssel illetni, Bucser ezért írta, amit.