• Alexease
    Ezt a magyaritas problemat sosme ertem:( Ma mar szinte az ovodaban is kotelezo az angol, de az iskolakban biztos. Egy 7-8. osztalyos gyereknek mar majd alapfokon kellene tudnia algolul (meg ha csak irni-olvasni is). Fulig erne a szam ha ilyen lehetosegem lett volna. Nekem maradt a kotelezo orosz, az "elitnek", a "jotanuloknak" a "gimnaziumbamenoknek" meg a kivaltsagos kulon angol ora:)

Bar azt is tudom, hogy ami mar kotelezo, legyen az matek, magyar, kemia vagy angol, senkinek sem tetszik...:) De mig talan egy kemianak egy gyerek nem latja hasznat, azert egy szamitogepet hasznalonak csak lehetne annyi esze, hogy ha mar ingyen van, van ra lehetoseg es nem a szabadidejeben kell vele foglalkozni hasznalja is ki.

Na ez eleg OFF volt;))) Csak neha a pupom tele van a meg szinte meg sem jelent jatek azonnali magyaritas utani rinyalasaval:))) Foleg amikor szinte semmi ertelme sincs... De persze, semmi kozom hozza:)))

ui: Persze, azert egy jo kalandjatekhoz nem art egy magyaritas, de azt mar szerencsere (nagyreszt) megcsinaljak, korrektul megvasarolhatoak.