9559
  • SE0418
    GTR előrendelés (Német)
  • dr Kotász
    CloneDVD
  • oneal1
  • karikusz
  • Alexease
    Nahh, ismet egy puhapocsu, mega-lama, ovodas hulyegyerek:///
  • K.András
  • atibacsi1977
    Nemtetszik valami? Faszér kell beleszolni! Fáj valami?
  • K.András
    Faszért kell két helyre beirni a kérdésedet?
  • atibacsi1977
    Ha nemtudsz okosat irni akkor nemvagyok rá kiváncsi! Egyébként mer a játékosok forumán szoktak mindig a leggyorsabban segiteni! Na ezért!
  • atibacsi1977
    Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne!
  • K.András
    Szerintem valami "komoly" baj lehet,az elmult 5 honapban kb ötször csapták agyon saját mondatukat,hogy az idöpont csuszik az okés benne van lehetnek elöre ki nem számithato dolgok, de akkor meg nem kell egy ilyen "szar" demoval fárasztani minket.Persze hogy szar lenne az nagyon nagy tulzás, de hogy várakozáson aluli ez a demo afelöl semmi kétségem.Nincsen szimulátor mod egy szimulátor demoban amikor az elözö demojában volt(LOL),aztán semmi ujjat nem mutattak meg pedig most kellett volna legalább + egyet mindenböl belerakni, pálya,auto stb,ha igy tettek volna most rágnák az emberek a körmüket hogy mikor jelenik meg,ehelyett viszont az van hogy igen komoly kétségek merülnek fel a játékkal kapcsolatban,ugyanis az igéretek szerint nekünk minimum egy multiplayer demot kellett volna kapnunk a fent emlitettek mellett,tehát marketingböl a cégnek nyugodtan adhatunk egy 1-est.
  • Alexease
    Igen, ezert is volt furcsa:)) Nem emlekesztem hirtelen, melyiket engine-t hasznalja, melyik az uj az IS-nek. De ha a 2.0 akkor semmi gond, rendben van a dolog;)))))
    Amugy a kesesnek en is az EA kavarast tippelem, de manapsag mar nem lehet tudni ki-kivel van:)) Ha egy kis ceg/csapat hirtelen fejlesztove lep elo, a hivatalos kiadas kozelebe kerul, azonnal bonyolodnak a dolgok:))) Persze, ez valahol ertheto, mert a befektetett munka es a feleloseg is nagyobb, nem beszelve a kiadasrol a lehetseges bevetelekrol:PPP
  • Toya
    Azért Alex az elég nagy marhaság lenne az ISI részéről hogy a hosszasan fejlesztett motorjukat odaadnák valakinek aki előttük készül kiadni egy autós játékot... :D
  • Toya
    A késés oka szerintem is az EA-10tacle közös munkában keresendő - feltéve ha valóban késik a program.
    Történetesen szóltam Dinónak, hogy a Starforce védelem miatt csináljunk valami hasonló akciót mint a TRD2 esetében is csinált, de legnagyobb meglepetésemre nem is találta az EA idei kínálatában a játékot.
  • avcom
    az rFactor az ISI gMotor 2.0-t használja, a GTR a Thunder 2004-ben látott 1.0-t. A csúszás oka egyébként az EA lehet, viszont elképzelhető az is, hogy egyszerű félreértésről van szó. A november 4-i megjelenés Ausztriára, Németországra és még egy európai országra (most nem jut eszembe melyik) vonatkozik a Zumzum.se pedig elképzelhető, hogy nem tartozik ezek közé. Viszont több lapon a TBA felirat gyanús. A motor kapcsán még annyit, hogy az ISI-SimBin kapcsolat úgy hallottam már közel sem olyan jó, mint anno a MOD megjelenésekor volt, de ez az ő dolguk. Az pedig, hogy védik elég nevetséges, biztos vagyok benne, hogy 2 hónapon belül minden szükséges tool meglesz a játék szerkesztéséhez, már most is van .gtr unpacker régen. Mindez persze akkor igaz, ha nagyon gyorsan feltöri valaki ezt a gusztustalan starforce-t, mert ha nem akkor a SimBin mehet Henrik Roos-nak windowsokat frissítgetni
  • Alexease
    Na, csak leszedtem:))
    Bar meg nem probaltam, de hirtelen ket dolog fel tunt benne:
    pozitiv: tobb lehetoseg az allitasra a menukban (grafika, hangok stb.)
    negativ: "becsomagoltak" a jatek hangjait, vagyis nem lehet beleturni, cserelni, modositani;(( Bar logikus lepes - tenyleg jok, sokat foglalkoztak vele, "liszenszes" stb. nem akarjak hogy "elterjedjen mashol is:) - de azert bosszanto, mert az elozo demot is csak ugy tudtam vezethetove tenni szamomra, ha kivul allitgattam egy kicsit.
    Na mindgegy, majd kiderul milyen ha kiprobaltam.

Amugy, mintha lattam volna benne valahol egy Uilising Motor 1.0 kiirast, ami ha jol emlexem az ISI uj engine lesz/van (amire az rFactor is epul). Lehet hogy a csuszas oka megis az hogy atternek az uj enginere?!?!? Bar szinte mindegy, mert a mar nagyon hianyzo ujitas a fizika ugy sem lesz benne abban sem;(( De a szim resz jo lesz, mar ebben is jo, a total kiralysag meg ugy is majd talan a First Racing-ben jon el:))))
  • Alexease
    Elnezve a topic forgalmat, mintha SimBin-ek kicsit melle lottek volna ezzel a demoval:/
    Remelem, az ISI-ek az rFactor-ral nem fognak ennyit benazni.
  • Torry
    Nah sikerült végre gameport-os hangkarit szereznem, így bekötöttem a régi kormányomat.

Esszméletlen jó!Nagyon tetszik!
  • JuanG
    :(((
  • Toya
    Lehet tovább spórolni a pénzt a játékra
  • karikusz
    én nem tom, hogy milyen volt egy másiknál, nekem jó....nem tépi ki a kezemből, de nem rossz.
  • Toya
    Hát pedig biztosan változik valami :)
  • Kaszi46
    megcsináltam nem törpént szemmi
  • Kaszi46
    ue nekem is
  • keji
    hali! találkozott már vki azzal a problémával, hogy nem kezeli a forszokat jól a játék? az előző demonál kitépte a kezemből ez meg se nyikkan, pedig minden full....
  • karikusz
    Na magamévá tettem én is a demót.

Nagyon brutálra sikeredett...csak baromira zavar a lister jobb kormánya, mert így nem nagyon érzéklem a rázókövet..:(...jó lett volna egy bal kormányos kocsi is...amúgy nagyon bejött..remélem a full is ilyen jó lesz.
  • oneal1
    nekem rögtön érzékeli!!!!!
  • CSOCSO
    KOSZONOOOOOOOOOOOM
  • Prezsi #1507
  • dannynet
    Idézet a RaceSimCentral egyik fórunmából:

,,try do this:
    select the brake axis first and press the brake pedal
    THEN select the acceleration axis after and press the gas pedal."

Magyarul:

Próbáld ezt csinálni:
    -Először válaszd ki a fék-tengelyt és nyomd le a fékpedált,
    -EZUTÁN válaszd ki a gáz-tengelyt és nyomd le a gázpedált.
  • Toya
    Sim Mode bekapcsolása a Press demo segítségével
  • b-type
    összeollóztam egy kis drifttanulmányt :))
    14mb avi
    remélem lesz GTR replay-ekből is hasonló....
  • Breki33
    nem lesz

• BaziJoe
    De már rég volt az Alcohol 120% frissítve nem lesz benne starforce 3?
  • djcom
    Ok,de én nem tudtam másolatot csinálni.
    Speckó cd író(Lite-On,Plextor egyes fajtái stb)kell hozzá....
  • CSOCSO
    valaki tud adni egy ertelmes setupot?
    eleg lol hogyha bot ellen jatszom akkor valahogy nemmegy a jatek.. az elso 3 probalkozasnal nem jutottem el az 5. kanyarig azonnal kicsusztam.. utanna mar ovatosabb voltam.. igy a 10 kanyarnal csusztam ki....................
  • BaziJoe
    De a Hitmen3 nem starforce3 as volt mert azt is feltőrték?
  • CSOCSO
    akkor mi a picsa lehet a baja az aminyenek? az elozo demo is ezt csinalta
  • Nyers
    És a Soldier: WWII-n is az volt, de a demo annyira ütött, hogy megvettem a gamet. Sztem, akit igazán érdekel egy progi, az el tudja dönteni egy jó demo után, hogy kell-é vagy sem. Bocs az offért.
  • K.András
    Nekem is MOMO Racing van és semmi baj nincsen vele,azonnal érzékeli ha hozzáérsz.