9559
-
#1135 Ugyanaz a problémám van, mint az #1097-es hozzászólónak, csak nekem sidewinder kormánnyal. Piski erre azt írta, hogy
Force feedback értékét -100-ból +100-ra kell venni, vagy fordítva.Tipikus ISI bug.:(
Ezt nem vágom. Nekem a játékban a force értékét csak 0 és 100 között lehet állítani. Vagy csak nem találtam meg az opciót? -
#1134 Van online szotar, kezdj neki:))) Ha lesz felesleges idom, leforditgatom a lenyeges reszeket. -
#1133 az első két video engem nagyon megfogott :) főleg a 2. -
SE0418 #1132 Nem fordítja le vki? -
#1131 :)
-
K.András #1130 AKKOR MEG MI A FASZT NYÁVOGSZ? -
ten155 #1129 Nagykepu pocs!! Barton 2500+, 512 Geil DDR400, es Radeon 9800Pro-m van!! Es mit vegyek?? "zoralat" ?? Az mi?? -
K.András #1128 Ocrana Meeting Simbin in Hockenheim -
K.András #1127 Start in Monza in the Saleen (no Cockpit, cause wasnt finished)
Lap in Monza, catching up the 90% AI, Saleen
Pitstop of Zwaans GTR-Viper
A look into the cockpit of the Zwaans GTR-Viper -
K.András #1126 Szerintem nincsen vele baj,esetleg vegyél uj procit vidkártyát egy zoralat, és máris nem lesz matchbox-szerü az auto :))) -
ten155 #1125 Replay alatt kulso nezetbol a palyan olyan matchbox-szeru az auto. Nektek nem furcsa?? Kicsit rovid az auto... -
#1124 Jóva megoldódott közben -
#1123 Eddig nem jelentkezö problémát észleltem!
Logitech MOmo Force-om van és mos h elkezdtem játszani szokatlan volt h elmérem a féktávokat..nem szoktam.megnéztem optionsba 70 %-on teljesit a fék!Jo ujra inditom a gépet ellenöröm logitech profiler-el.100%
Jo gtr indit és megin leesik 70%-ra.De csak ebbe a játékba
Mit csináljak? -
#1122 Hotlapozásnál full gázzal. -
#1121 Még vmi...Eau Rouge..asziszem igy hivják..ti mennyivel tudjátok bemenni mer 240-nél többel nem merem...lehet többel?? -
#1120 na tegnap este mentem 5 kört
ma 7-8-at.
Simulatio-ba nyomom MOMO Force-al.Listerrel 2:16:7-nél tartok ugy hogy, Utolso körömnél második splitnél -0,5-öm volt csak buszmegállloba kicsit vehemens és türelmetlen voltam az idö láttán és megpördültem bele a gumifalba.Jo kis játék lesz ez! -
#1119 -
#1118 GTR kerdez-felelek hivatalosan:)) GTR FAQ QA -
K.András #1117 Ez a bugatti light blue,nekem ez a kedvenc szinem :) -
K.András #1116 Nagy a kép mérete?Nehezen jön le? -
K.András #1115 Átfestettem a kerekeket is,szerintem most az igazi :DDD
-
#1114 Fasza nagyona játék.Fullt biztos megveszem!Irányitást könnyen meg lehet szokni!
van itt vki aki szintén MOMO Force-al játszik??
Milyen beállitásokat használ sensibility-nél? -
#1113 egy kézzel lencse nélkül falun elmenne...most már teljes fegyverzettel vagyok.Szóval mi lehet a baja? -
#1112 Nyugi ne vedd ilyen komolyan,csak viccelt... -
#1111 Hogy irni sem tudsz, az is biztos:) -
#1110 miko just drive-ra megyek és a végén van a csik akko kidob asztalra.ilyenko mia teendö
zetorgot kérdezem és a többi szakértöt mer ugye én csak laikus vok gtr témába -
#1109 ha komolyan érdekelne a játék, tudnád, hogy csak Demo van kint (megnézted volna a hivatalos honlapot stb.)
zetorg-ot emiatt lebaszni, hááát... na mindegy -
#1108 most mi a fasz pofázol?
inkább nézz körül egy kicsit és akkor nem kéne hülyeségeket kérdezned! -
#1107 Tul primitiv vagy az itt a gond....persze én nem is várko töled sokat...te vagy a faszacsávo gondolom a köreidbe...büszkék lehetnek rád a szüleid -
#1106 :DD -
#1105 jaj :) -
#1104 LOL -
#1103 én se! :D -
#1102 nemhiszem -
#1101 kijött?? -
#1100 már kijött!!!!!!! -
#1099 Kijött már a full játék vagy cask demo???
-
Piski #1098 Force feedback értékét -100-ból +100-ra kell venni, vagy fordítva.Tipikus ISI bug.:( -
loser #1097 Hali!!
Van egy nagy gondom reméllem tudtok segíteni.
Logitech Wingman kormányom van.
Ha indítom a játékot csontra ballra húzz a kormány és vmi iszonyat nehéz tekerni ( mintha 1 traktor lenne) néztem az options-t de nemtom mi lehet a baj.
Volt vkinek ilyen gondja?
Aki tud segítsen pls
-
#1096 kira!!!