...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffy
Hum Neked má elmondtam de elmondom itt is.Vegyél már vissza az arcodból ember.Ha nem tudsz kultúráltan válaszolni akkor ne írj semmit.Olvasd már vissza Én hogy szóltam hozzád

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

ibronk
Elég szelektív észrevételeid vannak, ha meg nincs kedved vitázni akkor <#kuss>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

b-type
pörög a topic.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én nem szóltam bele? Velem nincs gond?
De örülök! 😄

GPLRank: -51|GTRank: -30

Daffy
Nem kötöttem bele csak megjegyeztem.Nincs kedvem vitázni.......

HPt
Te beszélni mágyár?

Dani belinkelte, Norbi lebaszta õt, MAJD Dani lebaszta Norbit, én meg csak megvédtem. Nagyon kész vagy <#idiota>

Egyébként ezzel az erõvel te mit jöttél bepofázni, lol, saját magad alatt vágod a fát.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

ibronk
És most te meg miért pont Hummerbe kötsz bele, mikor még rajta kivül legalább másik két ember beszólt? <#idiota>

Daffy
Nem tudom miért kel óvodás dolgokkal jönni.Mint a gyerekek.Norbi lebaszta a Daniz jogosan.Ez az Õ vitájuk.Erre Te belekontrázol hogy szal akkor ki a szerencsétlen holott Téged senki nem kérdezett és nem szólt hozzád.És akkor Én nem tudok olvasni?Lol

HPt
Igazam is van, menj pihenni. Egyébként 3:1 ide (tx Norbi, budasp) <#mf2>

ibronk
Tudod mit, igazunk is van <#mf2>

Daffy
Tudod mit?Legyen igazad....

HPt
Mi mások vitája basszus? Én másodikként kaptam meg a pályát hogy teszteljem, és akkor Prezsi megkér titeket hogy ne terjesszétek, és valaki meg idejön egy teljesen publikus fórumra, és belinkeli? Nem vele van a gond, mert bocsánatot kért, és oké, elnézte ilyen van, de ezért nehogy már én legyek a hibás csezd meg!

ibronk
Itt vitát egyedül csak én szítottam <#mf2><#idiota>

Biztosan teljesen tisztában vagy a történéssel? 😊

Daffy
Tiszta röhej vagy Hum Peti.És még Te magyarázol másoknak hogy ne szítsák a vitát?Akkor Te minek szólsz bele mások vitájába?Ha anno még emlékszel mit magyaráztál messengeren........

Panther
Prezsi, ha már itt vagy: te a Safety Car-t a Zmodellerrel pozícionálod be (x,y,z tengely mentén...)?

Más: én még nem jöttem rá, hogy hogyan kell megcsinálni a Pit fényeket. Azt tudom, hogy hexa-editálással, de ha tudod, pontosan hogy mûködik a dolog (az is elég, ha leírod, mennyiben tér el az F1 Ch-tól a GTR-é), akkor nagyon örülnék némi infónak.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

dan104
Meg ezt is!!

dan104
ELNÉZÉST MINDENKITÕL!!!FIGYELMETLENÜL OLVASTAM,NAGYON MEGÖRÜLTEM A PÁLYÁNAK!!!BOCS!!
Azért a szerencsétlent kikérem magamnak!!!

ibronk
Két sorral lejebb meg ottvan hogy még ne terjesszed te gyökér <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Talán ha figyelmesebben elolvasnád azt a bizonyos e-mail-t.

HPt
Ugyanott ahol azt írja amit te idéztél. Pontosan két sorral azalatt. :|

dan104
Ezt hol olvastad??

dan104
Visszaírtam neki+nem szoktam rimánkodni!!!De tudod mit fordulj fel!!

HPt
"A pályát még ne terjeszétek!"

Meg ezt is írta, egy zárt levlistára. Szal ki a szerencsétlen?

Panther
Értem. Akkor ez hasonló, mint Interlagos, az is kiakad full beállításon. Csak high-tól lefelé lehet futattni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

dan104
Válogasd meg a szavaidat kisbarátom!!!
"Akinek van kedve, legyen szíves tesztelje le!"-ezt a Prezsnyák Zsolti írta e-mail-ben,de szerintem te is olvastad te szerencsétlen!!!<#mf3>

ibronk
Az nem értem miért kell minden forumba segítségért rimánkodni ha nem megy valami, mikor a készítõvel is közvetlen kapcsolatba léphetsz <#idiota>

Prezsi
A logomap stb-bõl át lettek téve a szükséges fájlok a hungarymap.gtr-be, azért nem kellenek azok már.

Prezsi
A track detail low vagy medium legyen, az felett kiakad egyelõre. De ez még igen alfa, ezért ne tegyétek ki a linket. (Jelenleg nem is megy)

HPt
Úgy van, és jó lenne ha majd a moderátor is törölné a linket.

Panther
Akkor vegyétek úgy, hogy meg se néztem. Tudtam én, hogy ez még nem teljesen kész.........

Igen... Errõl volt szó...

ibronk
Nem kértek rá hogy ne terjesszed te szerencsétlen ?

dan104
Ez!Ennyi van a zip-ben!!

Panther
Adj egy linket, megnézem én is.

dan104
SEGÍTSÉG!PLZ!
A Hungaroringi add on pályát leszedtem,állítólag már tesztelték is,viszont engem mindíg kitesz tálcára!Vajon miért??
PLZ HELP!!

sajoati
mondjuk momo-val egy superspeedwayen épp eleget lehet szívni, ha nem akarja a fullgázt bevenni. de tkp. nem is kell hozzá superspeedway...

nincs vmi megfizethetõ pedálszett, ami megy a momohoz, és nem állítódik el folyton? pl. thrustmasteré, microsofté?? valaki?

Endure, in enduring grows strong...

Daffy
Ott a pont.A lényeg ennyi.......

petesilver
Jah. És az elit körökben, nem is drága szivar. Ha lenne pénzem ilyenre, simán vennék én is. De ez csak élményfokozó. amíg norbi ugyanolyan pedállal-kormányal egy íróasztalnál hülyére ver bármivel, bármilyen pályán, addig tudni fogom, hogy nem teljesítménynövelõ egy ilyen szett, csak sokkal jobb érzés ezzel versenyezni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Az a kérdés, hogy 10x jobb-e vele játszani, mint egy Momo-val? <#wow1>
JuanG
no mizu andris? Beszorultál az ülésbe? 😄DD ...Képek?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Meg lehet nézni azt a rajzot? Kíváncsi lennék rá.

Alexease
Nem biztos. Ha nekem is lenne annyi penzem, en is megvennem azonnal😊)
Én azt gondolom, aki annyi pénzt egy szet pedálért az meg is érdemli :-)

www.gtr-masters.hu

Ez kb nekem olyan mint 13ezet forintot adni egy szál szivarért, non-sense :-)

www.gtr-masters.hu

A Belmondo Profi az tényleg jó film :-)

www.gtr-masters.hu

Alexease
Tuti meg lehet mindent itthon is csinaltatni normalisan, vannak itt is boven nagyon jo szakemberek. Csak mivel nalunk a szakemberek nagyresze szinte "naprol-napra" el, igy egyszeruen csak olyan munkakat tud elvallalni, ami komolyabban es rendszeres penzt is hoz😊) Nem er ra a szakmaja meseter fogasait tesztelgetni, elvezni a munkajat...
Daffy
Maradjunk annyiban hogy nincs gyerekem de így se tudom megvenni ezeket a cuccokat.Jó dolgok ezek az tény,de "normális" anyagi körülmények között ettõl el lehet köszönni nyugodtan.De ezzel nem a leszólás a szándékom,ha Neked van rá pénzed ,egészségedre.A szakemberekrõl annyit hogy Én pl pneumatikus,hidrulikus géplakatos vagyok és nem nehéz megcsinálni a pedált.Nekem az elektronikával van gondom.De ha más is érez magában ambiciót akkor álljunk neki aztán csináljunk egyet próbából.Kiváncsi lennék hogy sikerülne.

Alexease
Azert ez (az arak) mar cseppet tul mutat az ertelmes szinten😊)) Ehez mar nem eleg csak hobby-nak lenni vagy megszallottnak, ehez azert az is kell, hogy az ember ne "atlagos" szinten szerezze be a penzet😊))