14127
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2007_05/11302645631177527499.jpg)
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Cukiságból tényleg ott van, és repülni is tud, nem kérdéses. ^^ -
"jáj de kis árányos ázá pilótaruci, apa keeeelll!!!" -
Egyfelől a Thunderbirds ugyebár a show-ért van, következésképpen igen, propaganda célokat szolgál. Másfelől viszont azért nem is az a cél, hogy kirakatbabákat tegyenek ki. Egy 'plázacica' nem fogja végigvinni a pilótaválogatást, a hosszú évekig tartó képzést, nem fogja kibirni a katonaéletet. Tehát azért ide kell ész, kell akaraterő, kell kitartás, kell elhivatottság. -
Amúgy nem pályáznék vadászpilóta babérokra, beérném a motoros műrepüléssel. Svetlana is jól tekeri a botot, és tündéri azzal a sok párnával a háta mögött, hogy elérje a pedálokat. :) -
a fülkéből nem látod hogy néz ki -
felfogtam -
Legalább a hülyét ne tettesd. Párszor el lett már mondva itt is meg a HT topicban is, hogy Hotlinking az Airilinersről sehol sem működik. Mert csak azok látják a képet akik voltak az oldalon aznap. -
én nem vagyok itt 150 000 hsz óta. -
Igazából hogyan definiálod a rondát?
Elhízott? na olyat biztos nem találsz aktív hajózók között ugyanis ha nem maradnak fittek cseszhetik a statuszt ha nem felelnek meg az orvosin cseszhetik a statuszt. Nem kérdés, hogy jó alakjuk van:D
Arcra gondolsz? nos lehet vannak nem alegszebb arcal és hajjal megáldottak is , de minden nő próbálja laegtöbbet kihozni magából .és ha valaki nem csontsovány vagy elhízott hanem kiművelt sportos teste van a többi már csak smink kérdése és fotósé.
Mondjuk te sem a legrondább pilótádat küldenéd reklámfotózásra nem?:) -
Ebben azért van egy kis propaganda is szerintem. Milyen furcsa, hogy a légierőkben nincsenek ronda nők. -
kb 150 ezerszer volt elmondva, hogy Airlinersről ne linkelj mert csak egy felszálló Jumbo-t lehet látni... Akkor már mentsd le a képet a gépedre és töltsd fel máshova. -
Elég gyenge érv, nyilván véletlenül van jelenlegi is két női pilóta például az USAF Thunderbirds-ben. Samanthan Weeks és Nicole Malachoski. -
Szal buták vagyunk hozzá, aszondod? -
Baluxx #9066 Nagy konnyites, regen nem is lehetett egyaltalan.
Baluxx -
Baluxx #9065 Szia Kata!
Elvileg lehetsz, gyakorlatilag nem. Mert par eve volt egy vadaszpilota-jelolt csaj, aki ki is kerult Kanadaba, csak ott khm. nem utotte meg a mercet. A kanadai oktatok kirugtak a vadasz kepzesrol a II/A fazis vegen levo vizsgan, most An-26-oson navigator. Azota, ha valaki ket X kromoszomaval rendelkezik, az a reporvosin sajnos csak I/B-t kaphat maximum. Ugyanis egy kirugott novendek eleg nagy ervagas a seregnek, mert minden egyes pilota kikepzese kb. annyiba kerul, mint a sajat sulya aranyban. Magyarorszagon meg eleg nagy a szures, ezert van az egy eves repules Szolnokon a Kanadaba valo kikerules elott. (Mas orszagokban, pl. Belgium ilyen nincs. Sot, igaz nem NATO tag, de Svedorszagban ennel jobban eldurvultak a dolgok, mert ott a pilotatojas legcsavaros gepet nem is lat, egybol jet gyakorloba ultetik.)
PPL meg most occsoer' van Tokolon "csak itt csak most"alapon, 999 000 forintert Katanaval. Igaz, a Katana csak ket szemelyes. (De pozitivum benne, hogy nagyon szepen dugozik. Igaz, felet raporog
, de lehet vele ijesztgetni a haverokat
.
Baluxx -
"Fogazat probléma (maximum 15 tömött fog)"
NA ezt sosem gondoltam volna:D -
majd igyekszem
-
hát készülj fel, hogy a brazil konkurencia elég kemény :)
-
o!
es en azzal mit erek? :D
nekem video kene :) -
nincs, de van egy jó hírem...
én láttam -
Hali!
Valakinek esetleg nincs meg az Air race kozvetitese?
Megakartam nezni, de sajnos elfelejtettem, most meg nem talalom sehol :( -
karácsonyig semmi...... -
Ó! Tudom ez mekkora lemondás részedről, igazán megtisztelő. :D -
hát adóm nincs, de 1 bor árával támogatom a nemes célt :) -
Akkor utána sétarepülni viszlek titeket. Ez má közhasznú. -
És megmagyarázza. :P -
Mert az nem az emberek boldogabbátételét szolgálná:D simán csak üzleti cél:D Az pedig nem közhasznú tevékenység:P Ergó a részére 1% sem ajánlható:) -
Miért pont azt? :P Mi lenne ha babaszappant, vagy kutyatápot? :D -
Az nem közhasznú cél, hacsak nem meztelen képeket akarsz vele reklámozni:D -
HOgy komolyan is legyen válaszolva a kérésedre:
volt itt korábban egy összeírás erről. Asszem valami 200K körül van az elméleti tanfolyam majd a repülés igencsak különböző árkategóriákban valósulhat meg. De a kötelező repült órák és típusképzések miatt a végösszeg kb 1,5 - 2 milla körül is lehet. -
1,5-2 milla között van legutóbbi információim szerint. Függ a géptípustól is, amin tanulsz. -
Az má van. A repülősjogsira ajánljátok fel. -
jajde hülye vagy -
attól függ milyenre, és hogy hol.
50-esre 30-40.
125-ösre 40-50.
Nagymotorra 50-60. (Habár ebben nem vagyok biztos)
Itt nálunk kismotorra (50 cc) 31 000 ha van motorod. Ha nincs +7500 és kapsz egy simsont :C.
125-ösre 40500 Ft ha van motorod. Ha nincs +13000 huf és kapsz egy 125-ös MZ-t :C.
-
És amúgy mennyibe kerül motorosra úgy mindenestül a jogsi? -
-
"Kérjük adja adója 1%-át Kata bútoraira" :D -
neked gyüjteni? A fórumon neked mindenki adna :-) -
Motorosra én is letettem volna a jogsit, ha nem kellett volna autót meg bútorokat vennem. Most meg azért nem tudom letenni, mert lakásra kell gyűjtenem. :-/ -
egyre több női pilóta van.