...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
nekem általában 1,5x több, tehát 60-ról 90-re ugrik

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Slow
az, ha nincs, sokat javít az fps-en?

HPt
de ezt nem igen szoktam kapcsolgatni, csak pl. pont a legutóbbi futamon, estorilban a 4-es kanyarban gyakran lement az fps 30 alá, ami már kicsit zavart, így akkor kikapcsoltam

HPt
sosem nézem mennyivel megyek, a fokozatokat pedig megjegyeztem

ForRedGlory
Ehh, de ha kikapcsolod a sebességet, akkor hogy megy a versenyzés? Vagy te már fejbõl vágod, menyivel mész?! :-DDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

HPt
a tükörben látszódó ellenfelek száma azt hiszem máshol állítható, ez azt befolyásolja hogy elõl mennyi autót látsz

ha jól tévedek

HPt
nem, nem ülök ki motorháztetõre, mert hgtrm versenyen nagyot szopnék forced cockpit-view miatt <#vigyor>

ez a cockpit-ban a kormány mögötti lcd, amin látsz sebességet, fék/gumihõmérsékletet, és minden ilyet, ami egyébként a 3-as gombbal kapcsolható ki

ForRedGlory
Ezzel a látható ellenfelekkel bajban vagyok. Ez most mit is jelent pontosan? 16 elõttem levõ versenyzõt jelent, vagy az is 16-ot jelent, ha pl. 8-an elõttem vannak, és 8-an látszanak még a tükörben. Remélem érted. :-DDDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
A motec display csak nem a "motorháztetõ" nézetben van?

Ja és elfelejtettem, hogy a tükör kikapcsolása nálam kb. 10 FPS-t jelent plusszban.

Jacek
16 lathato felesleges 8-10 max nalam 8 pedig A64 4000+ 2G ram X800XT

HPt
egyébiránt a dolog eléggé pályafüggõ is

pl. teljesen alacsony grafika, offline, motec display kikapcsolása után monza-n kapok 70-80 fps-t, míg anderstorp-on 125-t <#ijedt>

ForRedGlory
Én is leírom már 😄DDD

Abit IC7, 2.8-as P4, 2*256 400MHZ-s dual DDR, Ti4200, 1024*768-ban 2*-es élsímítással (mondjuk nem látszik az élsímítás, de azon van :-))) a grafika maxon, van, egyedül az ellenfél kocsija van közepesen, 23 kocsival, és 16 láthatóval, tökéletesen megy. Pályafüggõ, de 40 FPS alá csak szökõévben esik, meg néha ha a box elõtt megyek el. startnál, 25-30 FPS van kb.

mohus
köszkösz...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Zizics Jani
Igen, nálunk a szerver is egy P4-3.0/800mhz!

HPt
egyébként a GTR az fõleg proci-igényes játék, mindenhol ezt olvasni, meg tapasztalni is 😊

Jacek
hat van neki az teny😊) 8 ezer eves engine amin egbe toltak a poly szamot meg a texturak felbontasat😊

Zizics Jani
Nekem egy P4-2.4/800, 512 DDR/400 Dual, Ati Radeon 9600pro, gépem van.
1280*1024/32-be online 30fõ fölött stabilan 40-50fps-em van!
A grafika maxon van, és 8 autót látok max egyszerre, így van bekonfigolva a game.
Akkor fordul elõ esetleg egy-egy frame leesés, amikor a célegyenesben a box elött megyek éppen el, és a többiek közül sokan vannak éppen a boxban. Nagyjából ennyi.
Ha neked az van ami az eláírásodban van, szerintem nálad oké lesz minden!

mohus
GTR gépigény?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
csak példa volt...
elõvehetném bármelyik napilapot is ahol repkednek ám dolgok😊

mohus
ezt mondjuk igaz...ámen

avcom
itt van elgondolkodásra okot adó tartalom
viszont az 576-tal nem hasonlítanám össze magunkat különbözõ okok miatt

JuanG videoja amúgy az F1 Challenge 99-02 alá elkészített Sports Car Challenge MOD-dal készült, az autó egyébként egy félig megcsinált, GPL-bõl átkonvertált Nordschleife-n futott

mohus
naugye😊 huje vagyok ussetek😊

Alexease
Nem hinnem hogy tobb poligont emesztene fel egy egyszerubb cockpit, mint egy komplett auto amikkor hatulrol tologatjak😉 Sajnos, ez inkabb csak koncepcio hiba...
sanzik
csak az a baj,hogy az a video nem a gtr-bol van...
mohus
én a Juan féle video alapján (Nürburgring-sarokban PIP az igazi pálya futott) eszem ágában sem lenne megvenni, mert annyira ronda...
part1

a gépem mire képes a GTR-ral kapcsolatban?

mohus
csak szépen lassan...

szerencsételen japán 32MB!!! fõmemóriával és 4MB!!! videó memóriával gazdálkodhatott...(PS2 spec) (nincs törés féknyom cockpit borulás stb...stb) - a Forzaban már nagyrészt meglesznek ezek (Xbox)

a következõ generáción lesz már csak GT5....
de sztem sosem lesz olyan, amit csak egy "szûk" réteg akar (onlyszim) - nem élne meg belõlük - mindig lesz egy emészthetõ könnyedebb rész és egy beállítható SIM rész...

én már annak örülök hogy kormánnyal jobb idõket megyek, mint kontrollerrel ( a gt3-ban nem így volt), hogy sokkal szebbek a pályák és 700 felett van az autószám, megmaradt a stabil 60fps, istentelen nagy ötlet és hihetetlen népszerû a photo mode...és ehhez nem kellett új gépet vennem 2001 karácsonya óta - ja és végre másolhatatlannak tûnõ dual layeres gamma van a konzolpiacon😊

Alexease
Ha mar ekkora a konzolos vilag hatalma, irhatnatok a Sony-nak hatmilliónyolcázhuszonötezren, hogy tegyen mar egy tetves cockpit-et mindenautoba a GT kovetkezo reszebe😊)))))) Nyernenek meg egy PS2 es egy GT vevot szemelyemben😊)) (Bar nem tudom mennyire jo/rossz az iranyitas/FFB, de a latottak alapjan nem lehet annyira szar, ha a TRD2 vagy a MBWR szintjet meguti, akkor azert elautozgatnek vele szivesen)
mohus
hi...
én nem vettem meg a gammát, ha kigyün angolul valószínû megteszem, mert érdekel és pontosan a NETgame miatt...de persze megvárom a véleményeket, mert az én elkényeztetett szemem nem visel el LAG-ot vagy bármiféle ricegést egy olyan játéktípusnál, mint az autóverseny...ahol minden mozdulatnak azonnali hatását érezni kell, mert elszállsz mint a gyõzelmi...és minden "szimuláció" értelmetlenné válik, mert úgy érzed hogy másodpercenként x alkalommal (lag) letakarják a szemedet😊

mohus
sztem ha egy cikket leadtak és átment a szerkesztõ-n láttammal mindennel, helyesbítést szabad kiadni de LESZEDNI?? már teljesen értelmetlen...
én nem olvastam a cikket és szívesen elolvasnám...

pl:
576Konzol magazin. A tisztelt játéktesztelõ kormány nélkül teszteli az autósgammákat...és igy alkot véleményt. A tisztelt játéktesztelõ nem veszi észre hogy a gépi ellenfeleket az optionsban ki be lehet kapcsolni és nyugodt szívvel írja h sajnos nincsenek gépi ellenfelek...
ezt felrótták az újságnak hatmilliónyolcázhuszonötezren...
és láss csodát legközelebb kormánnyal és alaposan tesztel a tisztelt tesztelõ/cikkíró

gondolod, hogy miután észrevették a bakikat visszarendelték az összes eladott példányt és az adott oldalt kivágták?LOL

tanulni kell a cikkírásból és nem törölni...hiába könyörög a cikkíró ,"hogy engem állandóan csesztetnek érte...nincs nyugalmam"

Daffy
Én Supermant annyiban értem meg hogy Õ volt az egyetlen aki megpróbálta leírni a játékot az Õ szemszögébõl.Annyiban nem értem meg hogy miért nem reagált azokra akiknek más a véleménye.De egy tény:más munkáját csak azért leszídni és megjelenésre alkalmatlannak tekinteni,"játékvásárlási-kedvcsökkentõnek" feltüntetni nem egészséges dolog csak mert xy-nak nem tetszik.Igazából meglehetett,kellett volna beszélni ezt.Vagy Supermannek segíteni a cikkel kapcsolatban.Persze ha kérte volna.Ez az Én véleményem.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Most már elolvasnám az a qrva cikket! <#boxer>
Nincs fent vhol?
HPt
Akkor legalább Superman tisztázza, vagy valaki, hogy ha nem a gtrm fórumon miattunk, akkor mégis mi/ki miatt került le a cikk??

avcom
akinek nem inge ne vegye magára. AMúgy érdekes látni, hogy az üldözési mánia milyen fura formákban és helyzetekben jelenik meg mindkét oldal részérõl. <#hehe>

b-type
Nem tudom ezzel a PH!-n széthúzással mit akartál, ebben a témában közülünk, egyedül Johnny mondta, szó szerint ezt:
"Kár hogy levetetted a cikket, csakazért sem tettem volna, habár 100%-ban én sem értek veled egyet, de sosem olvastam olyan játékleírást amivel 100%-ban egyetértenék, hacsak nem én írnám.

Más: -Juan lesz HPCC futam ma este? Ha lesz mikor
"
Most így utólag olvasva a linken a 837-838hsz. pl. teljesen oké.
és a (#869)hsz meg pláne.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tényleg eddig nem írtam be, mert úgy gondoltam nem folyok bele ebbe a parttalan vitába (és most sem teszem meg).

1. A cikket a szerzõ vetette le.
2. A kiírt szövegben fel sem merül a gtrmasters neve és nincs is kiírva hogy ti miattatok került levételre a cikk (az hogy te úgy érzed okai vagytok a cikk lekerülésének azt biztosan nem a fõoldalra kiírt szövegbõl olvastad ki).

Hagyjatok bennünket ki ebbõl az egész balhéból.
Még egy ilyen eset nem lesz a GTR-el kapcsolatban, ezt garantálni tudom.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

b-type
Nem tom mire gondolsz, de most végigolvasom újra hátha tényleg.
ezt megteheti bárki aki idejét akarja erre áldozni:
PH!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Ez nagyon mellékvágány az off felé."
Hát de miért? Megemlítettem, hogy nálatok sem tetszik mindenkinek a cikk. Ez miért off?
Én arra válaszoltam, hogy tisztára az van beállítva részetekrõl, és a HSW-s Misu részérõl meg fõleg, hogy a gtr-masters tehet arról, hogy a cikk lekerült, mert volt pár ember aki idézem "heves" nem tetszését fejezte ki.

www.gtr-masters.hu

Alexease
Szoszerint allat ido volt ma😊))

b-type
?
Ez nagyon mellékvágány az off felé.
Nem tudom, melyik autóversenyes topic nem pezseg egy verseny után vitás szituknál?, pezseg az nálunk is.
De még senki(!!) nem pattant le vita miatt onnan.
Minden problémát megoldani igyekszünk, vagy túllépni.
Lehet ez a sorok közt olvasást, amit lejjebb említettél, ezt vitted oda is. 😞
nah de mindegy, hagyjuk 😊
egy szmájli mindig belefér. állat jó idõ volt ma. 😊

JuanG
mindegy...részemrõl befejeztem 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
azt is el kell mondani, hogy 1 kritikusnak (a jóízlés határain belül) joga van leírni a véleményét, függetlenül attól, hogy ez most mennyire cseng egybe a többségével. (nyilván tudatában kell lennie annak, hogy a szélsõségek megosztanak, de ha vállalja ezt, tán még egy félmondattal utal is arra, hogy ennek tudatában veti szóhalmazait, akkor megint más a helyzet, az olvasó szempontjából mindenképp.Ö

btw a szerkesztõ meg úgy nyilatkozott, hogy rendbenvalónak találta az írást, így igazából nem értem, min megy a rinya. (egy elméleti vita kedvéért azért jó lenne elolvasni a cikket; hogy mely részek sértették az egyik, illetve utóbb, fórumhozzzászólások képében a másik felet.)

VAAAAAGY
napirendre kell térni az 'ügy' felett.

(esetleg írjon egy GTR-fan is valami review-t, kerüljön ki a régi társaságában pro és kontra alcímmel.)

Endure, in enduring grows strong...

Jacek
pfeejjjj<#gunyos1>

HPt
ROFL <#banplz>

mondjuk a saját PH fórumotok sem felhõtlen :-)

www.gtr-masters.hu

JuanG
mert befolyásolja a leendõ magyar vásárlókat...na ez a LOL...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
a gtr-masters fórumon egyesek szerint "ilyen" cikket nem szabadott volna kitenni 😞((...

Srácok esetleg van valahol egy másik fórum ahol "fikázzák" ezt a cikket?Itt én nem vettem észre olyan megjegyzést vagy hozzászólást ami miatt vissza kelett volna vonni azt a cikket.Én írtam 3 pontot amivel nem értek egyet és ott van hogy szerintem tehát a saját véleményem.Ha ilyenen megsértõdik valaki hát az télleg ne írjon cikket.(kritika mindig volt és lesz is ezzel számolni kell)Egyébként egy jól összeszedett kis cikket olvashattunk sok érdekességgel nekem tetszett leszámítva azzal a 3 ponttal amivel nem értek egyet 😉 .
Kérdezzetek(!!!) nyugodtan a szerverrel kapcsolatban, nagyon sokat szívtunk vele, de megérte.
Jelenleg 30 játékossal már mentünk teljesen probléma mentesen.

www.gtr-masters.hu

Nálunk nincs join lag az 1.2 óta. Pár embernél viszont nem alapértelemzett beállítás a "garage only", nekik "kézzel" kellett átállítani erre.
Másik lehet, ha a szerver karcsú és túl sok a játékos, akkor abból lehet probléma, de az már nem a join lag kategória.

www.gtr-masters.hu

Egyébként nem lenne rossz, ha mondjuk megjelenik egy cikk mondjuk a Népszabadságban, valaki beszólna és akkor sértõdés miatt visszavonnák az újságot :-)

www.gtr-masters.hu