9559
-
#7616 ja egy kérdés a teljes versenyt nem lehet megismételni? nekem 180 secet engedett replayozni... -
#7615 igen...
Alexnek igaza van el kényeztetve a szemem...
de most már nem csak a GT4....
amit a X-es (733Mhz GEF3+) Forzaból eddig láttam itt ott, az is rendesen odaver egy GTR-nek...ilyen téren. Május 3-án itt is van.
Nem értem miért marad pont a PC a legerősebb cuccos egy 2001 környéki motornál?!? -
#7614 meg ha foltalalnal egyszer az eletben icq-ra mutatnek valamit a rally dologbol:P -
#7613 mondom toljatok fol maxra a replay minoseget magyarul SUPER-re:)) -
#7612 Szerintem O a PS2-es GT4-hez viszonyitja a visszajatszast:) Ahoz kepest tenyleg gagyi a GTR:) Olyan mintha dobozokat tologatna sokszor, es hianyzik minden (filmszeru-) grafikai efekt. -
#7611 hat ha kinyitod a fileket meg adsz hozza plugineket modolom en neked:)
De lesz Rally pack is:))))))))) ott irtak hogy megkereste oket egy rally csapat lehet tippelni... -
#7610 maxra van tolva a replay minosege? mind a ket lehetoseg? -
#7609 Akkor jol emlekeztem:)) Tudtam, hogy volt valami igeret:)) Ezzel csak az a baj, hogy ha meg mindig egyedul csinalja, akkor meg vagy 3 ev mire kijon az S3;))) -
bödön ödön #7608 maguk a fejlesztők mondják, hogy ha kijön az S3 akkor csinálják meg moddolhatóra. apró modokat csináltak már hozzá, de pályákat és teljesen új kinézetű autókat nem tudtak csinálni bele. a gumik, motor egyéb paramétereket már sokan állítgatták át egy lfstweak nevü progival. -
#7607 hát nem egy tizenakárhányhengeres akármivel nyomtam...még szép hogy vijjogott:)sztem nem volt annyira rémes....
és mitől nem MOD-olható? sztem minden moddolható ha megvetted tied azt csinálsz otthon vele amit akarsz nem? csak ne add el utána azt másnak...
én simán moddoltam PS2-re a Pro Evo Focit...eredeti mez csuka stb:) el nem adom ugyhogy a Konami sem fog kopogtatni remélem:)
-
#7606 Az LFS-sel az a gond, hogy belathato idon belul nem lesz MOD-olhato:( Es az azert sokat szamit. Mert tenyleg nagyon jo benne a fizika es korrekt az online kod, de azert egy valodi bajnoksag, igazi autokkal, letezo ismert palyakon azert sokat szamit a hangulat szempontjabol. Es foleg a hangog. Bar ez az S2 meg mindig 0.5 meg alpha demo, de meg itt is elegge gagyi programozott motorzummoges van?!?! Nem ertem miert nem lehet megcsinalni normalisan?!
Persze ehez hozzatartozik, hogy ha meg MOD-olhato lenne, akkor mar kint lenne hozza minden letezo stilus... Hogy ez miert lenne rossz az LFS-eknek, nem tudom. Szerintem ha ezzel a fizikaval kijonne jonehany MOD sokkal tobben megvennek.
Bar hallottam olyasmit, hogy egyszer majd MOD-olhato lesz... -
#7605 hát ami videót láttam az megakirály volt...a demót még nem nyomattam
LFS powa (remélem lesznek majd fanok akik valódi verdákkal halmozzák majd el) -
Yunx #7604 Pontosan, egy az egyben igazad van. Mondjuk engem a visszajátszás annyira nem érdekel, nagy ritkán de azt is cockpitből nézem, vagy a kocsi mögül.
Viszont még így is, 8 látható kocsival is jobb mint a felpatchelt.
#7599: köszi, de asszem ha már idáig kibírtam, megvárom a magyar megjelenést. Addig nyomom rFactor demoval online... -
#7603 Majd azert sasold emg a race carokat ha kijon a full S2 jobban be fog jonni hidd el. -
#7602 "Az utóbbi, az 1.3-ra patchelthez képest több fps-el megy"
ez érdekes...sztem ez így még mindig kevés...autóban ülve még oks
visszajátszás elég gáz már..."kocsit berángatja"
a box miatt meg le kell venni a "látható" (ami nem is látszik) kocsik számát 8-ra a gépemen....ez az ultralol:) -
#7601 addig lehet recskázni:) mint régen a c64 kazizáskor -
K.András #7600 Huhh, szerintem elég gáz, de most mit lehet tenni?Olyan ideg lettem töle, hogy az elsö kanyarban eldobtam a verdát versenyen, legalábbis most rá tudom erre fogni :P
LFS meg nekem nem tetszik, lehet valami nagyon jo de ha nem kivánod akkor tökmind1, ilyen volt nekem az NR3 is, láttam milyen jo meg ki is probáltam de nem kötött le... -
bödön ödön #7599 én sem a német verziót vettem meg, hanem a nemzetközit. lentebb belinkeltem egy oldalt ahonnan meg lehet rendelni. Tényleg több fps van a friss nemzetközi verzióban, ezt én is aláírom. -
#7598 Pontosabban 1 viking csinalta, mert a masik ketto "csak" a zenet es a grafikat kesziti, az "1 viking" programozza az egeszet;)) Ha jol tudom... -
#7597 jó hogy már idéztek "felsőbbrendűek", meg "tehetség"... bár eredetileg "fekete tehetség" volt, de mindegy ;)) -
Yunx #7596 Nekem is fennt van a lanfix, és (bár tényleg mókányolt megoldás, de) IP-vel működik, tehát mégsem annyira hülye kérdés...
A #7562-re: Ebben nem értünk egyet, én nem fogom megvenni a német verziót. Megvolt az is, és amikor kijött az 1.3 patch akkor leszedtem a multilanguae verziót is, és egy ideig párhuzamosan, felváltva használtam őket. Az utóbbi, az 1.3-ra patchelthez képest több fps-el megy, jobban be tudam állítani a setupokat, egyszerűen jobb vele játszani. Úgyhogy én várok a magyar megjelenésre és akkor én is megveszem majd. És nem azért játszanék online hogy bizonyítsak a felsőbbrendűeknek, hanem mert jobb igazi ellenfél ellen menni mint az AI ellen.
Azt pedig hogy milyen "tehetség" vagyok, nagyjából el tudom dönteni a gtrank handicap alapján... -
budasp #7595 Nekem is igen stabilak azok a setupok! :)
A szerverre történő belépés tényleg elég maacerás. Nem egyszer ültem egy percet, mire a login szerver válaszolt és csak ezután következik a HGTRM szerver, majd pályatöltés, stb... -
#7594 ilyen jo benne a lobby? 3 viking jobbat csinalt:) LFS -
K.András #7593 Ez csak a bejelentkezés!Utána még csomo idö mire bejönnek a szerverek, na az a sok barátom, hogy véletlen leszakadok idömérön akkor lehet nem fogok tudni visszamenni!Meg igenis tudjon annyit a játék, hogy ha kilépek a multibol és visszamegyek akkor ismerjen már meg( ha magábol a játékbol nem lépek ki), ez annyira alap dolog, hogy el sem hiszem, hogy nem tudja... -
#7592 Pont ezért. Ha valakinek ennyi pénze van gépre, játékra, netre, akkor bírja már ki azt a 30 másodpercet. Annyi idő alatt lehet hasznos dolgokat is csinálni. Pl. imádkozni :D -
#7591 Nagy ido az, foleg feleslegesen:)
Es meg szorozhetnenk is, "nehogymarszivasson", ha mar:
- 200000 egy gep,
- 12000 a net havonta
- 8-10000 egy jatek
- es az ido meg draga;)))))))) -
#7590 Hú, hát 30 másodperc nagy idő ám ;DDD -
K.András #7589 Az lesz, igazábol az az én hibám, azzal nem is volna baj, de miért tart ilyen sokáig mig behozza a szervereket, nem beszélve erröl az állando bejelentkezésröl(az embert aki kitalálta ezt, leültetném egy székre, és hetekig ezt csináltatnám vele, lépjél be lépjél ki a kurva anyádat!), ami van hogy 30 mp-ig is eltart, 1024-es vonalam van, nehogy ne legyen neki elég a sávszélesség :D
Szal ez már kikivánkozott belölem, miért nem lehetett erre mást kitalálni?
-
#7588 Kapcsold ki azt a gombot;) Friss install utan nekem is bent maradt, es verseny kozben, PrintScreen helyett nyomtam egy POWER-t -
K.András #7587 Képtelenség, gyerekek ezt a játékot nem lehet lobbybol inditani, hol megjelenik a szerver hol nem, nem müködik ez rendesen, sajnos ez az igazság!Véletlen rányomtam sleep gombra bill-en, és kb 15 perce képtelen vagyok visszamenni!Nem jelenik meg a szerver! -
#7586 Visszamasoltam az eredeti UIData konyvtarat,nemet nyelvu lett es most nem fagyott ki ott ahol eddig alandoan.
De nem szunt meg a problema teljesen,mert meg mindig elofordul,hogy kiakad. -
K.András #7585 Ilyenem nem volt, de olyan igen, hogy ha alt+caps-al kijövök megnézni pl a forumot vissza már nem tudok menni, mert befagy és hibaüzit dob... -
#7584 Nemetul tenyleg gaz, de ha ugy elindul, akkor lehet hogy megis jobb;P -
#7583 most eppen a WG fele magyar verzio van fent,de csinalta az angolal is
nyelvi kiegeszites nelkul meg nem is neztem,mert nemetul nagyon gaz... -
#7582 Az angolositas fent van? Probaltad anelkul? -
#7581 Volt valakinek olyan problemaja,hogy a menuben fagy szet a jatek?
Konkretan nekem most ha a lan/direkt ip-re kattintok akkor hang beakad kep megfagy es csak reset segit. De mas nemupontnal is elofordul.
Regebben is csinalta,de megjavult egy ido utan. Most viszont nem akar. Jatek kozben egyszer nem fagytam meg ki csak menuben szokott.
-
K.András #7580 Okés, akkor ma trabival megyek -
#7579 "az autóválasztás teljesen szabad" -
K.András #7578 Hülye kérdés:Ma GT v NGT autokkal megyünk(?), hogy B-liga szabályai szerint az okés, de mivel b-az ngt igy most nem is tudom... -
#7577 oks, kösz
van még? esetleg modenara? :) hamham
igaziból elég fac vagyok setup ügyben, difi meg fékállítás, esetleg hátsószárny, de ez már bizonytalan, a rugók, meg lengéscsillapítás már nagyon zöld...
az a baj, hogy annyit hibázok, hogy nemtom megfigyelni, mit állítok :)
majd belejövök, ugye...)