9559
  • ibronk
    Ezt a kajak buta szavazást.
  • HPt
    áh
  • budasp
    Jó! Helpekről nincs szavazás? :)
  • Duddits
    Nem tugyjátok, hogy kapni-e már valahol magyar GTR-t?
  • Panther
    1. Nem mi, hanem ki. A leghíresebb pályakészítők egyike: Croft Adelaide, Jerez, Mid-Ohio, hogy csak néhányat mondjak a pályái közül.

2. LTT = Live Track Technology.

A többivel, mi a gond? :)
  • fpal
    Két kérdés:
    1. Mi az a TANTRA?
    2. Mi az az LTT?
    Többit sem nagyon értem, de a fenti kettő különösen érdekel :-)
  • HPt
  • Panther
    TANTRA-val történt megállapodásunk okán, ismét közzéteszem az LTT-s Canberrat. nem hiszem, hogy többet foglalkoznék vele, mert van némi jogi probléma a pálya körül, de ez már régen volt, szerintem el is felejtették. A lényeg: a pálya, mint F1 Ch pálya sosem került a netre, vagy csak néhány példánya.

Szóval: LTT van, textúra frissítés nincs, start és pit fények sincsenek, nem is lesz, akit érdekel, töltse le, akit nem, az nem. :)

Hamarosan jön Albi '67, a végleges, ebben van LTT , start és pit fények, info screen, stb. Valamint Jarama 2.0, ebben is minden benne lesz, mint ami Albiban.

Canberra:

Canberra
  • dan104
    Inkább itt!!!
  • keji
    help me pls! nem akar elindulni star fuck után sem a progi: nem jó neki a diszk kíj. azt használom ami a faq-ban van... köszke
  • JuanG
    off
    megnéztem a GT Legends videókat (HSW), és jónak igérkezik: a hangok még jobbak, a grafika realisztikusabb lesz az ISI új motorjának köszönhetően, és talán a fizika is jobb lesz...remélem el is fut majd a gépemen

...ja, és persze a jó kis oldschool verdák , de remélem lesz 1-2 legendás régi pálya is, mert az új hockenheim meg imola nem épp stílszerű ...

on

• fpal
    hát azért nem keveset szív a Simbin azzal az ISI engine-ekkel. Lásd multiplayer, join-lag, amit gyakorlatilag az ISI évek alatt nem csinált meg, Simbin meg megoldotta....
    Az a hülye speedbug meg még mindig ott van.
  • K.András
    Azon nehezen lehet vitatkozni, hogy ki mit érez és mitöl :P
    De pl nekem 100x inkább gtr mint egy lfs ami félig sincsen készen és már fizetni kell érte...
  • avcom
    részleteket nem nagyon tudok, igaziból nem is érdekel sőt tudtommal ez az információ (legalábbis ISI részről) nem is publikus
  • Alexease
    Nyugi, nem a "GTR-edet" szidom, elismerem az erdemeit a SimBin-nek is! Csak azzal van baj, ha "mas modokhoz" kepest a magassagokba akarod emelni, vagy a tobbit leszutykozni! Termeszetesen nem csak egy mod, mert megis csak leszerveztek, szerzodtek, "el tudtak adni" a jatekot, az elozo modjukkal (GTR2002) egy "igazi", valos csapatnak, hitelt szereztek egy szervezetnel (FIA), hogy erdemes ilyet fejleszteni es kiadni stb. stb. Es persze - valszeg - feladva a elozo munkajukat, fomunkaidoben ossze is raktak. stb. stb. :))))

Csak akkor van baj, ha "elhiszed" hogy a jatek legfontosabb resze, az autokezeles, vezetesi elmeny, nagysagrenddel felulmulja a "egyszeru" F1C modokat. Azert en is tesztelgetek ezt-azt, es valahogy nem erzetem az a forradalmi valtozast. Persze, a cockpitek sokkal reszletesebbek, jobbak a hangok es jok az uj efektek (bar ezeket szinte mind at is ultettek kesobb a megjelent modokba is), de vezetesi elmenyre, kezelesre, fizikara nem ereztem olyan kulonbseget, mintha "atultem" volna egy netKar-ba, NR2003-ba, LFS-be, GPL-be stb. (pedig mindegyik nagyon jo de megis mas).
  • Alexease
    Akkor azert van a SimBin-nek ekkora mellenye:)) De azert valahogy megertem, az ISI-nek sem lehet egyszeru kiado nelkul - elvileg:D -, vagyis penz nelkul - s igy liszenszek nelkul - jatekot fejleszteni. A SB meg ugy is meglovagolja a szerencsejet, most kidobja a GTL-t, aztan jovore a GTR2-ot, aztan a GT All-Star-t;)))) Mivel az engine valtozatlan s valszeg annak fejlesztese tovabbra is az ISI-e (gondolom szerzodes szerint majd passzolgatjak nekik az ujabb verziokat?!), igy szinte csak uj auto- es palyamodellekkel, festesekkel, hangokkal kell foglalkozniuk.
    Es ekozben, az ISI is penzhez jutott, s talan meg folyamatosan kap is, ahogy a SB sorja ki a jatekokat, igy jobban tud foglalkozni a sajat rFactor-rel.
  • b-type
    Én szivesebben nyomom a WGTS-t, mint a GTR-t nyomtam, és amit mondasz, hogy többet kellene nyomni a GTR-t hogy lássuk mi is van, azt vissza fordíthatjuk, ha többet nyomtad volna a WGTS-t, akkor valszeg jobb véleményed lenne erről a modról.
    Szvsz csúnyább a WGTS, és sok tekintetben kidolgozatlan, pl. egy-két autó elrugózik nagy sebességnél útegyenetlenségeken, és ilyesmi, de a WGTS Modena, és a GTR Modena számomra ég és föld, a WGTS Modena-val a lassú kanyarokat is hihetően lehet kivitelezni, míg a GTR-ben lenőnek a körmeim mire befejezem az adott lassú kanyart olyan csapnivaló dinamikával lehetett elkanyarodni.
    Én jóhiszeműen tekintek a valós pilóták értékelésére is, de a véleményem, hogy nincs kellő összehasonlítási alapjuk, hogy hogyan is sikerült átültetni az ő tapasztalatukat.
    De engem végül is nem ez győz meg, hanem az, hogy nyomattam mind a kettőt sokáig és szvsz alaposan, gyorsan is, és értem miért kezelik teljes értékű játékként a GTR-t, miért kerül ennyibe, magában a járműkezelésben ezt nem érzem,..sőt én szivesen játszom a WGTS moddal, pedig nem lesz hozzá patch, és nem lesz utóélete, és van elég szim amit nyomhatnék. :)
  • K.András
    NM!
  • K.András
    Azért lehet 5 mp-vel gyorsabban menni, mert itt meg mersz kockáztatni olyan fullgáz kanyarokat-egyebeket, amit ha élöben megtennél és esetleg nem ugy jön össze akkor még takaritani sem kéne, olyan apro darabokra törne a verda a benne ülö pilotával együtt!Szoval szvsz ezért nem jönnek ki ugyanazok az idök, de ha megnézel egy 3 orás versenyt, akkor már nem olyan könnyü tartani azt a tempot, ezt a féle versenyt sem az nyeri aki tud egy kurva gyors kört, hanem az aki folyamatosan tud gyorsan menni, és az sem mind1 meddig, mert ha 3 orán keresztül megy egy verseny akkor annak az átlegsebességét nem illik egy 1 orás verseny átlagsebességéhez hasonlitani!Azt hogy milyen lehet GT autoval menni lehet soha nem tudjuk meg, de biztos ez van hozzá a legközelebb, nem véletlen a liszensz ráadásul több igazi pilota is segitett nem beszélve olyan adatokrol amiböl ha csak az arányokat tudják megtartani a gyorsitás-lassulás-mozgások tekintetében akkor már megérte!Ez a játék a sok-sok f...ság ellenére is igazán jo lett, adjál neki több idöt!Én sokszor orákat körözgetek vele a pályán önfeledten hiba nélkül, igaz nem vagyok a leggyorsabbak között de ez is fejlödik majd...
    A lényeg: szerintem ez egy vérbeli szimulátor és nem érdemli meg, hogy azt mondjuk rá mod!Ha majd többet nyomod rájössz, közelébe nem jöhet egyik mod sem amelyet F1C alá adtak ki, ami nem jelenti azt, hogy minden mod szar, természetesen sok a jo de szvsz a WGTS pont nem az...
  • JuanG
    de tény hogy vannak emberek akik el vannak szállva a GTR-től, és vannak akik úgy látják hosszas "elemzés" után, hogy a GTR alig több, mint az F1CH+vmelyik mod...én a mai napig a F1CH modokkal többet nyomom, mint a GTR-el...a GTR-t csak szerdánként bajnokságban (HGTRR) nyomom, meg az M3-assal az új nordschleife-ban néha, míg F1CH modokat majd mindennap (vmelyiket)...:DDD
  • avcom
    sajnos igen
  • Mnemomic
    Köszi!

Ment vissza is bár ott is kb ez van benne hogy köszönöm! :)
  • Alexease
    Az F1C-be is lehetne bazinagy texturakat es millio poligont rakni, max az is belassulna mint a GTR:) A multi az jogos, abba tenyleg belepiszkaltak (bar a LOG file meg mindig nevetseges:D) Az autok "mozgasa" is ugyanaz, max beallitas es szokas kerdese, a telemetria detto, csak mas program "ertekeli ki" - nezd meg az eredetit. Persze a liszensz is jogos, de hat fizetunk is erte.:) Nem azt mondom, hogy a GTR csak egy MOD, de azert annyival nem jobb, hogy egyszeruen leszutykozd, leird masok munkajat.
    Termeszetesen en is meg fogom venni a GTR-t (ha egyszer talan megjelenik nalunk is;D), mert azert a liszensz miatt a hangulat sokat szamit es azert az online reszbe is belepiszkaltak.
    Ahogy mondani szoktad, sokat szamit a hivatalos beallitas, parameterek, ami jo is lenne, ha tudnad milyen is igazabol egy valodi GT auto, es ha az egyszeru "jatekosok" nem "vernenek" 5-10 masodperceket az "igazi" versenyzokre:) Ha ezt nezzuk, akkor a hyper-super beallitas is mindegy, ennyi erovel autozhatunk a WGTS/SCC-vel, az erzes ugyanaz:)
  • K.András
    Rakjál fel mindent full-ra, ha nem látsz különbséget a két játék között akkor meg szemészhez kell menni!;) Nem nagyon akarok belemenni de alapbol több poligonbol épülnek fel az autok, nem beszélve a nagyobb felbontásu texturákrol, ez alatt F1C alap motorja rég megadta volna magát, nem beszélve a multirol, a FIA liszenröl, az autok mozgásárol, a részletes telemetriárol, és sorolhatnám.Semmi bajom a WGTS-el, de nehogy már GTR egy mod legyen ha igen akkor ezen az alapon NR3 is az...
  • Yunx
    1000 köszönet, hazamegyek és kipróbálom!!!
    Mert jó az a BMW csak tetűlassú...
  • JuanG
    ha leszedted a videót, betehetnéd ide is :)...
  • Alexease
    Nem hinnem hogy ennyire drasztikus kulonbseg lenne egy es ugyanaz az engine kozott;))
  • JuanG
    csináltam egyet nem olyan régen BMW-hez, itt a link:

BMWM3_juan.ZIP
  • JuanG
    a WGTS-ben az autók nem csúnyábbak mint a GTR-ben szvsz, akárcsak az SCC-ben...sőt a pályagrafika se egy csúcs...
  • K.András
    Ha GTR csak egy szimpla mod, akkor WGTS miért néz ugy ki hozzá képest mint a hányás?
  • Alexease
    Az ISI-tol megvettek a meg el nem keszult motorjukat?!?!?!
  • fpal
    volt engine váltás, gMotor 2.0 van a GTL alatt
  • Yunx
    Kicsit off
    Régebben volt itt szó az SCC-ből átkonvertált BMW-ről, hogy ahhoz van/lesz normális fizika. Honnan lehet azt letölteni (ha egyáltalán van)?
    Thx
  • Alexease
    A BHMS-re felkerultek a tegnap "eltunt" GTL (GT legends) kameras videok, Torrent linkekkel:)

Egyet azert lehuzok tesztnek:) Bar azert eleg erdekesen adja ki magat, mert ha nem valtottak engine-t (nem valoszinu), akkor elkeszitettek a GTL modjukat, a sajat modjuk ala:)))))))))))))
  • Ebola75
    A ma készített F550 festésem az alábbi linkekre kattintva tekinthető meg:
    1.2.3.4.5.
  • Ebola75
    Szerintem nem szar...
  • Johnyka
    Köszi,az tényleg egy nagyszerű verseny volt.
  • K.András
    Atesz, mail ment :)
  • Panther
    Akkor gyere csak, szívesen látunk...:)))
  • Alexease
    Eleg nevetseges az egesz:( Nalam is erosen fogy a lendulet, bar azert megveszem. Nem eleg hogy erosen csak MOD szagu az egesz, meg "draga" is lesz, es tudja is az ember, hogy leszamitva a tuningolt online kodot, az autohangokat, nem sokkal tobb mint mar egy ingyenes, mar "megjelent" SCC, WGTS, PTC...

Ha jobban belegondolok, szinte csak a motorhagok es talan egy kicsit bovebb hangkezeles miatt veszem meg (vagyis a hangulata miatt:) Bar lehet hogy indulok majd bajnoksagban, nehany futamon...