9559
-
Yunx #7937 Nem mondod... -
K.András #7936 "többi autónál miért nincs így?"
Azért mert a többi auto nem F550... -
Yunx #7935 Na ebben igazad van, de akkor az összes többi autónál miért nincs így?
Bármibe átülök, ha akarom beleharapok a kormányba. F550 meg hátsó ülés rulez....
Tudom toljam másik verdával.. -
#7934 most a lelkembe gázoltál, mert én vb-n Corvette-t kaptam, és nem gyenge az :) könnyedén mentem vele 43-at monzán, Huttu 33.6-ot Estorilban, sőt, Anderstorpon a 24 is lehetséges vele -
#7933 de nekem igen, mert szeretek közelebb "ülni" a szélvédőhöz :)...igazából corvette-el nyomulnék, de hát olyan gyengére csinálták szegényt :((... -
K.András #7932 Csináltam egy 9 és fél perces videot, felvezetö-levezetö kör külsö nézetben közte pedig 3 kör belsö nézetben olvashato motec kijelzövel és hang is van természetesen.Fél mp-n belül van mindhárom kör, bár ennek ellenére nem tudtam megközeliteni a legjobb idöimet, sajnos fraps nagyon visszafogja a rendszerem...
DRT.wmv 96 MB -
#7931 az benne van hogy kicsit távoli, ízlés kérdése nekem nincs bajom vele, de más sem tud közelebb ülni, szóval mindenkinek ugyanúgy fentáll ez a 'probléma', ami pont ezért szerintem nem is probléma :) -
#7930 #7926 :) -
#7929 ha meg nem lehet, akkor mi a baj a cockpit view-al? -
#7928 jah, mert az mekkora csalás ... jogosulatlan előnyre tenne valaki szert vele ... :)) motorházrol SOKKAL jobban lehet menni ;)) -
K.András #7927 Speciel én annak is örülök, hogy ilyen modon lehet állitgatni. -
#7926 hát igen, gondolom azért tiltották le, hogy a cockpit nézetet ne lehessen kivinni (online bajnokságok), csak éppen ezzel nagyon sok ember szív...elég fapados megoldás, ahelyett hogy valamiféle határ közé fogták volna, mertpl. én is utálom, hogy pl. a ferrariban nem tudom előrébb vinni mint a max... -
#7925 még jó hogy nem működik, különben ki lehet ülni szinte a motorháztetőre is :) -
#7924 Hátöööö.. Az a helyzet, hogy nincs kedvem a Starforce miatt "szenvedni" vele. Régen még volt, de mostmár nincs. Tehát időt azt nem tudok mondani. -
Yunx #7923 Köszönjük ezt is a sok egyéb mellett... -
#7922 a userdata könyvtárban van egy defviews.cam file, amiben át lehet írni a cockpit kamera alaphelyzetét (cockpitview - positional offset)...ám úgy veszem észre, hogy az 1.2-es verzió felett nem működik, hiába írja át az ember...köszönjük Simbin!!! -
Yunx #7921 Thx, megnézem -
Yunx #7920 Tudom hogy lehet az ülést előre-hátr illetve fel-le állítan az egérrel, csak nem hozza annyira közel a műszerfalat az f550-ben mint a többi (pl saleen) autóban...
Nem lehet valamelyik file-t bütykölni aminek ehhez köze van???? -
#7919 Komolyan mondod? Ezt eddig nem is tudtam :DDD
Én így szoktam meg, nekem ez az egyszerűbb. -
#7918 jóval egyszerűbb, ha az egér bal ill. jobb gombját lenyomva húzod az egeret előre-hátra -
bödön ödön #7917 válaszd ki a gyári listert azon lehet a fordulatszámot állítani. nem mindegyik autó ugyanolyan. van különbség a listerek között, az f550ek között (a wieth racing a leggyengébb), a vipereknél a henrik roos féle a gyengébb. a showroomban írja a lóerő különbségeket is, ha van.
a nem gyári listernél fix az rpm, azért nem tudod állítani. -
#7916 A billentyűzet beállítások "extra" részében kell beállítani:
Adjust Seat fore: szék kozgatás előre
Adjust Seat Alf: szék mozgatás hátra
Adjust Seat Up: szék mozgatás felfele
Adjust Seat Downl: szék mozgatás lefele -
bakkk #7915 En felraktam az 1230-ra ami a HSW van.Minden gond nelkul. -
#7914 Lehet állitani. Valahogy az egérrel kell kattintani és mozgatni, és akkor változik a cockpit helyzete. Vagy a controls menübne az egyik lapon lehet gombokra állítani. -
Yunx #7913 Srácok így jópár betaposott kőr után volna 2 kérdésem...
1. Miért nem lehet a Lister-en a fordulatszámot állítani? És ez csak nálam van így vagy default?
2. Az F550 cockpit-ben miért vannak ilyen kibaszott messze a műszerek, hogy nagyítóval kell nézzem a kijelzőt? Az már csakköltői kérdés hogy miért nem ez van benne....
De ha már nem, akkor miért nem tudok kellőképp "közel ülni hozzá", ahogy a többi vasban, miért a hátsó ülésről kell vezetni? Vagy ez (is) csak nálam van így?
Help... -
K.András #7912 Pl azért mert az info fájlban azt irja az 1.4 vagy magasabb verzioju játékra megy fel... -
bakkk #7911 Miert csak az 1.4 menne fel.HSW-rol toltott mindenre felmegy. -
obe #7910 Köszönöm szépen, nahát én még az 1.4-et sem raktam fel.Az mit tartalmaz? -
DonManó #7909 az oval pack csak 1.4-re megy fel, én új autókaz nem találtam benne, persze lehet hogy elkerülte a figyelmemet -
obe #7908 szevasztok!
Szeretném megkérdezni hogy ez az oval pack csak 1.4 -re tehető fel?
Valamint azt is hogy JuanG által emlitett 3 auto is benne van?Vagy azt külön kell letölteni?Köszönöm előre is -
Haszi #7907 Egyre kevesebb az esély, hogy addigra lesz a játék nálunk. Már a kiadó honlapján is június a megjelenés dátuma. Szerintem egy nagy tapsot simán megérdemelnek... a jobbegyenesek után. -
#7906 Bárhogy lesz akkor indul 6.án a bajnokság?Addigra csak meglesz a játék itt is...HA meg nem akkor pech. -
#7905 nem külön modok ezek, az F1CH alól konvertálták, nem tudtam hogy a kérdés az Ovál packhoz tartozik, ezért mondtam :)... -
K.András #7904 Egy pár idöt mondjál már pls, csak a kiváncsiság kedvéért, mondjuk barcelona-magny-anderstorp, thx. -
dl Voodoo #7903 Hali.Tudod ha lehetőségem van rá nem veszem meg az angol verziót vagy a németet.És majd ő eldönti milyet akar venni ezért meg ne fikázd.Ha magyar borítót magyar kézikönyvet magyar programot akar akkor azt vesz.Ha neki ez a fontos....És ha azt akarja hogy a Race helyett verseny legyen kiírva akkor ezt kell tiszteletben tartani...A bajnokság meg akkor kezd amikor a servezők úgy látják hogy a legnagyobb létszám lesz (szerintem) vagy nem várnak tovább (én se tenném) és a kihírdetett időpontban kezdenek. -
#7902 Tudom, hogy vannak hivatalos versenyzők is... Nem úgy értettem, hogy az 1. 3-ba benne akarok lenni.
Amúgy Wéber Gábor is gokarttal kezdte.... Meg a többiek... -
#7901 köszönöm a két norbi nevében is :D -
#7900 hehe, ez gyenge megközelítés hogy gokart-versenyző srác vagyok, ugyanis van a ligában - sajnos időhiány miatt meg kellett szakítania a szereplést - egy Wéber Gabi nevű Renault Clio kupa bajnok is, mégsem mindig ő nyert :)
de ettől persze gyere csak, a bajnokság viszont június elején indul, nem várunk tovább a magyar megjelenésre -
#7899 -
#7898 Ezt nem itt kellenne.