9559
-
#1335 Itt van egy hosszabb bemutato a jatekrol, uj kepekkel. A megjelenest mar a negyedik negyed evre irjak. http://gameswelt.de/artikel/?id=228&page=1 -
EHhehehe:) -
#1333 Akkor márcsak 8 nap és kijön a teljes De ahogy lehet ismerni,ugyse jön ki szertemberben -
#1332 hja, a hivatalos megjelenés eddig szept. 17., de minden a kiadókon múlik...és hát közel van karácsony is (ami nem feltétlenűl jó nekik)... -
#1331 mmmm nem szeretem én ezt a vykos-t...mindig csak rosszat mond -
#1330 MOMO ja kinek van??? -
Marki.. #1329 Vykos valami Novembert emlegetett a GC-s beszámolójában. -
#1328 valami hír a megjelenésről ? -
#1327 kösz... -
#1326 A kormany reseteles nalam meg van:((((((
Gozom sincs miert?!?! En valami software-es dologra gyanakodtam - vagy inkabb remenykedtem:) Minden progiban csinalta (ja?!?!), rendszertelenul. Fingom sincs miert;/ -
#1325 - A botvaltot nyugodtan szetszedheted, teljesen fapados, majd meglatod;) Nem lehet elrontani (elvileg). A rugokon lehet/kell nyujtani, allitani, akkor jo lesz. En az enyemet addig cseszegettem - nem volt rossz, csak kemenyiteni akartam:)) - amig el nem tortem:)) Zar-lakatosnal szereztem bele rugot, teljesen kompatibilis, meg jobb is, mert ketszer kemenyebb, igy sokkal jobb a valtas is;))))) -
#1324 ok szétszedem...de ha nem bírom összerakni, elviszem neked :D... -
#1323 hatul is csinalja:)) nascarban es lfs-ben is -
#1322 nekem nem, de a haveromnak a nascar2003-ban már csinálta...csak úgy elment az irányítás futam közben...neki amúgy a bill-en van usb bemenete, oda van bedugva, én erre gyanakszom...nekem "rendesen" a gép hátuljába van dugva a kormány, ilyen problémám még nem volt...
...válasz ment a privire... -
#1321 ne parazz szedd szet:) nekem is van egy ilyen tartalek kormanyom neked nem szokott leresetelni menet kozben? -
#1320 amúgy nem tud valaki Bp-en valami szervízt vagy jófej emberkét, aki járatos a kormány szerelgetésben??? Ugyanis az én kormányomon kezdenek szarakodni a sebváltók (TM FF GT Racing wheel)...a botváltó egyik irányba már egyáltalán nem működik, a kormány mögötti egyik váltókar (jobb oldali, a fel váltásra) pedig néha kettőt kapcsol amikor váltok felfele (elég kellemetlen néha, főleg egy ETCC bajnoki futamon...)...
...tervezgetem hogy szétszedem és megnézem belül, csak kicsit parázok... -
#1319 gondolom a deadzone-t levetted?!!! -
#1318 volt egy legjobb időm: 2:10:8xx ... de ebben voltak "levágások" (au rouge, buszmegálló ill. az előtte lévő balkanyarban), amelyek sajnos nem voltak a kocsira hatásommal, szal a demo megengedi ezeket...remélem a véglegesben ez javítva lesz, meg az is, hogy tavaly itt pl. 2:15-2:16 -os időket mentek élőben...
...azóta csak "tiszta" köröket megyek teli benzinnel (26 kör), ekkor szokott 2:13 körül lenni a best... -
#1317 koszke nekem is van faxa kis progim amivel lehet allitgatni dolgokat.. de maga a kormanyom jol muxik... csak a GTR ben ilyen.. nektek is??? -
#1316 néz körül Mozso oldalán:
itten niamugy is hasznosság, de van rajta egy kis progi amivel a pedálod görbéjét tod belőni.
amugy meg Spa-i időkről kérjél replay-t, mert úgy leszel inkább képben, hogy hol lehet faragni, meg a levágások miatt is.
-
#1315 ja es meg egy kerdes.. akiknek MOMO juk van...:
nektek is az utcso fel uton fog a gaz????
ugyertem:
hogy az egesz tengely hosszusaganak csak az utolso feleben erzekeli a jatek a gaz-t:(
-
#1314 ja amugy lister el mentem es minden "marhasag" kikapcsolva -
#1313 nah en nyomtam 3 kort..
a legjobb ido 2:23:**
latom lehet ezt meg booooven javitani:)
van itt ket kepecske... MOTEC progiban csinaltam.. valaki tu ra mondani valami okosat?? vagy kaphatnek masoktol lyen kepeket csak 2:15 alatti idovel?
kep1
kep2 -
Szabacs #1312 2:10.204 minden "marhaság" kikapcsolva. -
#1311 :DDD -
#1310 Amúgy az én legjobb köridőm segítség nélkül 2:19. De még csak kb. fél óra játék után :) -
#1309 Nem tudom mi a problémátok? Ez csak egy kérdés, vagy segítségkérés volt. Én még csak a demóját szedtem le az SG-ről, eddig nem is hallottam róla, csak megtetszett és azért kérdeztem megjelent-e már. De már tudom, hogy segítségnyújtás az nincs. Azt tudtam hogy nem fog válaszolni senki, de hogy még le is toljanak érte, ezt nem gondoltam volna. Mindegy, csá -
#1308 2:08 korul van a csucs vagy meg lejebb:)) -
#1307 Hülye vadállat!!(jo értelemben irtam) de jol nyomhatod akkor!! Nekem akkor még gyakorolnom kell ! Meg az istenért sem tudok 265 felé menni!!! Sehol se.Max 268volt asszem -
#1306 minden segtség off(kuplung nincs)
2:11:167 -
#1305 Az jo!! Nekem rosszabb 10 seccel Abs est nem mértem még!
-
#1304 minden segítség OFF, akkor olyan 2:15-2:16 ...
ha ABS on, akkor 2:12-2:13 ... -
#1303 Ki játszik ugy hogy nincsen semmi segédlet bekapcsolva????És igy mennyi a legjobb körideje??? -
zbigi #1302 Nekem pontosan ugyanez volt, 3x szedtem szet a momo kormany pedaljat, mire rajottem, hogy ha a kormanyt hamarabb kapcsolom be mint a gepet akkor jo, ha mar megy a gep es ugy kapcsolom be a kormanyt akkor valoban csak 3/4-ig megy a gaz, es neha a fek is... -
#1301 nemis a beirás... de hogy megint csak write only mód megyen, az a szép ...
esküszöm, ugy kellene megcsinálni azt a k**** reply-t, h az előző oldalakbol legyen egy két emlékeztető kérdés, s ha az megy, mehet a hozzászolás :D -
#1300 off:
ne-ne-ne...ne vedd spec magadra, csak filózzál.
beesni topicba, és a 'szasztok-miez-honnanlehetletölteni' duma meredek, de tényleg, és ezt a játékot nagyon sokan várják, olyanok akik keresik kutatják mikor mi az új infó, és lökik is ide kapásból.
a válasz a beírásodnak szólt, mert az elég harmat.
az hogy te ki vagy meg mekkora, az nem jön itt képbe.
on:
-
#1299 -
#1298 -
#1297 Én meg ahhoz tudok gratulálni, hogy valaki csak feltesz egy kérdést, erre egy számomra ismeretlen név mögé rejtőzött alak elkezd b***ogatni a cinikus kérdésével rohadt sok írásjellel a végén. Figyelj haver, nem is ismersz, azt se tudod ki vagyok. Meg egy kérdésem alapján már általánosítasz? Képzeld én is vettem már software-t. Ha a valóságban így válaszolsz minden hozzád intézett kérdésre, akkor sok barátod lehet :). Csak az a gond, hogy akik a fórumokon meg cseten keménykednek a valóságban meg se mernek szólalni. Ha mindenkinek ki lenne írva neve, pontos címe, telefonszáma, 100% hogy legalább tizedére csökkenne az ehhez hasonló beszólásoknak a száma. -
#1296 Nem értem mi a gond? Idétlen beszólásra, idétlen válasz. De megnyugtatlak, vettem már software-t, nem is egyet:)