9559
-
ToMy_ #1375 promo video -
#1374 ehh, tárgytalan megvan az sg-s topic sry -
#1373 hol tudok utánanézni milyen kormányt érdemes venni manapság? nektek mi a tapasztalatotok? -
#1372 Ügyes... látom 6 új hozzászólás, ebből 4db 1 karakteres smiley... hajrá. -
...ez jó játék... -
#1370 -
#1369 -
#1368 -
#1367 Ezek után a játékosok nagy döbbenetére kiderül majd, hogy kihagyják belőle a szimulátor módot, helyette berakják majd a Need For Speed-GTR változatát, amelyben fagylaltoskocsikat és buszokat kell kerülgetni. :)))))))))))) -
coltcannon #1366 "Electronic Arts and 10tacle Studios AG have entered into a co-publishing agreement on the publication of the GTR - FIA GT Racing Simulation in Germany, Austria and Switzerland - EA will engage in sales and distribution, sharing marketing activities with 10tacle."
Az Electronic Arts keze belenyul a dolgokba. :) -
#1365 új oldala is van a játéknak: www.gtr-game.com -
#1364 igen, de azért gondolhatnának rá, hogy sokan inkább a multi miatt vennék meg, de ha szar a netkód....de ezt mindenki kideríti úgyis a fórumokból :)))...épn inkább az AI-ra vagyok kiváncsi, emlékszem annak idején az F1GP2-vel milyen jó versenyeket nyomtam...ottt még a lekőrőzött versenyző is védte az ívet -
#1363 [HSW]
"FZ: Hogy halad a fejlesztés? Megállapítottátok a kiadási dátumot?
Jay: Nagyjából készen vagyunk, a játék bármelyik nap aranyra kerülhet. A kiadási dátum október 29.
FZ: Demo meg fog jelenni?
Jay: Igen, egy egyjátékos demon dolgozunk most. A játék megjelenésével egy napon vagy szorosan az után fog megérkezni. A multiplayer demoról letettünk, mert több munkát igényelne és nem érné meg a plusz ráfordított idõt." ?!?!?!?!?!?!
Ahogy valaki ceget alapit, mar azonnal trukkozik:))) Mondjuk mindenki szeretne viszonlatni a belefektetett munka eredmenyet, vagyis a penzet:)))) -
#1362 vagy race lehetőséggel AI ellen... -
#1361 Bar, van egy tippem, hogy Spa lesz benne Lister Storm-al:)))) De nagyon remelem, hogy mar online tamogatassal:)) Addigra talan mar gepem is lesz:) -
#1360 Meg hivatalosan meg nem erositett hirek szerint, egy nemet televizio hirei alapjan, oktoberben negy uj demo erkezik." Uszkve:))) -
#1359 "Directly from special a television German the news arrives, not still confirmed officially, of one new version demo of the attended GTR of the Simbin for the next month of October!" Uszkve:))) -
Toya #1358 Bár szerintem az van ide írva, hogy októberben új demó jelenik meg :) -
Toya #1357 Lefordítanád? :DDDDD -
#1356 "GTR: nuova demo in arrivo? 17/09/2004
Direttamente da uno speciale televisivo tedesco arriva la notizia, non ancora confermata ufficialmente, di una nuova versione demo dell'atteso GTR dei Simbin per il prossimo mese di ottobre!"
?!?!? -
#1355 hmm? :\ -
#1354 -
#1353 BRU TÁ LIS!! (bár ezt a demobol is tudom)
mien kormányt vegyek? -
#1352 asszem azt hogy kanyarban mennyire imitálja a kameranézet a fejmozgást (benéz a kanyar felé) ... -
#1351 Sziasztok! Hozzám csak most jutott el a demo (későn ébredtem), egy kérdés, bocsi ha már volt.
Mit jelent a beállításoknál a Look to apex opció? -
#1350 Na akkor nyomok én is:
Saleen at Oschersleben
Ezt bűn lett volna kihagyni, a Saleen az egyik kedvencem. -
#1349 Jöhetne pedig még egy pár! Remélem beleteszik majd később a Maserati MC12-est is, ha a Simbin nem , akkor a modkészítők tuti. -
#1348 Na jo, abba hagytam, a tobbit maskor:))))) Sorry:)))) -
#1347 Corvette, Enna Perguse -
#1346 Lamborgini Murcialago, Monza -
#1345 Donnington -
#1344 Ferrari 550, Magny Course -
#1343 Ferrari Modena, Estoril
Porsche 911 GT3, Catalunya -
#1342 Logitech a hang is? :)
Hogy sikerült a 17. köröd? :))) -
#1341 ezt a "normalatlan" (???) felszerelest is csak fel hangeron hallgatom mert annyira jol szol... -
#1340 THX!;) Volt egy selytesem hogy nem kapjak meg:)) -
#1339 Alex biztos forrásból tudom, hogy a SimBin nem igen fog új engine-t kapni az ISI-tól... -
#1338 lol, mi lóg ott a falon? ne mondjad már, hgoy nem tellik egy normális hangfalszettre, mert lehidalok :D -
#1337 Nekem van...megy uo. billentyűm...:) -
#1336 Lehet, hogy ez is csuszni fog, mint minden jatek altalaban, de esetleg van ra remeny, hogy talan azert, mert megkaptak az ISI frissitett engine-jet, amibol kicsivel tobbet tudnak kihozni, foleg szimulacioban. Vagyis, elonye is lehet:)