...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Én ezt tapasztaltam, "rendes" kft-et kerestem meg és egy volt aki korrekten azt mondta, hogy nem tudja nekem olyan minöségben megcsinálni ahogyan én szeretném.Nem tudom láttad e a rajzot, azért itt nem csak csöveket kell hegeszteni, természetesen biztos vannak olyan emberek akik meg tudják csinálni, nekem nem volt szerencsém velük, és amiért igy irok roluk az lehet azért van mert kétszer annyit kellett fizetnem mint amennyiböl ki lehetett volna hozni, bár igy elnézve nem biztos hogy ilyen minöségben, tehát meg nem bántam...
Volt akivel meg volt beszélve az ár, idöpont stb, aztán sehol semmi, gondolom nem azért nem csinálta meg mert amugy megtudta volna, csak nem tetszett a pofám...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Jacek
ezt ugye nem gondoltad komolyan? mert vicc amit mondasz...

Amikor racsingban meloztam meg egy lakatos csinalt nekunk egy Impreza WRC bolcsot, egyedi gyartasu rozsdamentes csovekbol hegesztett egyedi Prodrive bolcso volt, na amikor a Prodrive mernoknek megmutattak amikor jott versenyre ledobta a hajat ugy nezett ki mint a gyari😊)

Na most gondolod egy szar cocpitot nem tunak megcsinalni? hol voltal te😊)

oneal1
ok ok várom!!!!😊

!Forza Ferrari!

K.András
Mostanra raktam össze teljesen, elszaladtam vettem ülést is, holnap max holnapután rakok fel több nagyfelbontásu képet, de most kiprobálom 😄(meg nincsen kedvem már tökölni, eléggé elfáradtam a szereléstöl), elsö beleülés kellemes, biztos hogy szokni kell majd ezt is de az már most tetszik, hogy erövel lehet nyomkodni a pedálokat, kényelmes az ülés nagyon, stabil az egész szerkezet mint atom, ma este tesztelés alá vetem, aztán majd irok rola bövebben!

mohus
brutál...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Gondolom a 119 font-ra rájön az adó, mivel EU-n belülre megy, az meg gondolom van minimum 15%, de akkoris sok... 5-6000 Ft-ért még USA-ból is rendeltem már csomagot, elsõbbségi szállítással, és 3300 Ft-ért küldtem... mondjuk a súly nem mindegy, gondolom egy ilyen cucc elég nagy méretre, meg súlyra is. Lehet hogy levélpostai küldeményként nem lehet feladni, és a csomagküldés viszont iszonyat drága... sza'l lehet benne valami.

steam, origin: ACE_hun

sajoati
ezt mondjuk nem értem, 70 fontból kimész és visszajössz Angliába...

Endure, in enduring grows strong...

A sima brd pro pedál a maga 119 fontos árával még barátinak mondható, na de nézd meg szállítással a végösszeget, úgy 188 font ami már nem hangzik olyan jól. 😞

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

oneal1
amivel az Andres Wilke ment régebben az éehet az a 40 ezres??
sima fekete cucc... az alja egy nagy doboz
ez az?

!Forza Ferrari!

sajoati

sajoati
errõl csak annyit, hogy volt egy pal a P944 listán, aki szétszedte csavarokra a Porsche 924-esét, és utána fél év munkával összerakta... itthon valószínûleg temérdek ember meg tudná csinálni, meg kéne találni
, rá kéne ébreszteni, hogy igény van rá, stb.

különben nem tudom mirõl beszéltek, a sima BRD sim pro 119 font, ami kb. 41 eFT, és a legtöbbünk olyan igényének megfelel, hogy stabil, jól mûködõ gáz-fék kombó. (ja, most nézem, hogy 150K "így".. ok, de ez az átlagszimus lehetõségeit, talán igényeit is, meghaladja)

igazából olyat kéne kifogni, mint Codered, hogy H+3 pedálos szett, vkitõl véve, olcsón 😊

oneal1
kapd elõ a fényképezõt!!!!!!!😄DD

!Forza Ferrari!

K.András
Most jött meg a cockpit!

K.András
Figy, az itthoni "szakemberek" nem tudnak rajzrol dolgozni, egy sima cockpitet nem tudtam megcsináltatni, a váltot pláne nem fogod tudni, hacsak nem találsz valami fanatikus embert...

K.András
BRD pedál az 145-ezerben van igy:Képek.

Egyébként lehet kapni mindent, mi szem szájnak ingere, csak nagyon huzos, én most azt találtam ki hogy a BRD-cuccaibol "épitek" szimulátort, ez az ötlet ebben a honapban 400 ezret vett ki a zsebemböl, mert ugye a cockpitet is megrendeltem(elvileg már itt is kéne lennie, de ez most mind1).Szal vannak ilyen dolgok a piacon, csak hihetetlen drágák, pl most jön majd BRD kormánya alig 350 ezer ft-ért, utána pedig ök is kiadnak majd egy H és egy szekvenciális váltot...Szeretnék szépen mindent megvenni, a kormányt, váltot is stb, csak ugye nem birja az ember egyben ezeket, söt olyan szempontbol szerencsém van hogy nincsen gyerek, mert az mellett tuti nem jutna ilyesmire...

[HUN]Crassus
THX!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

sajoati
ja, hat nekem is megerne sok penzt egy korrekt pedal/H váltós szimucucc, el sem hiszem, hogy nincs ilyen a piacon, és az egész világ szív a momoval????

Alexease
Nincs esetleg valakinek egy mechanikai muszeresz ismerose?😊 Lehetne csinaltani H-Patter-es valtot, csak nincs kivel, meg egyet dragan csinalnanak😊) Ha tobbeket erdekelne egy jol osszerakott, es lenne ra tobb erdeklodo, talan olcsobban meg lehetne uszni😊) En speciel 15000 tuti adnek egy jo valtoert😉
Slow
sry, nem úgy gondoltam, csak szóltam, hogy idegesek az emberek a noobokra, ez a helyzet 😉 és úgy tûnt nem olvastad el a FAQ-t

40Kért brd? ja az alap modellre gondolsz? az tényleg olyan körül van, de aki brdt vesz az szerintem rászánja már azt a pluszt a speed7re is.
sajoati
cc. 30K vs cc. 40K

megcsinálni megcsináltam, de el fog romlani megint.

ha összevissza átforrasztod biztos meg lehet csinálni.
ms-ff brd árban? akkor vagy az ms nagyon drága, vagy a brd olcsó felétek 😊
sajoati
Saitek, Thrustmaster, Microsoft, akármilyen kormány pedálja nem passzolhatna a momo-hoz?

bár egy ms-ff már majdnem brd pedál árban vannak.

Alexease
Hat ja...😊
oneal1
egy BRD kéne😄

!Forza Ferrari!

Ez egyben van, garis, sza'l ha gond van a pedállal kicserélik, és még mindig ráérsz hackelni hozzá, de ezt fullosan akarom eladni

Alexease
A pedal hogy csatlakozik hozza? A kormany erdekelne (az jo, plusz a botvalto), de valahogy normalis pedalt kellene hozza hackelni.
1,Igen edelenyi vagyok.2,Egyszer mindenki volt kezdo,es igen is körülneztem,visszaolvastam eleg sokat,talaltam sok hasznos infot. Egyebkent Köszi
Nem kell valakinek Momo Racing kormány, most vettem 2 órája, de nem annyira teccik, rájöttem hogy nekem nem annyira jön be. 25-ér odaadom, gyári zsír új, 1 év garival, garijeggyel számlával együtt. Media Markt-os. Na? Sürgõs!

ForRedGlory
Akkor menj érte külföldre és vedd meg... Mi van ha valaki Békéscsabai?!

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

te konkrétan edelényi vagy? 😊
Slow
itt fent van a banner és alatta linkek, azok között a FAQ, ott van info...

a fórumozók nagy részét idegesítik azok az arcok, akik nem hajlandóak minimálisan körülnézni, rögtön kérdeznek és várják a gyors és kedves segítséget...

Köszi ezt ez ertekes infot.
mohus
LOL😊))))

ezen nem is csodálkozom....elsõre talán fura...de a játékokat me gis lehet vásárolni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Bocsi,de ebböl nem ertettem semmit.
Alexease
Banner alatt FAQ + az alatta levo szoveg...
Alexease
Itt a weboldal es a helyszinek: http://www.invictus.hu/crc/tracks.htm
Alexease
OFF
A Magyar Cross Racing Championship van/lesz.😉 Aprilis/majusban jelenik meg a vegleges. Mar volt egy Magyar release, de az az europai "veglegeshez" kepest - elvileg - csak 50%-os😊)

Nem kifejezetten szimulatornak keszul, de a fizika, a tores ott van a toppon, inkabb egy nagyon jol vezetheto, elvezetes autos jatek lesz (a playaversenytol a terepversenyekig).

A grafikai engine is zsir uj, minden top efektek felmutat (bump, HDRi, dinamikus/manual kontraszt, noise, valos tukrozodesek, motion blur (jatek kozben NEM csak visszajatszasban!), koszolodas-kopas stb. A megjelenitese hirtelen "furcsa" lehet, de meg is sokkak jobb menetkozben alatvany mint az atlag, inkabb filmes a beutese.
ON
oneal1
ez a magyar cucc nem?

!Forza Ferrari!

mohus
és ezt eddig mér nem mutatta senki?

mohus
ide vele mi ez?😊

Alexease
Valszeg ilyesmire gondoltal (onarnyek, pilota- es kormany arnyek a muszerfalon, kocsiban - persze dinamukusan)😊)
mohus
csak annyit kérnék végre hogy a 256 megás videókártya korszakban legyen a mûszerfalon önárnyék vagy valami apróság...ne a lapfákból éljünk életünk végéig....

absz a látványra gondoltam és nem a fizikára

mohus
tök jó hogy a sarokban a faszi ott vezet😊

mohus
Bill Douglas..a címét nem tudom mert a Klassik Rádióból vettem fel

mohus
én az elefesbe betettem 10 autót...reply-ban a gépem hulla lett tõle
😞(((
buzi winfos lezabálja a gépem felét

Alexease
Persze, egy kicsit sarkitottam adolgon, de nem is pontosan erre gondoltam😊)) Nem "elromlik" az auto, hanem a program nem tudja szamolni😉) Ez borulasnal mar ugy is mindegy, de egy kerekvetozesnel, komolyabb kaszni mozgasnal, csavarodasnal mar problemas lehet, ha nem azt adja vissza amit kellene.
K.András
Na de ez a játék is pont arrol szol, hogy ne dobd el az autot, eldobod utána persze hogy szar lesz, ez pont olyan mintha nekimennék a falnak és utána elkezdeném az auto végsebességét tesztelni, majd mondanám hogy ez nem valami gyors 😊

Alexease
Amig a kerekek leernek a foldre, addig nincs gond vele😊 Csak ha kirugoznak teljesen a kerekek, akkor mar nem tud mit kezdeni vele. probalj borulni egyet, ha leesik az auto a kerekeire, akkor mint egy fatengelyes szeker pattan egyet, es ha mar a talajon van, akkor rugozik egy-ket kamut😊))
hello, feltettem a 1300 as javitást és szerintem élvezhetöbb lett a gamma, vagy énvagyok jobb hangulatba😊 de az biztos érdemes feltenni aszt a javitást is

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy