14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • [NST]Cifu
    Cukiságból tényleg ott van, és repülni is tud, nem kérdéses. ^^
  • ColdFire
    "jáj de kis árányos ázá pilótaruci, apa keeeelll!!!"
  • [NST]Cifu
    Egyfelől a Thunderbirds ugyebár a show-ért van, következésképpen igen, propaganda célokat szolgál. Másfelől viszont azért nem is az a cél, hogy kirakatbabákat tegyenek ki. Egy 'plázacica' nem fogja végigvinni a pilótaválogatást, a hosszú évekig tartó képzést, nem fogja kibirni a katonaéletet. Tehát azért ide kell ész, kell akaraterő, kell kitartás, kell elhivatottság.
  • Kata
    Amúgy nem pályáznék vadászpilóta babérokra, beérném a motoros műrepüléssel. Svetlana is jól tekeri a botot, és tündéri azzal a sok párnával a háta mögött, hogy elérje a pedálokat. :)
  • ColdFire
    a fülkéből nem látod hogy néz ki
  • Boconadi
    felfogtam
  • Bucser
    Legalább a hülyét ne tettesd. Párszor el lett már mondva itt is meg a HT topicban is, hogy Hotlinking az Airilinersről sehol sem működik. Mert csak azok látják a képet akik voltak az oldalon aznap.
  • Boconadi
    én nem vagyok itt 150 000 hsz óta.
  • Bucser
    Igazából hogyan definiálod a rondát?

Elhízott? na olyat biztos nem találsz aktív hajózók között ugyanis ha nem maradnak fittek cseszhetik a statuszt ha nem felelnek meg az orvosin cseszhetik a statuszt. Nem kérdés, hogy jó alakjuk van:D

Arcra gondolsz? nos lehet vannak nem alegszebb arcal és hajjal megáldottak is , de minden nő próbálja laegtöbbet kihozni magából .és ha valaki nem csontsovány vagy elhízott hanem kiművelt sportos teste van a többi már csak smink kérdése és fotósé.

Mondjuk te sem a legrondább pilótádat küldenéd reklámfotózásra nem?:)
  • I.C.ram
    Ebben azért van egy kis propaganda is szerintem. Milyen furcsa, hogy a légierőkben nincsenek ronda nők.
  • Bucser
    kb 150 ezerszer volt elmondva, hogy Airlinersről ne linkelj mert csak egy felszálló Jumbo-t lehet látni... Akkor már mentsd le a képet a gépedre és töltsd fel máshova.
  • [NST]Cifu
    Elég gyenge érv, nyilván véletlenül van jelenlegi is két női pilóta például az USAF Thunderbirds-ben. Samanthan Weeks és Nicole Malachoski.
  • Kata
    Szal buták vagyunk hozzá, aszondod?
  • Baluxx
    Nagy konnyites, regen nem is lehetett egyaltalan.

Baluxx
  • Baluxx
    Szia Kata!
    Elvileg lehetsz, gyakorlatilag nem. Mert par eve volt egy vadaszpilota-jelolt csaj, aki ki is kerult Kanadaba, csak ott khm. nem utotte meg a mercet. A kanadai oktatok kirugtak a vadasz kepzesrol a II/A fazis vegen levo vizsgan, most An-26-oson navigator. Azota, ha valaki ket X kromoszomaval rendelkezik, az a reporvosin sajnos csak I/B-t kaphat maximum. Ugyanis egy kirugott novendek eleg nagy ervagas a seregnek, mert minden egyes pilota kikepzese kb. annyiba kerul, mint a sajat sulya aranyban. Magyarorszagon meg eleg nagy a szures, ezert van az egy eves repules Szolnokon a Kanadaba valo kikerules elott. (Mas orszagokban, pl. Belgium ilyen nincs. Sot, igaz nem NATO tag, de Svedorszagban ennel jobban eldurvultak a dolgok, mert ott a pilotatojas legcsavaros gepet nem is lat, egybol jet gyakorloba ultetik.)
    PPL meg most occsoer' van Tokolon "csak itt csak most" alapon, 999 000 forintert Katanaval. Igaz, a Katana csak ket szemelyes. (De pozitivum benne, hogy nagyon szepen dugozik. Igaz, felet raporog , de lehet vele ijesztgetni a haverokat.

Baluxx
  • Kit--Kat
    "Fogazat probléma (maximum 15 tömött fog)"

NA ezt sosem gondoltam volna:D
  • Kata
    majd igyekszem

• joebacsi
    hát készülj fel, hogy a brazil konkurencia elég kemény :)
  • Mark007
    o!
    es en azzal mit erek? :D
    nekem video kene :)
  • ColdFire
    nincs, de van egy jó hírem...
    én láttam
  • Mark007
    Hali!
    Valakinek esetleg nincs meg az Air race kozvetitese?
    Megakartam nezni, de sajnos elfelejtettem, most meg nem talalom sehol :(
  • Punker
    karácsonyig semmi......
  • Kata
    Ó! Tudom ez mekkora lemondás részedről, igazán megtisztelő. :D
  • Punker
    hát adóm nincs, de 1 bor árával támogatom a nemes célt :)
  • Kata
    Akkor utána sétarepülni viszlek titeket. Ez má közhasznú.
  • Kata
    És megmagyarázza. :P
  • Bucser
    Mert az nem az emberek boldogabbátételét szolgálná:D simán csak üzleti cél:D Az pedig nem közhasznú tevékenység:P Ergó a részére 1% sem ajánlható:)
  • Kata
    Miért pont azt? :P Mi lenne ha babaszappant, vagy kutyatápot? :D
  • Bucser
    Az nem közhasznú cél, hacsak nem meztelen képeket akarsz vele reklámozni:D
  • Bucser
    HOgy komolyan is legyen válaszolva a kérésedre:

volt itt korábban egy összeírás erről. Asszem valami 200K körül van az elméleti tanfolyam majd a repülés igencsak különböző árkategóriákban valósulhat meg. De a kötelező repült órák és típusképzések miatt a végösszeg kb 1,5 - 2 milla körül is lehet.
  • Kata
    1,5-2 milla között van legutóbbi információim szerint. Függ a géptípustól is, amin tanulsz.
  • Kata
    Az má van. A repülősjogsira ajánljátok fel.
  • ColdFire
    jajde hülye vagy
  • Boconadi
    attól függ milyenre, és hogy hol.

50-esre 30-40.
    125-ösre 40-50.
    Nagymotorra 50-60. (Habár ebben nem vagyok biztos)

Itt nálunk kismotorra (50 cc) 31 000 ha van motorod. Ha nincs +7500 és kapsz egy simsont :C.
    125-ösre 40500 Ft ha van motorod. Ha nincs +13000 huf és kapsz egy 125-ös MZ-t :C.
  • Sanyix
    És amúgy mennyibe kerül motorosra úgy mindenestül a jogsi?
  • Boconadi
  • ColdFire
    "Kérjük adja adója 1%-át Kata bútoraira" :D
  • Boconadi
    neked gyüjteni? A fórumon neked mindenki adna :-)
  • Kata
    Motorosra én is letettem volna a jogsit, ha nem kellett volna autót meg bútorokat vennem. Most meg azért nem tudom letenni, mert lakásra kell gyűjtenem. :-/
  • Boconadi
    egyre több női pilóta van.