9559
  • Mnemomic
    Hmm hát ehhez csak gratulálni tudok.
  • bzoley
    Nekem még sose jutott eszembe
  • b-type
    :)))
  • Alexease
    Nem jelent meg basszus! Sose szokott eszedbe jutni esetleg, hogy meg is vegyel egy jatekot?!?!!
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Ez a játék medjelent már, és ha igen honnan lehetne letölteni?
  • CSOCSO
    L betu
  • guardian hero
    RPM Limiter volt, ahogy sejtettem, csak a scrollbar-ról alkotott elképzeléseim nem voltak fedésben a menüt megalkotó grafikuséval. Köszi a tippet!
  • JuanG
    pit assist???

de nézd meg jól mert a controlsban van ahol tudsz lefele görgetni (nem látszik alapból az összes kiosztás)
  • guardian hero
    Biztos hülye vagyok, de nem találok olyan funkciót, amivel az RPM limitert ki tudnám kapcsolni... Milyen néven keressem?
  • CSOCSO
    ok:(
  • Alexease
    Csak single:)
  • CSOCSO
    hulye kerdesem lenne.. a demoban csak egymagam tudok autokazni vagy hogyan lehet olyan session-t inditani ahol mar tobbiek is vannak?
  • oneal1
    figy a kormány hátuljából ki kel lhúzni a pedál máddzzágját:D és vissza.és akkr ojó lesz
    kalibrálás közben csináld
  • CSOCSO
    mar ki is targyaltuk... es valamiert muxik magatol rendesen.. a kerdes az hogy ezentul jo is lesz.. vagy majd holnapra meggondolja magat es megint sszar lesz...
  • Alexease
    Amugy az ISI engine-ben tenyleg jo az FFB szimulacio, jok az efektek stb. Rengeteg az allitasi lehetoseg, mint a jatek opcioiban, mint kint az INI-kben. Sajnos alapalapotban, vagy csak Basic szinten valo allitaskor, csak a negyede jon ki, es nem az igazi. Erdemes vele foglalkozni, mert sokkal jobb lesz az egesz vezetesi elmeny. Mivel nem kozvetlenul a felfuggesztesbolm izom fizikabol kapja az ertekeket, sokat szamit hogy a sok kis parameter hogy van behgangolva.
  • Alexease
    A Hardware forumban van valami FFB kormanyos topic, ott szerintem kitargyaltak a Logitech/Momo gondokat. Talan segit.
  • CSOCSO

f*sza b*szameg... most ugy megcsinaltam hogy mar a fek is csak az elso piros vonalkaig megy:(((((( AAAAAAAARHHH gecc ezt nem hiszem el eskuszom.. ha valaki tud valamit mondani az pls ne tartogassa.. esetleg ha valaki tud valami kulfoldi forumot ahol tudnak segiteni..pls ossza meg!
  • CSOCSO
    nah.. szoval aztan valahogy kiderult hogy hiaba nyomom ki a pedalt 3/4 reszig megy csak el.. egyre erdekesebb..tehat a marade kozepsi negyed reszben tortenik valami?..\aztan eszrevettem hogyha beletaposom szoszerint erovel a muanyagba a pedalt akkor vegigmegy...
    ahh mondom es hihetetlen.. gyorsan meglesem a colin mcrae rallyban is hogy csak az utcso 3/4 ig megy el? es igen... ohh faszom.. gyorsan kijovok a logi sajat szarjaban meglesem hogy mizujs... ott is csak az elso piros kis pocokig megy el..ooh fasza.. ha erosen rataposok (kenyelmetlen lenne igy hasznalni de nagyon) akor vegigmegy..
    jo. szepen szetszereltem.. erre most latom hgy kuuuuurvara nincs mit igazitani az egeszen.. erre szepen szet is esett az egesz:(((((((( 15 percig szorakoztam vele hogy osszetegyem mert szanaszet esett az egesz.. erre kiesik valami muanyagocska is belole:( hat majdnem szivrohamot kaptam mert kurvara nemtom hova kell visszarakni..azota kitalaltam hogy szerintem a kis fogak ala kell berakni valahova mert most nem mukodik a fogakat kiengedi kis gomb..szal tuti oda kell valahova.. nagynehezen osszerakom.. meg nincs osszecsavarozva de kibaszottul nem mukodik egyik pedal se..szal kb a boges hataran vagyok baze...:( fakkom kivan de rendesen!
  • CSOCSO
    nah.. amugy mentem par kort.. tetszett.. 2:34.9* es kort mentem.. gondolom ezt meg boooven lehet javotani de csak par kort mentem meg csak most kezdem betanulni a palyat...
    Oneil.. szerintem nem lesz jobb ha 4% ra veszem de azert majd meglesem mindjart
  • oneal1
    az ffb-t be lehet állitani pár kormányra..
    momora is
    neked az van ugye??
    állisd át éssemmi gáz nem lesz
    a pedálról meg anynit ohgy a gáz és fék érzékenységet vedd le 4% ra!!!
    próbáld ki ezeket és irj
  • CSOCSO
    nah mostmar jo.. a menuben mostmar jobbra huz nem balra:)
  • dashed_
    oszintem fingom sincs de irrealis az tuti :)..
  • CSOCSO
    ahammm.. de ez most direkt huz szetfele? valaki ezt kedveli vagy ez minek van de most komolyan?....
  • dashed_
    az kormany optionsbe van vmi csuszka (most nem tom pontosan mert nincs fent a jatek) a force feedback -re azt huzd at minuszba es kozpre fog huzni.. vagy forditva :)
  • CSOCSO
    amugy a hangok nagyon brutalosak:)
  • CSOCSO
    nah kiprbaltam. lenne egy ket dolog amit nem ertek...
    1) a gaz kb negyed uttol fog.. tehat csak a maradek 3/4 en reszen fog.. de az optionsban teljesen jo csak a kek csik nem megy fel... hiaba allitgatok dead zone-t az nem erre valo..( de azert probaltam)
    2)semi pro menujeben ok.. de a simulation menuben a kormanyom balra huz... igaz szerencsere a jatekban mar nem...
    3)viszont a kormanyom nem huz kozepre.. hanem egyenesen taszit!!!!!!!!!!
    en meg nem hallottam ilyenrol... oke nem vezettem meg ilyen autokat.. de akkor sem ertem .. vagy is.. nem tudom.. ennek komoly taszitania kene kozeprol??????
  • Alexease
    Menj ide es itt erdeklodj!!! SG LogoMuhely
  • JuanG
    valamilyen képszerkesztővel készíthetsz ilyet...photoshop, photopaint, vagy esetleg windows paint...a kép mérete 120x20 pixel nagyságú lehet maximum asszem...
  • Laciiiiiii
    Bocs h. ennyit kérdezek!! És olyat hogyan lehet csinálni amilyen neked a képed??? Juan G és 1 subaru (ha jol látom)
  • JuanG
    kimész a fórum főmenüjébe, ide: forum

és bal oldalon a forum menüben a "beállítás"-oknál tudod állítgatni a dolgokat...
  • Laciiiiiii
    Tudom h. nem ide tartozik,de hogyan lehet csinálni a nevünk helyére olyan logot v. mit? Meg hogyan lehet beirni a nevünk alá mondjuk h. milyen gépem van ? Thx
  • Laciiiiiii
    A teljes mikor jelenik meg ?? szeptember 17. ??? Tök kira a játék!!
  • Laciiiiiii
    Jo.Megvan.Köszi
  • Laciiiiiii
    Csá.Nem tudom felinstallálni.Az a kod kéne amit kér.Amit irtál azt nem veszi be .
  • Alexease
    Nem kell hozza, ez egy kulonallo jatek lesz.
    Nekem tolti, de probald innen is: ftp://hswftp:[email protected]/demo/gtr_press_demo1.exe
  • CSOCSO
    LOL hat en nemtom mivan de nem szedi le a demot az sg rol.. probaljatok mar meg.. nektek letolti???
  • CSOCSO
    bocs hogy baromsagokat kerdek.. de a GTR az kulon alklo cuccos lesz vagy F1 kell melle?? pl a demohoz kell?
  • Alexease
  • Laciiiiiii
    Kösz.De nem akarja bevenni
  • Zetorg
    a file neve .exe nélkül!