9559
-
#7576 nezd meg ezt:) magny set -
#7575 Sziasztok! Tudna valaki írni nekem egy serial-t?
-
#7574 mahdnem mindet kipróbáltam már, most a magny-val küzdők, írtóra nem fexik a pálya, rengetegszer elrontom, legjobb időm 1.40x, a te salen setup-oddal, kicsit difi-állítással, hoyg lassításnál jobban kanyarodjon, meg kigyorsításnál ne legyen annyira jajde -
#7573 nyihihi azok csak neked stabilak:)) -
#7572 hivatalos is, mert benne volt a listában is hogy mit javítottak asszem, meg nekem is elhiheted kb. 6000 kör után :)
a setupoknál pedig pont a stablitásra megyek - mondjuk segítene ha elmondanád melyiket próbáltad -, tehát nem kéne túlkormányzottnak lennie -
#7571 vertigo jó? lehet, még csak kicsit próbáltam...
seat-nak meg jó a hangja...:)
ez az infó az 1.3-ról hivatalos, vagy csak szerinted? nem szarakodok, csak én sokáig nem peccseltem sehova, 1.1-et nyomtam (lustaságból) és utána az 1.2, meg az 1.23 sokkal könnyebbnek tűnt és utána az 1.3-nál nem éreztem változást... na de mindegy...)
néztem a Te setupjaidat és szereted a túlkormányzott kocsit, ugye? (ugye ez amikor előz a hátulja?) ellenben a gyári setupokkal... -
#7570 én tehetek arról hogy nem téma itt a setup?
új kocsik nem szarok, vertigo kurva jó :)
az 1.3-ban javult a kocsik csúszáshatára, így könnyebb megfogni :P -
#7569 jolvan :)
beszélgessünk a setupokról inkább...
téma ez itt? nem nagyon...
meg az új kocsikrol? szarok, nem?
és hogy szerintem az 1.2-ben javítottak a vezethetőségen, nem az 1.3-ban, vagy nem? -
#7568 de -
bödön ödön #7567 a felsőbbrendű csak a te hülyeséged, szóval nem ellentmondás :P -
#7566 én sem rólad beszélek :) -
#7565 ellentmondás: ha megvette, már felsőbbrendű lesz...:D
Hummer vazze, nem magamról beszélek... ééén szarul megyek és idegesen :) -
#7564 nem, ő csóró tehetség ^^ -
#7563 megjelenés után is van időnk felfedezni a tehetségeket, mert ahogy most áll a szitu csak akkor indul a bajnokság ha itthon is megjelenik ;) -
bödön ödön #7562 aki akkora tehetség megveszi magának, mert meg akarja mutatni "felsőbbrendűeknek", hogy ő milyen fasza gyerek, nem? -
#7561 pontosan: "tilájdonos"... ugye...;)
indíthatnátok warez szervert, hogy a csóró, fekete tehetségeket felfedezzétek megjelenés előtt... :) -
#7560 jaj, Ti "tilajdonosok", annyira felsőbbrendűek vagytok...:D
:P -
#7559 nem is azt mondtam... :? -
#7558 de megoldás...
tudod, még nem mindenkinek van lehetősége vásárolni... -
#7557 az igen monyákolt megoldás :p -
bödön ödön #7556 mivel 1.3 óta online is csak eredetivel lehet játszani, ezért tényleg hülye kérdés. :P nem megy ipsen sem, ha nem original a játék. van vmi lanfix hozzá, ami néhány dolgot 1.2.3asra visszaállít és így az ip-s játék továbbra is működik, de a verziószám eltérése miatt azzal sem tudnál csatlakozni. -
Yunx #7555 Lehet hogy hülye kérdés, de ha a GTRMasters szerver csak lobby-ból érhető el, akkor csak eredetivel tudok felmenni nem? -
#7554 És vettél? -
#7553 Mindkettő... -
#7552 Ha az a nemet verzio, akkor ott mar fel eve lehet kapni:) Ha a nemzetkozi verzio, akkor hozzuk a formank:/ -
#7551 Hétvégén voltam kint Ausztriában.Na az a röhej ami Magyarországon megy......Akármilyen pcvel foglalkozó boltban ott van a GTR.Nem 1-2 hanem 5-10 db.44,50 mindenhol.Csak mint érdekesség írtam le hogy Tőlünk 200 KM már működik a nyugat..... -
Haszi #7550 Már csak az hiányzik, hogy meglegyen... -
K.András #7549 Ugy legyen! :) -
Haszi #7548 Bizony... Amint meglesz rohanok a szerverre... -
K.András #7547 Jo ötlet, reméljük jönnek sokan bár a megjelenés elött kétlem, utána biztos rengetegen leszünk, legalábbis ezt beszélem most be magamnak :D -
#7546 -
fpal #7545 A mai naptól a szerver nyílt szerverként üzemel a következő bajnokságig, előreláthatólag május 16-ig.
A szerver mostantól kezdve a Lobby-ból érhető el GTR-Masters.hu néven.
Az állandó jelszó: edzes
Minden hétfőn és pénteken tesztfutamokat rendezünk a B liga szabályainak megfelelően. Tehát a futamok hossza 33%, az autóválasztás teljesen szabad. A tesztfutamok kezdési időpontja a már megszokott 21:00, amely a kvalifikációval indul.
Az első teszt futam április 18-a Barcelona.
A nyílt szerver célja, hogy meghívhassunk új vagy külső versenyzőket is.
-
K.András #7544 Tudom, csak ezt nem hagyhattam ki :P -
Amugy az "alhirrol" meg annyit, hogy tavaly az EA-nek volt egy "felvetese", hogy ha Ok forgalmaznak a GTR-t nemzetkozi szinten, akkor beigernek egy 2005-os masodik megjelenest is... -
K.András #7542 Meg már kezdenek szállingozni az álhirek is
Bödön Ödönnek igaza van ez egy szimpla festés, bár mire ide bekerült addigra egy vadi uj simbin játékot csináltál belöle, megjelenési dátummal minden, gratulálok Alex :P -
bödön ödön #7541 hát, khm. ez nem egy nagy valami, csak egy render egy új festésről. ez alapján én azt mondanám, vki csinálja 2005ös carpackot. :P de, hogy azt miből gondoltad, hogy ez a GTR 2, azt nemtom:) ebben a fórumban semmi nincs ami erre utalna. -
#7540 A link lemaradt:))) FIA GT 2005 kepek -
#7539 Hogy valami "tartalmas" upsz is legyen...:)
Mar azzal is kezd "erdekes" lenni a jatek meg(nem)jelenese, hogy mar kezdenek szallingozni a kepek a keszulo FIA GT 2005-bol (SimBin, 2005 vege).
-
K.András #7538 upsz -
#7537 Weboldal programhoz kell (ponttablazat) amit most irok, hogy tudjam tesztelni. Nekem nincs fent a GTR. Amugy koszi!