...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prezsi
Van akinek mindkettõ 😊 Egyébként amikor elõször mentem GTR-el, azt mondtam, borzalmas. Aztán, hogy tûrhetõ. Késõbb, "egész jó". Azóta erõs fenntartásaim vannak a GTR-t illetõ néhány kritikus megjegyzéssel kapcsolatban, mert ezek teljesen más okokra vezethetõk vissza. Egyébként érdekes, hogy az egyik online szimracer csapat pár promines versenyzõje dobta a Nascar Trans Am mod-ot a GTR miatt, ha jól értesültem.

ibronk
Most ezzel mit mondassz, nem értelek. Nehéz, és sokat kell dolgozni vele, vagy túl könnyü inkább? <#wow2>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

b-type
rossznak már régen nem nevezek szimeket, mert még az Etcc sem az, pedig sok hibája lett nyilvánvaló elõttem.
mert jók, mind, a GTR is.
Az igényekkel van a baj, legalábbis nálam, a jó már nem elég valahogy.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HPt
látod, én ugyanígy vagyok a nascar-al, és modjaival, egyszerûen nem jön be

de mivel nagyon sok embernek igen, ezért sosem mondtam, és nem is fogom kimondani hogy "rossz"

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

b-type
szvsz:
Érdekes ez a csúsztatás dolog, mármint hogy egyáltalán felmerül...mint lehetõség.
meg a GT versenyzõk..
Aki versenyzõ, és GT autóban ül, az tök érthetõen esni-kellni fog ezzel a programmal, mert nem képernyõhöz, és ingertelen vezetéshez van szokva.
Sztem nagyon finoman lett fogalmazva ez a cikk, nekem sokkal (sokkal!) rosszabb véleményem van a játékról. helyenként a vicces jelzõvel is illetném.
Nem is tartottam-tartom szükségesnek ezt leírni pl. ide, mert minek, de érdekesnek tartom, hogy ilyen szinten fel van vállalva ez a prog.
sokak által, ha tolerálják a hibákat az jó, de azt mondani, hogy 'ezmekkora!'....az nekem sok.
Pl. nem tudom, hogy amikor egy arc egy GT3-as Porsche-val dönget, és kanyaríven 3-at pakol vissza, majd még egyet, és a kocsi megvan tartva, akkor ezen mennyire segít az, hogy minden rezdülését érzi a vezetõ az autónak, de ez a GTR-ben szimként megvalósítva,..hmmm.
A GTP félkézzel leveri a GTR-t, szimben, szvsz.
bár kicsit alulkormányzott, de hihetõ. Míg a GTR-nek nem hiszek el szinte semmit.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ja, tényleg 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HPt
akkor olvasd a gtrm fórumot 😊

Jó kis cikk lett gratula.Leszámítva 1-2-3-4 szerintem hülyeséget amit a fékekrõl , kormányzásról , csúsztatásról írt , írtatok.De többet most nem írok mert nincs energiám egyébként tetszik a cikk.
JuanG
pl? 😊)...tényleg kiváncsi vagyok a cikkel kapcsolatos véleményekre...sztem is korrekt és objektív...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Prezsi
Küldtem e-mailt Panthernek a cikkel kapcsolatban. 😊

sanzik
es mi volt a megoldas?
Alexease
Vitassuk meg😛PPPP
Toltsuk meg a topic-ot erdemi beszelgetessel (vitaval😄DDDD) a sok warez es "egyeb" utan😊
Prezsi
öö, egy-két megállapításával azért nem értenék maradéktalanul egyet 😊

mAilkaEVO3
oks megoldódott 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Alexease
A HSW-n van egy eleg jo es korrekt GTR bemutato Superman-tol! Erdemes vegig olvasni!
mAilkaEVO3
Hali!

Lenne egy kérdésem.
Még nem jött meg a GTR.em ezért a new win-re vissza akartam tenni a bizt.másolatot. Fel is tettem nincs fent más csak a WinXP SP2 HUN + driverek + GTR 1.2.3.0. ahogy kiválasztom a szim modot (vagy akármelyiket) és vmire rákattintanék pl training v race weekend ahogy bejönne a kép rögtön lefagy a gém :x van valakinek vmi ötlete, h mitõl lehet ez ?
Már nagyon unom a WIN installt 😄D multkor is csinálta ezt akkor ugyvettem észre, h ENG XP SP1 nem teccett neki, ENG XP SP2vel ment. Mondom felteszem HUN XP SP2-t ezzel se megy.... ugyanúgy lefagy:x
Tuti nem Hardware hiba mert jáccottam vele jó egy hónapot meg már majdnem mindent kicseréltem mert elsõre én is ijjenre gyanakodtam.

aki tud pls HEEELP
minden 5letre vevõ vagyok! 😛
Kezd kicsit elegem lenni a GTR makizásából..... 😮😮😮

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Alexease
Jo kis vita volt😉)
Szerintem a legegyszerubb az ilyen eseteket elkerulni, hogy senkinek semmmit, csak a "regi ismeros" szimulatorosoknak...
HPt
nyugodtan, ráér, élvezd ki elõször 😉

K.András
Ugy történt ahogy Juang irja, beszorultam a cockpitbe 😄DD
De holnap délután 2 ora fele felrakok képeket, eszméletlenül dögösen néz ki!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Panther
Egyébként, hogy a nagy veszekedések után leírjam: a pálya még közepes felbontásban is jól néz ki, remek munka Prezsi (meg aki még köremûködött), gratulálok, így tovább. <#eljen>

(Ja és nem láttam a pályát persze....<#ravasz1> )

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

HPt
<#beka3>

pedig kiváncsi lennék a képekre 😉

JuanG
de hol van Andris?...tényleg beszorult? 😄DD

DJ Bee18
sziasztok! Van egy tft-rct3.bin fájlom. Valaki írja már be léci, hogy ennek hogy néz ki a .cue fájlja? elõre is köszi

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Daffy
Köszi.Mondjuk gyanítom hogy anyira részletesen nincs lefotózva hogy le lehessen gyártani de megnézem.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

HPt
interactiveracing.com

nem tudom itt mit találsz, de hivatalos dolgok itt vannak BRD-vel kapcsolatban

Daffy
Na mi van?Nem szidok senkit nem is írtok?

Daffy
Ha majd kivitáztátok magatokat akkor szóljon valaki akinek van brd pedálról rajza.Vagy sok képe jópár szögbõl

dan104
Nem errõl van szó ilyet nem is írtam,nem kenyerem az erõszak barátom,csak gondolkodj ember!!!Kicsit kultúráltabban is lehet szólni!!!Vag nem?

HPt
Nem, ott nincs idõ ezekre 😊

HPt
Juuuj

OK.
Panther
OK, megadtam az emailemet.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ibronk
Jóvan srác, kemény vagy, tudom, már hallottam, hogy végül mindig ezzel jössz, ha valakivel nézeteltérésed adodik hogy elkened a helyes kis pofikáját. Tudod mit, bocsántot kérek! <#fogmosas>

Daffy
Valaki pedálgyártással kapcsolatban?Lejjebb említettem hogy megkéne próbálni egyet összehozni de nekem az elektronika része nem megy.Ha valaki benne van akkor írjon.

petesilver
Jójjeza topic! Versenyeken is ez megy?

Mission Impossible 2010: PRO Class

dan104
Csak egy megjegyzés: attól kedves Norbi,mert fasza gyerek vagy , kened vágod ezeket az autós játékokat,attól még egy kis intelligenciát magadra vehetnél!!Ez csak egy jótanács,mert lehet hogy egyszer valaki ezért a nagy arcodért elkeni azt a helyes pofikád!Egyébként tény elbasztam és elõbb hõbörögtem aztán gondolkodtam+olvastam,de nehogy már egy ilyen kis takony mint te meg a kis pisis barátod mindenféle elõzetes szólás nélkül ocsmányul bunkón leszedjék a fejemet!!IQ csak ennyi!!!

ibronk
Nem forgatom ki, csak levonom a következtetéseket <#vigyor3>

Prezsi
igen!

HPt
Nem látom okát miért ne. Elvileg azért készül, hogy mindenki használhassa. De amíg a pálya elég sok bugot tartalmaz, és 0.2-es Alpha állapotban van, addig jobb ha nem rakjuk ki a legkülönbözõbb fórumba, én úgy gondolom. Ebben egyetérthetünk?

Daffy
Forgassad ki a szavaimat nyugodtan Norbi.......Majd legközelebb akkor privátot írok külön Neked Peti.

Nem akarok offolni (ha-ha-ha!), de azért majd a /végleges/ Hungaroring megjelenésérõl tájékozódhatunk itt a fórumban is, ugye?
ibronk
Aha, szal csak te kötekedhetsz, Hummer nem, értem <#vigyor3>

HPt
Ezesetben egy privát is megtette volna, huh?

HPt
Tessék, két ember mondja <#zavart1>

Daffy
A Peti pontosan tudja mirõl beszélek ezért szólt neki.

ibronk
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

HPt
Ja, leírni azt valakire hogy "tiszta röhej vagy", annyira úriemberhez méltó, kérlek taníts nekem protokollt <#worship>

ibronk
Úgy hogy "tiszta röhej vagy", ez engem is eléggé bántott volna <#wilting>

Prezsi
Privi ment.

HPt
Ja, rögtön ahogy észrevetted mekkora okosat írtál be nincs kedved vitázni, azaz, tökös magatartás 😊