Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
ízlések és pofonok😊 Más a prfil. Aero magazin polgári repülés és ûrkutatás Aranysas pedig haditechnika nagyrészt meg hadi repüléstörténelem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Na elolvastam. Nem tudom, mi igaz belõle, mindenestre érdekes.
JAS 39
Benne van az Aero magazinba. <#eljen>

Ami sztem sokkal job mint az aranysas.

/Gripen az égből/

I.C.ram
hmmm

Ezt most nem fogom elolvasni, majd kicsit késõbb..

I.C.ram
Ja eléggé olyan szaga van. Az egyértelmû, hogy gyártásról szó sincs, de gondolom koncepciónak is erõs 😊
[NST]Cifu
Én úgy tudom urban legend...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Errõl a Weiss Manfred XNI-1 Kaméleon géprõl hallott már valaki?

I.C.ram
Ja de mégis. Rubicont meg Históriát rendszeresen veszem, mert a balatoni vonatutakra jó nagyon 😊 Majd akkor kerítek neki is egy kis helyet 😛
Bucser
Pedig aero magazint érdemes😊 sokminden van benne amit egyébként mellõznek a szaklapok😊 (mondjuk nekem tetszenek benne a repterekrõl légitársaságokról szóló cikkek is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Mióta van internet semmilyen magazint nem veszek 😄 Még a nyuszisat sem 😄
[NST]Cifu
Ezek szerint nem olvasol Aero magazint. ^^

I.C.ram
Halottátok, hogy a magyar Li-2-est üzemeltetõ alapítvány vett egy MiG-15-öst, amit felfognak újítani? Végre nálunk is lesznek relikviák 😊
JAS 39

/Gripen az égből/

Siluro
Szép az új logod! 😉

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

I.C.ram
Jó kis videó, és a vágás is jó volt 😊
Kata
Kedves Gripen!
Szétoffolod a fórumot, ezért törlöm a nem idevágó hozzászólásaidat is. Ide tartozik a baxtató jellegû kérdésed is, hogy miért nem írnak a fórumba.

Nyugodtan fordulj a vezetõséghez, ha ez nem tetszik, de ne várj tõlük más választ, mint amit én adtam. Ha valami nem tetszik, nyiss egy másik topikot, vagy egyszerûen ne látogasd ezt: nem kötelezõ.

Így is megengedett a csevegés a repülés témában, néha kicsit el is kanyarodik, de legalább vonatkozásaiban témahûek maradnak az emberek. Ellenben a fórum nem chat, feleslegesen nem kell spammelni. Ha nem vagy tisztában a fórumozással, a fórumhasználattal, olvass el erre vonatkozó írásokat, szabályokat. Ha jól tudom, az sg-nek is van ilyenje...

Egyébként ha én nem törlöm, törlik a moderátorok, illetõleg spammelésért büntetõpontokkal, kitiltással is jutalmazhatnak. Szóval a helyedben addig örülnék, amíg csak én törölgetem itt ki az ide nem vágó, vagy láthatóan másokat baxogatni akaró hozzászólásaidat.

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Ó, látom erre jártál Kata néni, köszönet!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nézd. Az itt jelenlevõ topiklakók 99%-ban értelmesen értekeznek a topik témájáról. De néha sajnos be-be szédül egy láma újreg, mint most esetünkben te, és egy olyan kijelentést tesz, amiért egy vehemensebb lelkületû ember minimum elküld a ... tudodhova...miután eltörte kezed-lábad. Ha rám hallgatsz, sokkal visszábbveszel a lendületbõl, abbahagyod a hõbörgést, s csendesen meghúzod magad. Gondolkozz el rajta hogy mit is mondtál, és legfõképp hogy!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Ha törölték a hsz.-ed, akkor annak oka volt valószinüleg...
BTW erõsen kétlem, hogy egy ilyen fenyegetésnek bármi foganatja lenne. ^^

Siluro
Azt lesz elég idõnk nézegetni a jövõben...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

JAS 39
Nekem tetszik.

Csak kár hogy Gripent nem találtam. <#vomit>

/Gripen az égből/

Speedbreaker
Ték

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Ilyen szar? <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
ÁÁÁÁááááÁÁÁÁÁááá ez mindenkinek kötelezõõõ!!!

Clidey
Ezt a Gripen kölköt szerintem nyugodtan.

Fenrir
Engem ne, én ontopik voltam 😊

Kata
Jézus, mi van itt... Töröljek?

[/cserf][/fülünyúl]

JAS 39
Ezt láttátok? Gripen crash.

/Gripen az égből/

Fenrir
Vannak bizonyos rendszerek amik hasonlóak, de vannak teljesen átdolgozottak mint pl az NG elektromos hálózata még csak nem is hasonló a Classic-éhoz képest.

[NST]Cifu
Hmmm.. akkor valószinüleg a kábelezésben és a fedélzeti elektronikában is komolyabb eltérések voltak, tehát tévedésben leledztem...

Fenrir
Ezt nem tudom mert csak Classic és NG képzést kaptam, 100/200 már annyira különbözik a Classic-tól, hogy nem elég egy különbözeti tanfolyam hanem teljesen új kellett volna és azt nem indítottak.

[NST]Cifu
Hahó! Én is említettem, hogy a hajtómûveiben különbözik. 😊

Viszont ha jól tudom ami a te szakterületed, ott a -300 nem mutat elõrelépést a -100-hoz képest... 😊

Kit--Kat
Még szép!<#wink>

A Next Gen 737esek miban jobbak???

Ehh ennyire gáz a Classic?!:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fenrir
Azért a classicon már CFM hajtómû van amíg a 200-as JT...Bár azt nem tudom, hogy ez mindenhol igaz-e, pl 767-esen is lehet CFM vagy PW hajtómû.

Kit--Kat én szerelõ szemszögbõl néztem, nagyon ótvar volt. Kb mintha egy 1200-es lada lenne, toldozod-foltozod és bár megy, de tudod hogy nagyon gáz 😊

A Malév gépek is mind ilyenek volt, de a Sky-ak is ugyanilyen xarok.

[NST]Cifu
Nem értek hozzá, de a 737-300 tudomásom szerint csak egy törzstoldásban és a hajtómûveiben különbözik leginkább a 737-100/200 sorozattól, amely a szûzfelszállását 1967-ben tette meg...

grotesk
de csak mint utas?

Kit--Kat
Hát tényleg nem volt valami csúcs, amúgy te miért utálod annyira, és kb. milyen régi a sorozat?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem, élõben.

Fenrir
300 omg, mekkora egy okádék volt a classic és én mennyire rühelltem :\

[NST]Cifu
A Tomcat már csak visszafogottan nevezhetõ modernnek. 😉

Speedbreaker
Ugye persze csak virtuálisan? 😛

Kit--Kat
Sztem Tomcat a legszebb modern vadászgép<#smile>
Amúgy 2 és félórája szálltam le és szép nyugis utam volt. Boeing 737 - 300al😊

JAS 39
Ki jön velem egy kört?<#nevetes2><#nevetes2>

/Gripen az égből/

narazzino
azért jó hogy a hátsó kabinban ülõ pilóta nevét nem tuják egyértelmûen leírni. elõször Sergey a cikk végén Nikolay. (Ja, és ahonnan meg odajutottam a hírhez, ott Igor volt 😄)

Igen. A "leg dislocation"-nél húztam a szemöldököm, de mindössze kificamodott lábat jelent.
Valszeg isznak rá egy jót 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Speedbreaker
De katapultált ugye? Márha jól olvastam.

narazzino
a hír a lényeg <#gonosz1>

Speedbreaker
Enyhén szépek ezek a gépek <#szomoru1>

narazzino