9559
  • ToMy_
    promo video
  • Kaszi46
    ehh, tárgytalan megvan az sg-s topic sry
  • Kaszi46
    hol tudok utánanézni milyen kormányt érdemes venni manapság? nektek mi a tapasztalatotok?
    Ügyes... látom 6 új hozzászólás, ebből 4db 1 karakteres smiley... hajrá.
  • JuanG

...ez jó játék...
  • dr Kotász
  • JuanG
  • dr Kotász
  • Panther
    Ezek után a játékosok nagy döbbenetére kiderül majd, hogy kihagyják belőle a szimulátor módot, helyette berakják majd a Need For Speed-GTR változatát, amelyben fagylaltoskocsikat és buszokat kell kerülgetni. :))))))))))))
  • coltcannon
    "Electronic Arts and 10tacle Studios AG have entered into a co-publishing agreement on the publication of the GTR - FIA GT Racing Simulation in Germany, Austria and Switzerland - EA will engage in sales and distribution, sharing marketing activities with 10tacle."

Az Electronic Arts keze belenyul a dolgokba. :)
  • JuanG
    új oldala is van a játéknak: www.gtr-game.com
  • JuanG
    igen, de azért gondolhatnának rá, hogy sokan inkább a multi miatt vennék meg, de ha szar a netkód....de ezt mindenki kideríti úgyis a fórumokból :)))...épn inkább az AI-ra vagyok kiváncsi, emlékszem annak idején az F1GP2-vel milyen jó versenyeket nyomtam...ottt még a lekőrőzött versenyző is védte az ívet
  • Alexease
    [HSW]
    "FZ: Hogy halad a fejlesztés? Megállapítottátok a kiadási dátumot?
    Jay: Nagyjából készen vagyunk, a játék bármelyik nap aranyra kerülhet. A kiadási dátum október 29.
    FZ: Demo meg fog jelenni?
    Jay: Igen, egy egyjátékos demon dolgozunk most. A játék megjelenésével egy napon vagy szorosan az után fog megérkezni. A multiplayer demoról letettünk, mert több munkát igényelne és nem érné meg a plusz ráfordított idõt." ?!?!?!?!?!?!

Ahogy valaki ceget alapit, mar azonnal trukkozik:))) Mondjuk mindenki szeretne viszonlatni a belefektetett munka eredmenyet, vagyis a penzet:))))
  • JuanG
    vagy race lehetőséggel AI ellen...
  • Alexease
    Bar, van egy tippem, hogy Spa lesz benne Lister Storm-al:)))) De nagyon remelem, hogy mar online tamogatassal:)) Addigra talan mar gepem is lesz:)
  • Alexease
    Meg hivatalosan meg nem erositett hirek szerint, egy nemet televizio hirei alapjan, oktoberben negy uj demo erkezik." Uszkve:)))
  • Alexease
    "Directly from special a television German the news arrives, not still confirmed officially, of one new version demo of the attended GTR of the Simbin for the next month of October!" Uszkve:)))
  • Toya
    Bár szerintem az van ide írva, hogy októberben új demó jelenik meg :)
  • Toya
    Lefordítanád? :DDDDD
  • Alexease
    "GTR: nuova demo in arrivo? 17/09/2004
    Direttamente da uno speciale televisivo tedesco arriva la notizia, non ancora confermata ufficialmente, di una nuova versione demo dell'atteso GTR dei Simbin per il prossimo mese di ottobre!"

?!?!?
  • ÁjjLe BoBBi
    hmm? :\
  • Alexease
  • Kaszi46
    BRU TÁ LIS!! (bár ezt a demobol is tudom)
    mien kormányt vegyek?
  • JuanG
    asszem azt hogy kanyarban mennyire imitálja a kameranézet a fejmozgást (benéz a kanyar felé) ...
  • dr Kotász
    Sziasztok! Hozzám csak most jutott el a demo (későn ébredtem), egy kérdés, bocsi ha már volt.

Mit jelent a beállításoknál a Look to apex opció?
    Na akkor nyomok én is:

Saleen at Oschersleben

Ezt bűn lett volna kihagyni, a Saleen az egyik kedvencem.
    Jöhetne pedig még egy pár! Remélem beleteszik majd később a Maserati MC12-est is, ha a Simbin nem , akkor a modkészítők tuti.
  • Alexease
    Na jo, abba hagytam, a tobbit maskor:))))) Sorry:))))
  • Alexease
    Corvette, Enna Perguse
  • Alexease
    Lamborgini Murcialago, Monza
  • Alexease
    Donnington
  • Alexease
    Ferrari 550, Magny Course
  • Alexease
    Ferrari Modena, Estoril

Porsche 911 GT3, Catalunya
  • Shan
    Logitech a hang is? :)

Hogy sikerült a 17. köröd? :)))
  • CSOCSO
    ezt a "normalatlan" (???) felszerelest is csak fel hangeron hallgatom mert annyira jol szol...
  • Alexease
    THX!;) Volt egy selytesem hogy nem kapjak meg:))
  • avcom
    Alex biztos forrásból tudom, hogy a SimBin nem igen fog új engine-t kapni az ISI-tól...
  • Hentes Bill #1338
    lol, mi lóg ott a falon? ne mondjad már, hgoy nem tellik egy normális hangfalszettre, mert lehidalok :D
  • Shan
    Nekem van...megy uo. billentyűm...:)
  • Alexease
    Lehet, hogy ez is csuszni fog, mint minden jatek altalaban, de esetleg van ra remeny, hogy talan azert, mert megkaptak az ISI frissitett engine-jet, amibol kicsivel tobbet tudnak kihozni, foleg szimulacioban. Vagyis, elonye is lehet:)