...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen Superman az ilyen, hogy menti így meg a világot? :-)
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
szóval mint a Magyar Újságírók Szövetségébe egyszer már belépni akaró -- aztán észhez térõ 😊 -- amatõr billentyûzetforgató (ez is manapság már csak akkor, ha a klav. koszos vagy ki kell rázni belõle egy fél sertés mcfarm menüt), amondó vagyok, hogy egy cikkírónak állnia kell a kritikát, mint egy szuperhõsnek a szuperbûnözõktõl (gagyi név, de ha így hívják õket comix-világ-szerte) rázúdúló szupertámadás-áradatot.
(és aztán persze tetszés szerint öblösen/szárazan/kihívóan/cinikusan/etc. felröhögni, hogy you'll never get me alive, copperz!! vagy foolish mortals, no man can do me any harm!... vagy vmi ilyesmi 😊 )
Endure, in enduring grows strong...
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
megyek motorozom egyet inkább..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én úgy gondolom, érzelmi ember, nagyon emészti magát az ilyenek miatt.
Mediterrán alkat. 😊
(bocs Sup. hogy elemezgetlek 😊 )
Mindenki más, és más, pont ezért nem jó beletaposni vkibe. Lehet beszélgetni is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1. a cikk-kel személy szerint nagyrészt egyetértek, tartalmát felvállalom, mint az oldal egyik szerkesztõje
2. nem a mi döntésünk volt az írás leszedése, hanem az alkotóé, semmilyen külsõ kényszer nem késztetett minket erre még akkor sem ha ezt az alkotó maga is megkérdõjelezi
3. a fõoldalon olvasható írás lényege az, hogy nem hiszem, hogy egy ingyenesen, hobbyból készült oldalon egy hosszú idõn át megírt cikket "illik" ilyen szinten lehordani és ilyen cirkuszt csinálni belõle. Én a helyetekben ugyanolyan hangnemben leírtam volna, hogy szerintem a cikk miért rossz, mint amilyen hangnemben Superman leírta, hogy szerinte a GTR miért nem olyan jó, mint ahogy sokan gondolják.
4. nem tudom ki mennyit olvas offline játékmagazinokat, én az autós teszteket általában elolvasom, na most 1-2 meg nem nevezett magazin olyan ökörségeket képes leírni, hogy égnek áll a hajam. Érdekes akkor miért nem akarja senki megrohamozni a szerkesztõséget? Pedig ott az újságot pénzért szokták eladni és a cikkíró fõállású profi
5. mint említettem nem magunk miatt vettük le a cikket, az alkotó kérése volt. Ha nem alapból problémánk lett volna vele ki se raktuk volna. Sõt le sem szívesen vettük, részemrõl bármikor vissza is tenném (bár mostmár annyira nem, a Tisztelt Szerzõ Úr hozzáállása miatt, de ez a mi problémánk)
Misu
De pl., multiplayer részben egyik fõhibaként van megemlítve a join lag. (Már ha jól emlékszem.) Na most, mióta nincs join lag a GTR-ben, azt hiszem január, vagy még december óta? Ha minden igaz 1.2-es patch-el érkezett, ami dec. 24-én jelent meg. Tehát azóta nem kell szenvednie senkinek join lag-tõl.
Ez szerintem tárgyi tévedés.
De jovok vissza, es kivancsian varom a felsorolast, hogy mik lehettek azok a komoly ervek, melyekkel ilyen szinten lehetett biralni a cikk irojat...
Ez nem vita, csak egyszeruen kivancxsi lennek pontosan, hogy pl. Neked mi volt a problemad a cikkel, amit komoly hibanak veltel? Egyszeru felsorolassal, toszavakban, tomondatokban.
az elég sok félreértésre adhat okot, a sorokat olvasom.
de nem vitázni szeretnék, vasárnap is van, meg felfogásom szerint nem a partalan vita visz elõre.
Sztem semmi baj nem lett, volna, ha odafigyelve a másikra, egy másvéleményt fogalmazva készült volna egy tükör cikk.
Innentõl kezdve mit nevez bárki is OBJEKTÍVNEK vagy tárgyilagosnak?
Hát azért ez LOL :-)
www.gtr-masters.hu
Hát hol itt a szolidaritás?
www.gtr-masters.hu
Sajnálattal értesítek mindenkit, hogy az alkotó kérése miatt eltávolítottuk a nemrég felkerült GTR tesztet.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kifejezzem szolidaritásomat Superman felé, felháborítónak tartom, hogy egy országban, amelyben a véleményüket szabadon kifejezhetik az emberek egy cikkírót olyan támadások érnek, amelyek láttán elretten a publikálás vágyától egy olyan írás után, amely bár a nagy többség véleményével ellentétes, de megalapozott és átgondolt, közízlést nem sért.
Azt hiszem az ilyen "heves" megnyilvánulások egy nem profitorientált weboldal írásának elkövetõje felé etikátlanok még akkor is, ha a színvonal esetleg nem üti meg a Tisztelt Látogatók kívánalmainak szintjét.
Ifj. Adorján Viktor (Misu)
Hungarian SimWorld
"
forrás : HSW
© fpal:
"Az, hogy a HSW levesz egy cikket, szerintem pusztán annyit jelent, hogy maga sem ért egyet a benne foglaltakkal, ezért nem vállalja annak közlését saját médiumán.
"
?
Tárgyi hibákról volt szó, amire egyébként egy "normális" cikkíró úgy reagál, hogy "köszi a visszajelzést, kijavítom a cikket"...
Továbbmegyek, már mielõtt publikálja, elõtte megkérdez pár ismerõst, hogy mi a véleményük.
Az, hogy a HSW levesz egy cikket, szerintem pusztán annyit jelent, hogy maga sem ért egyet a benne foglaltakkal, ezért nem vállalja annak közlését saját médiumán.
www.gtr-masters.hu
egyébként igazából idén 3× kell menni 😄D, mert lesz SBK is Brno-ban, és elindulhat Bitter Sándor is ott (szvsz nagyon-nagy versenyzõnk)
ON:
Ez a dolog szvsz. óriási gáz volt srácok.
biztos meg lehet magyarázni, biztos meg is van.
De ettõl még óriási gáz marad.
Az mellett, hogy rácsodálkoztam keményen, na szal,talán minden helyett kifejezõbb amit gondolok:
-terveim szerint idén lenézek az Fia Gt futamra is Brno-ba (MotoGp-re járok 4éve), de nem lennék egy sátorban azokkal akik ezt így frankónak tartották.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De azert meg szepen lementettem a cikket magamnak HTML-ben, a keppekkel egyutt;P Volt egy olyan erzesem, hogy lazadas lesz, jobb ha megorokitem az utokornak😛
és akkor mi van?
divatból kell GTR-ezni?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hanem hogy van másvélemény...és ami nem elfogultságra támaszkodik, ezt én tudom persze a legjobban, meghozattam, és nekiálltam (mint minden szimemnek) kitapasztalni, kivesézni.
De késõbb egyre inkább nem volt élmény, nem örültem hogy tehetem.
és tudtam azt mondani, hogy már nem kell, erre nem áldozom többet az idõmet.
Talán a legtöbb bajom, a tapadás határainak, tapadásvesztésének, majd visszanyerésének az átmeneteivel volt,..
valamint a nehézkességnek egy lassú kanyar megoldásánál.
A jatek most nincs fent, de amig esszeru modon tudtam, addig hasznaltam a "nemet vertziot", s bar az ISI engine sosem volt a kedvencem, es a GTR sem tetszik 100%-osan, de amint megjelenik azert megveszem.
Vagyis nem zsigerbol "fizkazom" a GTR-t, csak egyszeruen az ISI engine (1.x) mindig ilyen volt - bar azert az utobbi idoben eleg jol modifikaltak a "szim-FFB-szim" reszet is, a GTR-rel mar el lehet autokazni😊))))
A tobbi problemaja (online hibak, nevetseges AI, gepigeny) mar nem annyira erdekes, vagy inkabb masodlagos.
Mire gondolsz? Azt gondolom lehet GTR-ben tudatosan vezetni, konzisztens köröket futni. Nem "eltúlzott" a pálya, gumik, autó, stb. változása, hanem teljesen megérthetõ, szerintem.
GPLRank: -51|GTRank: -30
minden körömben?
még tavaly dumálgattunk a gumikopásokról és lenéztem pár versenyidõt a mostani WTCC elõdoldaláról az ETCClapról
de ez a lehetõség most is áll majd, hiszen jövõ héten indul a sorozat.
piszok állandó körök, gyakran az utolsó egy-két körben futott legyorsabb körrel.
uez igaz a MotoGp-ben, vagy akár egy Le Mans-i 24h-n is.
nincsenek kiszámíthatatlan dolgok...változás van, kiszámíthatatlanság nincs, azt egy mérnök sem szereti.
kiszámíthatatlan pl egy olajfolt, vagy egy leszakadt esõ. szvsz.
A pálya állapota sztem ne legyen.
nem ezt mondanám, inkább arra az érzésre emlékszem, amikor Donningtonban Morgan-nel csapattam, majd kivettem a lemezt, bele a dobozba, és többet egy kört se mentem vele.
Ez a része volt az amikor annyira volt hihetetlen, hogy nem érdekelt többé.
szivesen áldozom az idõm autószimekre, elég sokra, és tényleg szivesen.
De szeretem ha megérthetõ, hogy hogyan történnek a dolgok a menetem alatt.
és érdeklõdésem vesztem, ha hiába pumpálok bele egy pályába sokezer kört, amikor határra küldöm, akkor ott esetlegessé válik.