9559
-
#1455 Elkezdtem letölteni, mert Gamestaron már van lokálban, de aztán rájöttem, hogy valami orbitálisan nem érdekel, úgyhogy meg is szakítottam. Majd a full... kit érdekel az 1 AI és ugyanazok a kocsik, meg pálya. Nos, engem nem.
-
#1454 Nálam is corrupted a mocsadék file... az a vicces, hogy a Zip simán kicsomagolható és az installer exe a hibás, szóval tuti nem a letöltés közben baxódott el... már így nyomják ki... kapják be. -
Toya #1453 Hát ettől én sem vagyok elájulva.
Egy AI amit lehet sokszorosítani, nincs szimulátor mód, ugyanaz a pálya, azonos autók.
Hát nem szakadtak bele az új demó elkészítésébe :( -
#1452 van olyan köztetek aki ms sidewinder ffb kormánnyal tolja ?
csak az érdekelne hogy gtr-ben mennek e separatedben a pedálok...én nem tudtam beállítani...vagy nem találtam meg mit nyomkodjak...help! -
#1451 Én nem szedem le semmi értelme hogy nincs benne simulator lehetőség meg ugyanazok az autók. A megváltozott fizikát meg semi-proban úgysem lehet letesztelni... -
#1450 A -ről elég tempősan jön -
#1449 csak most akkor megyek haza, és majd kipróbálom :DDD... -
#1448 a #1443-as jó, megy a setup... -
#1447 dehogynem...nem crc-és hanem kiírja hogy: file corrupted vagy mi... -
#1446 #1443 -
#1445 Nem használtok letöltésmenedzsert?Flashgetet neki. Mi a hiba? CRC error? -
#1444 hogy a jó ég szakadjon le!!..nekem is gáz.
:((( -
#1443 közben elkezdtem a sanchodezign.de -ről is, és most begyorsult...még 8 perc... -
#1442 nem...nincs :D -
#1441 én az EA -os oldalról szedtem... -
#1440 töltöm újra, hátha csak elbaszódott valami... -
#1439 na bazze lejött a 215 mega (EA)...és naná hogy szar!!!!! grrrrrr.... -
#1438 innen szeditek?
http://download.gtr-game.com/gtr_official_demo.exe -
#1437 szép autó...de van nála szebb. :) -
#1436 Következő évadban egy Ferrari 550 Maranellóval futunk majd. :)))))))))))) -
#1435 jaja :DDD...84% -
#1434 még 20 perc, és rajta leszek :)
mikor lesz ebből Etcc mod? ehhhh....jó lenne a köv. idényt már ezzel a motorral futni. -
#1433 gyeregyere :)))) ...33% -
#1432 Toya!!
te vagy a leggyorsabb :)))
már napok óta beraktam kezdőlapnak, de még így is lenyomtál..:)))
Köszi! -
Toya #1431 Kint van a demó. -
#1430 "
GTR Demo News:
- Andy, Programming Lead at SimBin Development Team had this to say: "The new GTR demo (the contents of which are correct as listed in the first post of this thread) is aimed at the large majority of people who weren't able to get their hands on the press demo. It is targeted mainly for magazine cover demo use, but we decided to make it available on the GTR website (later this week) as well for those that want it.
We do however recognize that it may not be exactly what the hardcore simulation user was wishing for (although give semi-pro mode a try, you may be pleasantly surprised). We can only say that it will not be much longer before you are able to buy the full version, and hope in the meantime that you get at least some enjoyment from this demo. Please also bear in mind that marketing and publishing considerations mean we are not always able to do exactly what we would like to!
It does include a full race weekend option, which was as you know not available in the press demo. This will enable you to try out many new features that you won't have seen before. It also of course gives you a chance to race against the AI (although please note that the demo only includes two unique cars - you are able to duplicate these to race against up to 19 opponents, but these duplicate drivers will drive very similarly, and therefore you're not seeing the full AI experience from the final sim)."
" -
K.András #1429 Nekem nem jön be az az oldal se a blackhole http://apps5.oingo.com erre a cimre dob át!
Szal nemtom elolvasni,de meglepödnék ha nem lenne a demoban szim,nem is beszélve erröl a press féle rongyrázásrol,nem értem miért kell a gizdát játszani, hogy elöször ezek aztán majd ti is,addig csinálják mig baszok majd megvenni eredetiben,nekem ez a része annyira unszimpatikus hogy el nem tudom mondani! -
K.András #1428 Szerintem nem rossz a default beállitás, bár kétségtelen nem a leggyorsabb de én 2:12:855-öt mentem vele igy is... -
#1427 - Ha jol olvastam, ismet egy Press Demo lesz eloszor, es csak egy het utan lesz melerheto a "por nepnek". S gondolom jobban "vigyaznak" is ra:)))
- Bar ezt nem ertem, de ugy nez ki, mint ha csak Semi Pro mod lesz majd benne, vagyis nem lesz rendes Sim resz.?!?!? Ez miert?! valami marketingrol meg kiadorol hablatyolt?!
- Lesz AI, de csak egy auto es egy pilota "sokszorozva".
Mondjuk, valahol mind logikus... Bar a Semi Pro-t nem ertem... -
#1426 most vagy kijött valami második demo amiben a fizika változott, vagy ennyire elszoktam a gtr-től...
valaki adjon már egy normális fasza setupot plz!
ez a default egy rakás hányadék alulkormányzott szar!
listerhez persze -
#1425 GTR Demo News:
itten olvasható
lesznek ellenfelek... -
#1424 azt sajnalom hogy nincs benne supra meg skyline. .magyarul hogy a jgtc nincs benne...
a jgtc meg jo. azt is le lehet szedni viszont ott m eg az aka rhogy nincs lister.. meg ferrari meg a tobbiek:) -
#1423 Most megy a FIA GT összefoglaló. Ezek a Maseratik is szépek jó lenne ha utólag belekerülnének a progiba :) -
#1422 thx. -
#1421 de azért frankó a cucc.
megérte a ráfordított időt. tetszik. -
K.András #1420 Pontosan a hivatalos GTR-röl szol a topik, ugyanis a FIA GT "hivatalos játéka" liszenszjogokkal stb. -
#1419 Te tudod.Csak szvsz nem a hivatalos gtrről szól a topic. -
K.András #1418 A mostani a hivatalos FIA GT oldal fejléce, szal szerintem jo az ahogy van! -
#1417 Csináltam egy új bannert mert nem tetszik, hogy a mostani nem igazán a játékról szól.Ha tetszik akkor rakassátok be.
Itt van. -
#1416 GTR_Press_Demo