9559
-
K.András #7776 Akkor az emberke nem jol állitotta be nekem, amikor mutatta?Mert elég darabos volt a mozgás és preciznek sem mondhatnám. A HMD-t is ott probáltam ki(budafoki 10/a vr center), abban is hatalmasat csalodtam, máshol meg nem lehet ilyet kiprobálni ha jol tudom. -
#7775 Jó tudni, akkor le se szedem. Nekem a pályák, amiket leszedtem 660 mega... -
SuperFreak #7774 Tracks Pack by Léo Studer. (http://leo.studer.free.fr/ang/index.php)
V2 (09/03/2005)
All the credits for those tracks goes to the people who converted them to GTR.
For use with Simbin's GTR : buy this game !
Install :
Just unpack the archive to your GTR/GameData/Locations folder
Add-on Tracks available :
A1 Ring, Assen, Bathurst, Brands Hatch (National & Indy), Le Mans (2004 : Day, Dusk, Dawn, Night, Bugatti | 1990 : Day, Night),
Chatham, Detroit Belle Isle, Daytona oval night, Dijon Prenois, Nordschleife (Normal | 24h : Day, Dusk, Night, Dawn), Falkenberg, Grand Valley,
Hitchin, Hockenheim (Old & new), Imola, Indianapolis (infield - F1 track), Interlagos, Kyalami, Laguna Seca 2003,
Long Beach, Mantorp Park, Mexico 1967, Metro city, Misano, Mo I Rana, Monaco 2002, Mugello, Norisring, North Point, Osterreichring,
Paul Ricard (Old), Road America, Road Atlanta 1998, Sandown, Silverstone, Sugo, Suzuka, Valencia, Vallelunga.
Issue : the skies.gtr files are not included, you might have to copy this file from your shared folder. -
SuperFreak #7773 Ezeket a pályákat a publikáló csak összegyűjtötte egy csokorba. Amúgy külön is letölthetők. Semmiféle optimalizáláson nem esett át - az eredeti konverzióhoz képest. -
SuperFreak #7772 Valami egészen kíváló... amíg nem volt GTR csak a GPL-hez használtam (LFS-em anno csak a beta volt, mikor kijött nem vettem meg, majd most az S2-t talán). -
#7771 Nem hiszem.Mivel ezek alapból nem voltak benne a gtrben így szerintem csak arra törekedtek akik készítették hogy játszható legyen és élvezhető. -
#7770 Ha már javítják akkor nem lehet, hogy optimalizálva is van? Vagyis kicsit jobban megy a game? -
#7769 Ha jól tudom ezek mint konvertált pályák.Van mit rajtuk javítani.Textúrák,pályakidolgozás,stb.Erről SUP tudna bővebbet mondani.De hidd el nem feleslegesen ekkora. -
#7768 Ezt már valaki letöltötte? Nagyon dúrva több száz mega. Mit lehet ebben annyit javítani?
-
#7767 Ezt a "GTR ALMS Carset" honnan lehet letölteni, mert valami túl sok user ír, meg hogy később próbáljam... Érdekes. -
K.András #7766 Vannak egész jo cuccok is! -
K.András #7765 Pontosan kéne a hireket kirakni, és akkor nem lenne félreértés, meg nem kéne köröket sem futni... -
fpal #7764 Driver's Emporium ez egy "ereklye bolt", ha szeretitek a csecsebecséket :-) -
#7763 Le kéne már szednem ezt a gamet. -
#7762 Jól néz ki bár enyhén szólva drága.Mondjuk biztosan megveszik páran.Nem rossz az ötlet. -
#7761 viszont milyen jól néz ki :o lesz pénzem megveszem :P -
#7760 emberek, nyugalom, nem egy hsw hír megfogalmazása fogja eldönteni hányan fogják letölteni a patch-et :)
de budasp ezt már megfogalmazta -
Toya #7759 Benéztem, elolvastam és nem vagyok hajlandó itt is futni az újabb köröket a GTR körül. -
budasp #7758 Részben érthető a HSW-n lévő írás indulatossága, a fizetéssel kapcsolatos megállapítás viszont nem helytálló szerintem.
Talán joggal mondhatjuk, hogy az eddigiekben egy meglehetősen bugos szoftverért adtunk ki pénzt és ezek után már nem vagyunk hajlandóak bármilyen, a játékkal kapcsolatos dologért fizetni, DE ha jól értem amiről a patch és a RaceMore szól ez egy új szolgáltatás/szoftver, amiről eddig nem szólt a fáma, ergo nem fizettünk érte, és amit - a cikk szerint is - egy ideig ingyenesen használhatunk, és miután ez fizetőssé válik és esetlegesen úgy döntünk, hogy nem vesszük igénybe, attól függetlenül a játékot változatlanul használhatjuk majd a megszokott formában.
"Ha nem értesz velem egyet a patchet letöltheted a lenti linkrõl."
A patch letöltése szvsz csak attól függ, hogy a warez vagy az eredeti verziót tolja az illető. :)
-
#7757 Szerintem majd benéz ide a Hsw, és mondja mi az egész frankóba.
én csak a bojkott-ra zümmögtem fel, mert nem fér össze a HSw-vel a fejemben. :) -
K.András #7756 Rosszindulatu véleményekre szoktak jönni rosszindulatu reagálások, az enyém is egy vélemény, lehet majd pár embernek nem tetszik de tartom, szerintem te is érzed, aki ezt kiirta legalább annyira tulzott vagy csusztatott amennyire én. -
#7755 Andris, tudod, hogy nem meríti ki. Mivel ott van, elérhető, húzható.
Az hogy a hírek rovatban véleményezve van, attól még lehúzhatod, ha el sem akarod olvasni, akkor GTR/patch oldal, és kész.
Nagyon sarkosítottál a bojkott emlegetésével, igazságtalanul.
A Hsw véleményez, és az nem kell, hogy egyezzen másokéval, bár ahogy tudom ennek a véleményezésnek egy fordítás a lényege.
Nekem mindegy, nem vagyok érintve se innen, se onnan. De a bojkott az egyszerüen nem áll, és rosszindulatú is szvsz.
-
K.András #7754 Oda van irva, hogy ha nem értesz vele egyet akkor szedd le, ergo ha egyetértesz vele akkor ne szedd le ne használd, ez kimeriti a bojkott fogalmát... -
#7753 hát a Hsw "bojkott" az lenne, ha nem lenne elérhető az oldalon.
:) -
K.András #7752 90 euro, gyak kétszer annyi mint a játék és még játszani sem lehet vele :P
-
#7751 Szerintem akkor sem az.Én nem látom benne ezt.Persze ez az Én véleményem.Ha Te a bojkottot látod benne,ám legyen.Én csak kérdeztem mert Nekem nem ez a véleményem. -
K.András #7750 "Ha nem értesz velem egyet a patchet letöltheted a lenti linkrõl."
Ezt hogyan hivjam, ha nem bojkottnak? -
#7749 Ebben mi a bojkott?Szerintem ez egy ember véleménye amit leírt.Ő így látta,látja.Nem muszáj ugyanezen az állásponton, lenni de szerintem nem bojkottálni akart. -
K.András #7748 Tényleg HSW-s uraktol hadd kérdezzem már meg, miért ez a bojkott szagu irás a GTR 1.4 miatt??? -
K.András #7747 Nem érted, neked volt élvezetesebb(meg nekem ;)), de a harmadig jogosan mondhatná, nem volt az... -
dl Voodoo #7746 Élvezhetőségét nézed a dolgoknak 1 GT vagy akár az említett WTCC sokkal de sokkal élvezetesebb mint egy F1 és ebből a szempontból össze lehet hasonlítani.Az utolsó F1 télleg nem volt rossz. -
#7745 Inkább leadta multidőben? Vagy holnap is adják? -
fpal #7744 Leadja a GT-t is, csak felváltva a Eurosport1-en és az Eurosport2-n.
Hogy ennek a váltogatásnak mi értelme, azt nem tudom, de leadja :-) -
K.András #7743 Nem nehéz összehasonlitani hanem lehetetlen, ha megtennénk, akkor az olyan volna mintha sorrendet akarnánk tenni az ételek között, hogy melyik a legfinomabb ;) -
#7742 Azert az utolso F1 sem volt gyenge:))
De nehez osszehasonlitani. A WTCC-k gyors, porgos, "kozelharc" versenyek, es az autok kozott sincs olyan nagy kulonbseg.
Az F1 mar annyira hightech, hogy ezredeket szamit a technika es a vezetesi tudas, nem megengedett meg egy nyikkanas sem a gumikon:))
Az "Amcsi F1" - :DDDDD - a ChapCar is mar eleg durva, de ott azert meg kemenyen tudjak szabalyozni a technikat, a versenyt es a pontozast, hogy minnel elvezetesebb versenyek legyenek, meg annak is aki kilatogat a versenynapokra. -
dl Voodoo #7741 Én meg is néztem az adást iszonyat komoly volt :))) 5000x jobb 1 futam mint 100 F1 .BMW rulez !!!!! -
#7740 19:30-tol lesz - elvileg - FIA GT es egyebb auto-motor sportok... -
#7739 FIA WTCC van amit komplett lead a Eurosport. Ma volt a verseny 3 oratol. Este lesz osszefoglalo ha jol lattam. De felvettem az egeszet:))) -
#7738 Ezeket a GT futamokat adja valamelyik adó, vagy csak 15-30 perces összefoglaló van az Eurosporton? -
K.András #7737 Neked van használod?Én kiprobáltam és nem gyözött meg, szerintem szart sem ér :P