9559
-
SE #1655 En is igy vagyok vele. -
#1654 Nem láttam, nforce-on sincs semmi, lehet, hogy könnyen bedőltem. :))) de nem baj, megveszem majd eredetiben, csak annyira szerettem volna már látni. :)))) -
#1653 Nem tudom megnéztétek-e a mini iamge fájlt IsoBusterrel. A benne lévő elemek száma 0, tehát nem tartalmaz semmit. :( A TRD2-höz készült mini image is hivatkozott valamire és az XPand rallyhoz készült is. Ne legyen igazam, remélem nem fake, de nekem továbbra sem indul el és nem tudom mit kéne csinálni, mert semmi nem mountolja be őket, szóval már itt elakad a dolog. Mást mindent be tudok mountolni, csak a GTR-t nem, illetve, amit torrentről szedtem. -
SE #1652 Ftp-n (lehet sms) nem latta vki??? -
#1651 Írja már le, az akinek megy, hogyan csinálta. Én is torentről szedtem, gondolom egy helyről, de nálam valami nem stimmel. Elolvastam az útmutatót németül, angolul és az első lépések ezek:
"1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.
2. Install GTR.
3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.
4. Start up your computer."
Aztán jön a registry és egyéb buherálás.
Megpróbáltam bemountolni Alcohollal (legújabb verzió) és daemon Tools-al is (szinténa legújabb), de azt írják ki, hogy nincs hozzáférésük a fájlhoz. Mindekttő beint egy hibaüzenettel. Szóval, kinek és hogyan sikerült eddig?
-
#1650 Én is így tudom. -
#1649 Azt hiszem serial kell a multihoz -
#1648 Nekem is lenn van, próbálom. Multi gondolom nem megy.... -
#1647 suprnova.org tegnap 14-kor keztem és ma 13-kor jött le(384adsl),
türelem -
#1646 nekemse....az éjszaka leszedett 400 megát...most meg nem is tölt...:( -
#1645 kéééépeket kééépeket:D -
SE #1644 honnan toltotted??? -
#1643 Én most próbáltam ki és működik! -
#1642 off
háttööö most ez nem ugy van hogy a torrent filet tökmind1 honnan szedem le? amugy én supranován már nem is találom vmiert a torrent filet.
on -
SE #1641 suprnova.org -rol toltitek. Alig jon, ill. inkabb nem is jon :( -
#1640 ez már tölthető? -
#1639 kiru. bittorrentet felraktam torrentfile-t elinditottam, 5kbs el hasít is lefele:D 512es adslellel van esélyem ara hogy max sávszéllel jöjjön a cuccos? -
#1638 Igen az!!
-
#1637 Ez az, ami fenn van torrenten (a telejs játék, két CD), már majd 1.1 GB lenn van. Ha ehhez van mini image fájl, akkor oké, nekem nyelvi fájlok sem kellenek, jól tudok németül. :)))) -
#1636 GTR - Real Racing - Alcohol 1255 Mb ez a jo file? mármint ez a teljes játék? -
#1635 OK. Utánanézek és kösz. -
#1634 suprnova.org-on az is fenn van mármint a mini-image -
#1633 Neked megvan? Mármint a mini image? ha igen, elmondhatnád honnan szedted. -
dashed_ #1632 mini-image van.. -
#1631 A másodikat én is tudom, de az első (crack) is biztos? -
#1630 már van hozzá crack+language pack! -
#1629 A kérdés csak az, hogy mini.image nélkül, hogyan indul el. Eddig mindegyikhez kellett, illetve az XPand Rally egyik változatához már nem. Na majd meglessük.... -
#1628 suprnova.org-on fenn van alchol image-be!
-
#1627 Nem sok magyarral fogsz online jatszani -
#1626 nekem hétfőn hozzák ausztriából
-
#1625 12k volt a német. ha anyagilag úgy leszek énis megveszem majd, de csak az angolt. az meg január...
addig meg elszórakozok majd azzal amit feltörnek. -
#1624 dejo neki -
#1623 azt mondta hogy netkód elég jó, vele együtt 27-en voltak fenn egy serveren és semmi lag nem volt! -
#1622 Hum Péter:
"Nos, GTR tapasztalatok.
A játékot két cd-vel kapod. Kultúrált csomagolás, bár kicsit túl design-olták a dolgot, ennek negatív következményeiről lentebb.
Habár a játék német nyelvű, és én nem értek semmit németül, 90%-osan simán ment az egész. CD1 berak, elindít, kb. a setup felénél kéri a CD2-t, ezt is berakod és már kész is. Indíthatnád, de rákattintassz és akkor megkérdezi hogy nem-e akarod véletlenül, különböző okokból újraindítani. Újraindítás meg volt, GTR elindul. Az intro nekem szaggat, még 640x480-ban is. Aztán 10 perc bamba nézés a kormány kalibrációnál német nyelvtudás nélkül. De ha kész van akkor mondhatod hogy "Jessz oké!". Én rögtön úgy kezdtem, hogy rányomtam a Multiplayer részre (Onlinemodus), mert az nem engedett be, hanem magának rögtön letöltötte az 1.1-es patch-et. Körülbelül 10-15 perc alatt lent is volt, 45 kbps-el jött (512/128 ADSL). GTR kilép, mert feltelepíti, reboot megint, aztán indulhatsz. Ilyenkor javasolt rögtön letölteni az angol nyelvfájlokat, ami 4,5 mb, és csak egy másolás parancs és máris az egész játék angolul beszél hozzád. (Kivéve a pitradio.) Itt kezdődnek az első nehézségek. :) Ez azt hiszem az online kód (amit alig lehet megtalálni a csomagoláson, az említett túl design-oltság miatt) megadása után van, a cd kódot még értelemszerűen az installálásnál meg kellett adni. Mennél be online, de kér egy UserID-t és password-öt. Persze semmi ilyen nincs, de ha szemfüles vagy észreveszed, hogy két kis fül van alul. Átmész a másik fülre, ott kér UserID-t, password-öt, password megerősítést, és e-mail címet. Ha ezeket itt beütöd, akkor mehetsz vissza az első fülre, mert a második fülen regisztráltál, az elsőn meg bejelentkezhetsz. Német vaslogika, I'm lovin' it!
A pályák szerintem teljesen jól lemodellezettek, összehasonlítottam real videókkal is, és a kocsi ott rázkódik, ahol a valóságban is. Minden kis részlet meg van. Spa is változott a demo óta, kicsit más az íve a kanyaroknak. Végre rá lehet hajtani a szegélyekre is anélkül, hogy rögtön eldobnád a kocsit.
Az autókról most nem akarok külön sztorit mondani, elég annyi, hogy tényleg mindegyiknek meg van a módja ahogy kezelni kell. A BMW pl. a legkisebb fékre is kicsapja a seggét, habár NGT-s, míg a Saleen GT kategória létére nagyon gyors, de atom nyugodt.
Az időjárás is teljesen okés. Sokan panaszkodtak az F1C-ben arra, hogy nem lehet kiszámítani esős úton az irányítást. Nem sokat mentem még esőben, de nekem teljesen jónak tűnik: nagyobb féktáv, óvatosabb kormánytekerés és kigyorsítás. Ez ment meg az állandó pörgéstől. :)
Az irányítás nem hogy csak a Press demo, hanem a legutóbbi publikus demo óta is változott. A Press demo-ban még meg volt az a tipikus ISI-motor érzésem ami az F1C-ben is, hogy úgy lehet a kanyarokat bevenni, ha egy bizonyos szögre beállítod a kormányt. Mintha előre meghatározott sebességgel lehetne csak teljesíteni a kanyarokat. Ez teljesen megszűnt, szabad mozgása van, és ha megcsúszol még azt is meg lehet fogni.
A hangok borzasztó jók, de ezt már ti is tudjátok a demo-kból, igazából ezt senki nem kritizálta sohasem. Kivéve Palee. ;)
Multiban eddig a legmagasabb létszám amin bent voltam, az 17 fő volt, 30 férőhelyes szerveren. 6 autó volt egymás mögött/mellett egyszerre és semmi lag, vagy ilyesmi, még koccolni is lehet, nem repülsz el egymástól, mint a NASCAR-ban. A join lag szomorú viszont, ami azt jelenti, hogy ha valaki csatlakozik a szerverre, akkor a játék képes megállni 1-1,5 másodpercre is, ha sokan csatlakoznak le-fel, és nem ligafutamról van szó vagy jelszavas szerverről összeszokott közösséggel, akkor ez néha teljesen hazavágja a játékélményt. Az online képernyő meg úgy van, hogy jobb felül szerver, jobb alul chat, bal oldalt meg egy hosszú lista, ami iszonyat idegesítő. Tudniillik ez a lista tartalmazza az online lévő embereket. A regisztrált nevüket, és azt, éppen melyik szerveren tartózkodnak. Egyszer 5 percig bent hagytam, és 5 perc után is folyamatosan töltötte a listát. Oké, hogy sokan vannak bent, de akkor is zavaró, hogy ott ugrál balra a lista, és így alig tudsz megnézni valakit hogy melyik szerveren van, mert lapoznál le, aztán frissül a lista és már nem ott van a scroll ahol te akarod. (Találkoztam LFS-esekkel is, Sil-X, n!majestic, meg még valaki akire nem emlékszem.)"
Viper @ Brno - cockpit -
#1621 annak tudnék örülni! -
#1620 Egyik haver megvette a németet. Azt mondja nagyon fasza. Igaz vannak dolgok amik nem tetszenek benne neki. -
zsoleer #1619 remélem a németek fel törik -
#1618 :))
nincs nekem bajom..:)
annyi az egész, hogy valahogy zavar ez a kék szin a Michelin felírat háttereként ebben az egész összhatásban, egy sárga Dunlop jobb lenne sztem..egyébként belefilózva nem tudok olyat, vagy olyan valakit akit nem cserélnék el rá..:DDD
nekem tetszik a körbesárga beömlő is.
itt egy kicsit élesebb:
nekem már ez a hátterem. :) -
#1617 mislen gumival mi a bajod???
nem figyelsz a reszletekre.. az a sarga ruzs a kocsi szajan gusztustalan.. -
#1616 lehet nézni sszz, fantasztikus autó...talán a Michelin márka zavar egy kicsit..
semmi bajom a Michelinnel, csak hát ez a autóforma..ez a zöld szin, és amit sugároz magából...lehet egy Dunlop jobban passzolna :DDD