Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mi annak a repülõgépnek a neve, amit az Oroszok és az Amcsik nemrég közösen csináltak. Ez a gép egy kétfedelû, csillagmotoros gép, amely kinézetileg másolja a Második Vh.-s gépeket. A ruszkik böszme nagy teljesítménye párosul az amcsik technológiájával.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JAS 39
Ciki........ amúgy az október környéki átadási idõ is már félév csúszással lett volna.

/Gripen az égből/

Falconer
A kabelezes tarthatlan hibai miatt kesik. Kesik az elso kiadando gep a SIA szamara, es kesik minden tovabbi gep atadasa 2009ig.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

I.C.ram
Érdekes, hogy már felállították az aug 20-ai AirRace egykét "cuccát". Pl hangosító tornyot, pedig még van 1 hét.
alert
A számokat látom de fordítsd le légyszives 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Fenrir
Ezért van most az Airbus mint cég nagy bajban is...

A halál csupán a kezdet...

Falconer
"Wegen anhaltender Probleme mit der Verkabelung verzogern sich, bis auf die erste Kundenmaschine fur SIA, bis 2009 alle A380-Auslieferungen"

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
En ugytudom most halasztottak.

JAS 39
Én úgy tuttam hogy v-mikor október fele az meg nem sokára itt van.

/Gripen az égből/

alert
Nagyon lassan... 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

JAS 39
Lassan munkába áll az elsõ A380 nem?

/Gripen az égből/

Falconer
Szep darab.

OV-10 Bronco

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

grotesk
úristen! hogy néz ki 😄 az il-2-bõl megtartott kátsó kabin mutat a legjobban 😄

DJ Skyline
szembõl neki ment egy másik gép,ha jól láttam

[NST]Cifu
Iljusin Il-102. Egy a föld közeli manõverezésre tervezett, páncélozott harci repülõgép (csatarepülõgép). Gyakorlatilag az Il-2 / Il-10 széria továbbfejlesztése egy sugárhajtómûves tipussá. Szegény gép elég hánnyatattot sorsot mondhat magáénak. Az 1960-as években született, de végül alul maradt a Szuhoj Szu-25-öl szemben. Az Iljusin cég még próbálkozott a továbbfejlesztésével, majd végül az 1980-as években végleg leállították a programot, mivel a szovjet légierõ nem kért a típusból továbbra sem. Az 1990-es évek elején mindenki megdöbbenésére az Iljusin elõásta a típust, egy kicsit kipofozta, felújította, és bemutatta pár fegyverkiállításon és repülõnapon (ha jól rémlik szigorúan a statikus soron, tehát nem repültek vele). Az elképzelésük az volt, hogy egy viszonylag olcsó harci gépként dobják a piacra. Nem túl meglepõ módon nem tolongtak a vásárlók...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grotesk
az ott a háttérben milyen gép?

narazzino
nem hiszem

JAS 39
Ez kemény....

/Gripen az égből/

modellmaker
csúnya.. =/ kattintani tudtak?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

narazzino
JAS 39
Mi történt? (atr látom hogy égõ gép van mindenhol)

/Gripen az égből/

narazzino
egyeltalán nem kérdeztél hülyeséget

JAS 39
Boccs ha hülyeséget kérdeztem de délelõtt benéztem az Airliners-re és ez a kép volt elõl. Én nem halottam róla mi volt ez azért kérdeztem.

/Gripen az égből/

narazzino
persze hogy hallottunk! Ramsteinben volt (nem koncerten) asszem talán 1989-ben. A 2002-es ukrán balesetig talán ez volt a legtöbb áldozatot követelõ repnap. itt is olyan 80 ember halt meg

I.C.ram
Amerikában egy átlagos kapitány olyan 70-90 ezer dollárt keres/év. Itthon olyan 6-7-8százezer bruttó biztos megvan.
JAS 39

/Gripen az égből/

JAS 39
De a felet ott is megkeresik? kb?

/Gripen az égből/

attól függ hol. a malévnál nem hiszem hogy megvan egy milkó
JAS 39
Apropó kb mennyít keres egy pilóta? (havi) én azt olvastam egy helyen hogy a milkót simán megkapják.

/Gripen az égből/

Siluro
Nyílván, ezt senki nem is vitatja.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

JAS 39
Azért sztem szerencsés aki naponta hasonló kilátásban részesül.

/Gripen az égből/

Repülõgép-gyártásba kezd a Honda

Repülõgépgyártásba kezd a japán Honda: a cég a magánrepülõgépek piacát nézte ki magának, mert felfutóban van a kereslet, elsõsorban az Egyesült Államokban.

A gyárat az észak-karolinai Grensboróban építi fel a japán vállalat, az elsõ gépek a tervek szerint 2010-ben készülnek el. A hét személyes gépre idén októbertõl lehet megrendelést adni, a marketinget és az értékesítést a Honda az amerikai Piper Aircraftra bízza. Az árat õsszel teszik közzé.

A gép kifejlesztésén 20 évig dolgoztak, és gyártották le a hasonló kategóriájú gépekhez képest kevesebbet fogyasztó repülõgép prototípusát. Az elsõ próbarepülés jó eredményeket hozott.

Clidey
Hát olyan dolgokért, amit kábé 3 milliszekundum alatt megtudsz egyszerûbben máshonnan is, tényleg felesleges.<#levele>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Speedbreaker
Pontosan.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Fenrir
Az volt a neve, hogy Enola Gay, te a típusát szeretted volna tudni 😊

A halál csupán a kezdet...

Speedbreaker
bocs, akkor máskor nem írok ide <#levele>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Speedbreaker
azt tom hogy 'enola gay' ma volt az m2-õn az atomtámadásról, csak a repülõ nevére nem emlékeztem 😛

Clidey

Speedbreaker
Köszönöm mester <#wink>

42nd Intruder
B-29

Speedbreaker
Bazze, nem láttam 😊

Nemtudnátok nekem megmondani, hogy milyen bombázóval bombázták Hirosimát és Nagasaki-t? Ti biztos nagyobb profik vagytok 😛

Clidey
giga<#lama>

Falconer
Benned egy nyomozó veszett el<#idiota>

I.C.ram
Hát... Ott van 3 zászló, Ronald Mcdonald a függõleges vezérsíkon, piros-sárga festés, mcdonalds étterem a háttérben, de nem valószínû inkább egy Pizza Hut elött van 😄
Speedbreaker
Ez mekdonáldz nál van?

narazzino