...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
nagyon dög, pláne szembõl a két kocsi betonközelbõl...
és fõleg hogy ki van fehérítve mint Jackó😊 ezzel a tûéles papírmásé "jelleget" szépen el lehet tûntetni
de nekem szaggat a video...nálam a gubanc?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Van aki jelentkezett a HPCC bajnoksagba (holnap teszt futam - Melbourne)? Most leteszteltem, mentem nehany kort, 2:12:xx😊) Gondolom vagy 5-10 sec-el tobb mint kellene?!😊))
Alexease
Na ezt mar en sem tudom😊)))
ha megvan neki akkor valszeg tudja, hogy lehet online tolni, nem? dehát mégsem tudja! no, ez most hogy lehet? na, ezért gondoltam, hogy meg sins neki. 😛
Alexease
Mohus volt az elso, aki belinkelte a forumba az S2 demojat, valszeg meg van neki😊
nekem mindegy, hogy eredeti e vagy sem, a lényeg, hogy legyen vmi sajátos karakterisztikája, és az lfs autóinak ez egytõl egyig megvan.

www.liveforspeed.net
az S2 demo alpha verzióját javaslom letölteni, gondolom megvenni még úgysem fogod, úgyhogy ez is pont elég. és lehet vele online tolni, csak mivel demo, mindenféle állatok rászabadultak és az új törésmodellt tesztelik. ha normális versenyzéshez is kedved támad, akkor a www.liveforspeed.hu oldalon az S1 fórumban a liveforspeed.hu topikban megtalálod a nyílt demo serverek jelszavát, azokat látogasd.
thx srácok fleshgetet nem igazán akarom felrakni de ha minden link , kötél szakad felteszem. 😊
JuanG
igen, erre gondoltam...hogy flashget-el talán lejönne, épp írni akartam, de megelõztél...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A Too Many Users-t sajna nem tudjuk javítani jelenleg, de egy kis idõ múlva talán sikerül megoldanunk - talán nem is olyan sokára.
Nekem FlashGettel minden leszokott jönni 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

kigyi
Ugye azért arra rájöttél, hogy ez nem hibaüzenet, hanem csak egyszerûen annyi miszerint annyi júzer tölt az ftp-rõl amennyi szál engedéjezve van, így ha valamelyik befejezi akkor kerülhetsz sorra. Ez azért lett bevezetve, hogy mindig egyenletes letöltési sebesség legyen azoknak akik éppen töltenek. Letöltésvezérlõvel ez könnyen hárítható, hiszen az néhány próbálkozás után a felszabadult helyre be tud csatlakozni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

JuanG
igen, de a HPCC-hez kell az alap PCC mod is, és az nem tölthetõ...most próbálkoztam ftp-n keresztül: "too many users", nem megy...pár hete is volt ilyen, majd javítják...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
A HPCC-t innen biztos hogy tudod tolteni, tobb link is van, mukodnek, leteszteltem: Hungarian Porsche Carrera Cup

Az SCC-t (Sport Car Challenge)MOD innen szedheto (az oldal kozepe): HSW F1C MOSs

De itt van hozzza kozvetlen link: Sport Car Challenge MOD for F1C

Ha leszedted, es az SCC inditasaval (SCC.exe) gond van, akkor szolj. Net Framework-kel megy, de megoldhato anelkul is (a MOD fut, csak a setup/player kesziteshez kell az SCC.EXE!)
JuanG
klassz az effekt 😄DD...és tényleg jó a fizika, nem véletlenül csináltam a nordschleife videót...

JuanG
valami gubanc lehet...elõbb-utóbb tölthetõ lesz sztem...

Én szivesen letölteném de a hsw 0 nem jön le róla ugyan ez a helyzet a porsche cup moddal azt is szivesen kipróbáltam volna de az se megy tök fasza.
JuanG
és nem csak grafikailag...a "szétbaszazidegmindjárt" effekt nincs benne 😄DDDD

Köszi

JuanG
Sports Car Challenge Mod (RSDG), hsw-n letölthetõ, és készül egy nagyobb szabású peccs is...

petesilver
Szerintem jójez grafikailag, rendben van.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Tényleg melyik játék az SCC?

b-type
Ez is nagyon ász, rá sem ismertem a mod-ra, jó kis lazulás volt 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nagyon jó! 😊
jó a zene is. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mohus
a vágással és egyebekkel el lehetett tüntetni néhány "zavaró" dolgot😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Az SCC-t csak most tettem fel, eddig nem lattam. De nekem is tetszik! Furcsamod, szinte semmit nem kellett allitgasssak benne, azonnal jol vezetheto. A GTR-ben es az eddigi MOD-kban, kisebb FFB tuningot kellett eszkozolnom, hogy jobban erezzzem az autot. Lehet hogy nem liszenszelt mindenegyes matrica a cockpit-ben, de azert nagyon latvanyosan megvannak csinalva. Rengeteg az auto es meg a hangok is valtozatosak. Egyedul azok a dolgok "hianyoznak" - a GTR-hez kepest -, amit a SimBin-ek engine szinten is megtudtak valtoztatni, boviteni (arnyek kezeles, online, tobb-reszletesebb hangefekt).
JuanG
kicsit "sok" a vágás 😊))...de klassz!

JuanG
nekem is fent van, és bizony hogy nem csúnya 😊))...ráadásul vezethetõségében/fizikában nekem jobban bejön, a Pagani Zonda állat!!! Kiváncsi leszek, ha kijön a peccs, milyen lesz...

Alexease
Itt egy egyszerubb, attunesek es vagasok nelkul😉 Hogyan kergetek egy Porsche-t Salen-nel😊)) Ez az SCC-bol van.
SCC Salen vs Porsche.avi (AVI, DivX, 12Mbyte)
JuanG
sõt még F1-es is 😄DD...

Jacek
van benne 2 darab😊) MRT5 meg az S2-ben az a kabrio valami az egy finn vagy milyen prototipus auto.

mohus
hát valaki szereti eredeti verdákkal nyomni....t enem?😊

online hogy lehet tolni?

"az LFS-sel az egyik gondom az autólicenszek hiánya..."

szerintem meg ez csöppet sem vesz el a szimulátori értékébõl. a legjobb online szim amit eddig csináltak. Vannak hibái a fizika terén, még az S2nek is, de mindezek mellett nagyon is élvezhetõ.
nehogymár a licenszeken múljon, hogy vmi mennyire jó. 😛
mohus
Mohus digit videó
GTR Ferrari

mohus
én pl a GT4-et pont azért is szeretem...megringatni egy RS6-os audit szép felókkal

ForRedGlory
Öööö. Ez melyik játék kiegészítõje? Ill. minek a rövidítése az SCC?

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Alexease
Es egy kis erdekesseg (eloturtam😄). A GTR-nek nagyon jo a hangulata, amit tobbek kozott a(z) (eredeti-) hangoknak koszonhet. De azert ott is vannak trukkok😊
Pl.: a gyorsitasnal, lassitasnal halhato Trans-wine (valto-attetel-meghajtas-sipolas) nagyon jo ujitas, kegyetlen hangulatos. Foleg, amikor ugy hallani, hogy ugral-pattog az auto, es fel-fel porog a motor-valto stb. De ezzel csak az a gond, hogy semmi koze a felfuggeszteshez, mert ez egy elore felvett hang😉)))
Lehet hallgatozni (termeszetesen a WAV eredeti GTR liszenszes, az infojaba megtekintheto - csak ha valaki hitetlenkedik😄DDD): tw offverylow.wav
b-type
persze, igazad van, de ha az alapja vminek ilyen szélességû határok közt mozgatható az sosem lenne baj, leginkább a modok miatt.
vagy pl. a GT osztályú autó merev igen, de ha az N-gt-s Porschékat vesszük akkor már nem annyira, ha pedig az egész Fia Gt versenyhétvégét, akkor a Wtcc-ben már igen jó lenne.
Tehát nekem nem kell hogy egy GT-s Maserati bólogasson a kanyarba, csak legyen egy középbeáll, ahonnan kialakítják a kategóriákat, felfelé szigorítani, lefelé vagyányabbá tenni az autó mozgását.
pl. kiváncsi leszek az rFactor-ra, mert ott igen széles skálán mozognak majd a vezethetõ autók (Opel Tigra-F3000 kb. ahogy a képeket láttam)

Jacek
sajna pedig igy van..

mohus
"Az LFS-nél érezni bemozgáskor a súlyát sztem, az rFactor meg jó versenyautóhoz illõen tud kezes lenni korrigáláskor.
Ha ekkora érezhetõ mozgásokat setuppal el tudnék érni az vmi menyország lenne. 😊"

az LFS-sel az egyik gondom az autólicenszek hiánya...meg hogy lassan készül😊

a GT autóknál meg nem lesznek olyan felfüggesztési bemozgások amiket szeretnél...mivel a GT autók piszok kemény rugózásuak
de ha nem erre gondoltál akkor bocs...

a netes módozatok PC-s autókákkal...pl LFS valaki felhomályosítana..hova menjek mit töltsek le stb? vagy legalább egy linket lehetõleg magyarul magyarokkal😊

mohus
"a lassulas lenyegeben csak edzesen meg idomeron van mert ugye be van pakolva 30 auto es benn allnak a boxban, es sajna ugy veszi mintha latnad oket😊"

huhh...ezt így hallva eléggé dühítõ😊
HISZ NEM IS LÁTOM ÕKET....sztem már a Quake2 vagy Red Factiont is úgy írták, hogy amit nem láthatsz arra nem vesz igénybe erõforrásokat a géptõl....

ok...8-10-zel majd megpróbálom

Alexease
Eddig nem volt fent az SCC, de most gyorsan feltettem😊) Azert nem annyira "csunya" a GTR-hez kepest😊 Lehet, hogy nem 100% eredeti kinezet, de a celnak tokeletesen megfelel😛P Es azert, igy most hirtelen, vezethetosegre sem fedeztem fel azt a "hu de regi szar es elavult" dolgot...😉)
Itt a Corvette-rol 2 kep, aki tud, tegyen be a GTR-bol is, kivancsi vagyok (nekem nincs fent)😉

Alexease
Azert annyira nem rosszak😊)
A GTR demo/vegleges megjelenese utan kiadott F1C MOD-okat azert eleg rendesen feltuningoltak😉 Az teny, hogy a GTR-ben sok az ujitas, de nagyreszt az az alap engine resze, max egy kicsit munkasabb vagy trukkosebb megoldassal. Az utana megjelent MOD-okba, szinte mindent beleepitettek. Persze a korrekt palyakkal, belsonezetekkel, hangokkal elonyben van a GTR, de azert az megis csak egy hivatalos, liszenszelt, fizetos jatek, es nem "otthon" keszul nehany ember szabadidejeben😊))))
b-type
Az van, hogy ténylegesen megnõtek az igények.
Nincs a GTR-rel sem semmi baj, emléxem a demo-ra, micsoda jóság volt, hogy bemozgott a kasztni oldalirányú terhelésre...érezhetõen elpattogott...meg minden, tetszett.
Etcc-vel nem is lehet összehasonlítani az is tény. (bár az elsõkerekére még kiváncsi lennék GTR-nek, na de majd az rFactor)
Nálam az van, hogy jött az RBR, és jött a GTP, más, és más megvílágitásból adtak többet, de nálam amikor szimet akarok, akkor vmi olyan dolog jelenik meg, amit lerni ide nem tudok, de vigyorogjak végig annyira jó legyen. és nagyon (nagyon-nagyon) jó lenne egy értelmezhetõ, használható telemetria.
Ne attól ájuljak el, hogy milyen sokrétû, hanem, hogy PAKK minden müködik, és lekövethetõ. (egyszerûen)
és a kasztnilódulás meg setupolhatóan legyen átmenet valahol az LFS, és az rFacor között. Az LFS-nél érezni bemozgáskor a súlyát sztem, az rFactor meg jó versenyautóhoz illõen tud kezes lenni korrigáláskor.
Ha ekkora érezhetõ mozgásokat setuppal el tudnék érni az vmi menyország lenne. 😊

Jacek
Lathato autok szamat vedd le mondjuk 8-10 korneykere.

En valami olyasmit halottam hogy eloszor MototGP-nek a motorjat akartak megvenni csak draga volt nekik de lehet hogy pletyi😊

Jacek
a lassulas lenyegeben csak edzesen meg idomeron van mert ugye be van pakolva 30 auto es benn allnak a boxban, es sajna ugy veszi mintha latnad oket😊

K.András
Valamit kellett csináljanak vele, magátol nem fog tudni 2x annyi poligont kirajzolni mint elötte.Szoval azért itt elég sokat adtak neki, elég megnézni a belsök kidolgozását, utána nézzük meg az F1C v PTC v ETCC v SCC vagy bármelyik modot, közelében sincsenek!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

mohus
majd csinálok videót...csak most beszart a Studio 9-em

valszínû a daemon tools és a starfuck kezdi enni a gépemet😊

oneal1
az igaz😄

!Forza Ferrari!

ForRedGlory
A gamepados rá van "kényszerítve" azért 1-2-re 😄DD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

oneal1
szerintem már alapban gáz ha valaki egy ilyen játéknak a segitségekkel indul neki!

!Forza Ferrari!

ForRedGlory
"n tegnap toltam gémpaddal is kiváncsiságból (ja nem bírtam megvárni Alex az eredetit letoltam a netrõl az 1.3-ast sorry), mivel a kanyarokat magától vette és minden kanyarban le is fékezett automatikusan...elég jó idõket megy az ember😊"

Hát persze 😄DD
Próbáld ki úgy is hogy csak a kipörgésgátló és a blokkolásgátló van CSAK bekapcsolva. Akkor megnézem mikor fékez kanyarban és mikor veszi be automatikusan a kanyarokat ;DDD