9559
-
#1495 az erdekes akkor nalam mi a picsa lehet a baj????
mert nem magaval a hardwareval van a baj.. mert minden mas progi jol erzekeli..csak a a GTR nem...
tehat nalad ha hozzaersz a gazpedalhoz azonnal erzekeli hogy nyomod??? -
#1494 mert maga a starforce futtatja az aktuális programrészt és mint már mondtam megszakításkor nem hagy programrész a memóriában -
#1493 nekem racing van de nincs vele semmi baj -
mEkLaU #1492 Nékem van Momo force -
#1491 senkinek nincs MOMO ja??????????????????????????????????????????? -
zsoleer #1490 csak azt tudnám mért olyan kurva nehéz feltörni senli sem tudja ezt feltörni?? mi lesz ha jön a starforce4 -
zsoleer #1489 Na a gtr a toca2 a colin 5 és az xpand rally után ezen milyen védelem lesz erre is starforce 3 rakanak??(underground2) az a nagy baj a játék iparal hogy egy kurva játék 10-12000 ft között van és aki nem tud ennyit száni a game-re -
#1488 én valóban nem értek hozzá, de az elejétől fogva igérték, hogy gondolnak a modderekre (hiszen ők is így kezdték)...és a "fájlszerkezetek" (mondom nem értek hozzá) hasonlítanak az F1CH-hez...remélem, és tudom hogy te is reméled, hogy nem lesz igazad :DDD... -
Toya #1487 Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de legjobb tudomásom szerint nem lesz túlságosan mod barát a program.
Ha jók az információk akkor a moderek inkább a rFactor megjelenését várják amit az ISI direkt úgy készít el, hogy modolható legyen (ráadásul egyel fejlettebb motort használ majd mint a GTR). -
#1486 -
#1485 jah abban is van róla egy cikk -
#1484 forrás: pc guru :)) -
#1483 a Starforce védelemben bele van építve a lehetőség egy biztonsági másolat készítésére.
Ez attól fugg, hogy a kiadó az adott játékra kéri-e.
Amúgy oroszok készítik egyre több játéknál használják.
És hamarosan jön a Starforce4-est.
Arról, hogy miért nehéz feltörni, melyik magyar kiadónál illetve játékfejlesztőnél használják és hogy két oldalt tudnék írni, de nem akarok offtopicolni.
Annyit azért mondanék hogy akik használják azok se tudnák feltörni mivel feltöltik az eredeti játékot védelem nélkül (na ezt kéne megszerezni :) és védelemmel együtt kapják meg.
És úgy működik, hogy bárhol megszakítva a progamot a programkód nem marad benne a memóriában. -
K.András #1482 Egyet áruljon el nekem valaki,hogy a francba lehet hogy nincsen szim rész egy szimulátor demoban???Én most kezdem el szedni de félek a demoban csalodni fogok,minimum +1 GT +1 NGT-t autot illett volna berakni az elözö demohoz képest meg legalább egy pályát,természetesen választhato full szim mod-ban.Nem is értem egyszerüen nem értem... -
#1481 ja, kiváncsi leszek jövőre milyen lesz a WTCC bajnokság :DDD...amúgy azért írtam ETCC-t mert talán portolható (kevesebb munkával) az F1CH-ből... -
#1480 illetve egy Wtcc mod elkészítésében....de ez már szörhasogatás :D
nekem jó az Etcc is. :) -
#1479 de remélem a starforce védelem egy RSR-t nem fog meggátolni egy ETCC MOD for GTR elkészítésében -
djcom #1478 Nem ide tartozik,de ha már itt tartunk....
Én megvettem az Xpand Rallyt és ugyebár tartatnék itthon 1 biztonsági másolatot arra eaz esetre,ha tönkremegy a lemez.
De amit nem lehet lemásolni azzal mi a pálya???
Mehetek vissza a boltba....
LOL
-
Toya #1477 Pontosan.
Igazából ez észrevehető az autós játékokkal foglalkozó lapok kínálatán is.
Mivel a kiegészítések gyártói is általában a warez verziók alapján készítik a kiegészítéseiket így sok múlik a védelmen.
Nézzétek meg a RBR védelem nélkül jött ki és nyomják a kiegészítéseket hozzá, míg a Xpand védelemmel és egyszerűen nem jön hozzá semmi.
Lehet mondani hogy rosszabb játék az Xpand, de 1000x jobban modolható mint a RBR és vétek hogy ezt a védelem miatt nem lehet látni :(
Szerintem hülyeség ennyire levédeni egy játékot, hiába a warez okozta bevétel kiesés, de bizony én sem szivesen adok ki egy demó alapján pénzt egy programért. -
#1476 en is kiprobaltam.. nagyon allat de ugyanugy nem mukodik tokeletesen a gazpedal.. az elso negyed uton nem erzekeli a gazpedalt.. a feket igen!
persze lehetne a pedal is szar de colin 4 es maga a pedal szoftvere is tokeletesen erzekeli a gazpedalt...
:((( masnak nincs vele baja?? ja amugy momo -
#1475 Talan meg a StarForce-rol:))
Nincs gond vele, logikus lepes minden fejlesztotol, kiadotol. Ha igazan jo a jatek, elotte ki is adnak egy igazan jo, korrekt demot, es az embernek annyira meg tetszik hogy valoban hosszutavon ertelmesen hasznalni szeretne, akkor kibirja azt az 1-3 honapot amig osszejon a penz hogy megvegye. (Persze, ahoz itthon is kell hogy lehessen kapni;D)
Itt a felhasznaloknal a foleg a kivancsisag, gyujtoszenvedely, kiprobalasi elmeny stb. szamit, a kiadonal, fejlesztonel a hosszabb tavu "nepszeruseg". Bar lehet hogy nem veszik meg annyian a feltort verziot, de "konnyebb" terjedese miatt - meg ha nem is annyira jo a jatek - sokszok meg is tovabb fenn marad. Pl. itt az Xpand Rally - detto SF3 - nem az igazi, de ha nem SF3 lenne, valszeg nepszerubb lenne, es talan nem heti egy beiras lenne a topic-jaba is. :)))
Meg ha ezzel a kiado, fejleszto penzhez nem is jutna, de talan lenne egy olyan "hatter" tabor, ami elo segitene egy kovetkezo kiadast, masodik reszt - ami talan jobb lehet, vagy eledhatobb. Igy meg levonjak a kovetkeztetest: kevesen vettek meg, kevesen hasznaljak, kicsi a vizhang, igy lehet hogy nincs szukseg masodik reszre, abba marad a fejlesztes stb.
Na jo, errol ennyit:)) Ehez kellene egy oldal...:PP -
#1474 Mar mindent leirtak elottem... no comment;)) -
#1473 nem tudom, nem értek hozzá...engem jobban fog zavarni ha M.o-on tényleg nem jelenik meg az idén :(((... -
zsoleer #1472 hello mindenkinek ki probáltam és láttam starforce védelem
hát nem akkarják be kapni nem tudjátok véletlenül most mi van evel a starforce 3 védelemel mikor lehet ezt feltörni
ennyire nehéz??? -
#1471 Én is megveszem majd az Amazon-ról megrendelem :) -
#1470 én is kipróbáltam...és természetesen tetszik ...nyomtam az AI ellen egy 11 körös versenyt és 6-7. körig tök jól tartottam magam, pedig kemény volt (100% AI), agression REAL ...jó verseny volt, és így semi-pro val sem könnyű...
a lényeg, ha megjelenik megveszem ugyanúgy mint az RBR-t :DDD...
-
Torry #1469 starforce
A magyarországi játékostársadalom rémálma:(((((( -
#1468 huhh, láttam van választható Multi...azt hittem mivan, de nem :(
amugy nem is tom...változtattak itt-ott, de eddig semmi különös. hang ua. alapból be vannak kapcsolva dolgok..ezeket kinyomva ua érzés mint az előző demónál, talán nehezebben fordul..de hát ezen setup, és kontroller beállal lehet segíteni.
holnap jobban megküldöm.
ha lesz jó multi, akkor én bizony beszerzem bárhonnan, bármilyen védelem van rajta. nekem még mindíg a legjobb GT szimnek tünik. persze szvsz. -
#1467 akkor emiatt is idegesít:\:) -
Toya #1466 Az igazi gond, hogy ezt valóban sokan várták és ha rajta lesz a védelem kevesen veszik majd meg a játékot (ami a magyar fizetések mellett teljesen érthető is).
Sajna ha kevesen áldoznak majd rá, akkor amire sokan számítottak az online küzdelem sem lesz az igazi, mivel nem lesznek hozzá elegen és nem lehet rendes magyar bajnokságot indítani :(((((( -
#1465 starforce csak azert idegesit mert nálunk később jelenik meg! az már biztos hogy megveszemD: -
#1464 Igen, pont mint a TOCA Race Driver 2-nél, csak ez számomra kicsit fájdalmasabb, mert az nem érdekelt, ezt meg vártam.... -
#1463 nincs szimulátor lehetőség?
ua pálya autok?
starforce védelem?
nemáááá -
#1462 ja fentvan...de már kiokoskodtam és megy :)
most éppen itt kutaskodok visszafelé hogy találjak valami okos setupot -
Toya #1461 Igen valóban ezt írják a readmeben, ez pedig valóban beszűkíti a lehetőségeket :(
Ha már választanom kell majd, hogy mit vegyek meg akkor nem biztos hogy a GTR-re voksolok majd :((((( -
#1460 A 1450-es letöltés jó -
#1459 A probléma az, hogy én elolvastam a licenszet a demo telepítőjénél és azt kell mondjam, nem biztos, hogy a full-al játszani is fogunk, mert Starforce védelem lesz rajta.
Én egyébként meg akartam venni, de nálunk csak a jövő évben valamikor lesz csak kapható. Szóval marad a rendelés külföldről, vagy kimenni érte.... -
#1458 a driver fent van?
ottis be kell állítani -
#1457 Akkor te vagy a célközönség :) -
Torry #1456 Engem igen, mivel a beta-t nem szedtem le:D