9559
  • fpal
    Mit szeretnél megtudni belőle, hátha tudok segíteni egy kicsit
  • TasManXT
    esetleg nem akarja eladni valaki a német verzióját? :)
  • Alexease
    Ha valaki megy esetleg versenyt a GTR-rel, a verseny utani LOG file-t (elvileg a LOG konyvtarva egy TXT) elkudhetne az alabbi cimre nekem: recycle(kukac)citromail(pont)hu. A legjobb ha online verseny volt. THX!
  • mohus
    LOL.Ezért is nevettem előre a #7505-nél, mert ez én ismerősöm nem erősítette meg a hírt:)
  • Slow
    megnyugodtam...

:)
  • fpal
    Egyébként még amerikában sem jelent meg, egyidőben jelenik meg majd ott és itt is
  • fpal
    Május elejére van tervezve az itthoni megjelenés jelenleg....
  • bödön ödön
    eh, fenébe, már nem él az a link, írjátok be a keresőbe, hogy gtr és kihozza.
  • bödön ödön
    a másik fórumon nem aratott nagy sikert, belinkelem ide, hogy én honnét rendeltem eredeti nemzetközi verziót, 31 font (28 a gtr, 3 a posta):
    Gameseek.co.uk

7 nap a postázás, bankkártyával lehet fizetni.
  • Zizics Jani
    Higyjétek el, május elejénél előbb nem fog megjelenni!
    Nálunk már csak így megy ez, sajnos:(
  • Slow
    ez közröhely, hogy még mindig nem jelent meg... lassan kijön a köv. rész, a szerverek leállnak, máshol már senki nem játszik vele és akkor megjelenik nálunk...

gazdag ez az ország, jól élnek a kereskedők, nem kell nekik a lé...:/

vagy csak rendesek és hagynak időt a hekkereknek feltörni a gammát? :D
  • Duddits
  • Haszi
    Tojni rájuk! Előrendeltem a CdGalaxisban. Onnan legalább nem fognak rémhírekkel zavarni, csak ha már meheték a piros dobozért...
  • HPt
    na szép
  • HPt
  • K.András
    Egyenlöre még imádkozik a jo eredményeimért, aztán majd meglátjuk, de be van neki igérve a nyaktekerés ha ma eldobom :D
    Papagájt meg a kutya terrorizálta, szal végül is átgyürüzött hozzá, kutyát megvertem ö megboszulta a papagájon :DDD
  • Alexease
    Hasonlo tortent velem multheten. Szorolapon latom hetfon hogy reklamozzak. Gondoltam telefonalok. Erdeklodom, nagy tanacstalansag, es a hatterbe hallom valakitol kerdezoskodik es a "masik" mondja neki, hogy: "Mond azt, hogy a kiado ket hetet csusztat." Ezt be is "diktalta nekem" a telefonpartnerem;) Persze, megkoszontem az infot, es miutan letettem, Ot es a termeszetesen teljesen vetlen csaladfajat dicsoitettem egy ideig...
  • HPt
    az is a versenyek áldozata lett?

bajnokság végére lesz döglött kutya is?
  • Haszi
    Erre gondoltam.
    Nekem tegnap sikerült meglátni MM szórólapját, mondom ez igen! Küldtem nekik egy érdeklődő mailt, mert telefonon nem jutottam semmire. De mivel nagyon izgatott lettem, elmentem az Árkádba. Ott okos gyerek (eladó) azt mondja, elfogyott....
    Ma jön mail beszerzésvezetőtől, még nem is kaptak. Jó nem? Mi lenne, ha a srác nem ott dolgozna?
  • K.András
    Hu gecc :)
  • K.András
    A gtr-em nem adnám, de van egy döglött papagájom nem érdekel? :D
  • Alexease
    Az elozo hozaszolasom torlendo:) Termeszetesen atbasztak:/
    Elrohantam, erdeklodtem, s kiderult, hogy nem is dolgozik ott ilyen ember, meg sem jelent a jate, igy felre sem tudtak tenni semmi;/ Rakerdeztem, hogy ilyenkor mi van, azt mondta, valszeg "mas" vette fel a telefont?! Fasza... Legalabb setaltam egyet a varosban, tomegben, esoben
  • dan104
    Az nincs! MÉG NINCS!!!
  • TasManXT
    kiegészíteném: bármilyen verziójú (német, international) eredeti GTR-re. :)
  • TasManXT
    negatív :)
  • dan104
    Egy warez verzióm van ha érdekel!!!
  • TasManXT
    Sziasztok!
    eredeti HL2-t cserélnék bármilyen verziójú GTR-re. Ha valakit érdekel, akkor priviben írjon.
  • Jacek
    rakjak fol egy delete gombot?:)))) mert csak tolrod az introkat es csoki vagy plr-ben kikapcsolod de egyszerubb torolni:)
  • bodesz
    tegyétek fel ide a NO Intro fixet
  • Haszi
    Erre kiváncsi vagyok. Ha valakinél kézben van, nem csak telefonon ígértek egyet neki, akkor írjon!
  • JuanG
    jajj...menjek?...ne menjek? ...hehe :DDD
  • mohus
    :)))
  • Audi20V
    Hali!
    És a Média Markt-os a magyar nyelvű verzió?
  • Alexease
    Akit erdekel a dolog, a MediaMart-ba szallitottak GTR-t (9990 Ft)!!!!!! 10 perce telefonaltam, mar csak 5 (öt) darab volt (WestEnd)! Vagyis, akinek kell, fusson:)) Persze, en mar felre tetettem egyet magamnak:PPPPPPPPPPPP
  • mohus
    szép kosz:)
  • mohus
    thx:)

ebből az első eredetiben kellene nem?
  • b-type
    ja, azt még hozzáttenném, hogy nem lesz carrera.sfx ütkozés, mert nekem már jó ideje buherált .sfx-em van, igaz Alexease hangcsomagja nagyságrendekkel jobb, de a lényeg a lényeg:
    elvileg nem lesz mismatch
  • JuanG
    ja, benne vagyok, elég az off-ból
  • b-type
    off:
    én már beraktam :), szal remélem nem (köszönöm Alex :) )
    viszont a 'dry skid' szerintem halk, visszaraktam az rFactor-ét, de még mindig.
    Majd igyekszem megszokni (viszont sztem át kellene menni az F1 Challenge topicba..)
    on:
  • Alexease
    Nem tudom, de nem sok ertelme lenne, mert ebbe csak hang hivatkozasok vannak, attol nem lesz senki gyorsabb:)))