9559
  • Yunx
    Nem mondod...
  • K.András
    "többi autónál miért nincs így?"

Azért mert a többi auto nem F550...
  • Yunx
    Na ebben igazad van, de akkor az összes többi autónál miért nincs így?
    Bármibe átülök, ha akarom beleharapok a kormányba. F550 meg hátsó ülés rulez....
    Tudom toljam másik verdával..
  • HPt
    most a lelkembe gázoltál, mert én vb-n Corvette-t kaptam, és nem gyenge az :) könnyedén mentem vele 43-at monzán, Huttu 33.6-ot Estorilban, sőt, Anderstorpon a 24 is lehetséges vele
  • JuanG
    de nekem igen, mert szeretek közelebb "ülni" a szélvédőhöz :)...igazából corvette-el nyomulnék, de hát olyan gyengére csinálták szegényt :((...
  • K.András
    Csináltam egy 9 és fél perces videot, felvezetö-levezetö kör külsö nézetben közte pedig 3 kör belsö nézetben olvashato motec kijelzövel és hang is van természetesen.Fél mp-n belül van mindhárom kör, bár ennek ellenére nem tudtam megközeliteni a legjobb idöimet, sajnos fraps nagyon visszafogja a rendszerem...
    DRT.wmv 96 MB
  • HPt
    az benne van hogy kicsit távoli, ízlés kérdése nekem nincs bajom vele, de más sem tud közelebb ülni, szóval mindenkinek ugyanúgy fentáll ez a 'probléma', ami pont ezért szerintem nem is probléma :)
  • JuanG
    #7926 :)
  • HPt
    ha meg nem lehet, akkor mi a baj a cockpit view-al?
  • arty
    jah, mert az mekkora csalás ... jogosulatlan előnyre tenne valaki szert vele ... :)) motorházrol SOKKAL jobban lehet menni ;))
  • K.András
    Speciel én annak is örülök, hogy ilyen modon lehet állitgatni.
  • JuanG
    hát igen, gondolom azért tiltották le, hogy a cockpit nézetet ne lehessen kivinni (online bajnokságok), csak éppen ezzel nagyon sok ember szív...elég fapados megoldás, ahelyett hogy valamiféle határ közé fogták volna, mertpl. én is utálom, hogy pl. a ferrariban nem tudom előrébb vinni mint a max...
  • HPt
    még jó hogy nem működik, különben ki lehet ülni szinte a motorháztetőre is :)
  • Duddits
    Hátöööö.. Az a helyzet, hogy nincs kedvem a Starforce miatt "szenvedni" vele. Régen még volt, de mostmár nincs. Tehát időt azt nem tudok mondani.
  • Yunx
    Köszönjük ezt is a sok egyéb mellett...
  • JuanG
    a userdata könyvtárban van egy defviews.cam file, amiben át lehet írni a cockpit kamera alaphelyzetét (cockpitview - positional offset)...ám úgy veszem észre, hogy az 1.2-es verzió felett nem működik, hiába írja át az ember...köszönjük Simbin!!!
  • Yunx
    Thx, megnézem
  • Yunx
    Tudom hogy lehet az ülést előre-hátr illetve fel-le állítan az egérrel, csak nem hozza annyira közel a műszerfalat az f550-ben mint a többi (pl saleen) autóban...
    Nem lehet valamelyik file-t bütykölni aminek ehhez köze van????
  • ForRedGlory
    Komolyan mondod? Ezt eddig nem is tudtam :DDD
    Én így szoktam meg, nekem ez az egyszerűbb.
  • HPt
    jóval egyszerűbb, ha az egér bal ill. jobb gombját lenyomva húzod az egeret előre-hátra
  • bödön ödön
    válaszd ki a gyári listert azon lehet a fordulatszámot állítani. nem mindegyik autó ugyanolyan. van különbség a listerek között, az f550ek között (a wieth racing a leggyengébb), a vipereknél a henrik roos féle a gyengébb. a showroomban írja a lóerő különbségeket is, ha van.
    a nem gyári listernél fix az rpm, azért nem tudod állítani.
  • ForRedGlory
    A billentyűzet beállítások "extra" részében kell beállítani:

Adjust Seat fore: szék kozgatás előre
    Adjust Seat Alf: szék mozgatás hátra
    Adjust Seat Up: szék mozgatás felfele
    Adjust Seat Downl: szék mozgatás lefele
  • bakkk
    En felraktam az 1230-ra ami a HSW van.Minden gond nelkul.
  • ibronk
    Lehet állitani. Valahogy az egérrel kell kattintani és mozgatni, és akkor változik a cockpit helyzete. Vagy a controls menübne az egyik lapon lehet gombokra állítani.
  • Yunx
    Srácok így jópár betaposott kőr után volna 2 kérdésem...
    1. Miért nem lehet a Lister-en a fordulatszámot állítani? És ez csak nálam van így vagy default?
    2. Az F550 cockpit-ben miért vannak ilyen kibaszott messze a műszerek, hogy nagyítóval kell nézzem a kijelzőt? Az már csakköltői kérdés hogy miért nem ez van benne....

De ha már nem, akkor miért nem tudok kellőképp "közel ülni hozzá", ahogy a többi vasban, miért a hátsó ülésről kell vezetni? Vagy ez (is) csak nálam van így?
    Help...
  • K.András
    Pl azért mert az info fájlban azt irja az 1.4 vagy magasabb verzioju játékra megy fel...
  • bakkk
    Miert csak az 1.4 menne fel.HSW-rol toltott mindenre felmegy.
  • obe
    Köszönöm szépen, nahát én még az 1.4-et sem raktam fel.Az mit tartalmaz?
  • DonManó
    az oval pack csak 1.4-re megy fel, én új autókaz nem találtam benne, persze lehet hogy elkerülte a figyelmemet
  • obe
    szevasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy ez az oval pack csak 1.4 -re tehető fel?
    Valamint azt is hogy JuanG által emlitett 3 auto is benne van?Vagy azt külön kell letölteni?Köszönöm előre is
  • Haszi
    Egyre kevesebb az esély, hogy addigra lesz a játék nálunk. Már a kiadó honlapján is június a megjelenés dátuma. Szerintem egy nagy tapsot simán megérdemelnek... a jobbegyenesek után.
  • Daffy
    Bárhogy lesz akkor indul 6.án a bajnokság?Addigra csak meglesz a játék itt is...HA meg nem akkor pech.
  • JuanG
    nem külön modok ezek, az F1CH alól konvertálták, nem tudtam hogy a kérdés az Ovál packhoz tartozik, ezért mondtam :)...
  • K.András
    Egy pár idöt mondjál már pls, csak a kiváncsiság kedvéért, mondjuk barcelona-magny-anderstorp, thx.
  • dl Voodoo
    Hali.Tudod ha lehetőségem van rá nem veszem meg az angol verziót vagy a németet.És majd ő eldönti milyet akar venni ezért meg ne fikázd.Ha magyar borítót magyar kézikönyvet magyar programot akar akkor azt vesz.Ha neki ez a fontos....És ha azt akarja hogy a Race helyett verseny legyen kiírva akkor ezt kell tiszteletben tartani...A bajnokság meg akkor kezd amikor a servezők úgy látják hogy a legnagyobb létszám lesz (szerintem) vagy nem várnak tovább (én se tenném) és a kihírdetett időpontban kezdenek.
  • Duddits
    Tudom, hogy vannak hivatalos versenyzők is... Nem úgy értettem, hogy az 1. 3-ba benne akarok lenni.
    Amúgy Wéber Gábor is gokarttal kezdte.... Meg a többiek...
  • HPt
    köszönöm a két norbi nevében is :D
  • HPt
    hehe, ez gyenge megközelítés hogy gokart-versenyző srác vagyok, ugyanis van a ligában - sajnos időhiány miatt meg kellett szakítania a szereplést - egy Wéber Gabi nevű Renault Clio kupa bajnok is, mégsem mindig ő nyert :)

de ettől persze gyere csak, a bajnokság viszont június elején indul, nem várunk tovább a magyar megjelenésre
  • dan104
  • Duddits
    Ezt nem itt kellenne.