9559
  • HPt
    nekem nem tetszik ez a babakék :)

de ha a személyes ízlést félreteszem: szép, igényes munka
  • Alexease

De ezek a 4-500k-s kepek eleg "sulyosak";))
  • K.András
    Ez a vége,ez már igy marad :DDD

• K.András
    Igazábol csak ki akartam probálni,hogyan lehet átfestegetni a dolgokar,szal én is inkább csináltam volna magamnak egy vipert vagy egy ferrarit ;)
  • b-type
    szép autó :)
    annyira a Lister-ek nem jönnek be az élő versenyen sem, valahogy olyan 'Pirx pilóta' szerű alakjuk van.
    sőt inkább egy osztállyal lejjebb fogok sok időt eltőlteni ezzel a játékkal. :)
  • K.András

• K.András
    Gondoltam csinálok egy saját Listert...Még nincsen kész teljesen :D

• K.András
    Nemtom, csak egy kosza ötlet volt a vágás miatt...
  • HPt
    mért lenne? Spa-ban nincs, Donington-ban viszont tényleg ott van
  • K.András
    thx :)
  • b-type
    azt nem tom, de egyre jobbak a képek :)
    ja, és jó lett az új logód. :)
  • K.András
    Na, vajon spában is lesznek ilyen oszlopok a pályák mentén???
  • Bandit21
    Köszi! Akkor majd húzom a kártyát meg a procit is...
  • K.András
    1.PIT LIMITER!!!(konfiguráld rá valamelyik gombra,és amikor kiérsz box-bol nyomd meg :DDD)
    2.Majd lesz ebben is lentebb az fps ha 60 ilyen részletes auto megy egyszerre...
  • Bandit21
    Hali mindenkinek el vagyok veszve a vizsgaidőszakban de letöltöttem a játékot innen az SG-ről, h gyorsan kikapcsoljam az agyam de annyira láma vagyok, miért nem megy a kocsi 80-al gyorsabban? Hamarabb jövök ki a garázsból mint szabadna? Vki plíz help még nem akarok tanulni! Amúgy jó a játék és jól van megírva! 1280-ban 8xAF 4XAA-val 50-60FPS-t megy, a toca meg 20-30-at...
  • Piski
    Hát ha az inputokat nem jelezné ki, nagyot csalódnék!
  • K.András
    Azért rengeteg kérdés van még online versennyel kapcsolatban.Igazábol még azt sem tudjuk, hogy megy ez a 4 ember osztozhat egy auton(3 pilota 1 menedzser)...Visszajátszás szintén necces mert ez nem Nascar,hogy fogom és akár azt megnézem ez vagy az az ember mennyire nyomta éppen a gázt vagy a féket,szal van itt egy két kérdés amire még nincsen válasz.Okés,majd kiderül ha megjelenik,csak hátha valakinek több infoja van esetleg mint Ingy ismeri Palkot és megkérdezi töle,tényleg Ingy ezt a 4 ember osztozhat az auton dolgot kérdezd már meg pls!!
  • Piski
    Ha figyelsz, már válaszoltam is.#1070.Patch.Ennyi:O
  • budasp
    Bandi: szerinted mire lesz jó a játékban az egyes segítségek vagy éppen AI használatának szabályozása? Szerinted miért felügyeli az online versenyeket több fős versenybíróság, és szerinted miért nézik vissza a replay-ket és miért elemezik a kérdéses helyzeteket?
    Pont azért, hogy a szabályokat betartassák.

Nyugodj meg, nem fog senki sem csalni.
  • K.András
    Okés igazad van,értelmes emberben fel sem merül,de nem csak értelmes emberek vannak,ennyi.Zárjuk le,igazad van.
  • K.András
    "Te nem érted amit én mondok.Ki az a hülye, aki úgy akarna játszani egy játékkal, hogy nem játszik vele?Ennyire nem lehet nehéz a felfogásod..."

AKI CSALNI AKAR!Ezt kérdem már harmadszor,te meg megkérded 4x is hogy ki akarna,elképesztö...
  • Piski
    És épp ez az, hogy értelmes emberben NEM merül fel a kérdés.Hál' istennek többségbe vannak.
  • K.András
    "Ha versenyeztél volna már komolyabb ligában fel sem merülne ez benned, mert ismernéd az ott versenyzők mentalitását."

Na ez már LOL...
    De befejeztem mert felesleges IGY vitázni,ha azt mondom piros akkor te azt mondod, hogy ha láttál volna már kék szint ki se ejtenéd a szádon a pirosat,szal ez nonszensz.
  • Piski
    LOL

Te nem érted amit én mondok.Ki az a hülye, aki úgy akarna játszani egy játékkal, hogy nem játszik vele?Ennyire nem lehet nehéz a felfogásod.....

• K.András
    Ekkora baromságot már bocsi,nem azért nem merült fel idáig mert komolyabban vagy komolytalanul versenyeznek,hanem azért mert lehetöség sem volt rá,de most hogy van,egy értelmes emberben felmerül a kérdés,vajon nem tudnak e visszaélni vele.Leirom egy kicsit specifikusan mert látom nem értitek amit mondok:
    Van egy ember,a legjöbb körideje 2:18 na most ö beáll versenyezni és mivel ö nem tud csak 2:18-at menni,igy bekapcsolja az AI-t ami tud 2:13-14-et is,igy azokat akik nem tudnak az AI szintjén menni,szépes lassan beelözi,persze aki jobbat megy mint az AI az nem fogja bekapcsolni...Szal most nem arrol van szo,hogy én vagy te AI-val akarna menni,arrol hogy lehet e visszaélni vele.Melyik részét nem értitek meg(?),mondjátok és akkor segitek :DDDD
  • Piski
    Namost, sok mindennel lehet csalni, de aki komolyan veszi nem fog csalni.Ha versenyeztél volna már komolyabb ligában fel sem merülne ez benned, mert ismernéd az ott versenyzők mentalitását.Egyébként ha nagy gondot fog okozni akkor meg patch lesz rá, azt kész.De nem fog, ha épeszűek használják.
  • budasp
    Az AI lehetősége fel sem merül abban, akinek volt már alkalma komolyabban versenyezni.

LOL:)
  • K.András
    De ezzel a #1063-ban feltett kérdésre még véletlenül sem válaszoltál...Szal hiába irod te le,hogy akinek nincsen csapata az nem fog indulni(biztos azért csinálták ugy,hogy az AI-nak át lehessen adni,hogy ne tudjál csapat nélkül 24/h-ban indulni,igaz?:DDD)meg hogy aki komolyan veszi az nem fog ai-zni...Szal nem tudhatjuk lehet e vele csalni,én pedig arra vagyok kiváncsi...
  • Piski
    Akinek nincs csapata az nem fog online 24 óráson elindulni.
    Ez ilyen egyszerű.Aki meg elég komolyan veszi a gamét az nem fog AI-zni online.
  • K.András
    Speciel a 24 orás versenyt másként nem nagyon fogják tudni teljesiteni,föleg akiknek nincsen saját csapata igy nem tudnak 3 jo pilotát felvonultatni...

Piski:
    Lehet csak bennem merült fel,de ha figyelmesen olvasol akkor rájössz,engem az érdekel nem lehet e majd csalni ezzel...
  • Piski
    Ez a kérdés szerintem csak benned merül fel....
  • budasp
    Komoly online versenyen AI? :)
  • K.András
    Én speciel nem értem,hogy fog ez menni.Mert mondjuk online nem biztos, hogy jo ez az átadom az Ai-nak a gépet,vajon az ellenfelek honnan fogják tudni, hogy most ember vagy gép vezeti az elötte lévö autot?Mert pl ha nem irja ki váltásnál mindenkinél,akkor fenáll a veszély emberke engedi vezetni AI-t ö meg ölbe tett kézzel nézi :DDD
    Szerintetek hogy lesz ez???
  • Ingy
    minek az ai? lusták vagytok :P
  • JuanG
    akkor nem tudom mi lehet...
  • K.András
    Open practice...
  • JuanG
    esetleg még az lehet, hogy te mit mész? "Open practice"-t vagy a másikat (felső, hirtelen nem tudom mi)???
  • K.András
    Bill,de el nem tudom képzelni akkor miért megy be neked a boxba..
  • JuanG
    te hogy adod át az irányítást: beállitott bill.ről/gombról (én így) vagy ESC-t nyomva a menüből (így még nem próbáltam)? Hátha ez a gond...
  • JuanG
    kimegyek a boxból full tankkal, megteszek 1-2 kört, és mondjuk a pálya eleje után a hosszú egyenesben átadom az AI-nak az irányítást és Ő meg a kör végén beáll a boxba, ezt többször is eljátszottam, mindíg beállt