9559
-
#1175 ha Momo kormánnyal(de amugy is)-val mész, akkor érdemes megnézni hogy full gáz-e a full gáz.
én hetekig néztem ki bután a fejemből, hogy miért vagyok az egyenesekben lassú, amig rá nem jöttem hogy a gáz 75-80%-át használja csak, és ráadásul izeg mozog a gáz a poti kopottsága miatt. ha nem ez a probléma akkor sry, de talán segít.
+ ha visszaolvasol voltak itt jó tanácsok kifejezetten az írányitás finomhangolására.(tehát nem setup) -
#1174 Köszi a választ, de szerintem nem jövök ki olyan rosszul az eau rouge-bol. 240-42. vagy?! Kipörgésgátló nélkül menjek? Ajjaj...:))) -
K.András #1173 miért is? :DDDDDDDDD -
#1172 -
#1171 hallom én nem az a bajom, hanem egyszerűen nem tudom a fékpedált úgy kezelni, hogy normálisan tudjak fékezni...pár kör után úgy elkopik a gumim hogy na...de azért kösz, lehet megpróbálom "hangosabban" :)... -
K.András #1170 Nekem 287 volt ott a legtöbb,de 282-3-ig mindig sikerül kihuzatni Eau Rouge után...Egyébként igen saját beállitásokkal megyünk ilyen idöket,bár a default beállitással is lemegyek 2.12.855-ig(biztos hogy lehet még lejebb menni vele).
Kipörgésgátlot kapcsold ki.A váltot a beállitásnál ne állitsd el,nem az miatt fog ott gyorsabban menni.
A lényeg,nekem a kanyar sebességeim nincsenek még teljesen rendben,összehasonlitva egy igen jo idövel(2.10.255),egyböl látszik,hogy a kanyarokban 3-4 kilométer/h-val lassabb vagyok,nekem ezen kell javitanom majd,használd a telemetriát mert abbol azonnal kibukik hol vesztegeted el az idöt!Te pedig azért nem tudsz gyorsabban menni ott,mert nem a legjobban gyorsitasz ki eau rouge-bol! -
budasp #1169 A player könyvtárban a player.plr fájlban beállítható a gumik megcsúszásának hangereje:
Vehicle Scrubbing VolMult="0.00009"
Vehicle Skidding VolMult="0.00022"
Így jobban érezhető mikor blokkolnak a kerekek és nincs szükség brake helpre. -
#1168 fék segítséget azért, mert valahogy nem érzem a blokkolást, nem tudok nélküle normálisan menni :)...majd ha lesz FF-es pedálom, amely jól szimulálja a fék használatot, majd akkor kikapcsolom...
...és én se szeretek jobb oldalon vezetni, nyugodtan állítom, hogy egy "balos" autóval gyorsabb leszek... -
#1167 2:10, 2:11... ??? hmmm..
Hogy a fenébe?
Beállításon buheráltok?
Én 2:15.1-et tudtam menni, a "legutóbbi" alpha-demó-val.
És nekem nem enged átugrálni-levágni, mert egyből nem
számolja a körömet.
Kipörgésgátló: high, kuplung segéd.
Mennyit mentek a full-gázos S kanyar utáni egyenesben? (bocs, hogy nem tudom, hogy hívják). Nekem 278-nál nem megy többet, pedig láttam egy videót, amiben 285-re pörög ki a gép. ha leszorítóerőt leveszem, 3 körre elegednő benzit tankolok, 6.-at feljebb nyomom, akkor sem megy jobban. :((
Segítsetek, lécci. én is el szeretném érni a 2:11-et...:) -
K.András #1166 Okés nyugodtan :))) -
#1165 "és lám gyors vagyok és élvezem is :P"
Andriiis! Engedélyt kérek aláírásként használni! -
K.András #1164 És ehhez mit szolsz? #1160
-
Piski #1163 Skizofrénia rulezz... -
K.András #1162 Okés, akkor szolok már magamnak(Piski),hogy löjjem magam fejbe :)))
Szoljál én ha készen vagy :DDD -
Piski #1161 Tudod ez olyan mint a harcosok klubbja...
Én te vagyok, csak nem vagy tudatodnál néha, és más néven bejelentkezve kötözködsz magaddal....
A filmbe egy fejlövés volt a megoldás.
Próbáld ki!:))))))))))))
-
K.András #1160 "szerintem ferrarival vagy a viperal legalább 1-2 mp-vel gyorsabb leszek"
Hogy tényszerüek legyünk én ezt irtam,igy a kérdésed már önmagában sem "sportszerü"... -
K.András #1159 De,engem "zavar" a jobbos kormány...Arrol nem is beszélve,hogy egy ferrari vagy egy viper erösebb is,szal nemcsak a kormány,vagy esetleg te tudod, hogy engem nem zavarhat a jobbos kormány???Csak nem te vagy én?!?!?!?!?!?
-
Piski #1158 Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy gyorsabb leszel attól, hogy másik oldalra kerül a kormány?!?!?!?!?!
-
K.András #1157 Nem,ez olyan mintha azt irtam volna amit,de hogy te belegondolsz vagy magyarázol valamit,az már nem ugyanaz!!!Ezt azért jobb ha észben tartod,szal hol irtam olyat,hogy wr-t akartam menni?Én azt irtam ,hogy engem nem érdekelt az idö igy nem akartam lejebb menni magyarul nem is akartam megdönteni(arrol ne is beszéljünk,hogy oda van irva valszeg nem is sikerült volna lejebb menni, és nem pedig a wr megdönteni nem sikerült volna!!!), szal ha egy kicsit még gondolkoztál volna rajta rájössz,én pont az ellenkezöjét irtam annak mint amit te belemagyaráztál...Én sem basztatni akarlak... -
Piski #1156 Nem basztatni akarlak, de ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy simán mentewm volna wr-t, csak az uccsó kanyarban kifogyott a benzin.....
Vagyis mondhatom, de senki nem fog hinni nekem.
Jogosan:) -
budasp #1155 Nehéz ezek után bármit is írni :)
2.10.4xx nekem, csak kuplung help-el. -
#1154 Gondoltam hogy igy gondoltad, csak jol hangzott:))) -
K.András #1153 Lehet rosszul fejeztem ki magam,pedig tényleg nem igazán érdekelt hogy enyém legyen a leggyorsabb idö(az más kérdés valszeg nem sikerült volna),engem az érdekel hogy gyors legyek és élvezzem,és lám gyors vagyok és élvezem is :P -
#1152 Ez jo duma: "... nem is igazan akartam lejebb menni..." :))))) -
K.András #1151 Én is olyan 2.11 körül megyegetek de nekem a jobbkormányos autok nem nagyon fekszenek,szerintem ferrarival vagy a viperal legalább 1-2 mp-vel gyorsabb leszek(70 liter benyával meg kb 2.12.xx volt a legjobbam)...Bár hozzá kell tennem,nem is igazán akartam lejebb menni,inkább mindennap megyek vele 25-50 kört,és iszonyat mennyire élvezem,alig birom kivárni a teljest!!!
Majd azzal aztán lehet még faragni... -
#1150 En 2:16:xx-nal jobbat eddig nem tudtam menni:)) De atlag 2:18:xx korul van:) Valszeg tul becsuletesen megyek es nem gyilkolom az autot:)))))))))) De aztan, lehet hogy csak bena vagyok:P -
#1149 féket??
minek? -
#1148 csak fék és kuplung segítséget használok... -
#1147 legjobbam 2:10:8 de ezt irrális levágásokkal értem el (az au rouge-on szinte átrepültem ), azóta csak normálisan megyek, teletankolt autóval egyszer végignyomtam 26 kört, kb 2-szer csúsztam csak ki ...ezalatt 2:13:5 volt a legjobbam, ami még mindíg túlzás, mert a tavalyi körrekord 2:16 körül volt asszem, ezt a bakit valszeg kijavítják majd... -
#1146 2:11:1 -
#1145 hát én már vagy1 hónapja tuti nem is láttam még a játékot sem.
anno valami 2.12.7xx volt -
#1144 INkább azt írjátok, hogy kinek mennyi az ideje Spa-ban!!!
Elég off lett a topic. :((( -
#1143 lol! fasz Vykos ment tesztelni vagy mi? hát tudtam volna oda jobb embert is képzelni:) -
#1142 egy ferrariért szivesebben fizetnék ennyit. Na persze nem az enzo ferrariról van szó hanem a 360-asról! Na az tetszik... Bár most egy WV Corradó az álmom! Ha minden jól megy akkor szeptember környékén hozzájutok egyhez! jejeje! -
K.András #1141 Találtam egy másikat is ez 94-es(lenti képen 93-as lister van) és ez sem drága "csak" $350 000...
Engine:
Configuration Jaguar V12
Valvetrain 2 valves / cylinder
Displacement 6996 cc / 426.9 cu in
Power 442.9 kw / 594.0 bhp @ 6100 rpm
Torque 786.4 nm / 580.0 ft lbs @ 3450 rpm
BHP / Liter 84.91 bhp
Redline 7000 rpm
Transmission:
Type 6-Speed MANUAL
Chassis & Body:
Tire Sizes F 245/40ZR-18 R 335/35ZR-18
Brake Size F 356 mm / 14.0 in R 318 mm / 12.5 in
Body Material:
Carbon Reinforced Fibreglass
Performance:
Top Speed 208.0 mph / 334.7 kph
0 - 60 mph 4.1 seconds
0 - 100 mph 8.4 seconds
-
K.András #1140 125 000 €
-
K.András #1139 Agusztus/oktober...
Multi demo pedig megjelenés után lesz csak,legalábbis azt irják GTR - Exclusive Q&A Session -
#1138 Na up! mikor jön ki a teljes? -
ten155 #1137 Ugyan az lesz a helyzet, csak nem balra hanem jobbra fogja tekerni a kormanyt. Nekem is MS van, nalam is ezt csinalja. -
K.András #1136 Szerinted mit jelent az a REVERSE EFFECTS a controllernél???Pipáld be és jo lesz...