nah.. szoval aztan valahogy kiderult hogy hiaba nyomom ki a pedalt 3/4 reszig megy csak el.. egyre erdekesebb..tehat a marade kozepsi negyed reszben tortenik valami?..\aztan eszrevettem hogyha beletaposom szoszerint erovel a muanyagba a pedalt akkor vegigmegy...
ahh mondom es hihetetlen.. gyorsan meglesem a colin mcrae rallyban is hogy csak az utcso 3/4 ig megy el? es igen... ohh faszom.. gyorsan kijovok a logi sajat szarjaban meglesem hogy mizujs... ott is csak az elso piros kis pocokig megy el..ooh fasza.. ha erosen rataposok (kenyelmetlen lenne igy hasznalni de nagyon) akor vegigmegy..
jo. szepen szetszereltem.. erre most latom hgy kuuuuurvara nincs mit igazitani az egeszen.. erre szepen szet is esett az egesz:(((((((( 15 percig szorakoztam vele hogy osszetegyem mert szanaszet esett az egesz.. erre kiesik valami muanyagocska is belole:( hat majdnem szivrohamot kaptam mert kurvara nemtom hova kell visszarakni..azota kitalaltam hogy szerintem a kis fogak ala kell berakni valahova mert most nem mukodik a fogakat kiengedi kis gomb..szal tuti oda kell valahova.. nagynehezen osszerakom.. meg nincs osszecsavarozva de kibaszottul nem mukodik egyik pedal se..szal kb a boges hataran vagyok baze...:( fakkom kivan de rendesen!