9559
  • CSOCSO
    legnagyobb bajom hogy eleg erdekesen viselkedik a MOMO-m.. sima nem a dragabbik..
    a gaz nem alulrol fog.. hanem kb negyedtol.. innen meg tul hamar. es hiaba allitok akarmit a jatekban:(
    es az erdekes hogy a jatekban ossze vissza erzekeli hogy mennyire nyomom.. pl elindulasnal ha kicsuszok. nyomom kicsit. megjobban. majd negyednel es fel kozott elkapja ilyenkor kikapar azonnal a kerek es 1 mp alatt pirosban van a REV.. majd szepen vissza engedem es ilyenkor tok jol megy egesz elethuen lehet tartani a fordulatot.. de utanna nyomok 1 cm et es megint elkezd porogni mint atom.. sztan nyomok neki egy full thogy rohadjon meg. .es ahogy engedem vissza tok gyonyoruen lehet ujra tartani a fordulatot akarhol.. erdekes..
    szal ilyesmi porblemaim vannak.. legalabbis elegge hasonloak. de lehet hogy kisse hibasan irtam le hogy mik tortennek de ilyesmik...
    a rendszerem azota tobszor ujra lett telepitve... a logitech altall ajanlott beta szoftvert hasznalom amit nem a logitech.com rol lehet letolteni hanem valami wingman oldalrol..
    ja es a demoban is ez volt anno...

masik bajom hogyha tobb emberrel versenyzek egyszeruen nemtok jatszani. vagy nekikmegyek allandoan vagy kifordulok vagy egyebb okossag:(
  • ForRedGlory
    Nem hiszem, hogy beállításfüggő az élethűség.
  • CSOCSO
    es mennyivel jobb az mikor nem a beallitasokkal kell szarakodni hanem egyszeruen csak mesz es rohadtul elethu az egesz..
  • dl Voodoo
    Angol verzió ennyi erővel németet is vehettünk volna de sok sikert a továbbadásához.
  • SuperFreak
  • SuperFreak
  • SuperFreak
    Na végre!!!
    Sikerült hozzájutnom pár darab GTR eredeti angol verzióhoz... nem is álltam meg 1 darabnál (mint ahogy az a képből is kiderül). Ha valaki nem csak szeretne, de hajlandó is érte kifizetni azt a 10 rugót, akkor az első 5 jelentkező erejéig ki tudom elégíteni az igényeket...
    [IMG]http://members.chello.hu/GTR_Media _Markt.jpg[/IMG]
  • b-type
    Ebben benne van az a veszély is, hogy miattad is megy olyan lassan.

Jimmy Page öntanuló módon lett nagy gitáros, én nem sajnos. :)
  • ForRedGlory
    Nem a könyvel van a bajom, sőt nekem semmivel sincs bajom. Én nem vagyok megszállott, de én kizárólag saját beállítással megyek, még csak ki sem próbálom másét, mert engem csak az tölt el örömmel, ha az a kocsi miattam megy olyan gyorsan nem más miatt.
  • mohus
    egyetértek...!!!

DE...egy ilyen jellegű könyv pont arra jó hogy tisztába tegye a dolgokat a kezdőknek, majd így egyre profibb lesz az ember...kidobja a könyvet és az ő setupjait koppintják:)
  • mohus
    "Ügyes volt aki a StarForce védelmet kitalálta, de ez a mindent lehúzogatni, gépet állandóan újraindítgatni szenvedés nem tetszik."

nekem pöccre indult:) mindenféle huzogatás nélkül 1.3 multi verzija....ja ez nem is az a topik
    kérem törölni:)
  • mohus
    huh...
    ez nem semmi:)
  • mohus
    a festés terv elgondolás, elhelyezés stb szuper...

[már csak a "full grafon" kéne tolni, de ezt hagyjuk meg a játékgyártónak]
  • b-type
    egyébként olyan játékba amit nagyon ismerek, ott saját setup megy, mert nem sok idő, kombinálok megyek a setuppal min 10-15 kört, akkor ki tudom számolni fogyasztást, telemetrián megnézem a gumikopást, hőfokot, változtatok, akkor megint van adat, meg egyre jobban rögződik a pálya..és kb. vége is, max qual-ra kell kihegyezni jobban, mert ott nem számít a gumikopás, lehet nagyobb értékeket, széttartás, terpesztés, fék..stb használni.
    viszont sok szim van, és mindegyiket nem vághatom egyformán, ráadásul elég részletesek mind.
    ezért van az amit írtam.
  • b-type
    tanulni lehet belőlle :)
    + rengeteg időt megspórolni, sosem gáz megnézni más hogy csinálja.
    Sőt sztem eleinte, amig nincs kialakult elképzelés, addig nagyon hasznos.
    Amikor elkezdtem setupolni legelőszőr (legelő szőr=fű)), 2 nap, 1000valahány kört beleraktam Monza-ba, teleírtam vagy három oldalt, megvolt a setup, asszimetrikus volt meg minden egységre kidekázva.
    másnap betöltöttem, és 1.5-2ms-sel elmaradtam.
    Elvittem rossz irányba. volt ami jó volt benne, de az ablakon repült ki az egész setup.
    Mostmár tudom minden szimnél hogy mihez nyúlok-nyúljak autó meghajtásra, pályára, egyebekre való tekintettel, amit mindig meg kell tanulni az a játék reagálása, és ezzel korántsem a önfényezésen van a hangsúly, van itt aki sokkal jobban csinálja a setupot, csak ez van, ez kialakul.
    De ha valaki gyorsabb nálam, akkor mindig megnézem a setupját ha elérhető..
    mert folyamatosan tanulok. :)
    én nem szégyenlem, volt már amikor olyan nagyon stimmelt egy setup, hogy 1az1be azzal mentem, de általában átalakítom, vannak idíótaságaim, de én így vezetek.
    Azzal is tisztában vagyok már, hogy mik a gyenge pontjai a vezetésemnek setup szempontból, de ha így szeretek vezetni akkor ez már így marad.
  • gstyle
    Akkor sorry:))))
  • ForRedGlory
    Egy szimulátor nem azért szimulátor, hogy más setupjával menjünk (vagy csak koppintsunk belőle valamit), sokkal jobb érzés, ha saját magad állítod be az autót. "szerintem"
  • Duddits
    Esetleg valaki nem tud olcsobban szerezni eredeti GTR-t?
  • Duddits
    Ezt már linkeltem egyszer.
  • gstyle
    Sziasztok!

PC Dome:
    "
    GTR (magyar verzió)
    9990 Ft

Előrendelés: A termék megjelenése későbbre várható. Amint kapható lesz, postázzuk.
    Platform: PC
    Kiadó: 10tacle
    Forgalmazó: SeVeN M
    Lokalizáció: teljes magyar verzió
    Várható megjelenés: 2005.05.27.
    "

Gondolom ez jó hír valamelyest:))))

Igazából én inkább megveszem, mert nagyon tetszik. 1x sikerült elindítani, s azóta sem. Ügyes volt aki a StarForce védelmet kitalálta, de ez a mindent lehúzogatni, gépet állandóan újraindítgatni szenvedés nem tetszik.
  • b-type
    -Nekem elsőre minden autós szimnél külön meg kell találni azt az alap setupot, amivel szivesen, és gyorsan megyek, vannak általános elképzelések erre, de egy új játék kezdetén mindig sok kör egy jól ismert pályán, hogy az alapsetupom meglegyen.
    ha már kezdem kiismerni a szimet akkor:
    -Ha van gyorsabb akinek elérhető a setupja, akkor azt lehúzom és megnézem.
    és a kettőt kombinálom, vagy ha van akkor hármat, annál többet nem szoktam megnézni, vannak setup guruk, és sztem mindenkinek megvan, hogy kitől húz szivesen.
    - a dimb-domb pályára vannak elképzelések amiknek úgy kell lenni, ugyanez a kanyartipusokra, sok hosszú gyors, vagy több szűk visszafordító jellegű..nagy egyenesekk ..stb. azokat állítom elsőre.
    - és utána belepumpálok egy csomó kört a pályába a részletekért...sőt néha még nagy dolgok is változnak, de alapvetően az asszimetrikus beállítások, gumimelegedés-kopás, és fogyasztás mérés van.
    nálam így megy.
  • K.András
    Kezdésnek ott vannak az alap beállitások(mindig abbol indulj ki!), azokat kell magadhoz igazitani.A motor és fék hütését ugye az idöjárás figyelembevételével kell, érdemes lehet még a fékeröelosztáson állitani, minél elörébb van annál stabilabban állitod meg az autot persze hosszabb fékut mellett(ha elöl van nem árt nagyobb motorfék), a kerék szét illetve összetartáson is szoktam állitani, a hátso szárnybol is lejebb szoktam venni, kezdésnek ezekhez nyulok, aztán utána érzésre megy, ha megyek vele és ugy látom stabil meg gyors a kerekek nem melegszenek tul stb(érdemes a gumikopást is tesztelni egy egy verseny elött), akkor nyilván nagy baj nem lehet a beállitással, persze nem lesz egyböl a leggyorsabb, de ahhoz meg sok gyakorlás kell. Természetesen érdemes kiprobálni a "vérprofik" beállitásait is, bár sok élményt számomra nem szoktak nyujtani, mégis sokat lehet belölük tanulni.Gondolom letöltötted a magyar mérnöki könyvet abban le van irva melyik beállitás mire van hatással + tippek, a gumik ideális hömérséklete stb.

• CSOCSO
    ti hogyan alltokneki a kocsit finomitgatni????
    nagyon erdekelne...
    komolyan nekialltok a 120 dologbol egyenkent allitgatni es menni 10 kort?? mert szereny szamitsaim nelkul is tobbezer korrol lenne igy szo!!!
    szoval mi szerint allitgattok???
    gondolom kanyargos es gyors palyakra csinaltok setupokat..
    1)a gyors palyakra nem jo a kanyargos kicsit atalakitva?? teljesen mas setup kell neki??
    2)gondolom hogy kulonbozo setup kell minden autonak. de most komolyan nekialltok minden autot egyenkent tesztelgetni vagy leginkabb a kedvenc autoval csinaljatok es kesz???
    3) nincs valami alap setup amit mindennel kicsit megtrukkoztok es akkor jobb lesz az auto???
    vagy valami torveny szeru beallitasok.. pl a cambert mindig kisebbre elol hatul meg nagyobbra es tuti jobb lesz..
    szal az igazi kerdes hogy ti mihez szoktatok hozzanyulni??
  • Panther
    Az a MIPMAP Level miatt van, rossz értéket kapott a megfelelő .dds fájl. persze lehet rajta javítani, a 2.0-ban ki lesz javítva.
  • Ninja
    Hali! A pálya nem rosz, de lehet, hogy csak nálam a kerítés LILA csikozása 10 kör után már nagyon zavaró! Azon lehet javítani?
  • Daffy
    Szerintem nem rossz.Nekem tetszik.Az Enyémet FRIZ barátom csinálta,szerintem van érzéke hozzá.Én nem bírtam volna megcsinálni és már az hogy nekiálltál is frankó dolog.
    Az Enyém:
  • Ebola75
    Köszönöm, ez is vélemény.
  • K.András
    Ha érdekel a véleményem én azt mondom szar :P
  • Panther
    Szeretném, ha tesztelnétek a Jarama pályát, amelyet átkonvertáltam GTR alá. Már nem mostani, az m4driving-on fenn is van, de most csináltam hozzá Live Track-et. Igazából az érdekel, hogy működik-e a dolog, érzékelhető-e belőle valami. Nekem nem lesz sok időm tesztelni, ezért kérdezem, mert a mesh fájlokat is meg kellett igazítani (gyáriból dolgoztam), nem készítettem teljesen újat, arra nincs időm.

Attól kíméljetek meg, ha lehet, hogy nem úgy néz ki, mint a Simbin pályák, mert nem is nézhet. Szinte minden textúrát lecseréltem, .dds a legtöbb image.

Direkt link a letöltéshez:

Jarama

A betöltő képernyőn még 1.0 van, de ha beválik, akkor ez lesz a 2.0-ás verzió és megy fel az m4driving-ra, ha nem...még dolgozom rajta.
  • b-type
    egész jó, de egy linkre is rákattintanék, nem kell beilleszteni a képet. :)
  • Ebola75
    Saját skin..Purple Bullnak neveztem el, a második festésem...véleményeteket kérem.

• bödön ödön
    mér írnának? tiszta ügy, hogy a GTR2ben is az ISI 2es motorját használják majd. ezt híresztelték valahol.
  • SE
    Ha jól olvastam, akkor a GT Legends új motort kap. Akkor viszont a GTR 2 is ezt az új motort fogja használni, szvsz. nem fognak rövid időn belül 2 új motort írni...
  • K.András
    Tényleg vicc, fél éve ki kellett volna jönnie, gyakorlatilag rákényszeritették a fél világot a warez verziora, még azokat is akik fizetni szoktak a játékokért.Meg kellett volna "lovagolni" a fél évvel ezelötti érdeklödést és várakozást, elhiszem, hogy igy is nagy haszonra tettek szert, de sokakat elriasztott ez a hercehurca! Azt olvastuk idáig minden fejlesztötöl, hogy nem nagy üzlet a szimulátor mert kevesen veszik, erre itt volna a lehetöség és a barmok kihagyták...
  • Alexease
    Vegyuk ugy, hogy idezojelbe tettem a kovetkezo GTR-t;)))
  • HPt
    dehogy jelentették be a következő gtr-t

a gt legends a gtr1/2/x-től független
  • Alexease
    Kezd nevetseges lenni a dolog;)) Mar bejelentettek a SimBin kovetkezo GTR-et, toljak belole a kepeket, lassan mar demo is lesz, es mi meg az itthoni megjelenesre varunk...:))
  • nikos1
    Sziasztok.
    Tudna nekem valaki segeiteni abban,hogy milyen beállitások kellenének a demoba(2.0)a ferrari 360-ashoz.Elöre is köszönöm.Nikos
    Amugy ma beszéltema forgalmazóval és azt mondta hogy május 15-ke körül jön ki itthon a játék.
  • K.András
    A legjobb az volt amikor valaki még azt is odairta(nemtom már melyik topikban), hogy hamar küldjék mert nem szeret várni, de van amikor egyszerüen beirnak hogy mi lesz már, vicc... :)
  • Alexease
    Az ilyen embereket tenyleg nem ertem... Allitolag ertelmes ember, de bejon forumozni, aztan elvarja hogy "kiszolgaljak" e-mail-en... Irni sem nagyon tud, de valszeg olvasni sem... Tudom hogy g*ci vagyok, de ezeket tenyleg nem ertem...