9559
-
CzKaresz22 #7897 Valaki küldje el emailben vagy keressen meg MSN-en :[email protected] címen mert nem találom sehol azt a porgit amivel Winből le lehet tiltani a meghajtókat hogy menjen a progi ... Starforce vagy mi a neve... -
#7896 Köcsög!
Csak tudod írták, hogy hivatalosan csak akkor indúl a bajnokásg, ha kiadták itthon is!
Jó-jó, nem is az élmezőnybe akarok bejutni... -
#7895 Gyakorlatilag ennyi a readme.
README: GTR - Official FIA GT Racing Game, King of Ovals Expansion Pack
INSTALLATION
============
This addon must be applied to GTR version 1.4.0.0 or higher.
Run GTR_King_of_Ovals.exe to install the pack and follow the instructions on-screen. Once installed, the icons for the three new oval tracks will appear at the bottom of the track menu in GTR.
ADVICE
======
Mixed class racing is not recommended on ovals - very fast GT cars passing much slower NGT cars regularly is not a recipe for great racing!
On the higher banked ovals especially, we recommend turning G-Force Simulation (in the Advanced menu) down very low, or off, when using cockpit view.
When joining the track at a point where the banking is steep, ensure you join at a shallow angle to avoid grounding the car and getting stuck.
Setups: the main goal with these cars is to run them stiff and high. Maxing out springs, ride height, and tire pressures will all help. Running a few degrees less left side camber (close to zero) is good too. These are the basics that should be done to any car for oval racing.
All your race are belong to us!
SimBin
http://www.simbin.com
-
#7894 Ezt a King of Ovals Expansion Pack-hoz adtak?! A release doksiban nem volt benne, a hirekben sem irtak, a jatek meg nincs fent, igy megnezni sem tudtam:)) Akkor jo, van 3 uj auto:)))) Mar csak a jatek kellene:/ -
#7893 khm...azért BMWM3-as, V8-as Ford és Holden van...meg F2000-es verda :)))) -
Chaos25 #7892 Nem hívta valaki a cd boltokat a megjelenésel kapcsolatban mostanában? Ha van valami fejlemény ossza már meg legyen szíves (május azt én is tudom de mindjárt vége van)! -
K.András #7891 "Gokart versenyzőként úgy érzem lenne esélyem, szerintetek? :-) "
Azért mert gokart versenyzö vagy attol még esélyed nem lenne nyerni, no persze nem miattam, az élmezönyünk marha erös!Az elsö 3 helyezett a "világranglistán(GTRank)" magyar és a HGTRM bajnokságban is pont ez a 3 ember van az élen, természetesen a labda fel van dobva le lehet csapni és jönni versenyeket nyerni! :) -
#7890 - Nem adtak ki uj kocsit.
- Ha nem magyarnyelvu egy autos jatek, akkor mar a VERSENY felirat helyett a RACE mar komplikalt?!?! Vagy nem tudsz bekanyarodni ha angol a menu?! Vagy azt varod hogy magyarul szovegeljenek a pitbol?! Nem genyozom, csak nem ertem a problemat... Ha meg egy szerep/kalandjatek lenne, azt mondom: igen, de egy autosjateknal... -
#7889 Ha adtak ki új kocsit, tesztek majd linket hozzá?
Jah, és a HGTMR 2 bajnokság csak Június 6-án indul. Ez a mgyar játékkal lesz játszható? Vagy hogy lesz ez? Mert én is tervezem, hogy megvegyem, de csak a magyart, és lehet, hogy beszálnék a bajnokságba is. Gokart versenyzőként úgy érzem lenne esélyem, szerintetek? :-) -
#7888 Ja már tudtátok, hogy csak 3 pályás lesz :)))
Én nem tudtam, akkor bocsi, de a véleményem tartom. :DD -
#7887 FREE -
bödön ödön #7886 nem értem mit problémázol, már az elejétől köztudott volt, hogy 3 ovál pálya lesz és kész... -
#7885 Hát ez kész. Ekkora parasztvakítást mint ez a "Expansion Pack". Képesek voltak 3 pályát csinálni, biztos megeröltető volt. Szerintem aki ért a pályakészítéshez, símán csinál ilyet. Én meg bíztam ebben a kiegészítésben :(( :) -
#7884 -
#7883 King of Ovals Expansion Pack
http://forum.m4driving.it/index.php?showtopic=52572 -
Audi20V #7882 Sziasztok!
Nem érdekel esetleg valakit egy pár hónapos Momo Racing kormány+pedál? Kb 10-15 alkalommal volt használva, teljesen hibátlan. Pénzhiány miatt megválnék tőle. 20 ezer forintért odaadnám. Előre is köszi! -
SE #7881 Viszont valahogy ellensúlyozni kell, hogy nem érzed az autót (a feneked alatt). -
#7880 az igazi versenyzők is azt állították hogy nem látni sokkal többet a valóságban sem mint a gtr-ben, afaik -
budasp #7879 Miért jó az irónia?
Get faster instead, "vazze" -
#7878 nem is, mindenki számára elérhető az alt meg a tab
hát, jobb esetben -
#7877 Csiter -
#7876 vagy nyomogasd az alt-tabot ^^ -
bakkk #7875 Brighter Headlights van egy ilyen nevu fajl.Toltsd le es rakd be,ezutan mar rendesen vilagit a lampad./ nem tudom hol talaltam/ -
#7874 világít az, de többre nem telik...látni szeretnél vmit? minek...getreal vazze :DDD!!! -
K.András #7873 Dehogynem világit, de azért fényárban nem uszik az ut... -
#7872 Hali!
Ha éjjszakai futamon mentek, nektek sem világít a lámpa?
Ugyértem, ha be van kapcsolva, akkor nem látszik a fény a környezeten, csak a fényszóró világít. Szóval értitek :) -
K.András #7871 Én ugy tudtam az szabályozza annak a szerkezetnek az erösségét is, persze van hogy téved az ember :P -
#7870 én ha nordschleife-n megyek Corvette-el, akkor bizony 100%-ra felnyomom :)))... -
#7869 Én biza 100%on nyomom, had remegjen, az a dolga. Ez nem Forma 1 :))))) -
budasp #7868 A G-Force Simulation csúszka mást jelent András.
Minél magasabb, annál nagyobb mértékben jelentkezik az autó mozgása a nézetben.
"In cockpit view, the higher the G-Force simulation percentage, the more the view reacts to the car's movement" - (kétikönyv) :)
Alapban 75%, én 25 %-on használom, mert sok pályaszakaszon zavaróan "remeg" a kasztni (pl. magny célegyenes utáni hosszú szakasz). -
K.András #7867 Én 0-ra állitom, hiszen nincsen G-Force szimulátorom, de ha neked van akkor persze nyomd fel százig! :) -
#7866 Kihagytam, hogy nálam a memó húzás annyit jelent, hogy "szigorítom" az időzítéseket. -
#7865 Létezik az hogy a játék nem szereti a húzott memóriát? Amikor húzom mindíg elszáll azzal, hogy "driver irql not less or equal". -
#7864 A G-Force simulationt ti 100%-on nyomjátok? -
#7863 ige'! -
#7862 Oldalrol?!:)))) -
#7861 nekem meg ahol láthatom a kipufogót -
#7860 ...mert az is igen-igen...
...legvalósághűbb...:) -
#7859 Ez az érv biztos nem volt mellette, mert is igen-igen nagy hülyeség :D
Egyébként én a külső TV közvetítétes kamerára szavaznék ha lenne, mert én mindig onnan nézem, nekem az a leg valósághűbb -
#7858 hát igen gyakorlatilag a kérdés önmagában válasz is
én csak azért raktam ki, mert régebben - hgtrm kapcsán - volt téma, hogy a motorháztető a legrealisztikusabb nézet mert a valóságban is csak a motorháztetőt látod, stb. stb.