9559
-
#1615 -
#1614 Ez nagyon allatul nez ki!!:))) -
#1613 te jó ég....
jövőre a Le Mans 24h-s versenyen indul a DBR9:
-
#1612 -
#1611 már meg is jelent az első pecs... -
#1610 koszi a linkeket!!!
elso eszrevetel rc autoknal nem tudsz kereknyomast valtoztatni:) de vegulis ez most lenyegtelen -
#1609 csak nem egy rc auto?:) -
#1608 kösz :)
Németeknél már kapható a játék. -
Toya #1607 A Nascarosok leírása itt található és PeteSilver munkája. -
#1606 kösz. :)
-
budasp #1605 Itt található a Wéber Gabi féle leírás. -
#1604 - leírás
ez a kép elég szemléletes, hogy hogyan is van.
- leírás
- ez is egy képre mutat..elég jó.
sajna a legkézenfekvőbb..a Wéber Gabi leírását nem találom, de van a Nascar2003-asoknak honosítva egy nagyon brutál beállleírás, nekem már doc.-ban nincs meg csak kinyomtatva,...de kérdezd meg őket, azt nagyon érdemes megszerezni. -
#1603 beírod a Google-ba, hogy
széttartás kanyar
és amit kidob..nekem 1et dobott :)
annak a html változatát nézd meg, lehet, hogy ez az egyszerübb útvonal..
:) -
#1602 ez elég részletes...és ami kicsiben az úgy nagyban..:)))
leírás
van még..majd összeszedek egy párat. -
#1601 szettartasnal jobb kanyarodas.. az erdekes..
ahogy en tudom(!!!!):
osszetartasnal van jobb kanyarodas.. merthat gondolj bele.. ha mesz jobbra akkor a bal elso kerekre fog tamaszkodni a kocsi... es ha itt a kerek kijebb all (szettartas) akkor nem fog annyir ajol kanyarodni mintha kerek eleje beljebb nezne (osszetartas)
hatsokerek osszetartasrol annyit hogy LFS ben elment a picsaja non stop ha nem szettartast raktam ra -
#1600 nehéz ügy...
a brutál hátsóhajtásnál én szinte nem, vagy alig rakok rá hátul összetartást, elől viszont széttartást használok..ez lenne az egézséges.
én azt mondanám, hogy hátul sosem használunk széttartást, de találkoztam már érdekes(és sikeres) setupokkal főleg az F1 challenge modjaiban, szal nem mondom :)
Sztem elől történnek alapvetően az írányitást ésintő változások, pl. összetartásnál jobb egyenesfutás, széttartásnál jobb kanyarodás,
hátul pedig a kanyarodás, féktáv stabilitás.
-
Hirek vannak! -
#1598 nah mivan.. itt senki nem ert a beallitasokhoz? -
#1597 fasza :DDD...amúgy nekem tetszik, hogy kicsit hátulról belekoccolok az előttem lévőbe, és nem pördülünk ki egyből, hanem az úton tartható az autó... -
#1596 UltraWeb -
#1595 9k.. gyors szerver -
#1594 mit kéne itt látni? -
#1593 GTR Addon Manager -
#1592 De hogy a jatekrol is legyen szo, gyorsan csinaltam egy videot az AI-val:) Leteszteltem mit csinal ha megprobalom letolni es/vagy folyamatosan tolom:))))))))) Eleg jol turte:) Egy helyen poccintettem meg, de ott vissza is engedtem magam ele:)))
GTR AI Test (AVI, DivX, 7Mbyte) -
#1591 Ezen az oldalon fent van minden (a linkeknel): www.racer.nl
Nagyon komoly es durva fizikak a felfuggesztesre, aerodinamikara, gumira stb. De hasonlo szintu szamitasokat hasznal az LFS es a netKar is. Nem beszelve az Invictusrol, akiknel mar 6-7 eve alap a kornyezeti fizikaval egyutt. -
#1590 A normalis fizikai alapokon nyugvo szamitasokrol tudok adni linket, a Racer teljesen nyilt ha jol tudom, ott a forraskod es a fizikai kepletek, tanulmanyok is.
De az UM engine-rol semmi sincs. -
budasp #1589 Valahol biztosan található erről valami... -
#1588 Haaat, mint irtam csak "uszkve" meg belezavarodnek meg nem is ertek hozza:)))))))
De ez nem erzesen mulik, hanem a szamitasi modon. Ehez kellene egy ember, aki ert hozza, esetleg programozo, aki le tudna ertelmesen irni az egeszet.
De lenyegtelen:))
Kiprobaltam ezt az uj demot, azert valtozott itt-ott, tetszik. Jokat bohozkodtam az AI-val, azert az sem rossz. Bar vannak erdekes huzasai, de melyik jatekban nincsenek:))) -
budasp #1587 "Most leirhatnam a ket mondszer mukodesi elvet"
Szerintem sokakat érdekelne és tanulságos is lenne egyben...
:) -
#1586 szabadonfutó -
K.András #1585 Te nem érted én mit irok,hogyan is hasonlithatna egy nascar auto felfüggesztése egy GT vagy egy F1-es autoéhoz?Ez alapján kérdeztem én töled sokszor,hogy mihez viszonyitod a GTR és F1C felfüggesztését!!!?
Ugye nem GPl,mert ha igen akkor baj van,ugyanis ha az a mai F1-ben hasonloképpen müködne az azt jelentené hogy visszamaradtunk a fejlödésben.Meg ugye azt mondod hogy te ISI Engine-ben nem érzed a felfügesztést,és most meg azt mondod nem érzések alapján mondod ezt,egyébként ha érdekel én leirom neked hogyan müködik ezekben a játékokban a felfüggesztés anélkül hogy belekavarodnék :D
Persze ezen még mindig nem fogunk összeveszni, de mostmár jo volna ha kifejtenéd milyen alapon mondod hogy az egyik számol a másik meg nem.Nem kötekszem Alex félre ne érts! ;D -
#1584 kerdeseim:
a difinel mi a coast???
ha a difit erosre allitom akkor jobban kibassza a segget kanyarban de jobban is gyorsul ugye??? ( esetleg forditva?)
a kormany szoget miert lehet allitani?? elvileg olyan 13 fokon van... mit erek vele ha ezt allitom??
a hatso kereknek szettartas kell ugye???(nemsok csak hogy megfogja a segget... pl lfs ben osszetartasnal nagy feknel elmegy a segge)
elso kereknel meg osszetartas mert jobban rafexik a kulso kerekre kanyarban.. nahde melyikre mennyit szoktatok allitani??
-
#1583 Szerintem nem erted:) Amugy meg nem erzesekrol van szo, nem erzesek utan mondom ezt:) Ha nem latod, nem erted a mukodesbeni kulonbsegeket, akkor felesleges errol beszelgetni (bar jo poen, mert mindig raharapsz:P).
Most leirhatnam a ket mondszer mukodesi elvet, folyamatat (uszkve:) de rohadt hosszu lenne, belezavarodnek, nem ertened, valamit kiemelnel, belekotnel, aztan felesleges lenne az egesz:)))
Szerintem hagyjuk:PP Mind ket modszer nagyon jo es hasznalhato, s ez a lenyeg. -
K.András #1582 Dehogy számolja rendesen,egyébként aláirom hogy te ugy érzed de ez a te érzésed,ettöl még ugyanugy paraméterezve van GPL,NR minden...Arrol nem is beszélve hogy nem lehet az érzéseket összehasonlitani,mivel egy F1-es autot az életben is más lehet vezetni(könnyü suly tele teknikával) mint egy nascar autot ami tömény acélbol van minimális teknikával,szal egy nascar után hogy nem érzel felfügesztést az annak tudhato be hogy különbözö tipusu autokrol van szo.Szal lehetnek különbségek a felsorolt játékok között de hasonlo modon üzemelnek. -
#1581 :D -
#1580 a leiras se lenne rossz:)
azt szeretnem beallitani hogy kanyarban jobban tartson.. kicsit alulkormanyzott legyen de ne tul nagyon...
arcadeban tok jol konnyen be lehet allitani... bar lehet hogy semmi nem valtozik a normalhoz kepest es csakazert job arcadeban mert arcade.. nemtom... -
#1579 en hasonlot megyek arcadeban:) de az nem ugyan az..
-
#1578 én alappal megyek
mennyit mentek amugy?
tegnap mentem semi pro ban minden kikaps 2:13:895 -
#1577 sztem nem rossz az alap beáll.
belenyúlttal 2ms-el mentem jobbat ami egy 2perces pályán 0.
vagy egy leírást szeretnél mindegyik opcióról a garázsban? -
#1576 senkinek nincs? vagy nincs kedvetek segiteni?