Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ami sztem sokkal job mint az aranysas.
/Gripen az égből/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
/Gripen az égből/
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Szétoffolod a fórumot, ezért törlöm a nem idevágó hozzászólásaidat is. Ide tartozik a baxtató jellegû kérdésed is, hogy miért nem írnak a fórumba.
Nyugodtan fordulj a vezetõséghez, ha ez nem tetszik, de ne várj tõlük más választ, mint amit én adtam. Ha valami nem tetszik, nyiss egy másik topikot, vagy egyszerûen ne látogasd ezt: nem kötelezõ.
Így is megengedett a csevegés a repülés témában, néha kicsit el is kanyarodik, de legalább vonatkozásaiban témahûek maradnak az emberek. Ellenben a fórum nem chat, feleslegesen nem kell spammelni. Ha nem vagy tisztában a fórumozással, a fórumhasználattal, olvass el erre vonatkozó írásokat, szabályokat. Ha jól tudom, az sg-nek is van ilyenje...
Egyébként ha én nem törlöm, törlik a moderátorok, illetõleg spammelésért büntetõpontokkal, kitiltással is jutalmazhatnak. Szóval a helyedben addig örülnék, amíg csak én törölgetem itt ki az ide nem vágó, vagy láthatóan másokat baxogatni akaró hozzászólásaidat.
[/cserf][/fülünyúl]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A halál csupán a kezdet...
BTW erõsen kétlem, hogy egy ilyen fenyegetésnek bármi foganatja lenne. ^^
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
/Gripen az égből/
Viszont ha jól tudom ami a te szakterületed, ott a -300 nem mutat elõrelépést a -100-hoz képest... 😊
A Next Gen 737esek miban jobbak???
Ehh ennyire gáz a Classic?!:o
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kit--Kat én szerelõ szemszögbõl néztem, nagyon ótvar volt. Kb mintha egy 1200-es lada lenne, toldozod-foltozod és bár megy, de tudod hogy nagyon gáz 😊
A Malév gépek is mind ilyenek volt, de a Sky-ak is ugyanilyen xarok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy 2 és félórája szálltam le és szép nyugis utam volt. Boeing 737 - 300al😊
Valszeg isznak rá egy jót 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.