9559
-
#1415 Benne a kod a readme-ben. Lehet bill.-lel de sok ertelme nincs. -
#1414 Nem lesz Saleen sem multi;/ Valszeg ugyan az lesz mint az elozo csak Ai-val. -
Torry #1413 Hi all!
Mi is a kód a demo-hoz?
Bill.-el is lehet ugye? -
#1412 Legyen már jővő hét-DEMO
Legyen már november-A teljes játék :)
Az új Demoban remélem lesz majd Saleen is meg esetleg multi bár az utóbbit nem hiszem. -
#1411 "...de nem mertem." :DDDDDd -
K.András #1410 Na akkor elkéstem :) -
#1409 RBR ugyanez, es az osszes tobbi ami DDS-t hasznal. Az LFS normal JPG ott nincs ilyen "gond". -
#1408 aaaaaa mekkora lüke voltam:DD köszi! amugy már téged is akartalak kérdezni denem mertem:DDD
(rbr ben is hasonloan megy a dolog? na és lfs ben? :D) -
#1407 Nem. Amikor nyitasnal rakerdez, hogy kibontsa-e a MIP-eket akkor valaszd a NO-t. A MIP-eket mentesnel automatan generalja, eleg csak az alapot, legnagyobat, eredetit modositani. -
#1406 szééép!
lényegében skincsere, gtr filbol dds template kinyerése megy. 1etlen dolgot nem értek, hogy amikor megnyitom photshoppal akkor ugye ki van teritve a skin nagyba, meg mellette kissebbe meg még kissebbe...(valahogy így: )
na itt mind1iken külön kell modositani a dolgokat? mert akkor elég pepecselős a dolog, meg pontosan ugyanolyanra elég nehézkes lenne megcsinálni. -
K.András #1405 De én már csináltam magamnak de vagy két honapja:Saját...
Mit szeretnél tudni? -
#1404 héjjj K.András, te sem csináltál véletlenül skint gtr-hez? -
#1403 ez mekkkkkkkora:DDD kell ez is:D -
K.András #1402 Nem,sajna november... -
#1401 még mindig október vége a kiadási dátum ? -
#1400 ezernégyszáz -
#1399 GTR - FIA GT Racing Simulation TrackIR Movie -
#1398 ja, wheelspin reduction... -
#1397 Nem, az lesz a jó. -
ToMy_ #1396 nemtom. nincs itt a GTRDemo, nemtudom megnezni, de ISI motoros a cucc, es 90%-ig uazok allithatok, mint az F1C9902-ben. ott meg az van, amit irtam. -
#1395 akkor mégis csak baromságot mondtam? -
ToMy_ #1394 traction controll-t keress. asszem az F5 gombbal is allithato. -
#1393 remélem most nem mondok baromságot de sztem az options\realism\wheelspin reduction az -
#1392 Valaki mondja meg nekem hol van a demóban a kipörgésgátló.
Az Anti-Roll az vagy mi? Nem ASR kéne hogy legyen?
A helyes megfejtők között kisorsolok 1 gombóc fagyit! -
#1391 köszi mind2töknek:) -
#1390 #617
ezen a környéken amugy is érdemes olvasgatni... -
ToMy_ #1389 ne
igy tudsz egyszerre fekezni meg gazolni is. -
#1388 logi momo külső driver beállításánál ez be legyen pipálva oder ne: ?
ezenkívül ennek a beállítása is érekelne:
thy -
#1387 csinált már vki pl a listerhez skineket? kellene egy kis segítség -
K.András #1386 Szerintem lesz benne verseny de valszeg csak 3-4 pálya lesz benne ugyanannyi autoval... -
#1385 Van új videó is -
#1384 gondolom versenylehetőség lesz benne az AI ellen :)))...ha már multi nem lesz (a demoban)... -
#1383 wow:) -
#1382 -
#1381 ''Next week will offer the next big highlight – a new demo version of GTR will be released!''
-BHMS-
-
#1380 Összefoglalom neked!
Van egy demó.Teljes majd jön novemberben. Ennyi. Ja, ez lesz a legjobb. -
#1379 Most szántam rá magam, hogy belenézzek ebbe a topicba, ugyanis a nagy szim. rajongók ezt tarják "A szim."-nek. Elkezdtem olvasni a topicot előről, de elvesztem a sok mod meg miegymás között. Szóval nincs vmilyen magyar összefoglaló erről az egész GT ügyről meg a modjairól, vmi fejlődéstörténet + leírásra gondolok. Bocs a láma kérdésért, sajnos ebben a témában nem vagyok otthon, de szeretnék.
Egyébként az alant betett videók pomápásak. -
#1378 Jo kis videok, ilyen johet meg........ -
#1377 Szigoruan LOGITECH de a TE tehetös esetetben ahogy tudom
nyugodtan MOMO FORCE-OT -
#1376 Kösz ToMy! A videó alapján király játék, bár ez már korai demóból is kiderült :)