9559
-
#1255 Csá.Letöltöttem a demot az SG röl!!MIkor elkezdeném isntallálni akkor kér valami passwordot!!!Ha tudjátok akkor segitsetek köszike -
#1254 az :D... -
#1253 Akkor már csak 1 honapót kell várni.Jó game ez. -
#1252 szeptember 17. állítólag... -
#1251 ahh oke -
#1250 nem -
#1249 kijott mar a teljes?? -
mEkLaU #1248 megnéztem ezt az elsö videot nagyon béna a fazon:DD
De rossz fej nem lehet mer olyan kormánya van mint nekem -
#1247 nordschleife-hoz kellett vagy 50-60 kör :D...nyomtam az F1CH modokkal meg a rally trophyval, meg a GPL-el is... -
#1246 érdekes :), én szerencsére a játékokban elég hamar (kb.10 kör) megjegyzek egy pályát...persze csak ha nem olyan hosszú, mint a nordschleife (22km) :DDD...tényleg ez a pálya nem lesz benne a programban? -
#1245 Gondolom csak az Arcade módban lehet választani, hogy jelezze előre a kanyar irányát és az ajánlott sebességi fokozatot. Ez a demóban is benne van? (Nem próbáltam Arcade -ban) Nekem ez régóta hiányzik pl az F1-99-02 ből, illetve annak modjaiból. A gépen képtelen vagyok megjegyezni a pályát, főleg, ha többet is ki akarok próbálni. Előben elég 2 kört mennem pl gokarttal és már fejben van, de a gépen valahogy nem. Nyilván, mert nem is lehet annyira látni. Pl: Játékban most sem tudok rendesen végigmenni a Hungaroringen, élőben, már a második körben 95% ban minden kanyar megvolt.
Kell nekem az a kis nyíl meg a fokozat :) -
#1244 Ja ja:)) En is azon csodalkoztam:))) Valszeg, neki tenyleg csak "jatek":)) -
Toya #1243 Attól függetlenül kifejezetten bénán vezeti a kocsit, benézi a féktávot és ráadásul arcade módban nyomja. -
#1242 Pedig O a ceg (SimBin) fonoke:))) -
#1241 kösz a linkeket :DDD
...nem valami ügyes a srác az első videóban (mpg)... -
#1240 http://www.cadex-tb.de/satorian/temp/gtr%20teaser%20from%2024h%20at%20spa.wmv -
#1239 http://www.rscnet.org/downloads/spa24/henrik%20vs%20the%20AI.mpg -
K.András #1238 Ha az sem elég, akkor az auto beállitásánál vegye a toe in-t a hátso kerekeknél nagyobbra... -
#1237 a GTR-ben próbáld ki, hogy a gáz érzékenysége 3-5% -on legyen a kormány (X-tengely) pedig 25-30%-on...így nem megy ki annyira a hátulja a kocsinak... -
valdez #1236 köszönöm a válaszokat!
amivel próbálkoztam eddig az a gtrés az f1c.
gtr-el nagyon bajban vagyok a kipörgésgátló nemtúl baráti (keveset fog) => gáz idők
f1c el már nagyobbak a sikerélményeim.
utánanézek a többi programnak :-) -
#1235 Szeparalt (separately) pedal beallitasok legyenek a drivernel (kulon tengelyen kezelje a pedalokat), az allando kozepre huzast (return to center) kapcsold ki (ha van)!!
A jatek(ok)ban allist a DeadZone-t minimumra vagy ne legyen, a Szaturaciot (Saturation, Lineality) 40-60%-ra. FFB Max;PPP
Erdemes meg a dinamikus pilotamozgast, fejmozgast, "kanyarbenezest" jol beallitani. De elsosorban gyakorolni kell:)))))
Az az igazsag, hogy a jo es foleg korrekt FFB efektek kihasznalasara nem az igazi az ISI engine (F1C+MODs, GTR), mert nem kozvetlenul a felfuggesztesbol szamolja, es neha kicsit "furcsa" eredmenyt ad. De elismerten "latvanyosak" az efektek:)))) Ha puritan, de korrekt felfuggesztest akarsz erezni FFB-n akkor teszteld le nehany kor erejeig a netKar-t, Nascar-t, LFS-t, NH-t es Invictus "termekeket" :)) -
valdez #1234 na, vettem egy ffb-s kormányt.
mint abszolút kezdő, egyetlen kört sem tudok menni pedállal és kormánnyal. főleg a nagysebességű kanyarokban vannak gondok. (vagy lassan vagy sehogy :-)). tippeket, tanácsokat szeretnék kapni, hogy miként legyen beállítva a kormány és mire figyeljek oda.
kösz a segítséget előre is! -
#1233 Jó döntés! A japán és az olasz motoroknak szinte mindnek ugyan az a motorblokkja. Ázsiával kell vigyázni :-)
Azért minden gyárnak megvan a nagy előnye:
Suzuki: megbízhatóság
Kawasaki: erő
Yamaha: kényelem, és stabilitás
Honda: biztonság és komfort
és persze egyik sem szélsőséges motor, tehát ezek csak az erényeik. Igazából nem kell tesztelni nagyon, élvezni kell őket :-)
Kívánom neked ezt a motort, nem fogod megbánni :-) -
Mihail #1232 ha motor, akkor honda, a suzuki márkanév autókban teljesen ée van járatva, igaz, hogy a motoripar teljesen független az autóktól, de akkor is. elgondolkodtatok pl. már azon, hogy miért nincs egy suzukinak se törés tesztje? -
#1231 aranyos:) -
K.András #1230 Nem mert lebeszéltek rola,ugy néz ki valszeg egy suzuki volusiát veszek( Volusia )!Igaz ez nem olcso, de azt mondják egyszer kéne egy jo motort venni mint inkább három szart :D
-
#1229 Ugye nem vetted meg ezt a motort? -
#1228 mikor jön már a hivatalos public demó??? Jó lenne már kipróbálni multiban is, vagy az AI ellen :))) -
#1227 UP!
Bocsi az offért de gondoltam belinkelem a készülő videom trélerjét :D
Drunken Diving 2 trailer 14 mega divx 5.1.1
felhasznalt game SC challenge mod az f1c hez
nagyon jo mod erdemes kiprobalni, segiti enyhiteni a GTR re valo várakozást :) -
HG #1226 Megint sziasztok! Válaszolok magamnak, már kiderült, Min: PIII 1.2 Ghz. 32 Mb vga 256 Mb ram. Ajánlott: P IV 2 Ghz., 64 Mb vga, 512 ram. Nekem 1.2 celeronom van, 256 Mb rammal , Ati Radeon 9600 Pro-val, a demo szépen megy, bár még nem láttam más autót a pályán. Lehet, hogy 24 autó esetén már kevéske lesz.
-
HG #1225 Sziasztok!
Tudja valaki mi a gépigénye? Gondolom nem csekély!
Köszi!
-
#1224 OFF: Szerintem semmi gond nincs ezekkel az új kis kínai mocikkal, sőt! A technika (motor) miatt nem kell aggódnod, japán licenszel gyártját őket, szóval vagy Suzi, vagy Honda van alatta, csak a design, és a kivitelezés kínai, de arra sem írnak rosszat! Rájöttek, hogy szart nem lehet eladni...sokáig. Szerintem megéri! -
K.András #1223 Én is játszanék már vele de hát ez van ezt kell szeretni :(
Még mindig jobb mint oktober vagy november...
-
#1222 pff olyan soká áááááááááááá nem jó ez így :( -
K.András #1221 Ugy néz ki szeptemberben megjelenik.Még 3 honap,nembaj az már hamar elmegy! -
Piski #1220 Jah, és még az is számít, hogy én nagyon kis steering ratioval nymom, szóval sokkal nagyobbat ránt a kormányon egy effekt.Álltalában 45 foknál nagyobbat nem fordítok a kormányon, még a legélesebb kanyarban sem. -
#1219 elírták, nagy ügy, az első verziónál végig az volt, hogy Mirror by PuMy -
K.András #1218 "Mirror by Hunagrian Simworld" -
K.András #1217 Az elsö játék aminél beleszerettem FFB-be az az STCC2-volt,abban volt szvsz a legjobb effekt nagyon hosszu ideig,minden autonál más természetesen!Pl audiban kajakra lehetett érezni, hogy négykerekes az auto meg érezni lehetett az elsö-hátso meghajtást is.Szerintem ez a játék is olyan lesz,teljesen más lesz az ffb egy ferrarinál mint a listernél(remélem)... -
Piski #1216 BKV-témához.
Én 1815ft-ért utazom 1 hónapban és teljesen meg vagyok elégedve:)))
Az izzadó tömeget, meg a sok hülyét el lehet kerülni simán.De ha hosszú az út, és nagyon unatkozom, lehet "beszélgetni" velük, nagyon hülyék tudnak lenni...