9559
  • Panther
    OLvastam az RSC-n egy kanadai srác megrökönyödését, aki szerint náluk csak szeptemberben fogják kiadni. :) Ekkora megjelenik a GT Legends is. :) Úgyhogy megrendelte az amazonról......
  • Kaszi46
    yo a vidijó! szívesen ott lettem volna köztetek:) omszes kocsin nagyot röhögtem
  • Kaszi46
    nemtom, én egyenlőre az alap verzsön itthoni megjelnését várom egyre kisebb lelkesedéssel. ha belegondolok majd 1 éves játékért fizethetek 10rupiát:\ megölném a marketingesüket az egyszer biztos
  • ForRedGlory
    Ez mikor akar megjelenni? :DD
  • Kaszi46
    king of ovals vidijo
  • K.András
    Küld el nekem a gtr fájlt(email), kiszedem megnézem és utána kiprobálom nálam, oks?
  • Mnemomic
    Nem. Mondom jó volt ahogy akkor nekem megcsináltátok nem is nyúltam hozzá onnantól. Felraktam az 1.2-es patchet és onnantól kezdve ilyen lett. Ha azóta is kiszedem a kocsi alapját a gtr fájlból a lámpák nincsenek befestve ugyanolyan minden mint az eredeti vagy más jól működő egyedi kocsifestésnél. Szóval elvileg minden klappol de mégsem.
  • K.András
    Na mégegyszer mert elöbb szarul fogalmaztam, szerintem azért festödött be a tied, mert ráfestettél a lámpa üvegnek a layerére...
  • Mnemomic
    Jól nézz ki de neked hogyhogy nincs befestődve az első lámpa? :)
  • K.András
    Thx!
  • Panther
    Jól sikerült festés, gratulálok hozzá.
  • K.András
    Csináltam saját festést, hátha majd bajnokságban lehet, de ha nem az sem baj :P

• Johnyka
    Készítettem egy egyszerű kis videót a múlt heti HGTRR bajnokság a-1 ring-i futamáról.
    Ha valakit érdekel,innen letöltheti.
  • Panther
    Bizonyos jogi problémák miatt ( a Codemasters megtiltotta, hogy konvertálják a pályáit más játékok alá), lekerül Canberra, amelyet TANTRA csapata - TDG - készített anno, de sosem került a netre, én sem tudom honnan jutottam hozzá. :))) Aki letöltötte eddig jó, aki nem, az már nem is fogja....sajnos.
  • Panther
    Akit érdekel annak: canberrai utcai pálya. Minden egyéb tudnivaló és letöltés itt:

GTR Racers fórum
  • Panther
    No, talán érdekel valakit. A GTR-Racers fórumába beszúrtam néhány képet a készülő Albi '67 pályáról.

Kaptam engedélyt a Standalone Mod Guys csapattól, hogy publikáljam a pályát GTR-hez. Az LTT készen van, bele is építettem, néhány képet feltettem a GTR fórumunkba, akinek van kedve nézze meg, sőt csinálhat hozzá grafikai kiegészítést is, szívesen fogadom. A legtöbb textúrát lecseréltem, DDS image szinte valamennyi.

GTR fórum
  • VO101 tvr
    Hónapok óta elérhetö a játék magyarosítása. Kb 4 hónapja fenn van a HGTRM oldalán. A kézikönyv magyarosítása szintén kb 4 hónapja letölthetö. Valaki átír bennük 3 szót, megegyezik a kiadóval a "nagy munkája" honoráriumáról 2 perc alatt.
    A nyomtatást meg szerintem bármelyikünk el tudná intézni 3 hónap alatt...
  • K.András
    Miért mit gondolsz magátol készül el az "anyag"?Tehát akár még a nyomda is beleszolhat ebbe a dologba...
  • SE
    Nem hiszem, hogy a magyarítás miatt késne.
  • fpal
    Amerikában is csak ezen a héten jelent meg. Ez sajnos a kiadón múlik, nem a fejlesztőn.
  • bödön ödön
    mi más miatt késne, ha nem a magyarítás miatt?
  • Alexease
    Amugy tudja valaki esetleg, hogy miert is kesik? Kint mar mindenhol megjelent az angol verzio? Csak nalunk szarakszik (es esetleg a tobbi balkan reszen)? Remelem nem a magyaritas miatt?!?!
  • VO101 tvr
    És mindez nyilvánvalóan az anyacég (SimBin) tudtával és minimum hallgatólagos beleegyezésével. Ennyire szarik ránk az, akinek a szellemi termékéért pénzt adnánk...
  • arty
    na, képzeljünk el egy jövőt, amikor nincsen warez és kb. ennyire mind1 a kiadonak, hogy hol mikor kerül piacra a programja ... kis országoknak ennyi :) mert gondolom egy amerika méretűben azért nem merik megcsinálni ...
  • Alexease
    Sehol nincs...
  • VO101 tvr
    Árulják már kishazánkban a progit? Mert az óbudai Mediamarkt-ban nincs...
  • Hunter of Deer
    THX
  • Alexease
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978
  • Hunter of Deer
    hellóka csak azt szeretném kérdezni hogy (nekem nincs meg az eredeti, de működik a feltört) a patcheket fel lehet tenni a feltörthez is és továbbra is működni fog?
    És ha igen akkor melyik patchet kell feltenni??
    THX!!
  • mohus
    akkor ok
  • dl Voodoo
    Gyerekek MÁJUS 5 van és még mindig nincs magyar kiadás?
  • Alexease
    Szar a TV-kartyam. 8-9 eves Mirro PCTV Pro:) Gyari driverekkel abszolut nem megy vagy lefagy, massal meg mono es felvetelnel is ugralgat:)
    De azert annyira nem szar mint lent latszik, az minimalba lett felveve es agyon butitva, mert csak poennak szantam a topicba:)
  • mohus
    te csináltad a digitalizálást?
    ha igen, mitől ilyen szivacsos? gyenge a TV jel?
  • mohus
    "Én meg is néztem az adást iszonyat komoly volt :))) 5000x jobb 1 futam mint 100 F1 .BMW rulez !!!!!"

csak az a baj hogy TV-n az F1 tempó látszik meg igazán

a WTCC elég lomha TV-n....élőben persze nem:) szerintem a riportok stb-vel együtt azért élvezhető
  • mohus
    "De mig talan egy kemianak egy gyerek nem latja hasznat"

nana, vegyészmérnök vagyok....

vegyészmérnöki tudomány nélkül nem sok számítógép született volna...
  • K.András
    A pro-t probáltam.
  • SuperFreak
    Melyik TrackIR-t próbáltad? Mert az 1-es verzió 2002. körüli, a 2-es 2003-ban jött ki, most meg már a 3-as - abból is a - Pro van. Az első még csak két tengelyt támogatott az újabbak már 3-at.
    Az első modellnél még gond volt az fps csökkenés a gaméknál - ezért pl. simán szaggathatott a kép egy nem túl acélos konfigon.
    TrackIR fps teszt
  • SuperFreak
    Na erről van itt szó... the King of Punk Funk - sajnos tavaly halt meg.
  • ForRedGlory
  • Alexease
    "SuperFreak"
    superfreak.avi (AVI, DivX, 1,7Mbyte)