...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gtr-masters.hu
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
Gameseek.co.uk
7 nap a postázás, bankkártyával lehet fizetni.
gazdag ez az ország, jól élnek a kereskedõk, nem kell nekik a lé...:/
vagy csak rendesek és hagynak idõt a hekkereknek feltörni a gammát? 😄
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Papagájt meg a kutya terrorizálta, szal végül is átgyürüzött hozzá, kutyát megvertem ö megboszulta a papagájon 😄DD
http://druglord.buzz.hu/ ;)
bajnokság végére lesz döglött kutya is? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Nekem tegnap sikerült meglátni MM szórólapját, mondom ez igen! Küldtem nekik egy érdeklõdõ mailt, mert telefonon nem jutottam semmire. De mivel nagyon izgatott lettem, elmentem az Árkádba. Ott okos gyerek (eladó) azt mondja, elfogyott....
Ma jön mail beszerzésvezetõtõl, még nem is kaptak. Jó nem? Mi lenne, ha a srác nem ott dolgozna?
Elrohantam, erdeklodtem, s kiderult, hogy nem is dolgozik ott ilyen ember, meg sem jelent a jate, igy felre sem tudtak tenni semmi;/ Rakerdeztem, hogy ilyenkor mi van, azt mondta, valszeg "mas" vette fel a telefont?! Fasza... Legalabb setaltam egyet a varosban, tomegben, esoben <#zavart2>#zavart2>
eredeti HL2-t cserélnék bármilyen verziójú GTR-re. Ha valakit érdekel, akkor priviben írjon.
psn: TasManHUN
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
És a Média Markt-os a magyar nyelvû verzió?
ebbõl az elsõ eredetiben kellene nem?
elvileg nem lesz mismatch
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
én már beraktam 😊, szal remélem nem (köszönöm Alex 😊 )
viszont a 'dry skid' szerintem halk, visszaraktam az rFactor-ét, de még mindig.
Majd igyekszem megszokni (viszont sztem át kellene menni az F1 Challenge topicba..)
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Regisztralni kell!!
Es detto a HPCC-ben lecsereltem az osszes hagot, efektet (kiveve motorhang). Szinte mind a GTR-bol van;P A hangok a ..\Audio\Vehicle\Carrera_Alexease konyvtarban lesznek, nem irnak felul semmit. De a CARRERA.SFX-et be kell masolni a ../PCCSeasonData/Vehicles konyvtarba! Az eredetit archivaljatok!!! HPCC Alexease Sounds (THX GTR😄DDDD)
kivancsi leszek hogy hozok ennyit ezen az idon?! Valszeg sehogy😊)) Meg 3-4 sec belefer, de annal tobb mar macerasabb😉 Valszeg komolyabb sikan egyengetessel, kanyar egyenesitgetessel es kerekvetozessel osszehozhato a dolog, csak en mar annyira nem erzem ezt az autot, hogy biztonsaggal kivitelezzem;DDD
Azert lehet, hogy jelentkezem, megis csak magyar mod, meg ugy teszt verseny, elesben kiderul mit megy az atlag versenykorulmenyek kozott.
Eloszor a F1 Challenge '99-02, utana a Porsche Carrera Cup 2003 MOD (GSMF) es a vegen a Hungarian Porsche Carrera Cup. A ket MOD-ot itt megtalalod: www.hsw.hu - f1c mod