9559
  • Panther
    Akkor elvileg minden rendben.
  • ÁjjLe BoBBi
    az azureus-t indítsátok már el plz. hátha gyorsabban szedné a gtr-t
  • ÁjjLe BoBBi
    ez már megvan vagy 2 napja. megláttam gondoltam lekapom jóaz.
  • Panther
    Persze, hogy kell. Ez is kell, hozzá, keress rá torrenten, ott van ez is:

GTR - Real Racing - NO-CD and Language pack

Benne vannak az instrukciók.
  • ÁjjLe BoBBi
    nem szeretnék agyvérzést kapni. ha leszedem akkor már legyen is jó. kell még valamit szopkodni vele külön hogy menjen???
  • Panther
    Ez a serial? F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

Ha igen, akkor valszeg a registry buherálásnál lehet valami hiba.
  • arty
    sajnos 5 percnyi disc ellenőrzés után, azt mondja: nem jo a serial ehez a lemezhez ... :(
  • Panther
    Én csak szimulációban és semi-proban próbáltam ki most, talán az utóbbi kicsit lightosabb, kicsit bátrabban lehet a kanyarokba bemenni, nem dob meg annyira a kerékvető, de ez minden.
  • Panther
    Ha jól emlékszem már a demoban is volt. Elég mókás volt, amikor egy Listerrel próbaképpen mentem, hogy megnézzem milyen is az aracade és 2 perc alatt jóval mentem végig Spa-ban. :)))))
  • ÁjjLe BoBBi
    ahogy elnézem az este beindult a letoltés.
    500megánál hagytam itt a gépet és mentem aludni...most már 1.1 gigánál jár és azt írja 1-2 óra és lentvan. fasza. végetek :))
  • ÁjjLe BoBBi
    biztos. nem tudtam hogy van arcade része is :))
  • Panther
    Csak hát a helyzet az, hogy ez minden igényt kielégít: aki arcade jellegű versenyzésre vágyik, megtalálja. Aki nem teljes szimulációra, ott a semi - pro lehetőség, aki meg hardcore fan, annak ott a szimuláció.

Szóval mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző versenyzési formát.
  • ÁjjLe BoBBi
    pénz...vagy mittudomén.
    kevesebb érdeklődő van a szimulátorok iránt mint az ilyen fosszarok iránt mint az NFSU
  • Panther
    Feltettem még néhány képet a menüből, nézzétek meg:

GTR
  • SE
    Csak nem eltolja a megjelenest az EA a szar NFSU2 miatt?
    Nem zavarja oket, hogy nem u.a. kategoria?
  • JuanG
    mert ott nem az EA adja ki...
  • Panther
    Néztema setupokat. A Ferrai 575-nek a setupja Doningtonban számomra autózhatatlan volt, nem tudom ki tud ezzel menni. Illetve lehet, csak lassan. át kellett gyúrnom. 1:57-ről indultam (LOL 1:35-öt megyek ETCC Alfával), most 1:30-nál tartok.
  • avcom
    köszönöm szépen :-)
  • SE
    Nem ertem, hogy miert csak a nemeteknel lehet kapni?
  • Panther
    Attól, hogy legyalultam a Daemon Toolst. A mini image readmejében arról van szó, hogy ha Alcohol és Daemon Tools is van, akkor a registryben le kell tiltani bizonyos dolgokat (System-deny). Csakhogy ha a daemon Toolsnak megfelelő kulcsoknál és az Alcoholnak megfelelő kulcsoknál is tiltottama System hozzáférést a renszerhez, akkor hang nuku. leinstalláltam a Daemon Toolst és azt felszabadítottam, megjött a hang. :))))

• Panther
    Az, teljes mértékben, csak az .mds kiterjesztésű fájlokat nevezd át, ahogyan az egyik kolléga mondta. Alapból ez az elnevezése:

GTR_Fia_GT_Racing_Game_CD1.mds
    GTR_Fia_GT_Racing_Game_CD2.mds

De az image fájlok neve meg ez:
    GTR_CD1.mdf
    GTR_CD2.mdf

Nevezd át az előbbieket az .mdf kiterjesztésűeknek megfelően és úgy mountold be őket. Ha ez nem menne, akkor Isobusterrel kicsomagolod, install és utána be az Alcohol/Daemon Tools virtuális meghajtójába a mini imaget és így menni fog, csak még egy-két registry buherálás van hátra, de ezt megtalálod részletesen a mini image csomagban.
  • Panther
    Egész éjszaka töltötte nekem, de megérte, sőt még ma reggel is. :DDD

Most mentem egy Ferrari 575-el Doningtonban és az érzés egyszerűen fantasztikus. :DDD A kocsi kezelhetősége, itt lehet érezni, hogy milyen erők lapulnak a kocsiban
  • avcom
    sziasztok! Nincs nagyon gyakorlatom ezekkel a mini-image-es retkekkel, nincs valami mód arra, hogy ne kelljen a nem létező DVD írómat letiltani vagy lehúzkodni? A suprnova-n levő "törés" működőképes? A segítséget előre is köszönöm!
  • Kaszi46
    sajna még nem
  • SE
    mitol jott meg a hang???
  • ÁjjLe BoBBi
    ezzel a szar torrent-el sosem fog lejönni :((
    dc-n látta már valaki?
  • Panther
    Felrakom mindjárt, de most olvasom a patch readme-jében, hoyg:

"GTR kann auf manchen PCs mit der McAfee Guardian Firewall inkompatibel sein. ZoneLabs ZoneAlarm ist eine empfehlenswerte Alternative."

Nálam is McAfee van, most cseréljem le? Pláne ZoneAlarm-ra, pedig a McAfee bevált? Na mindjárt próba....
  • Dunpeal
    Megy patchel is,nekem is fenn van
  • Panther
    Megpróbálom rátenni a patchet, ami kijött, aztán majd meglátjuk mi lesz.
  • Kaszi46
  • Panther
    Na itt van pár, villámgyorsan készítettem, az oldalt is most dobtam össze, mert a tar szarakodik valamiért, nem látszanaka képek. Jelezzétek, ha valami gond volna. Mondom, csak pár darab kép:

GTR
  • Kaszi46
    kéééépeket pls:D
  • Panther
    Megy, hang is van, majd meglátjuk érdemes volt-e. :)))
  • Dunpeal
    én letiltottam fullra az ide 2 amin cd íróvan és műkszik
  • Dunpeal
    Lehet,hogy segít átkell írni az 1cd-nek az mds és a 2cd-nek az mds nevét olyanra mint az mdf kiterjesztésűeké,ezután már belehet mountolni!
  • SE
    Fizikailag le kell huzni a DVD/CD-ROM olvasokat, vagy eleg a biosban letiltani oket?
  • Panther
    Na, nálam megy, de hogy: nincs hang. Az .mdf kiterjesztésű fájlokból kicsomagoltam egy mappába IsoBusterrel a cuccot. Mindkét cédét egy mappába, hogy ne kérje a második cédét. feltelepítettem. Újraindítottam a gépet, bemountoltam a mini imaget és kérte a cédé kulcsot, ellenőrzés és elindult. De nincs hang, ahogyan mondtam. :((
  • Panther
    Az .mdf kiterjesztésű fájlokból ki lehet csomagolni a cuccot, de nem megyek vele semmire. Az .mds fájlok rosszak, ezért nem megy a mountolás. Valaki nézze már meg, hogy az Isobuster mit ír ki neki az .mds fájlokra....vagy ha sikerült bemountolnia, akkor jó.
  • arty
    nforce csak angol nyelvü cuccokat rak ki
  • Panther
    Na, nálam hibás a két .mds fájl az IsoBuster szerint. Így nehezen menne a bemountolás. :((