Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
edit: kezdjük ott, hogy józsi kijött a gimibõl😄
Az 1960-as, 70-es években a vadászgépeknél már lejátszódott ez. Voltak nagyon profi, sokezer repült órával rendelkezõ pilóták, akik bármilyen kunsztot meg tudta csinálni a levegõben a repülõgépeikkel. De amikor a radarberendezés két tucat beállítókapcsolóját kellett megtanulni kezelni, akkor tépték a hajukat, hogy õk pilóták és nem telefonos kisasszonyok (mellesleg nem meglepõ, hogy a radarral felszerelt korai vadászgépek többségén éppen ezért kétfõs személyzet volt, az egyik a pilóta, a másik pedig a radarberendezés kezelõje, aki megmondta a pilótának, hogy merre repüljön, és õ kezelte a fegyverzetett is).
/Gripen az égből/
A halál csupán a kezdet...
/Gripen az égből/
Addig okés volt a szarvkormány, amíg erõt kell rajta kifejtened, hiszen ahhoz két kéz kell. No de az Airbusnál (de ha jól tudom az újabb Boeing-eknél is) már nincs mechanikus kapcsolat a kormányszerv és a vezérsíkok között. Akkor meg nem az a lényeg, hogy fogd mint a bika két szarvát és küzdj meg vele. 😊
Gázkarral nem kell sokat játszani a Boeingen sem, a tolóerõautomata mindent elvégez. Felszállásnál ToGa kapcsoló, elõrebaxxa a gázkart az FCC és már megy is. Igazán játszani csak taxizás közben kell a gázzal.
[/cserf][/fülünyúl]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Volt már olyan, hogy eltört?
nagy kép
[/cserf][/fülünyúl]
Kata sztem a pili kénytelen lesz átszokni ( vagy mondjon le a kapitányi kinevezésrõl... <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>)
/Gripen az égből/
Mondjuk lehet hogy ez attól van hogy a jobb kezem rendszerint a sebváltón van és így szoktam meg.
[/cserf][/fülünyúl]
/Gripen az égből/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"